40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29472 szvsz simán elfog indulni a recovery menü, csak indítások nyomja az R-t folyamatosan.
Én amikor elcsesztem, akkor az volt hogy zölden világít a power, fekete képernyő, aztán kilép, de ha nyomtam az R-t, akkor recoverybe belépett. -
#29471 ha be sem kapcsol a gép, hogyan akarjátok felül írni a flash0-t?:|
ehhez pandora kell -
#29470 Kérnék szépen valakit,hogyha egy flash0-ja számunkra akkor ossza meg!!
Köszönjük Szépen -
#29469 akkor a topikba kérj valakitől, az enyémmel az a baj hogy csontig van moddolva :) -
#29468 Nekem nincs PSP-m :D -
#29467 ha rádobjátok a te flash0-d? -
#29466 Sziasztok!
Egyik ismerősöm a PSP-jére rátett egy Windows Xp témát. Előhozta a recoverry menüt és a flash0-ba a Font mappába bemásolta amiket kellett. Ez tönkretette az egész gépet el se indul. Pandora módszerrel vissza lehet-e hozni az életét? PSP FAT-ja van (3.90 M33-3 verzió). Köszönjük a segítséget! :] -
#29465 Hmm moddingolás...
nem egy olcsó dolog, és mo-n nem sokan vállalnak a tudtommal!
Szerintem értelme sincs, mert így többet fogyaszt, és játék közben úgy is a képernyőt nézed! -
#29464 hali!!
lenne egy olyan kérdésem,hogy ilyet vállal e valaki itt közületek, vagy akár az országban amit itt a videóban lehet látni??
ha van, vagy tudtok olyak aki tud ilyet csinálni az írjon nekem lécci egy PM-et!!
előre is thx!!
-
#29463 Nekem az írásvetítőről ez jutott eszembe: katt
A régi szocreál iskolai írásvetítő :D -
#29462 Mik vannak :D Ma is okosabb lettem ^^ -
#29461 Én Microsoft előadáson láttam kivetített mobilkijelzőt. -
lowdog #29460 nem vicc.
hasznaljak rendezvenyeken, eloadasokon. nem csak iratokat de mobiltelenfon, psp satobbi kepet is ki tudja vetiteni, termek/szoglaltatas demonstraciora idealis... -
#29459 Phat PSP irásvetítő:
klikk -
#29458 Írásvetítő :D Hát ez lol -
#29457 Lehet csak kell hozzá el olyan eszköz mint az írásvetítő... -
#29456 nem lehet hardverileg sem -
Pitypang18 #29455 Akkor ezek szerint te is 100%-osan képbe vagy... -
S8DJ #29454 ??? -
#29453 o_O -
#29452 Én pedig ninja (nindzsa Gy.K.) vagyok, és minden fenyegetőzést, meg egyéb bullshitet (ostoba, nem oda való, felvágós) postot megbüntetek.
Nem vagyok sem admin, sem házigazda, de ez röhej, ami itt megy. -
#29451 Az, hogy a psp-ben m33 van kb annyi köze van ahoz, hogy TV-re lehet kötni, mint nekem az űrhajózáshoz :) mondjuk a piához már egyből több közöm van, és a fat psp-nek is több közbe van egy olyan kábelhoz ( ha jol tudom) amivel rá tudod kötni TV-re (ha jol emléxem 10-12 rugó között van) -
Pitypang18 #29450 Hello Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy fat psp-n 3.90 M33 van, akkor azt rá lehet kötni tv-re, vagy ez csak a slim kiváltsága?
Átolvastam a faq-t, de nem találtam rá választ!
Előre is köszi! -
#29449 azt hittem, hogy ezzel a tipikus anyucikeménygyereke stílust próbáltad parodizálni :) -
#29448 sose viccelek -
#29447 ez ugye csak vicc? :) -
#29446 -
Verseghy #29445 "majd ballagási pénzből veszek olyan gépet, aminek a konfigját nem lesz ciki kiírni ide" -
#29444 Live-om van, de nem fizetek elő és játékot se vesznek, ezt is én oldom meg...:] Tuti, hogy pár évig nem nyitom ki a számat, nem lenne hozzá pofám még-még-még kérni tőlük. Örülök, hogy ezt megkaptam. -
#29443 ha a szüleid vettek egy xbox360-at, előfizettek neked LIVE-ra, plusz még játékokat is vesznek, akkor talán rá tudod beszélni őket egy PSP-re is -
#29442 Nem kell ezt keresni. Menj be egy konzolboltba, és kérj egyet. Adnak szívesen
Vagy itt is megnézheted:
-
#29441 Én is tervezek egy ilyen kis gépet, nagyon tetszik. Csak a baj, hogy nem vagyok kereső ember... -
Dj Siegfried #29440 Már párszor kinyírtam a gépem, de ez csak a figyelmetlenségem miatt volt. Az egyedi téma / CXMB szerintem nagyon jó !!
Ha csinálsz biztonsági mentést akkor semmi bajod nem származhat egy kis flash0 felülírásból:D
És hidd el, ha egyszer belekezdesz, határ a csillagos ég!! -
#29439 Jövő7-en végre nekem is lesz PSP-m, juhé!!!
Majd azért zaklatok itt pár segítőkész embert fw telepítéssel kapcsolatban, mert a gépen 3.71-es fw lesz. :) -
#29438 ha valaki témakat akar psp-re akkor csak a ptf-eket javaslom
az tutti nem csesz el semmit -
#29437 Ahogy előttem lévő kolega is mondja, az XMB az a PSP főmenüje. A CXMB az ugyan ez, csak ott 'customizálva' vannak az ikonok.
Ami elronthatja a PSPdet az a kalapács, meg egy kád forrú fürdő, de ezek biztosan nem. -
#29436 Ha jól tudom az XMB azaz Xcross Media Bar az a PSP menürendszerének fantázianeve, lényegében a PSP menüje = XMB.
Ez miért rontaná el? A PSP elromlik ha van menüje?
Ajánlom a fenti GYIK-ot, van benne értelmező szótár, ahol az ilyen rövidítések és szakszavak le vannak írva. -
#29435 hali buyz!!
nem tom igaz-e azért kérdezem, hogy a CXMB, meg az ez egész XMB elrontja a psp-m?
előre is thx -
guppy #29434 az XMB processzorbeállitása kiterjed a videó és a zene lejátszásra ? -
evil 007 #29433 sims 2 castaway erdeti game van vkinek? elado persze:D mert kellene ja és pspre:D