PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

impala
jól láttam, hogy neked még nem válaszoltak?
ugye az ISO aldirektoriba másoltad be a játékot?
az fontos.

Anubys
Hopp, lett egy psp-m is... 😊

Tudnátok mondani nekem jófajta:
1. horror játékokat (Silent Hill megvan, olyasmik jöhetnek fõleg, ha vannak)
2. first person RPG-ket
3. Verekedõs stuffokat, lehet 2D-s vagy 3D-s, mindegy (Tekken-t meg MK-t ismerem, ha van még valami hasonló, az érdekel).

Elõre is köszi!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Grodyann
Karajjj ez iszonyat jó lenne. Pribátban írd már meg az msn címed, az email címed, meg hogy melyik városban laksz

Minősítés: Monster Hunter FAN :)

Triple H
TÉK!<#idiota>

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

ha megveszem a psp-t, én szivesen beszállok játékot tesztelni...
pc-s játékkal meg filmmel már csináltam ilyet<#rolleyes>
avengir
Ámen

https://hotshu.wordpress.com/

Grodyann
Na, még egy haverom kiszáltt a pspjatekok portál szerkesztésébõl, mindegy semmit sem változott semmi. LESZ PORTÁL <#vigyor3>

Grodyann
Kicsit fogd vissza magad, ha vágod a témát írd le egyszer érthetõen és ne kapd fel a vizet pls <#ejnye1>

SpeedXHUN
töltsd felk akkor maxra 80% minimum

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

avengir
javíthatatlan vagy. Példa: Van a szalámi darálnak bele körmöt és zsírt meg húst. Van a drága szalámi abba csak húst darálnak. Tetszik érteni? Valójában mind2õ szalámi, de mégsem egyforma, a lényege ugyanaz. A felépítése is ugyanaz, de néhány apróságban elétér, tehát nem pont ugyanaz. Amugy meg értelmetlen ezen tovább vitatkozni mert mind2õnknek igaza van.

Prince of Máté
igen és az a lényeg!
Az kurvára mind1 hogy hogyna nyitogatod, a lényeg a lézere!

avengir
de kulonbozik, csak a lezerfej ugyanaz benne....

avengir
töltsd fel maxra az akkut, dc adapter nem jo, a masik meg az, hogy tessek megtanulni olvasni es helyesen flashelni.... a hibakod azt jelzi, hogy nem megfelelo helyre van masolva az eredeti sony fw update...

ugy 50 % de rá van dugva az AC adapter

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

SpeedXHUN
felvan töltve maxra?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

hello
mikor updatelni próbálom a psp-met 3.80 M33-5 re akkor bejön az a kezdetben sárgás kép mint játék inditása közben ez után kb 5 mp -el kiirja hogy::::. the game could not be started(80020148) mi a teendõ?mi a hiba?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

hi!

Leguljab (3.80 M33-5) firmware van fent a psp n , a ps 1 es játék (resident evil 2 claire/leon) bele van másolva a Psp/Games könyvtárba , és amikor átmegyek az 1 ik ajton lefagy. Mind2 játék ugyan ott.

Nincs ötletetek hogy milett elrontva, vagy miért lehet?
Vissza lehet konvertálni valami prg-vel a PBP-be konvertált PSX iso-kat?

Grodyann
Hát az a gáz, hogyha belenagyítasz, akkor elsõ ránézésre jó, de nagyon sok lemarad a képernyõrõl. Tényleg nagyon fontos az a két szél. Én simán hagyom 368*272-be, és nem zoomolok rá.

Geccoka:
Köszi, hogy segítettél, de miután már végsõ elkeseredettségemben, véres fejjel leültem a fórum elé, hogy beégessem magam egy ilyen kérdéssel, alap hogy megtaláltam 5 perc múlva <#vigyor2>

EMBEREK!!!
Már csak pár hét, és megnyílik a PsP Játékok portál, jó kis tesztelésekkel, amit a pspjatekok.uw.hu címen tudtok majd elérni, párhónap múlva pedig a pspjatekok.hu címen. Várunk mindenkit szeretettel!

Prince of Máté
Ti a 4:3 arányú videókat milyen felbontásba szoktátok konvertálni?
368x272-be, vagy nagyobba és belenagyítva nézni a filmet?

Prince of Máté
Igen azt mondtam h az UMD olvasójuk nem különbözik.
bazdmeg nem tudsz szövegetértelmezni ? :|

NEOreg3
http://wi-fi.lap.hu/

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mama2
Az a wifi-s routert hool lehet venni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NEOreg3
otthoni net + wifi-s router

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mama2
Szaztok, lenne egy kérdésem: PSP-re, az internetet, hogy lehetne megoldani? Be kell valahova menni, és megrendelni, vagy venni kell valami kábelt hozzá?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hali!
Diagnózis:
Egy sony pspm van és umd olvasási hiba lehet,szal kerreg ha benne van a lemez..Ez kb mennyibe kerülne? És hol tudnám megcsináltatni? Elõre is thx
Meg szerencse, hogy nemreg jatszom vele en is 😄
Az elso faluban (Seahaven) van egy manus (Taclin) konyvvel a feje felett, ott lehet nala.

Grodyann
Emberek!

Valaki segítsen! A Dungeon Siege (Throne of Agony)ban hogyan lehet fejleszteni a követõket (followers)? Egyszerûen már mindent megpróbáltam, de lehet hogy csak a tört játék bugos

avengir
Remélem te is tudod, hogy hülyeséget mondtál. A benne lévõ olvasófej ugyanaz, a többi nem.

ColdFire
okosan

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

<#nyes>

5c0rp330n
bazdmeg ilyen nickel szerinted ki fog segíteni? 😊

Valamit rosszul csináltál. Ezer minden lehet. Firmware milyen?

zsolltikka
akit esetleg érdekel, váci úti tecsóban slim piano black 40khuf.

hello! én egy kezdö psp-s vagyok. töltöttem le egy csomo játékot, sok forumozás után rájöttem h mit kell csinálni, hova kell másolni. a baj csak az h felrakom a psp-re el foglalja a mem karin a helyet de mikor leveszem az usbrõl nem találom sehol a játékokat.ha valaki tudd segiteni elöre is köszi. email:[email protected] msn:[email protected]
Sztm nemrossz a fülem.Az elöfordulhat hogy az én psp-m valmi oknál fogva hibás,vagy valami baja van és attol hangosabban pörgeti a lemezt mint ahogy kellene azt? Utána néztem h egyáltalán létezik-e ilyen hiba és egy illetö ezt irta hogy: "milyen hangos amikor lemezt olvas (bár mondjuk ha még nem volt PSP a kezedbe nincs viszonyítási alapod)..."
5c0rp330n
Én nemtom, hogy melyik a hangosabb, de annyi azért lehetséges, hogy attól, hogy ugyanolyan az UMD olvasójuk, még különbözhet a hanguk. Más a mechanizmusa a kettõnek, meg a borítás sem ugyanaz az anyag, ezek közrejátszhatnak. De tényleg nemtom, hogy hangosabb-e vmelyik és ha igen, melyik.

Prince of Máté
akkor rossz a füled, mert az UMD olvasójuk nem különbözik.

Ja nekem is a GTA:VCS-nál pörög be elég erösen.De nemcsak loadingnál hanem játszás közbe bebe pörög pár másodpercre.
5c0rp330n
Arra emlékszem, hogy GTA LCS-nél loadingnál tudott erõsen kaparni, de utána már rendben volt. Azóta nem játszottam UMD-rõl 😊

Nekem is volt régebbi psp-m és én is ugy emlékszek h az nemvolt annyira hangos mint az uj psp.Elösször azt hittem h rosszul tettem be az UMD-t mert most kaptam...De akkor nemcsak nekem hangos
Prince of Máté
Mindjárt írja valaki:
"Nekem fatem van és nem hangos"
Egyébként mindeninek hangos, de ha a játék hangerejét felrakod akkor nem lehet hallani.

Nekem van egy psp slim és elég hangosan pörgeti az UMD lemezt.Ez normális?
Dark Alex oldalán mondjuk.

kisgabo
hol?

kisgabo
hol?

Mindenképpen. Az 5-dik,mostani frissítésig nagyon sok mindent javítottak.

Prince of Máté
Van valami értelme felrakni?
Nekem 3.80 M-33 alapom van.

Nincs valakinek feleslegben otthon a fiókban egy FAT alaplap?😊
Érdekelne...

Mûxik, végre a GTA is gyors (333MHz-n) 😄

PSN: berghold