PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye az ISO aldirektoriba másoltad be a játékot?
az fontos.
Tudnátok mondani nekem jófajta:
1. horror játékokat (Silent Hill megvan, olyasmik jöhetnek fõleg, ha vannak)
2. first person RPG-ket
3. Verekedõs stuffokat, lehet 2D-s vagy 3D-s, mindegy (Tekken-t meg MK-t ismerem, ha van még valami hasonló, az érdekel).
Elõre is köszi!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
pc-s játékkal meg filmmel már csináltam ilyet<#rolleyes>#rolleyes>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
https://hotshu.wordpress.com/
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
mikor updatelni próbálom a psp-met 3.80 M33-5 re akkor bejön az a kezdetben sárgás kép mint játék inditása közben ez után kb 5 mp -el kiirja hogy::::. the game could not be started(80020148) mi a teendõ?mi a hiba?
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Leguljab (3.80 M33-5) firmware van fent a psp n , a ps 1 es játék (resident evil 2 claire/leon) bele van másolva a Psp/Games könyvtárba , és amikor átmegyek az 1 ik ajton lefagy. Mind2 játék ugyan ott.
Nincs ötletetek hogy milett elrontva, vagy miért lehet?
Geccoka:
Köszi, hogy segítettél, de miután már végsõ elkeseredettségemben, véres fejjel leültem a fórum elé, hogy beégessem magam egy ilyen kérdéssel, alap hogy megtaláltam 5 perc múlva <#vigyor2>#vigyor2>
EMBEREK!!!
Már csak pár hét, és megnyílik a PsP Játékok portál, jó kis tesztelésekkel, amit a pspjatekok.uw.hu címen tudtok majd elérni, párhónap múlva pedig a pspjatekok.hu címen. Várunk mindenkit szeretettel!
368x272-be, vagy nagyobba és belenagyítva nézni a filmet?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Diagnózis:
Egy sony pspm van és umd olvasási hiba lehet,szal kerreg ha benne van a lemez..Ez kb mennyibe kerülne? És hol tudnám megcsináltatni? Elõre is thx
Az elso faluban (Seahaven) van egy manus (Taclin) konyvvel a feje felett, ott lehet nala.
Valaki segítsen! A Dungeon Siege (Throne of Agony)ban hogyan lehet fejleszteni a követõket (followers)? Egyszerûen már mindent megpróbáltam, de lehet hogy csak a tört játék bugos
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"Nekem fatem van és nem hangos"
Egyébként mindeninek hangos, de ha a játék hangerejét felrakod akkor nem lehet hallani.
Érdekelne...
PSN: berghold