PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mond majd el, hogy sima usbkábel+total commaderrel hány k-val másolsz rá.
PSN: berghold
16900Ft volt szállítással együtt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
kb 3x kellett õket felhívni és lebaszni mire kihozták
majd beszámolok mit tud ha lesz rá idõm
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én egy oldalt szeretnék megnézni a psp-men,az iwiw-et,de sajnos azt sem tudom,mert szét van esve a bejelentkezés gomb.Beirni be tudom a nevemet meg a jelszót is,de bejelentkezni nem tudok.Full screen böngészöt is letöltöttem,hátha azzal megy,de ugy tünik nem ez a baja,mert ugy is halott dolog...
Ha a cache-t 2048 ra állitom,akkor gyorsabb lesz a net?
Én kezdö psp-snek számitok,ugyhogy ha segitenél,hogy milyen oldalt hogyan állitsak be,akkor azt nagyon megköszönném!(Pl:freemail,iwiw,gmail,index,->már ha szükséges valamiféle beállitás valamelyikhez az ideális megkelenítés érdekében persze)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Dj Max Portable 2
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
várom már a gpst, motorra jó lesz😊
persze a játékok sem utolsóak 😄
most n70 van, elég jó, semmi gond nincs vele, nagy képernyõ, sok progi, jóféle.
hallottatok a prometeusPro nevü progiról? iso,cso,dax formátumból lehet vele PBP -t csinálni én letöltöttem de nincs benne semmi se amit lehetne telepiteni itt van a prometeus progi
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Megoldás lehet a problémára, ha flash-t, java scriptet kikapcsoljuk, a conserve memoryt meg be. Nem redukálja annyira a képminõséget, viszont kell, hogy behozza kellõ sebeséggel az oldalt. Fontos, hogy a cache-et 2048k-ra állítsuk.
Amennyiben az oldalnak kell a flash, vagy a js, úgy arra az idõre kapcsoljuk be.
A legtöbb magyar oldalnál minden oldalbetöltés közben be kell állítani a karakterkészletet WESTERN-re a böngészõben.
Ebbõl is látszik, hogy a Psp netezéshez állandó böngészõbeállítgatás szükséges.
Egyébként elég korrekt web élményt nyújt. Az a fontos, hogy a mobiltelefonok/pda-k/régebbi internet tabletek böngészõjébõl induljunk ki, ne a PC-s böngészõnagyágyúk élményét akarjuk a PSP-s NETFRONT browser-ével összehasonlítani.
Ha megismerjük az általunk böngészett site-ok viselkedését a psp-n, hamar megtanuljuk õket megfelelõen beállítgatva használni. Lesznek oldalak, melyek teljesen használhatatlanok (flash7-8-9 site-ok, ajax nélkül halott weblapok), de azért a népszerû oldalak mûködnek. Pláne azok, melyek rendelkeznek mobilra optimalizált formával is (facebook, iwiw, gmail, flickr). Alapvetõen hírek-blogok elolvasására kiváló.
UMD olvasó hibája van a psp-mnek, ezzel a hibával lehetséges a PSP feltörése és a tört játékok használata??!
Azért kérdezem, mert ugy tom kell h benne legyen egy umd miközben futtatom a tört game-eket.
Elõre is köszi a választ!Üdv
sztem nincs megoldás😞
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nektek nem szokta kijelezni, hogy kevés a memória, és kapcsoljam be a conserve memoryt?(tömörített képek)
Erre nincs más megoldás?
https://hotshu.wordpress.com/
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
https://hotshu.wordpress.com/
Pandora nélkül hogy lehet rá tenni CFW-t?3.80FW slim psp
Köszi meg van a teljes!😊
Arra lennék kiváncsi,hogy mit jelentenek a röviditések a gear-eknél.Pl. tech. auto. meg ilyesmi!Van módja szerintetek a fever idötartam hosszabbítására?Mert egyszerüen nem tudom emgcsinálni azokat a rohadt fever-es küldetéseket...amikor 3X kell egymás után használni a fevert,azaz 4X es bonuszt csinálni...lehetetlen,legalább is számomra!
Na jo,amugy remélem valaki érti is azt amit irok..!😊
zan
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ismeri itt valaki a Dj Max Portable 2 cimü játékot?
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Bármelyikre lehet tenni ma már CFW-t.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2.Az nem jó, rossz mert nem lehet rá CFW-t rakni
3.Igen áttudod, a PSP/Savedata mappában vannak a mentések
4.Settings/system/system info
2. alaplap az kb mind1, hogy milyen mivel pandora módszerrel már az összeset lehet downgrade-elni
3. igen, a mentéseid a memória kártyán belül a PSP/SAVEDATA mappában vannak
4. psp-n: settings-system settings-system information
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1. hogyan lehet háttérképet választanom? Csak annyi van a settingsben, hogy on vagy off
2. miért jó, ha TA-082-es a psp-m? Amúgy az, remélem, nem azt jelenti, hogy robban játék közben... 😄
3. ha akarok nagyobb memkártyát, a régi mentéseimet át tudom másolni?
4. hol nézem meg a firmware verziót (nincs meg a doboz, használtan vettem)?
elõre is köszi! ha még lesz valami, kérdezek tovább
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Amúgy utánanézte ennek a Heat the Soul-nak, teljesen korrektnek néz ki.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu