40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • NEOreg3
    igen, tudsz
  • baaka
    sziasztok!a psp-hez való messenger-el ugye tudok msn-ezni azokkal akiknek a pc-n van az msn?
  • Énvagyokazapád
    megvan persze
  • Verseghy
    Megvan még a PSP-d? Pesti lehet, hogy megvenné.
  • Prince of Máté
    Persze, a slimnél még jobban égne, mert az fényesebb mi? :D
  • MaSzKa
    nekem is ég a szemem de a fényerőtől van inkább
  • öregharcsa
    "fényesebb képernyő: ezt nem vettem észre mert alapfényerőn játszok amúgy nekem a magasfényerő zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)"

én elég sokat játszok utazás közben...na ott észrevehető a különbség ami nem is kicsi(ez nappali fénynél van)...szobában tényleg elég az alap fényerő ha aránylag sötét van...a szeme meg azért fáj annak aki sokat játszik mivel aránylag kicsi a képernyő és folyamatosan egy helyre koncentrál/néz a szemével..nekem pl ilyenkor kiszárad a szemem és ez elég kellemetlen érzés(ég, viszket..stb) észre sem veszed de alig pislogsz ha valamire nagyon koncentrálsz..
  • rnd
    Varez? Milyen varez? A Skype "elvben" alap szolgáltatása a psp-nek... tehát mindenkinek ingyér jár. Én CSAK a skype-ot mondom memkarira... az szimplán elmenne. Szerintem.
    Ráadásul ha a Sony attól fél hogy memkari = varez, akkor miért adja ki a régi játékait a PSN-en? o_O
  • MaSzKa
    mert úgy könnyebb lett volna a warez az meg nem jó a sonynak

már mind1 mert pofon1x

most meg már nem éri meg fejleszteni az UMd-ről

nem a semmiért találták ki

meg minden 1-es játék memkarin 1űt lehetne megvenni ami nővelné az árát
  • rnd
    Én igazából azt nem értem hogy miért nem csinálják meg hogy memkariról fusson? Kábé úgy mint ahogy a hivatalos demokat is lehet.
  • MaSzKa
    nah jó a skype is mellete szól :D

amúgy ez szemétség a sony részéről hogy nincs fat psp-re

de arra van 1.50 legalább :D
  • rnd
    A nagyobb flash méret és az UMD "gyorsítótár" is a slim mellett szól... persze csak azoknak akik raknak UMDt bele
  • MaSzKa
    8eft a különség

az eredmény majdnem ugyanaz
  • Pitypang18
    Jajj, tényleg, az a kameraszerűség, amit a képernyőre kell helyezni. Azért az nem ugyanaz...
  • SpeedXHUN
    de van megoldás,csak nem vmi jó minőségű és kényelmetlen szerkezet.
  • Pitypang18
    Nem, a fat-et már eladtam 2 hete. Ezt elfelejtettem mondani...Nagyon szupi ez az új firmware...a fat-en végig 1.5 volt. A slimet 3.90 m33-3-al vettem 4 gigás kártyával, töltővel, tokkalkábellel, papírokkal 40k-ért. 3 napja volt 1 hónapos a gép.
  • adamprof
    Valaki nemtud nekem linkelni egy magarnyelvű használati útmutatót PSP Slimhez?
  • zola2000
    Második psp? Szerintem egy PSP+NDS elég jó párosítás...
  • Pitypang18
    Fat-et nem lehet tv-re kötni!!! Ezt már egyszer beszéltük!
  • Verseghy
    Nem durvul még:D
    figyelek ám:D
  • MaSzKa
    én is tudok szerezni

de után gyártott nem kell
    slim psp nem kell :D

amúgy láttam már ezüstöt szépnek szép de.......
  • Énvagyokazapád
    Verseghy a topikmásztör sokat foglalkozik a topikkal :]
  • qB0B0p
    6000?! 2500+postáért bármikor adok neked új HD komponens kábelt... (és raktáron is van) - Nem reklámozok csak megemlítettem érdekességképpen!
  • MaSzKa
    amúgy már megint 2 hete várok már az Ultra2-m-re :(

már megint el kellett kezdeni legbxni őket :(
  • Prince of Máté
    Nálam ilyen csak slimnél volt, akkor jó 1 hónapig alig láttam valamit, de a fatnél nincs ilyen probléma.
  • MaSzKa
    volt olyan aki először látott psp-t és huzamosabb ideig használta és fájt a szeme 1 idő után

vagy bántotta a szemét?
  • MaSzKa
    miért is?

PSP Slim TV kábel 6000Ft
  • Prince of Máté
    na hagyjuk ezt a témát, olyan láma vagy hozzá hogy az már fáj
  • MaSzKa
    tévedésbe vannak páran

PSP Fat USB-s töltőkábel 2500Ft
    PSP Fat TV-re kötő szett 14000Ft

fényesebb képernyő: ezt nem vettem észre mert alapfényerőn játszok amúgy nekem a magasfényerő zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)

gyorsabb töltést se vettem észre Sandisk Ultra2 volt 4gb-os 9200kb/s

• öregharcsa
    gyorsabb töltés, fényesebb képernyő, kibővített funkciók(TV-re kötés ..stb)...ennyi..a többi a fat mellett szól legalábbis minőségben...

most adtam ezért el egy slimet amit a gyereknek vettem...(fat-ot szereztem helyette)

ez kb olyan mint anno a psx gépek psone-ra cserélése...vagy akár a ps2 a pstwo-ra..valamiben jobb valamiben rosszabb! (nekem még psx-em és ps2-öm van..mindkettőből az utolsó jó generáció!ami utána jött az nekem nem felel meg..)

ettől még egyik sem gagyi csak más....
  • Prince of Máté
    A slim mindenben szarabb, ha rádobsz egy gránátot felrobban, ha vízbe dobod elázik, ha tűzbe akkor meg megolvad!
    EGy szóval a Slim egy gagyi szar!
  • MaSzKa
    Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek!

???????
  • MaSzKa
    fatnek jobb az anyagminősége

ezt mondom már 1 éve

a slim gagyi

mind2 van/volt
  • Pitypang18
    Megvettem a második PSP-met tegnap. A első egy fat volt, ez pedig egy slim. Merem állítani, hogy a fatnek jobb az anyagminősége, és a fogása is sokkal kényelmesebb. Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek!
  • zola2000
    Köszi, már hetek óta nem tudtam megoldani, m33 módom minden ment eddig ezen a két játékon kívül. Egyébként a játék király, Látom nemcsak DSen vannak ilyen jó játékok xD
  • Voltan
    A registry-menüben állítsd át az UMD-módot Sony szimulációra!
  • zola2000
    Helo, leszedtem több helyről is a patapont, és a flowot, de a patapon nem jut tovább a loading képernyőn, a flow pedig el sem indul. a legújabb cfw van fenn (3.93 m33), de mégsem.
  • Énvagyokazapád
    kell
  • wordsworth
    Kell moddingolni minden szarral a psp-t :/
  • dienesoft
    Ha bekapcsolom és az R-t nyomom, akkor csak a témának az eleje látszik, majd utána kikapcsol. Ha nem nyomom az R-t, akkor bekapcsolódik, de fekete a képernyő. Másik PSP-nk meg sehol sincs.