40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29512 igen, tudsz -
#29511 sziasztok!a psp-hez való messenger-el ugye tudok msn-ezni azokkal akiknek a pc-n van az msn? -
#29510 megvan persze -
Verseghy #29509 Megvan még a PSP-d? Pesti lehet, hogy megvenné. -
#29508 Persze, a slimnél még jobban égne, mert az fényesebb mi? :D -
#29507 nekem is ég a szemem de a fényerőtől van inkább -
#29506 "fényesebb képernyő: ezt nem vettem észre mert alapfényerőn játszok amúgy nekem a magasfényerő zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)"
én elég sokat játszok utazás közben...na ott észrevehető a különbség ami nem is kicsi(ez nappali fénynél van)...szobában tényleg elég az alap fényerő ha aránylag sötét van...a szeme meg azért fáj annak aki sokat játszik mivel aránylag kicsi a képernyő és folyamatosan egy helyre koncentrál/néz a szemével..nekem pl ilyenkor kiszárad a szemem és ez elég kellemetlen érzés(ég, viszket..stb) észre sem veszed de alig pislogsz ha valamire nagyon koncentrálsz.. -
rnd #29505 Varez? Milyen varez? A Skype "elvben" alap szolgáltatása a psp-nek... tehát mindenkinek ingyér jár. Én CSAK a skype-ot mondom memkarira... az szimplán elmenne. Szerintem.
Ráadásul ha a Sony attól fél hogy memkari = varez, akkor miért adja ki a régi játékait a PSN-en? o_O -
#29504 mert úgy könnyebb lett volna a warez az meg nem jó a sonynak
már mind1 mert pofon1x
most meg már nem éri meg fejleszteni az UMd-ről
nem a semmiért találták ki
meg minden 1-es játék memkarin 1űt lehetne megvenni ami nővelné az árát -
rnd #29503 Én igazából azt nem értem hogy miért nem csinálják meg hogy memkariról fusson? Kábé úgy mint ahogy a hivatalos demokat is lehet. -
#29502 nah jó a skype is mellete szól :D
amúgy ez szemétség a sony részéről hogy nincs fat psp-re
de arra van 1.50 legalább :D -
rnd #29501 A nagyobb flash méret és az UMD "gyorsítótár" is a slim mellett szól... persze csak azoknak akik raknak UMDt bele -
#29500 8eft a különség
az eredmény majdnem ugyanaz -
Pitypang18 #29499 Jajj, tényleg, az a kameraszerűség, amit a képernyőre kell helyezni. Azért az nem ugyanaz... -
#29498 de van megoldás,csak nem vmi jó minőségű és kényelmetlen szerkezet. -
Pitypang18 #29497 Nem, a fat-et már eladtam 2 hete. Ezt elfelejtettem mondani...Nagyon szupi ez az új firmware...a fat-en végig 1.5 volt. A slimet 3.90 m33-3-al vettem 4 gigás kártyával, töltővel, tokkalkábellel, papírokkal 40k-ért. 3 napja volt 1 hónapos a gép. -
adamprof #29496 Valaki nemtud nekem linkelni egy magarnyelvű használati útmutatót PSP Slimhez? -
#29495 Második psp? Szerintem egy PSP+NDS elég jó párosítás... -
Pitypang18 #29494 Fat-et nem lehet tv-re kötni!!! Ezt már egyszer beszéltük! -
Verseghy #29493 Nem durvul még:D
figyelek ám:D -
#29492 én is tudok szerezni
de után gyártott nem kell
slim psp nem kell :D
amúgy láttam már ezüstöt szépnek szép de....... -
#29491 Verseghy a topikmásztör sokat foglalkozik a topikkal :] -
qB0B0p #29490 6000?! 2500+postáért bármikor adok neked új HD komponens kábelt... (és raktáron is van) - Nem reklámozok csak megemlítettem érdekességképpen! -
#29489 amúgy már megint 2 hete várok már az Ultra2-m-re :(
már megint el kellett kezdeni legbxni őket :( -
#29488 Nálam ilyen csak slimnél volt, akkor jó 1 hónapig alig láttam valamit, de a fatnél nincs ilyen probléma. -
#29487 volt olyan aki először látott psp-t és huzamosabb ideig használta és fájt a szeme 1 idő után
vagy bántotta a szemét? -
#29486 miért is?
PSP Slim TV kábel 6000Ft -
#29485 na hagyjuk ezt a témát, olyan láma vagy hozzá hogy az már fáj -
#29484 tévedésbe vannak páran
PSP Fat USB-s töltőkábel 2500Ft
PSP Fat TV-re kötő szett 14000Ft
fényesebb képernyő: ezt nem vettem észre mert alapfényerőn játszok amúgy nekem a magasfényerő zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)
gyorsabb töltést se vettem észre Sandisk Ultra2 volt 4gb-os 9200kb/s
-
#29483 gyorsabb töltés, fényesebb képernyő, kibővített funkciók(TV-re kötés ..stb)...ennyi..a többi a fat mellett szól legalábbis minőségben...
most adtam ezért el egy slimet amit a gyereknek vettem...(fat-ot szereztem helyette)
ez kb olyan mint anno a psx gépek psone-ra cserélése...vagy akár a ps2 a pstwo-ra..valamiben jobb valamiben rosszabb! (nekem még psx-em és ps2-öm van..mindkettőből az utolsó jó generáció!ami utána jött az nekem nem felel meg..)
ettől még egyik sem gagyi csak más.... -
#29482 A slim mindenben szarabb, ha rádobsz egy gránátot felrobban, ha vízbe dobod elázik, ha tűzbe akkor meg megolvad!
EGy szóval a Slim egy gagyi szar! -
#29481 Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek!
??????? -
#29480 fatnek jobb az anyagminősége
ezt mondom már 1 éve
a slim gagyi
mind2 van/volt -
Pitypang18 #29479 Megvettem a második PSP-met tegnap. A első egy fat volt, ez pedig egy slim. Merem állítani, hogy a fatnek jobb az anyagminősége, és a fogása is sokkal kényelmesebb. Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek! -
#29478 Köszi, már hetek óta nem tudtam megoldani, m33 módom minden ment eddig ezen a két játékon kívül. Egyébként a játék király, Látom nemcsak DSen vannak ilyen jó játékok xD -
#29477 A registry-menüben állítsd át az UMD-módot Sony szimulációra! -
#29476 Helo, leszedtem több helyről is a patapont, és a flowot, de a patapon nem jut tovább a loading képernyőn, a flow pedig el sem indul. a legújabb cfw van fenn (3.93 m33), de mégsem. -
#29475 kell -
#29474 Kell moddingolni minden szarral a psp-t :/ -
#29473 Ha bekapcsolom és az R-t nyomom, akkor csak a témának az eleje látszik, majd utána kikapcsol. Ha nem nyomom az R-t, akkor bekapcsolódik, de fekete a képernyő. Másik PSP-nk meg sehol sincs.