PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Ja, a sebesség engem is érdekelne.

Grat, bár én tuti nem vártam volna rá ennyit 😄
Azt mond majd el, hogy sima usbkábel+total commaderrel hány k-val másolsz rá.

PSN: berghold

Prince of Máté
Ennyiért nem volt drága 4 gb?
Én nem tudom, hogy 4-eset vegyek-e vagy 8 gigásat.

MaSzKa
ja 10év gari van rá 😄

16900Ft volt szállítással együtt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
megjött az 1 hónapja digitalmix.hu-n rendelt Sandsik Ultra2 4Gb-osom 😄

kb 3x kellett õket felhívni és lebaszni mire kihozták

majd beszámolok mit tud ha lesz rá idõm

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ColdFire
nah, újra itt, új pspvel😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Zan
Nekem ezzel csak egy problémám van:

Én egy oldalt szeretnék megnézni a psp-men,az iwiw-et,de sajnos azt sem tudom,mert szét van esve a bejelentkezés gomb.Beirni be tudom a nevemet meg a jelszót is,de bejelentkezni nem tudok.Full screen böngészöt is letöltöttem,hátha azzal megy,de ugy tünik nem ez a baja,mert ugy is halott dolog...

Ha a cache-t 2048 ra állitom,akkor gyorsabb lesz a net?

Én kezdö psp-snek számitok,ugyhogy ha segitenél,hogy milyen oldalt hogyan állitsak be,akkor azt nagyon megköszönném!(Pl:freemail,iwiw,gmail,index,->már ha szükséges valamiféle beállitás valamelyikhez az ideális megkelenítés érdekében persze)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Valaki erre nem td válaszolni,vagy egyáltalán nem ismeritek a játékot?

Dj Max Portable 2

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ColdFire
OFF addig kaptok egy lock pick videót, most csináltam 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nekem sem viccbõl kell a psp 😄

várom már a gpst, motorra jó lesz😊

persze a játékok sem utolsóak 😄

5c0rp330n
Aham, az sem rossz. Viszont nálam a WLAN már alap, már itt elbukott az N70 😊

ColdFire
motorozás közben zsebbõl ki, mire visszaértem, kb az 50. autó ment át rajta 😄

most n70 van, elég jó, semmi gond nincs vele, nagy képernyõ, sok progi, jóféle.

5c0rp330n
Király 😊
A telóddal mi van amúgy? Mostanában nézegetek telókat, egy E51 eléggé esélyes 😊

ColdFire
ha minden igaz holnap lesz pspm, köszönet dzsonesznek!😊

Hello
hallottatok a prometeusPro nevü progiról? iso,cso,dax formátumból lehet vele PBP -t csinálni én letöltöttem de nincs benne semmi se amit lehetne telepiteni itt van a prometeus progi

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

SpeedXHUN
m33 nál már nem kell UMD!(csak OE FW nél)😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

zsolltikka
A PSP böngészõjével kapcsolatban:

Megoldás lehet a problémára, ha flash-t, java scriptet kikapcsoljuk, a conserve memoryt meg be. Nem redukálja annyira a képminõséget, viszont kell, hogy behozza kellõ sebeséggel az oldalt. Fontos, hogy a cache-et 2048k-ra állítsuk.
Amennyiben az oldalnak kell a flash, vagy a js, úgy arra az idõre kapcsoljuk be.
A legtöbb magyar oldalnál minden oldalbetöltés közben be kell állítani a karakterkészletet WESTERN-re a böngészõben.
Ebbõl is látszik, hogy a Psp netezéshez állandó böngészõbeállítgatás szükséges.
Egyébként elég korrekt web élményt nyújt. Az a fontos, hogy a mobiltelefonok/pda-k/régebbi internet tabletek böngészõjébõl induljunk ki, ne a PC-s böngészõnagyágyúk élményét akarjuk a PSP-s NETFRONT browser-ével összehasonlítani.
Ha megismerjük az általunk böngészett site-ok viselkedését a psp-n, hamar megtanuljuk õket megfelelõen beállítgatva használni. Lesznek oldalak, melyek teljesen használhatatlanok (flash7-8-9 site-ok, ajax nélkül halott weblapok), de azért a népszerû oldalak mûködnek. Pláne azok, melyek rendelkeznek mobilra optimalizált formával is (facebook, iwiw, gmail, flickr). Alapvetõen hírek-blogok elolvasására kiváló.

avengir
Lehetséges.

https://hotshu.wordpress.com/

hi!Sajnos ezt sehol nem találtam, az oldalon..
UMD olvasó hibája van a psp-mnek, ezzel a hibával lehetséges a PSP feltörése és a tört játékok használata??!
Azért kérdezem, mert ugy tom kell h benne legyen egy umd miközben futtatom a tört game-eket.
Elõre is köszi a választ!Üdv
5c0rp330n
Eleinte hazsnáltam, de miután azt vettem észre, hogy némelyik oldalaknál kritikán alul belassul (percekig tölt egy oldalt), inkább nem erõltettem és elfogadtam, hogy nem netezésre van kitalálva a cucc. Opera meg nincs rá, mert a Sony nem támogatja a programokat rá...

SpeedXHUN
de, a nagyon nagy lapoknál(java)
sztem nincs megoldás😞

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Ti szoktatok netezni PSP-n?
Nektek nem szokta kijelezni, hogy kevés a memória, és kapcsoljam be a conserve memoryt?(tömörített képek)
Erre nincs más megoldás?

illetve... mostmár nem... ^_^
avengir
Még szerencse, hogy visszaolvastad az elmult 40 hozzászólást és úgy írtad ezt <#banplz>

Ráadásul hogy mit lehet és mit nem, nem is alaplap függõ... <#vigyor2>
Kössz az infót .Azt hiszem megvan a hackerem 😊

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

avengir
Sztem kezd a FAQ elolvasásával. TA-082 alaplapokat lehetet pandora nélkül is cfwzni. A slimeket pandorazzad, ha nincs masik pspsd akkor nemi kézügyesség és átalakítod az akkudat szervíz akuvá stb, stb.... Ha ez tul bonyulult, mert lusta vagy olvasni vagy mert nem fogod fel a faq-t akkor keres vkit az aproneten a kozeledbe aki kb 2000 HUF ért megcsinálja. tehat apronet.hu es pspfilez 😉

De elöbbre Aveniger irta hogy pandora nélkül is lehet de azzal egyszerübb!akkor?most hogyan van?lehet vagy nem?

Sehogy?
Hello
Pandora nélkül hogy lehet rá tenni CFW-t?3.80FW slim psp

Zan
Szia!

Köszi meg van a teljes!😊

Arra lennék kiváncsi,hogy mit jelentenek a röviditések a gear-eknél.Pl. tech. auto. meg ilyesmi!Van módja szerintetek a fever idötartam hosszabbítására?Mert egyszerüen nem tudom emgcsinálni azokat a rohadt fever-es küldetéseket...amikor 3X kell egymás után használni a fevert,azaz 4X es bonuszt csinálni...lehetetlen,legalább is számomra!

Na jo,amugy remélem valaki érti is azt amit irok..!😊

zan

Anubys
Köszi a válaszokat mindenkinek!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

zsolltikka
Zan
Sziasztok!

Ismeri itt valaki a Dj Max Portable 2 cimü játékot?

Triple H
végülis...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
Akkor én kérek elnézést.😊

avengir
Pandora nélkül is lehet rá tenni, csak azzal egyszerûbb.

Prince of Máté
ja, csak nem jutott eszembe a pandora.

2-es válaszod hülyeség.
Bármelyikre lehet tenni ma már CFW-t.

NEOreg3
-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
héé ne lopd a szövegem 😄

Prince of Máté
1.Photo menüpontban a háttérnek választott képre 3szög, és Set as wallpaper
2.Az nem jó, rossz mert nem lehet rá CFW-t rakni
3.Igen áttudod, a PSP/Savedata mappában vannak a mentések
4.Settings/system/system info

NEOreg3
1. memorycardon belül a PICTURE mappába másold a képeket, majd a psp-n belül a photo menüpont alatt a memory stick-et kiválasztod. Kiválasztod a kívánt képet, nyomsz egy X-et, ha már teljes képernyõben van, akkor ott egy háromszöget, ott pedig set as wallpaper

2. alaplap az kb mind1, hogy milyen mivel pandora módszerrel már az összeset lehet downgrade-elni

3. igen, a mentéseid a memória kártyán belül a PSP/SAVEDATA mappában vannak

4. psp-n: settings-system settings-system information

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Anubys
Na srácok, további hülye kérdések (átnéztem a FAQ-ot, de nem írtak semmit):

1. hogyan lehet háttérképet választanom? Csak annyi van a settingsben, hogy on vagy off
2. miért jó, ha TA-082-es a psp-m? Amúgy az, remélem, nem azt jelenti, hogy robban játék közben... 😄
3. ha akarok nagyobb memkártyát, a régi mentéseimet át tudom másolni?
4. hol nézem meg a firmware verziót (nincs meg a doboz, használtan vettem)?

elõre is köszi! ha még lesz valami, kérdezek tovább

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem, az "PANKRÁCIÓÓÓÓÓÓ! nem hol-mi bunyó..." 😄
Amúgy utánanézte ennek a Heat the Soul-nak, teljesen korrektnek néz ki.

Prince of Máté
Dragon ballz-hoz senkisem lehet öreg!
Próváld csak ki, nagy jó játék.

NEOreg3
nem verekedõs stuff?😊

Triple H
WWE SMACKDOWN VS. RAW AZ PANKRÁCIÓÓÓÓÓÓ! nem hol-mi bunyó...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Anubys
DBZ-ért annyira nem rajongok (meg öreg is vagyok már hozzájuk... 😉, de a többit csekkolom, kösz a tippeket!

NEOreg3
verekedõs: DBZ Shin Budokai 1-2, Bleach Heat the Soul sorozat (csak japán nyelven tölthetõ le), WWE Smackdown vs RAW,