40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
lowdog #29552 pont leszedtem volna a secret agent clank demot, de csak US store-on van, eddig mindig EU-rol tolottem
mennyire gaz hogyha "vegyesen" toltom le innen onnan a dolgokat es mindig atregisztralom a gepet egyikrol a masikra? -
#29551 majd a fullt :) -
rnd #29550 Kit érdekel a firmware? Jó játékok legyenek... -
lowdog #29549 nemreg jott a hirlevel, hogy kint van a secret agent clank demo, PS store-rol toltheto...
ha valaki szereti a ratchet-et ne hagyja ki :) -
#29548 Én most fogok ps3-at venni, de ha fel is törik remélem nem lesz olyan bannolgatás mint a fosbox táján... -
guppy #29547 sztem rendeld meg az a leg olcsobb és egyszerübb -
#29546 Amúgy készülődik valami nagyobb volumenű dolog Dark-Alexéknél. Új weboldal, és egy még nem működő PS3 link... Csaknem feltörik végre? -
#29545 Kezd elegem lenne a Sonyból Hol a fenében van már az a beígért 4.0ás Firmware?! -
#29544 Szétnézem Tatabányán azokaon a helyeken amiket ismerek és nem lehet találni sehol elfogadható áron 4GB-os sandisk ultra II-es kártyát. :(
Valakinek nincs ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni egyet (vagy kettő :)) a környéken? -
#29543 Juppi!
Ebay-n megnyertem az aukciót.:):D
Az utolsó 1 percben az ár felment 76$-rol 96-ra, na én 2mp-el előtte adtam érte 97-et, így az enyém lessz/lett a kicsike.
Szurkoljatok, hogy hamar megjöjjön:D
Alex
Ja Caviar, téged ismerlek a "pénzkeresés" topicbol;) -
#29542 Ja, oké, Google... :)
Újjonan boltba 8500-18000-ig van. :D -
#29541 És az mennyibe kerül kb? -
#29540 sandisk ultra ii -
#29539 Szisztok! Milyen 4 GB-os memória kártyát érdemes vanni a PSP-be? Amiről a játékok sem szaggatnak?
Szét néztem a Vaterán, de nem tudom, hogy melyik kártya lenne a megbízható?
Előre is köszi. -
Rena11 #29538 ááá tegnap ma kezdtem :D -
lowdog #29537 szerintem is jo
szolj ha 20-as szint fole ertel a bossokkal :) -
BobaFett #29536 -
Rena11 #29535 poróbálta már valai a patapon-t
az agyam eldomom tőle -
rnd #29534 Megéri egyáltalán importálni? -- mondjuk én nemrég vettem Gameboy Micro-t kintről, de ott "kényszerpályán" voltam, mert máshonnan nem nagyon tudtam volna szerezni. -
#29533 Igazad van:)
Elég lesz magában a "cucc".
Köszi a gyors választ:) -
#29532 2-3 nap múlva ez az ár megkétszereződik minimum. 25$-ral többért nem fogsz kapni ennyi extrát pluszba ne aggódj. :P
Válaszd azt amelyikre neked szüséged van. (Filmek csak angol nyelvüek, nem tudsz túladni rajtuk, gyári füles direkt halkított, a távvezérlő jópofa de csak zenéhez jó, user manual csak dísznek jó.) Egyedül ami hasznos az a tok a karcok ellen, esetleg inkább kemény tok az utaztatáshoz is. -
Pitypang18 #29531 Hello! Nektek mennyi idő alatt hozza be a net a psp-n a freemailt? Nekem a kezdő oldalát szépen be is hozza, viszont ha már beiírtam a felh.nevet és a jelszót, akkor nem akar belépni az istenért sem a profilomba, csak tölt. Valami ötlet ezzel kapcsolatban? -
#29530 Sziasztok!
Szándékozok venni egy psp-t úgy 2-3 nap múlva ebay-n.
Van 2 kiszemelt is, az egyik olcsóbb, de csak psp+akku+töltő van az árban.
A másik drágább úgy 25$-al de abban van tok, 3 film 4 game, füles, cd tok, user manual..stb.
Melyiket érdemes(ebb) megvenni?
Valamint: Tudtok oylan weboldalt, ahol lehet olcsón memory sticket, kiegészítőket venni?
A választ előre is köszönöm!
Ebben a topicban új vagyok, de elolvastam a psp lexikont, meg a pspfilez.extra.hu-t is, és psp-vel is volt már dolgom:) (akkor határoztam el, hogy veszek én is)
Remélem hasznos ittenivél válok.
Üdv,
Alex -
rnd #29529 Final Fantasy 1 & 2 & Tactics
Jeanne d'Arc
PoPoLoCrois
Tales of Eternia
Valkyrie Profile Lenneth
Wild Arms XF
Y's The Ark of Napishtim -
S8DJ #29528 üdv.
SBK-08 már kijött PSP-re? -
Rena11 #29527 jöhet :)
-
rnd #29526 Ha nem csak a csilli-villi grafika számít, tudok még írni hozzá... -
Rena11 #29525 hülye kérdés volt megnéztem youtuben és igen van hozzá köze
köszi a listát -
Rena11 #29524 tyűűű szép kis lista
Untold Legends: BotB & TWC
ennek van köze a ps3 -as untold legeds dark kindomhoz? -
rnd #29523 Upsz... a J-t most vettem észre... na mindegy, van közte az is -
rnd #29522 Blade Dancer
Brave Story
D&D Tactics
Disgaea
Dragoneer's Aria
Dungeon Maker Hunting Grounds
Dungeon Siege Throne of Agony
Gurumin
Monster Hunter Portable/Freedom 1 & 2 & 2ndG
Monster Kingdom
Riviera
Tales of the World Radiant Mythology
Untold Legends: BotB & TWC
Valhalla Knights
Warrior's of the Lost Empire
ezek szerintem elmennek... -
#29521 nem kicsit az :)
sokak szemében a legjobb létező játék psp-re. igazán akkor üt, ha ismered a Final Fantasy VII-et, de igazából az előzménye, szóval anélkül is simán játszható, később be tudod pótolni a hiányosságaidat, én sem játszottam ki az FFVII-et előtte, de most h végigvittem a Crisis Core-t, kedvet kaptam hozzá. elsőosztályú játék. -
Rena11 #29520 köszönöm megnéztem youtube-n tényleg jónak tűnik -
#29519 Crisis Core: Final Fantasy VII -
Rena11 #29518 üdv emberek
tudna nekem mondani valaki 1 jó JRPG-t psp-re?
csak ne ilyen nintendo grafikás legyen
köszönöm -
#29517 az enyém x éve megvan, nincs se hori fóliám rajta, se semmi másom, egyszerűen csak nem dobálom és ha nem használom, beteszem a textilburokjába. egy komolyabb karc nincs rajta, tele van persze közepes karcokkal, de ez csak közelebbről vizsgálva látszik, a képernyő pedig úgyis világít így abszolúte semmit nem látni belőlük játék közben. -
Stinger 576 #29516 Nektek is karcolódik a gép? Slim ezüstöm van, és egy-két hajszálkarcolás található a triggereken plusz a gép hátulján található fém körön, ami csak mesterséges fénynél látszik... (a képernyőn szerencsére nincs mert a hori megvédi - bár azon is látok már néhányat, pedig nagyon vigyázok rá) -
#29515 nem kell ahhoz semmit letölteni, én ebuddy.com-ról mentem fel rá és elraktam könyvjelzőbe -
#29514 7mb-os plussz packot kell hozzá letölteni -
#29513 köszönöm a gyors választ!