40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • lowdog
    pont leszedtem volna a secret agent clank demot, de csak US store-on van, eddig mindig EU-rol tolottem
    mennyire gaz hogyha "vegyesen" toltom le innen onnan a dolgokat es mindig atregisztralom a gepet egyikrol a masikra?
  • 5c0rp330n
    majd a fullt :)
  • rnd
    Kit érdekel a firmware? Jó játékok legyenek...
  • lowdog
    nemreg jott a hirlevel, hogy kint van a secret agent clank demo, PS store-rol toltheto...
    ha valaki szereti a ratchet-et ne hagyja ki :)
  • wordsworth
    Én most fogok ps3-at venni, de ha fel is törik remélem nem lesz olyan bannolgatás mint a fosbox táján...
  • guppy
    sztem rendeld meg az a leg olcsobb és egyszerübb
  • fikoo
    Amúgy készülődik valami nagyobb volumenű dolog Dark-Alexéknél. Új weboldal, és egy még nem működő PS3 link... Csaknem feltörik végre?
  • fikoo
    Kezd elegem lenne a Sonyból Hol a fenében van már az a beígért 4.0ás Firmware?!
  • raven87
    Szétnézem Tatabányán azokaon a helyeken amiket ismerek és nem lehet találni sehol elfogadható áron 4GB-os sandisk ultra II-es kártyát. :(
    Valakinek nincs ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni egyet (vagy kettő :)) a környéken?
  • AleXXXXX
    Juppi!
    Ebay-n megnyertem az aukciót.:):D
    Az utolsó 1 percben az ár felment 76$-rol 96-ra, na én 2mp-el előtte adtam érte 97-et, így az enyém lessz/lett a kicsike.
    Szurkoljatok, hogy hamar megjöjjön:D
    Alex

Ja Caviar, téged ismerlek a "pénzkeresés" topicbol;)
  • raven87
    Ja, oké, Google... :)
    Újjonan boltba 8500-18000-ig van. :D
  • raven87
    És az mennyibe kerül kb?
  • 5c0rp330n
    sandisk ultra ii
  • raven87
    Szisztok! Milyen 4 GB-os memória kártyát érdemes vanni a PSP-be? Amiről a játékok sem szaggatnak?
    Szét néztem a Vaterán, de nem tudom, hogy melyik kártya lenne a megbízható?
    Előre is köszi.
  • Rena11
    ááá tegnap ma kezdtem :D
  • lowdog
    szerintem is jo
    szolj ha 20-as szint fole ertel a bossokkal :)
  • BobaFett
  • Rena11
    poróbálta már valai a patapon-t
    az agyam eldomom tőle
  • rnd
    Megéri egyáltalán importálni? -- mondjuk én nemrég vettem Gameboy Micro-t kintről, de ott "kényszerpályán" voltam, mert máshonnan nem nagyon tudtam volna szerezni.
  • AleXXXXX
    Igazad van:)
    Elég lesz magában a "cucc".
    Köszi a gyors választ:)
  • CaviaR
    2-3 nap múlva ez az ár megkétszereződik minimum. 25$-ral többért nem fogsz kapni ennyi extrát pluszba ne aggódj. :P
    Válaszd azt amelyikre neked szüséged van. (Filmek csak angol nyelvüek, nem tudsz túladni rajtuk, gyári füles direkt halkított, a távvezérlő jópofa de csak zenéhez jó, user manual csak dísznek jó.) Egyedül ami hasznos az a tok a karcok ellen, esetleg inkább kemény tok az utaztatáshoz is.
  • Pitypang18
    Hello! Nektek mennyi idő alatt hozza be a net a psp-n a freemailt? Nekem a kezdő oldalát szépen be is hozza, viszont ha már beiírtam a felh.nevet és a jelszót, akkor nem akar belépni az istenért sem a profilomba, csak tölt. Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
  • AleXXXXX
    Sziasztok!

Szándékozok venni egy psp-t úgy 2-3 nap múlva ebay-n.
    Van 2 kiszemelt is, az egyik olcsóbb, de csak psp+akku+töltő van az árban.
    A másik drágább úgy 25$-al de abban van tok, 3 film 4 game, füles, cd tok, user manual..stb.

Melyiket érdemes(ebb) megvenni?

Valamint: Tudtok oylan weboldalt, ahol lehet olcsón memory sticket, kiegészítőket venni?

A választ előre is köszönöm!
    Ebben a topicban új vagyok, de elolvastam a psp lexikont, meg a pspfilez.extra.hu-t is, és psp-vel is volt már dolgom:) (akkor határoztam el, hogy veszek én is)
    Remélem hasznos ittenivél válok.
    Üdv,
    Alex
  • rnd
    Final Fantasy 1 & 2 & Tactics
    Jeanne d'Arc
    PoPoLoCrois
    Tales of Eternia
    Valkyrie Profile Lenneth
    Wild Arms XF
    Y's The Ark of Napishtim
  • S8DJ
    üdv.
    SBK-08 már kijött PSP-re?
  • Rena11
    jöhet :)
  • rnd
    Ha nem csak a csilli-villi grafika számít, tudok még írni hozzá...
  • Rena11
    hülye kérdés volt megnéztem youtuben és igen van hozzá köze
    köszi a listát
  • Rena11
    tyűűű szép kis lista

Untold Legends: BotB & TWC
    ennek van köze a ps3 -as untold legeds dark kindomhoz?
  • rnd
    Upsz... a J-t most vettem észre... na mindegy, van közte az is
  • rnd
    Blade Dancer
    Brave Story
    D&D Tactics
    Disgaea
    Dragoneer's Aria
    Dungeon Maker Hunting Grounds
    Dungeon Siege Throne of Agony
    Gurumin
    Monster Hunter Portable/Freedom 1 & 2 & 2ndG
    Monster Kingdom
    Riviera
    Tales of the World Radiant Mythology
    Untold Legends: BotB & TWC
    Valhalla Knights
    Warrior's of the Lost Empire

ezek szerintem elmennek...
  • 5c0rp330n
    nem kicsit az :)
    sokak szemében a legjobb létező játék psp-re. igazán akkor üt, ha ismered a Final Fantasy VII-et, de igazából az előzménye, szóval anélkül is simán játszható, később be tudod pótolni a hiányosságaidat, én sem játszottam ki az FFVII-et előtte, de most h végigvittem a Crisis Core-t, kedvet kaptam hozzá. elsőosztályú játék.
  • Rena11
    köszönöm megnéztem youtube-n tényleg jónak tűnik
  • 5c0rp330n
    Crisis Core: Final Fantasy VII
  • Rena11
    üdv emberek

tudna nekem mondani valaki 1 jó JRPG-t psp-re?

csak ne ilyen nintendo grafikás legyen

köszönöm
  • 5c0rp330n
    az enyém x éve megvan, nincs se hori fóliám rajta, se semmi másom, egyszerűen csak nem dobálom és ha nem használom, beteszem a textilburokjába. egy komolyabb karc nincs rajta, tele van persze közepes karcokkal, de ez csak közelebbről vizsgálva látszik, a képernyő pedig úgyis világít így abszolúte semmit nem látni belőlük játék közben.
  • Stinger 576
    Nektek is karcolódik a gép? Slim ezüstöm van, és egy-két hajszálkarcolás található a triggereken plusz a gép hátulján található fém körön, ami csak mesterséges fénynél látszik... (a képernyőn szerencsére nincs mert a hori megvédi - bár azon is látok már néhányat, pedig nagyon vigyázok rá)
  • NEOreg3
    nem kell ahhoz semmit letölteni, én ebuddy.com-ról mentem fel rá és elraktam könyvjelzőbe
  • MaSzKa
    7mb-os plussz packot kell hozzá letölteni
  • baaka
    köszönöm a gyors választ!