PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
nem írtam kétféle kép, az embedbõl kell kiszedni azt a részt, amit kijelöltem #26891-ben, és azt betenni [ flash ] [ /flash ] közé

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SpeedXHUN
de nem sikerül akkor most hogyan használjam?mert 2 féle képen írtad

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
köszi😄

Prince of Máté
Na akkor szerintem én is 4 gigást fogok venni.
Még várok márciusig, egyébként is akkor jelenik meg a 16 gigás kártya, és szerintem lejjebb megy a 4-8GBosnak az ára.

ColdFire
loálmár, sokmindent nem értetek még, anno volt még itt egy vita, hogy melyik a jobb, de mind1 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

jah a gépen 3.40oe-a van!karcmentes a gép,védõfólia a kijelzõn!nincs 1 éves se,fehér,2 gb kártya van hozzá!!

de miért lenne jopbb a fat!?én fogtam slimet a kezemben és sokkal könnyebb,és a kijelzõje is fényesebb!

az a köztudott, az csak az egyéni véleményed??? mind1, ha neked a fat jobb, akkor egészségedre...
na és miért jobb a fat?

ColdFire
dehisz köztudott hogy a fat jobb mint a slim, a slimes járna jobban!

<#smile>

álmodj királylány...
hali!!psp fat-emet elcserélném 1 slim psp-re!!!

avengir
This game is shit!!!

https://hotshu.wordpress.com/

ColdFire
így [ flash ]http://www.youtube.com/v/ts6ktcwMKz8[ flash ]
csak a zarojeleknel ne legyen kihagyas

ColdFire
pro vagyok 😄

amugymeg flash makró közé kell beszúrni a kijelölt részt "embed"-bõl:

pl:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ts6ktcwMKz8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ts6ktcwMKz8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

SpeedXHUN
hát az rengeteg nekem a fake 4gb os 10 perc alatt tölti.

SpeedXHUN
ilyet hogy szúrsz be?

ColdFire
Alien Vs Predator
Requiem

Zan
Nagyon köszi a leírásodat!Sajna most nincs hot-spot a közelemben,szoval nem tudom meglesni hogy igy milyen a cucc,de remelem majd müxeni fog,leirtam mindent a papirra😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MaSzKa
ez durván hamis

eredeti az kb 30eFt és nem az aproneten kapható

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ColdFire
azért érdekel a téma, met újra itt a kezembe a psp, és kéne vmi húdájó 😄
most socom tactical, nagyon tetszik, olyan mint a full spectrum warrior pc-re

NEOreg3
kedvenc játékom eddig a Prince of Persia Rival Swords😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Azt nézd már meg lágyszi, hogy Total Commanderrel másolod a játékot és hány K-val megy?

Anubys
Nem tudom, de én is tõle vettem, és semmi bajom nincs vele (kb. 1 óra alatt nyomta tele a 8 gigát. Mondjuk ez rohadt lassú, mert a DS-emre a 2 gigásat kb. 6 perc alatt pakolom tele, de a psp-s 2 gigásom is baromi lassú volt, szóval ha ez standard, akkor valszeg eredeti)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Üdv mindenkinek! Vettem 1 slim psp-t és érdekelne hogy lehet lejátszani avi videokat konvertálás nélkül. Kéne valami jó kis progi, meg minden ami tuningolja a drágaszágom... Elõre is kössz.
Attes
öregharcsa
kint van az új generáció a fake 4GB-os kártyák közül...ez pl szintén fake..

http://pspfilez.extra.hu/

5c0rp330n
Mivel árul 4 gigás highspeed sony-t, ami köztudott, hogy nem létezik, csak hamisan, nem nagyon bíznék benne.

kisgabo
nekem is olyan van, és vihetõ...

Akkor vegyél 8 gigásat, hátha szerencséd lesz... <#buck>
Prince of Máté
Én úgy tudom, hogy csak a 2 és 4 gigásokat hamisítják.
De sztem a 8 gigásat nem, mert a kártyára nincs ráírva hogy High Speed!

Mindent hamisítanak... kína ebbõl él...
Prince of Máté
Szerintetek ebben a hirdetésben lévõ 8GB-os Sony eredeti vagy hamisított?
link
Mert ha igazi, akkor 18 ezret simán megér, nem érdekel hogy milyen gyorsan másolja rá a játékot.
Egyébként a 8 gigás Sonyt is hamisítják?

Prince of Máté
De tudok, egyik haveromnak pl Fake 4 gigása volt, és valami rohadt lassan másolta a játékokat, másfél/kétmegával.
Neki is elromlott, és most vett egy rendes sony 4 gigásat, azzal megy 5-6ezer k-val a másolás.

SpeedXHUN
igen 10 ért fake-t kaptam én is-

SpeedXHUN
az szép....
mind1 remélem neked mostmár ez befog válni.

MaSzKa
"Eredeti Sony 4 gigás már van 10k-ért!"

ejj barátom

eredeti Sony-ból max 1Gb-osat kapsz 10eFt-ért
a 2GB-os garantáltan eredeti az 15eFt most adtam el használtan 10eFt-ért

te nem tudsz különbséget tenni a hamis és az eredeti közt

mostmar felraktam 3.8 hoz 1.5 kernel addont is ,de leirassal ellentetben rohattul nem game hanem game150 mappavolt csak hajlando indulni,szoval es igy se megy semmi...van lehetoseg teljesen elorrol kezdeni uprgedelgetest es uja megcsinalni e?!thx
MaSzKa
nekem 2 is tönkrement a hamis high speddbõl :-(

az egyik 2 hét alatt a másik fél év alatt

SpeedXHUN
itt sokaknak fake sony van és fél év alatt be sem döglött majd 5 év múlva.
Te hol vetted azt a fake-t ami bedöglött ilyen hamar?-mert akkor tudjuk honnan nem szabad venni😄
Amúgy grat a kártyáért,remélem nem csak papiron van ekkora sebesség😊

Prince of Máté
úgy értettem, hogy 16ezer ft egy 4 gigás kártyáért sok pénz, mikor 4 ezerrel többért van 8 gigás Sonyból is!
Én szerintem nem fogok sandisket venni, inkább lassabban írjon rá, de nem fizetek annyival többet érte!
Eredeti Sony 4 gigás már van 10k-ért!
Ugyanez 8 gigásból 20-ért.

alo!masnal is elofordul h emulatorok,ps1 jatekok meg par alkalmazas egyszeruen nem indul el?!?bealitasokkal lehet gond? vagy mi a problema?!gyakorlatilag minden mappaba beraktam mar,kernelt is valtogattam,szoval kb sok variacioval probalgatva is csak hiba kodokat kapok,3.8-5 van fent...de pl megaboy rohattul elindul,de nem tok jaccani mert lekapcsol inkabb mint h betoltene..
masnal is van ijen problema?!
mi a megoldas?!vane?!
avengir
a hamis

https://hotshu.wordpress.com/

MaSzKa
hogy lett volna drága mikor a legolcsóbb helyen vettem

!!!!10ÉV!!! garancia van rá érted mit jelent ez?

az eddig sajáttesztek szerint ÍRÁSteszt:
-hamis Sony Memory Stick Duo Pro High Speed 1800kb/s (fél év azt beszarik)
-eredeti Sony Memory Stick Duo Pro 5600kb/s (pspslim-hez németországba gyárilag ezt adják) 5év garancia
-eredeti Sandisk Ultra2 Memory Stick Duo Pro 9200kb/s 10év garancia

szóval nem kell nagy ész melyik is éri meg

ja és milyen lehet a eredeti Sandisk Memory Stick Duo Pro Extreme3<#wow1><#eljen><#taps><#worship>

ColdFire
n3m n4gy d0l0g 4 H4X0R 😄

5c0rp330n
Nah a nevem leírása azért látom nem tökéletes még 😊
gyakorold a cyberírást 😊

zsolltikka
I. Szóval IWIW használat PSP browserrel:

1. Böngészõbeállítások (nálam ezek az alap beállítások)
XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->View Settings:
Images😮n
Animation: On
JavaScript: Off
Flash: Off
Conserve Memory: On

XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->Cache Settings:
Cache Size: 2048 KB (ez a válsztható legmagasabb érték, ebbe kell elférnie a letöltendõ site-nak, vagy ha tabbingolsz akkor site-oknak)

XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
Small

XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
Small

XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
Hagyni defaulton. (egy-két magyar karakter sajna nem lesz az igazi az iwiw esetén)
Ja és itt megjegyezném, hogy ezen a részen állíts be bármilyen karakterkódolást, minden egyes oldalletöltésnél újra be kell állítani. Gyógyszert egyenlõre nem tudok.

XMB->Network->Internet Browser->View->Display Mode:
Just-Fit (ilyenkor bekényszeríti a honlapot a psp képszélességébe, de megpróbálja nem újra rendezni.)

2.
Ha beállítottál mindent, akkor a következõt írd az
XMB->Network->Internet Browser->File->Address Entry-be

iwiw.hu/mobile

II. Gmail:
1.
Fent részletezett alapbeállítások.

2.
Beírandó cím: gmail.com
Feltesz egy kérdést: Yes-re nyomni.
Aztán be lehet pötyögni jelszót meg a pwd-t.
Utána még két/három kérdésre Yes.

Megérkezik az ismerõs felület. Egyszer egy beteg pillanatomban levelet is írtam.

III. Index:
1.
Alapbeállítások, kivéve:
Amikor a fõoldalt töltjük, azelõtt az alábbiakat beállítani:
Normal (ilyenkor változtatás nélkül rakja be az oldalt nem tördel semmit, viszont jobra-balra is scrollozni kell)
Még ezen beállításnál is a fõmenüt összekócolja, kis ügyességgel azonban el lehet érni a fõ funkciókat.

Amikor már megérkezünk az olvasni kívánt tartalomhoz ott állítsuk vissza :
Just-Fit

Ha szeretnénk hosszú õ-t meg û-t:
Minden oldal letöltés után:
XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
Western (a legtöbb magyar oldalnál ezt kell használni minden ixelés után)
2.
Address entry: index.hu

IV. freemail:
Ez a legnehezebb, mert sem a régi, sem az új nem megy. A koros-poros azért, mert ezötszáz frame van, szegény Netront agya meg ledobja a láncot. A csentó meg azért nem megy, mert "java full feature", és még a legkeményebb procival elátott asztali számítógépek is csuklanak tõle (külön téma hogy mérvanezígy).

V. Általános infók:

Kell internet hozzáférés (ki hinné) nyilvános hot spot, házi router. Érdemes titkosítottan. Az általam leírt dolgok 3.80-as official softra igazak, régebbivel vagy Lord DA-nál nemtom mi a stájsz.
A háromszöggel hozod elõ a menüt, illetve tünteted el. Ha valamire úgy ixelsz, hogy hosszan nyomod, akkor új tab-on hozza be, Tabok száma max 3. Tabok közti váltás: Négyszög + bal/jobb "üveggomb" Görgetés: Négyszög+analóg stick fel-le-jobbra-balra. Ez simított, és nagyon jól lehet görgetni. Ugrálós megoldás is van a D-pad segítségével.
Gyakran elõfordul nagy site-oknál, hogy a fõmenüt berakja a cikk közepére, és semmilyen beállítással nem tüntethetõ el. Ilyenkor, vagy ha a cikk minden karakterét egymás alá tolja be a következõt tegyük (márha a portál támogatja, de általában van ilyen opció):
Kattintsunk a nyomtatási kép/nyomtatási elrendezés gombra.

Üdv:

Zsolt

Kokesz02
kössz.

kokesz

Prince of Máté
nehm

Kokesz02
sziasztok csak azt szeretném megkédezni hogy a 4gigás kártyától lasabb lessz-e a psp és akadnak vagy fagynak-e majd a játékok?

kokesz

ColdFire
5sc00rp30n küldtem privát üzit, csekk 😉