40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #29672 Namost akkor működik vagy "állítólag" működik? -
#29671 A régiek még szarok voltak, de tegnapelőtt kijött egy jobb verza ami állítólag mindent visz. -
rnd #29670 Én eccer próbáltam -- volna... komponens kábellel, locoroco-val, de nem jött igazán össze. Szétesett a kép. -
#29669 Igen próbáltam, és müxik minden játékkal. -
#29668 hát 4 ezerért nagyon nem kapsz 2 gigás karit, ami gyors -
Rena11 #29667 én már nem is tudom hol vegyek mem karit hogy jó legyen
ha drága elvileg jó de lehet hamisat adnak drágán
ilyenkor azért zavarnak a hamisittások azért nekem sem mind1 hogy 7 perc vagy 21 perc a másolás
elvileg 2 gigás 4 ezerért jó. igazam van?
és semmiképp sony
-
#29666 Itt vmi nagy összeesküvés van Magyarországon nem lehet azonnal MS Pro duo-t kapni csak úgy. Kb 6 boltot hívtam fel, mindegyik ugyanazt mondta: Beszállítótól függően 1-5 nap. -
amdrula #29665 Jó psp-hez, ne ragaszkodj a Sony márkához, főleg, ha hamis :D -
#29664 Aki kicsit jobban otthon van memória kártyák terén, meg tudná mondani, hogy a digitalmix.hu oldalon található Sandisk Memory stick duo Pro Gaming 2Gb ill. 4Gb az jó PSP-s játékokhoz, vagy inkább ragaszkodjak a Sony márkához?
(nem tudok linkelni sajnos. Bal oldalt-> kiegészítők-> fotókiegészítők-> memóriakártyák) -
rnd #29663 Próbáltad már a FUSA-t? o_O -
rnd #29662 Az a kábel aminek a képét berakatad AV video bemenethez való? (ha nem tudnád: NEM)
De ha picit gondolkodnál tudnád a válaszokat magadtól is...
Két féle kábel van a slim psp-hez: kompozit és komponens. A kompozit (három dugó: sárga-piros-fehér, de az "európai" tévék scart-on is tudják ezt, tehát elvben scartos is létezik/het) csak az XMB és videók tévére rakására jó. A komponens (öt dugó) a játékok képét is ki tudja rakni tévére, de csak akkor ha a tv tudja a progresszív megjelenítést.
Tévé oldaláról nézve:
Scart csati vagy AV bemenet > kompozit/scart kábel, csak XMB és videó lejátszás
Komponens csati, de "normál" váltottsoros (interlaced) tévé > komponens kábel, csak XMB és videó lejátszás
Komponens csati, EDTV ("normál" de progresszívet is tud), HDready, FullHD > komponens kábel, játékok is mennek
A normál, EDTV, HDready, FullHD kifejezések NEM azt jelentik hogy képcsöves, lcd vagy plazma lenne a tévé. Nagyon sok képcsöves tévén is van komponens csati (van amelyik viszont nem tudja a progresszívet), illetve van HDready is pár. -
#29661 Nem nem...
Van már olyan progi, hogy FUSA, amivel játszani is lehet AV cábellel :)
Egyébként ha a VCS-ben gyorsan mész (elmosódik a képernyő) hamis kártyán, akkor beszaggat, tökmind1 h ISO-e vagy CSO! -
Pitypang18 #29660 Csak akkor tudo rárakni, ha van olyan scart csatlekozód, amibe ezeket a csatlakozókat tudod dugni. Egyébként nem, mert ez nem AV kábel. Ilyen TV-re 3 szálas kábel jó, de azzal meg csak videót tudsz nézni a psp-ről. -
#29659 Szerintem arra gondolt, hogy RGB vagy Scart csatis TVre rá lehet-e kötni -
S8DJ #29658 aminek csak AV Video bemenete van: például -
#29657 a GTa ha iso-ba akkor nem akadozik Duo Pro-n
mert ha hamis is akkor is az olvasási sebesség rendben van rajta
nálam volt már rengeteg memkari fajta
Sandisk Ultra2 a legjobb akár hogy nézzük
a Sandisk Extreme3-4-5 az Eisa díjat is nyert
de az sztem irreálisan drága -
#29656 Hogy értsd: TV-től függ...
Hogy értsd: nagyhátú és kishátú TV-n is lehet ilyen csati
Hogy értsd: a TV kábellel tv-n lehet PSPz-ni, nem értem a kérdésed. -
rnd #29655 Szerinted van azon a "sima" tévén olyan csati mint a kábelen? -
#29654 Mi jelent neked sima TV-t?
Ez komponens kábel komponens TV-re.
-
S8DJ #29653 azt szeretném megkérdezni hogy a Slim PSP-t rá lehet kötni rendes sima TV-re ilyen kábellel? -
S8DJ #29652 Egyáltalán nem szaggat csodálkoztam is rajta.Most is azzal játszottam. -
#29651 Ezeket minde feltételesben írtam!
Egyébként a GTA VCS sem akadozik, ha gyorsan mész kocsival?
A legnagyobb jelenlegi kártya PSP-be a 8 gigás, van már 16 gigás is, de még nem támogajta. -
S8DJ #29650 Érdekes de szerintem hülyeség látszik hogy bele van szerkesztve, viszont van 32GB-s memókari de az SD HC kártya -
S8DJ #29649 érdekes nekem is ugyanez a hamisítvány van és nem szaggat a játék és 1,9GB a mérete -
PSPeti #29648 Ezt nézzétek!
A SONY mióta gyárt 32gb-os memkarikat? Vagy csak valaki profin megszerkeztette... Egy Taiwani oldalon találtam a címére sajnos már nem emlékszem valami memi.irity.twii.net vagy vmi ilyesmi volt. Kerestem mindenhol a gúgliban yahoon de csak találgatások vannak vagy összekombinált képcímek... csak gondoltam megosztom.... -
PSPeti #29647 pontosan -
#29646 Már leírták hogy hamis...
Egyébként lehet hogy abból a 2 gigából csak 1 giga használható, mert FAKE, és a játékok akadozhatnak rajta! -
#29645 ez hamis
használni tudod ameddig müködik ez lehet 1 hónap vagy 2év is
a játékok nem szagatnak de a karira másolni 3-4x több idő másolni valamit 7perc helyett pl 21perc
gari erre nincs! nem éri meg manapság
mert Sandisk Pro Dou Ultra2 4GB-os 8400Ft 10év garival ajándék átalakítóval lehet kapni 1500Ft-ért meg bárhova kiszállítják 1 hónapon belül digitalmix.hu -
PSPeti #29644 Ha nem olyan gagyi! Nekem volt ugyanilyen 2gbosom.... hamis volt, én is vaterán vettem viszont ő kiírta h 100% origi. megajándékoztam 1 negatívval, kicseréltek egy 2gigás origi nem highspeedesre. aztán hamar túladtam azon a kártyán... de ez már más történet -
#29643 ha szerencséd van nem fog elromlani és nem fognak vele szaggatni a játékok -
PSPeti #29642 ha a csávó azt írta h eredeti vagy made in japan meg 100% origi.... haonlók akkor szerintem reklamálhatnál... -
PSPeti #29641 Válasz:hamis!
Nem tudom hogy mi történhet. akinek van az majd megmondja itt a fórumon(leírja) -
baddeni #29640 Sziasztok vettem a Vaterán egy sony pro duo high speed karit a PSP-m azt írja rá UNKNOWN akkor most ez hamisított? ha hamisított mi bajom lehet vele? (lassabb játékok fagy vagy jó ez is igazából mind1 hamisított e vagy nem)
-
#29639 h*** -> ez hülye akart lenni? ilyen szót ne csillagozzunk már ki.. használt vételben mindenképpen van kockázat, ha nincs peched, akkor tényleg azért adja el, mert megunta/gyorsan pénz kell neki és nem azért, mert nagyobb baja van. -
Mateus007 #29638 ilyen belső dolgokra gondoltam,h. csak 2-3 órára élesztették-e fel, nem nagyon merek használtat venni mer pl. 2 hét után ki az h*** aki eladja? -
#29637 hogy mennyire van szanaszéttörve a kijelző, megvan-e az umd fedél, hasonló apróságok nem árt, ha megvannak -
Mateus007 #29636 roszul tettem fel a kérdést,a psp-n hol lehet?
meg ha használtan veszem mit kell rajta megfigyelni?
-
#29635 wikipedia -
Mateus007 #29634 hol lehet megnézni mikor lett forgalomba hozva 1 psp?
-
#29633 Hát pont elég, egy full UMD-re, amiből nincs kivéve semmi...
Persze ha azt átrakod CSoba, plusz külföldi nyelvek kivételével le lehet szelni belőle akár 1 gigát is.