40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Namost akkor működik vagy "állítólag" működik?
  • Prince of Máté
    A régiek még szarok voltak, de tegnapelőtt kijött egy jobb verza ami állítólag mindent visz.
  • rnd
    Én eccer próbáltam -- volna... komponens kábellel, locoroco-val, de nem jött igazán össze. Szétesett a kép.
  • Prince of Máté
    Igen próbáltam, és müxik minden játékkal.
  • NEOreg3
    hát 4 ezerért nagyon nem kapsz 2 gigás karit, ami gyors
  • Rena11
    én már nem is tudom hol vegyek mem karit hogy jó legyen
    ha drága elvileg jó de lehet hamisat adnak drágán
    ilyenkor azért zavarnak a hamisittások azért nekem sem mind1 hogy 7 perc vagy 21 perc a másolás
    elvileg 2 gigás 4 ezerért jó. igazam van?
    és semmiképp sony
  • lac111
    Itt vmi nagy összeesküvés van Magyarországon nem lehet azonnal MS Pro duo-t kapni csak úgy. Kb 6 boltot hívtam fel, mindegyik ugyanazt mondta: Beszállítótól függően 1-5 nap.
  • amdrula
    Jó psp-hez, ne ragaszkodj a Sony márkához, főleg, ha hamis :D
  • lac111
    Aki kicsit jobban otthon van memória kártyák terén, meg tudná mondani, hogy a digitalmix.hu oldalon található Sandisk Memory stick duo Pro Gaming 2Gb ill. 4Gb az jó PSP-s játékokhoz, vagy inkább ragaszkodjak a Sony márkához?

(nem tudok linkelni sajnos. Bal oldalt-> kiegészítők-> fotókiegészítők-> memóriakártyák)
  • rnd
    Próbáltad már a FUSA-t? o_O
  • rnd
    Az a kábel aminek a képét berakatad AV video bemenethez való? (ha nem tudnád: NEM)
    De ha picit gondolkodnál tudnád a válaszokat magadtól is...

Két féle kábel van a slim psp-hez: kompozit és komponens. A kompozit (három dugó: sárga-piros-fehér, de az "európai" tévék scart-on is tudják ezt, tehát elvben scartos is létezik/het) csak az XMB és videók tévére rakására jó. A komponens (öt dugó) a játékok képét is ki tudja rakni tévére, de csak akkor ha a tv tudja a progresszív megjelenítést.

Tévé oldaláról nézve:
    Scart csati vagy AV bemenet > kompozit/scart kábel, csak XMB és videó lejátszás
    Komponens csati, de "normál" váltottsoros (interlaced) tévé > komponens kábel, csak XMB és videó lejátszás
    Komponens csati, EDTV ("normál" de progresszívet is tud), HDready, FullHD > komponens kábel, játékok is mennek

A normál, EDTV, HDready, FullHD kifejezések NEM azt jelentik hogy képcsöves, lcd vagy plazma lenne a tévé. Nagyon sok képcsöves tévén is van komponens csati (van amelyik viszont nem tudja a progresszívet), illetve van HDready is pár.
  • Prince of Máté
    Nem nem...
    Van már olyan progi, hogy FUSA, amivel játszani is lehet AV cábellel :)
    Egyébként ha a VCS-ben gyorsan mész (elmosódik a képernyő) hamis kártyán, akkor beszaggat, tökmind1 h ISO-e vagy CSO!
  • Pitypang18
    Csak akkor tudo rárakni, ha van olyan scart csatlekozód, amibe ezeket a csatlakozókat tudod dugni. Egyébként nem, mert ez nem AV kábel. Ilyen TV-re 3 szálas kábel jó, de azzal meg csak videót tudsz nézni a psp-ről.
  • fikoo
    Szerintem arra gondolt, hogy RGB vagy Scart csatis TVre rá lehet-e kötni
  • S8DJ
    aminek csak AV Video bemenete van: például
  • MaSzKa
    a GTa ha iso-ba akkor nem akadozik Duo Pro-n

mert ha hamis is akkor is az olvasási sebesség rendben van rajta

nálam volt már rengeteg memkari fajta

Sandisk Ultra2 a legjobb akár hogy nézzük

a Sandisk Extreme3-4-5 az Eisa díjat is nyert
    de az sztem irreálisan drága
  • Prince of Máté
    Hogy értsd: TV-től függ...
    Hogy értsd: nagyhátú és kishátú TV-n is lehet ilyen csati
    Hogy értsd: a TV kábellel tv-n lehet PSPz-ni, nem értem a kérdésed.
  • rnd
    Szerinted van azon a "sima" tévén olyan csati mint a kábelen?
  • Prince of Máté
    Mi jelent neked sima TV-t?
    Ez komponens kábel komponens TV-re.
  • S8DJ
    azt szeretném megkérdezni hogy a Slim PSP-t rá lehet kötni rendes sima TV-re ilyen kábellel?
  • S8DJ
    Egyáltalán nem szaggat csodálkoztam is rajta.Most is azzal játszottam.
  • Prince of Máté
    Ezeket minde feltételesben írtam!
    Egyébként a GTA VCS sem akadozik, ha gyorsan mész kocsival?
    A legnagyobb jelenlegi kártya PSP-be a 8 gigás, van már 16 gigás is, de még nem támogajta.
  • S8DJ
    Érdekes de szerintem hülyeség látszik hogy bele van szerkesztve, viszont van 32GB-s memókari de az SD HC kártya
  • S8DJ
    érdekes nekem is ugyanez a hamisítvány van és nem szaggat a játék és 1,9GB a mérete
  • PSPeti
    Ezt nézzétek!
    A SONY mióta gyárt 32gb-os memkarikat? Vagy csak valaki profin megszerkeztette... Egy Taiwani oldalon találtam a címére sajnos már nem emlékszem valami memi.irity.twii.net vagy vmi ilyesmi volt. Kerestem mindenhol a gúgliban yahoon de csak találgatások vannak vagy összekombinált képcímek... csak gondoltam megosztom....
  • PSPeti
    pontosan
  • Prince of Máté
    Már leírták hogy hamis...
    Egyébként lehet hogy abból a 2 gigából csak 1 giga használható, mert FAKE, és a játékok akadozhatnak rajta!
  • MaSzKa
    ez hamis

használni tudod ameddig müködik ez lehet 1 hónap vagy 2év is

a játékok nem szagatnak de a karira másolni 3-4x több idő másolni valamit 7perc helyett pl 21perc

gari erre nincs! nem éri meg manapság

mert Sandisk Pro Dou Ultra2 4GB-os 8400Ft 10év garival ajándék átalakítóval lehet kapni 1500Ft-ért meg bárhova kiszállítják 1 hónapon belül digitalmix.hu
  • PSPeti
    Ha nem olyan gagyi! Nekem volt ugyanilyen 2gbosom.... hamis volt, én is vaterán vettem viszont ő kiírta h 100% origi. megajándékoztam 1 negatívval, kicseréltek egy 2gigás origi nem highspeedesre. aztán hamar túladtam azon a kártyán... de ez már más történet
  • NEOreg3
    ha szerencséd van nem fog elromlani és nem fognak vele szaggatni a játékok
  • PSPeti
    ha a csávó azt írta h eredeti vagy made in japan meg 100% origi.... haonlók akkor szerintem reklamálhatnál...
  • PSPeti
    Válasz:hamis!
    Nem tudom hogy mi történhet. akinek van az majd megmondja itt a fórumon(leírja)
  • baddeni
    Sziasztok vettem a Vaterán egy sony pro duo high speed karit a PSP-m azt írja rá UNKNOWN akkor most ez hamisított? ha hamisított mi bajom lehet vele? (lassabb játékok fagy vagy jó ez is igazából mind1 hamisított e vagy nem)

• 5c0rp330n
    h*** -> ez hülye akart lenni? ilyen szót ne csillagozzunk már ki.. használt vételben mindenképpen van kockázat, ha nincs peched, akkor tényleg azért adja el, mert megunta/gyorsan pénz kell neki és nem azért, mert nagyobb baja van.
  • Mateus007
    ilyen belső dolgokra gondoltam,h. csak 2-3 órára élesztették-e fel, nem nagyon merek használtat venni mer pl. 2 hét után ki az h*** aki eladja?
  • 5c0rp330n
    hogy mennyire van szanaszéttörve a kijelző, megvan-e az umd fedél, hasonló apróságok nem árt, ha megvannak
  • Mateus007
    roszul tettem fel a kérdést,a psp-n hol lehet?
    meg ha használtan veszem mit kell rajta megfigyelni?
  • Prince of Máté
    wikipedia
  • Mateus007
    hol lehet megnézni mikor lett forgalomba hozva 1 psp?
  • Prince of Máté
    Hát pont elég, egy full UMD-re, amiből nincs kivéve semmi...
    Persze ha azt átrakod CSoba, plusz külföldi nyelvek kivételével le lehet szelni belőle akár 1 gigát is.