PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ha 4.0ban már benne lesz akkor az nagyot fog ütni!
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Eddig neked is M-33 volt, csak sima eredeti fW?
Felrakta már valaki a 3.90-et??
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Hát így közel a 30-hoz, számomra a legélvezetesebbek a mászkálós, rajzfilmszerû game-ek😊))
Pl. Shrek3, Daxter, Ratchet and Clank...😊
Meg, hogy egy kis akció is legyen néha: Killzone😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
tényleg nincs értelme, hogy könnyebb legyen, aki a FAT súlyát nehéznek találja, az néha kapjon fel pár súlyzót😉
jobb az akksihasználat, üzemidõ ugyanannyi, mirõl is beszélünk? jaaah a fat akksiját beletéve, még tovább bírja, akkor én meg veszek 3600mhA-s akksit, akkor az még tovább bírja, sõt a töltõrõl se veszem le, akkor meg örökké bírni fogja!
LCD-rõl fingom nincs mivel amikor slim volt a kezemben a fat otthon csücsült, de legyen igazad, fényesebb!!! gyakorlati haszna van ennek? én aki mindig a legalacsonyabb fényerõsségen játszom bizony el nem tudom képzelni mi lehet a jó abban, ha 30%-al fényesebben világít😊
továbbra is az a meglátásom, hogy ha van FAT-ed, felesleges slimre cserélned és a 64mb memórián kívül nem jobb lényegesen semmiben sem, attól még persze JOBB, de csakis a 64 mb memóriának köszönhetõen😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
kokesz
A D-pad pedig jobb, jobban kiállnak a gombok, ezáltal könnyebb benyomni.
Aki ezen nem látja a különbséget az télle el van vakulva a fat iránt 😄
Jobb az akksihasználat, ezt sem részletezném, egyértelmû.
LCD meg fényesebb, hiába veszel te fetet, azt régebben gyártották, a slimnek újabb a képernyõje.
De gondolom a Slim PS2 is szarabb a réginél 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sõt...egyik jobb,mint a másik😊Hogy melyik jobb?Egyszer ez,egyszer az😊)
Könnyebb, vékonyabb, több ram (gyorsabb töltés és net) máshogyan nyíló umd tartó, új fw, TV-re köthetõ, fényesebb LCD (kit érdekel miért, fényesebb és kész) jobb D-pad.
Egyedüli hátránya hogy nincs infra, pedig azt nagyon hiányoljuk 😊
Természetesen akinek a régi van, az nem látja a különbséget mert elvakítja 😛
The PSP Slim & Lite offers a 33% lighter and 19% thinner system than the original PSP system.<4>4> Internal changes to achieve this include the removal of a metal chassis (used to reduce damage in the event of sudden trauma to the system resulting from the user dropping the system on a hard surface), improved WLAN modules and Micro-controller, and a thinner and much lighter LCD display.<5>5>
Hardware improvements
Although dubbed "PSP Slim and Lite", the PSP-2000 offers several other tweaks and improvements from the older generation. To target the original PSP generation's poor load times for UMD games,<6>6> the internal memory (RAM and FlashROM) was doubled from 32 MB to 64 MB, which also improved the web browser's performance.<7>7>
Battery
To make the PSP slimmer, the capacity of the battery was reduced by 1/3. Due to more efficient power usage, the runtime of the PSP is still the same as the older model. Older model batteries will still work with the PSP Slim & Lite which extends the amount of playing time on the PSP Slim & Lite. However, the battery cover on the newer model does not fit over the older battery due to its bulkier size.
Nesztek. Szarabb akku, könyebb gép+32memo. Eldöntöd mi kell.
https://hotshu.wordpress.com/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
egy játék 10k? winfo@ 20k? gondolkodni kellene... nem csak a morállal van gond, hanem a fizetésekkel.
Most épp gépre gyûjtök, ballagásra talán meg is lesz a kellõ pénzmag, utána megint jó darabig nem lesz pénzem, kb. amíg nem lesz állásom, mivel zsebpénzt azt nem kapok, a nyár pedig pihenésre van, nem pedig nyári munkára az én meglátásom szerint. Majd ha lesz saját keresetem visszatérhetünk rá, addig számomra marad a warez. Bye.