40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • tarti19
    2G-s kari elég egy psp-hez?:D mert annyival kapom majd mega kicsikét és nagyobbra nem igen szándékozok váltani...
  • PSPeti
    Bizony![#eplus2
  • Prince of Máté
    Te nem fogod mert eladod
    Bezzeg mi PSP tulajok... Bármit nyomhatunk!
  • S8DJ
    én meg majd Halo 3-at meg az UT3-at fogom PSP-n tolni
  • PSPeti
    én meg amikor CoD4 multizok
  • 5c0rp330n
    ha gondolod, csinálok neked olyan videót, ahol Crysis fut rajta, maximum beállításokkal.
  • PSPeti
    akkor nem csak én vettem észre ezeket a dolgokat.... :D
  • CaviaR
    Jaja pontosan :)
    Látszik, hogy miután lemegy a logo, ott van a vágás, köv pillanatban meg már messzebbről is van a psp, és a tökröződés is odébbugrik a képernyőn. :)
  • PSPeti
    és ha jól megnézed ott a 16:9es csík... ráadásul azt sem mutatja hogy nyomná a gombokat....
  • PSPeti
    Úgy van hogy ez egy összevágott videó. Ha jól megnézed, amikor elsötétül a pspnek a képernyője van 1 kis pause. Aztán pcről felvették valami cuccal pl.: fraps vagy ilyesmi, aztán a videót rányomták a psp-re és megy a kamu gombnyomogatás stb... nem nagy cucc... ilyesmit mi is csináltunk még régebben a haverokkal ökörségből és nagyon jó lett... mi a TES obliviont "csináltuk meg" psp-re :D meg a motogp2007-et :D San Andreas-t.... De az már régen volt.
  • vixo
    akkor ez hogy van?:

http://youtube.com/watch?v=Ppr7ULw-zS4

itt a resident evil 4et tolják psp-n,ami tudtommal ps2re meg pcre jött ki,pspre nem adtak ki re játékot.
  • PSPeti
    hát volt 1 fostalicska 2gb "EREDETI" hájszpíd:D
    Nah azon akadt a játék mint az állat
  • 5c0rp330n
    már csak az lenne a szép, ha akadnának rajta a dolgok :) itt célhardver van, ez nem pc.
  • PSPeti
    mármint az én kártyám

[apro]Bocsi a duplapostért!/apro]
  • PSPeti
    Most kaptam 1 ilyen gyönyörűséget:
    Nagyon jó, semmi nem akad rajta. Amcsi e-bayről vették. És hála istennek nem hamisítvány. Bár már ismerősöm vett 10$-ért Sony 8gb-ot. És láss csodát hamis. (Később nézte mikor már leütötte hogy hong-kongi csávesztól vette.) MagicGate supported (vagy mi) nemtudom hogy hogy kell írni, de értitek remélemSzóval ha e-bayen tervezel venni karit alaposan meg kell nézni mert sok a hamisítvány de jót is ki lehet fogni(nagyon jókat)
  • 5c0rp330n
    hát persze! hogy nem.
  • qB0B0p
    Persze! Felveszed videóra utána meg lejátszod PSP-n, vagy ha a teljes játék kell ráteszed a MS-re iso-ba (gondolom játszani nem akarsz vele csak rátenni).
  • NEOreg3
    nem lehet, max PS1-es játékokat
  • vixo
    hi all!

psp-re ps2 illetve pc játékokat lehet felrakni???
    Hai gen,hogy?
    előre is thx a helpet!
  • rnd
    Egyébként pedig egy psp (és minden más is) annyit ér amennyit hajlandó vagy érte fizetni. Ha neked megér 38-at vedd meg! Ha 45-öt is megér neked akkor vegyél 45-ért. Ennyi.
  • rnd
    Az a baj! hogy! vak is vagy! mert ugyanezt! a kérdést feltetted! a #29596 hozzászólásban! és válaszoltak! is! rá a #29597-ben!!!
  • NEOreg3
    psp-t! azt neked nem! ajánlom! nincs rajta! felkiáltójel!
  • Prince of Máté
    Nyugi! ez! fórum! nem chat!
  • Mateus007
    egy leendő psp tulajjal!
  • Mateus007
    hátha ez mindenkinek jól esik csialjatok nyugodtan!
  • 5c0rp330n
    de azért a felkiáltójel befigyel a végén :) a mondattagolásodról nem is beszélve. nem szívesen lennék az msn partnered hallod.
  • Mateus007
    Elnézést,ritkán fórumozok.ez az msn negatív hatása azért el kellne az a help!
  • Prince of Máté
    Már csak azért sem segítek, mert bassza a szemem az a sok felkiáltójel!
  • Mateus007
    Helo!annyit szeretnék! kérdezni! h. mennyiért érdemes! venni psp! mert én tudok! 35-38-ba úgyh. mennek a szedett játékok??? ez megéri!?
  • 5c0rp330n
    egyébként telómba mostanában vettem microSD kártyát, ez egy 8 gigás Sandisk. méretben töredéke a memstick-nek, 15MB/s-el írom, 18MB/s-el olvasom :) ahhoz képest, hogy telóba szánták, bünteti a fényképezőkbe szánt kártyákat is. ráadásul 11k volt csak.
  • Prince of Máté
    Én inkább egy 4 gigás Sandisk Ultra II-t ajánlanék, high speedes, megbízható, gyors és csak 8500 ft!
  • Rena11
    köszi

ez jó?
    SanDisk 2GB Memory Stick PRO DUO SDMSPD-2048-E10/E11
    4570FT
  • rnd
    esetleg ez?
  • Rena11
    bolt címét kérem szépen :D
  • PoisonChihuahua
    Lenne egy kis problémám. A PSP-s Killzone:Liberation-ben (online) a rang csillagokkal van jelölve (Arany, Ezüst, Bronz). A rangot pontokkal lehet emelni. A bökkenő az, hogy már több napja nem változik az a számláló ami ezt mutatja. Többször volt, hogy pár pillanatig, akár órákig "befagyott" és korábbi értéket mutatott, de most hiába játszok napok óta, egyszerűen nem számolja a teljesítményemet a netes játék alatt, beleértve a statisztikáimat is (játékban töltött idő, meccsek száma, ölés/halál, stb.)! Miért nem frissül? Valami tipp?
  • wordsworth
    hááát. szó-szó.
  • Mateus007
    Helo!annyit szeretnék! kérdezni! h. mennyiért érdemes! venni psp! mert én tudok! 35-38-ba úgyh. mennek a szedett játékok!+2k hozzá tok! és 6k a 4gb memória kari! ??? ez megéri!?
  • qB0B0p
    Egy hét alatt MO-on volt, utána még egy hét volt mire megérkezett.
  • AleXXXXX
    és mennyi ideig tartott a vámolási procedúra?:S
  • qB0B0p
    Nekem vámoltak, de csak 4k volt.