40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29632 2G-s kari elég egy psp-hez?:D mert annyival kapom majd mega kicsikét és nagyobbra nem igen szándékozok váltani... -
PSPeti #29631 Bizony![#eplus2 -
#29630 Te nem fogod mert eladod
Bezzeg mi PSP tulajok... Bármit nyomhatunk! -
S8DJ #29629 én meg majd Halo 3-at meg az UT3-at fogom PSP-n tolni -
PSPeti #29628 én meg amikor CoD4 multizok -
#29627 ha gondolod, csinálok neked olyan videót, ahol Crysis fut rajta, maximum beállításokkal. -
PSPeti #29626 akkor nem csak én vettem észre ezeket a dolgokat.... :D -
#29625 Jaja pontosan :)
Látszik, hogy miután lemegy a logo, ott van a vágás, köv pillanatban meg már messzebbről is van a psp, és a tökröződés is odébbugrik a képernyőn. :) -
PSPeti #29624 és ha jól megnézed ott a 16:9es csík... ráadásul azt sem mutatja hogy nyomná a gombokat.... -
PSPeti #29623 Úgy van hogy ez egy összevágott videó. Ha jól megnézed, amikor elsötétül a pspnek a képernyője van 1 kis pause. Aztán pcről felvették valami cuccal pl.: fraps vagy ilyesmi, aztán a videót rányomták a psp-re és megy a kamu gombnyomogatás stb... nem nagy cucc... ilyesmit mi is csináltunk még régebben a haverokkal ökörségből és nagyon jó lett... mi a TES obliviont "csináltuk meg" psp-re :D meg a motogp2007-et :D San Andreas-t.... De az már régen volt. -
#29622 akkor ez hogy van?:
http://youtube.com/watch?v=Ppr7ULw-zS4
itt a resident evil 4et tolják psp-n,ami tudtommal ps2re meg pcre jött ki,pspre nem adtak ki re játékot. -
PSPeti #29621 hát volt 1 fostalicska 2gb "EREDETI" hájszpíd:D
Nah azon akadt a játék mint az állat -
#29620 már csak az lenne a szép, ha akadnának rajta a dolgok :) itt célhardver van, ez nem pc. -
PSPeti #29619 mármint az én kártyám
[apro]Bocsi a duplapostért!/apro] -
PSPeti #29618 Most kaptam 1 ilyen gyönyörűséget:
Nagyon jó, semmi nem akad rajta. Amcsi e-bayről vették. És hála istennek nem hamisítvány. Bár már ismerősöm vett 10$-ért Sony 8gb-ot. És láss csodát hamis. (Később nézte mikor már leütötte hogy hong-kongi csávesztól vette.) MagicGate supported (vagy mi) nemtudom hogy hogy kell írni, de értitek remélemSzóval ha e-bayen tervezel venni karit alaposan meg kell nézni mert sok a hamisítvány de jót is ki lehet fogni(nagyon jókat) -
#29617 hát persze! hogy nem. -
qB0B0p #29616 Persze! Felveszed videóra utána meg lejátszod PSP-n, vagy ha a teljes játék kell ráteszed a MS-re iso-ba (gondolom játszani nem akarsz vele csak rátenni). -
#29615 nem lehet, max PS1-es játékokat -
#29614 hi all!
psp-re ps2 illetve pc játékokat lehet felrakni???
Hai gen,hogy?
előre is thx a helpet! -
rnd #29613 Egyébként pedig egy psp (és minden más is) annyit ér amennyit hajlandó vagy érte fizetni. Ha neked megér 38-at vedd meg! Ha 45-öt is megér neked akkor vegyél 45-ért. Ennyi. -
rnd #29612 Az a baj! hogy! vak is vagy! mert ugyanezt! a kérdést feltetted! a #29596 hozzászólásban! és válaszoltak! is! rá a #29597-ben!!! -
#29611 psp-t! azt neked nem! ajánlom! nincs rajta! felkiáltójel! -
#29610 Nyugi! ez! fórum! nem chat!
-
Mateus007 #29609 egy leendő psp tulajjal! -
Mateus007 #29608 hátha ez mindenkinek jól esik csialjatok nyugodtan!
-
#29607 de azért a felkiáltójel befigyel a végén :) a mondattagolásodról nem is beszélve. nem szívesen lennék az msn partnered hallod. -
Mateus007 #29606 Elnézést,ritkán fórumozok.ez az msn negatív hatása azért el kellne az a help! -
#29605 Már csak azért sem segítek, mert bassza a szemem az a sok felkiáltójel! -
Mateus007 #29604 Helo!annyit szeretnék! kérdezni! h. mennyiért érdemes! venni psp! mert én tudok! 35-38-ba úgyh. mennek a szedett játékok??? ez megéri!? -
#29603 egyébként telómba mostanában vettem microSD kártyát, ez egy 8 gigás Sandisk. méretben töredéke a memstick-nek, 15MB/s-el írom, 18MB/s-el olvasom :) ahhoz képest, hogy telóba szánták, bünteti a fényképezőkbe szánt kártyákat is. ráadásul 11k volt csak. -
#29602 Én inkább egy 4 gigás Sandisk Ultra II-t ajánlanék, high speedes, megbízható, gyors és csak 8500 ft! -
Rena11 #29601 köszi
ez jó?
SanDisk 2GB Memory Stick PRO DUO SDMSPD-2048-E10/E11
4570FT -
rnd #29600 esetleg ez? -
Rena11 #29599 bolt címét kérem szépen :D -
#29598 Lenne egy kis problémám. A PSP-s Killzone:Liberation-ben (online) a rang csillagokkal van jelölve (Arany, Ezüst, Bronz). A rangot pontokkal lehet emelni. A bökkenő az, hogy már több napja nem változik az a számláló ami ezt mutatja. Többször volt, hogy pár pillanatig, akár órákig "befagyott" és korábbi értéket mutatott, de most hiába játszok napok óta, egyszerűen nem számolja a teljesítményemet a netes játék alatt, beleértve a statisztikáimat is (játékban töltött idő, meccsek száma, ölés/halál, stb.)! Miért nem frissül? Valami tipp? -
#29597 hááát. szó-szó. -
Mateus007 #29596 Helo!annyit szeretnék! kérdezni! h. mennyiért érdemes! venni psp! mert én tudok! 35-38-ba úgyh. mennek a szedett játékok!+2k hozzá tok! és 6k a 4gb memória kari! ??? ez megéri!?
-
qB0B0p #29595 Egy hét alatt MO-on volt, utána még egy hét volt mire megérkezett. -
#29594 és mennyi ideig tartott a vámolási procedúra?:S -
qB0B0p #29593 Nekem vámoltak, de csak 4k volt.