PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs benne szövegbevitel?????
Prince of Máté
És min keresztülsz beszélsz?
Külön headset kell hozzá, mert nincs benne alalpból mikrofon!?

elle=lenne

na ha 4.0ban már benne lesz akkor az nagyot fog ütni!
zsivko
Az a baj hogy csak beszélni lehet. Még egy kis üzenetet se lehet küldeni vagy fogadni a PSP skype-al.

Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!

Prince of Máté
Elvileg a 4.0 már támogatni fogja a videochatet!

Ez a skype téma akkor elle igazán ütôs ha támogatná a psp-s kamerát!
Prince of Máté
Aha, szóval neked már fennt van. (látom n70-el videóztad😄)
Eddig neked is M-33 volt, csak sima eredeti fW?

Mondjuk nekem fat-em van de most tervezem lecserélni slim-re! Ha valakit érdekel akár rá is fizetek!
Prince of Máté
Szerintem nem is baj, én speciel örülök neki, úgy is tudom mi lett volna a tartalma 😊

Felrakta már valaki a 3.90-et??

zsivko
http://www.youtube.com/watch?v=Vzt-pVxlxGw

Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!

zsivko
PSP skype

MaSzKa
fasza hogy törölve lett a hozzászólásom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

És kijött a 3.90-es hivatalos firmware. Elég karcsúra sikerült az újdonság lista <#rinya> Skype (csak USA & EU slim-eken) és PSN javítgatások <#szomoru1>
Nekem már nincs psp-ém de most tervezem megint.... nekem a kedvenc a splinter cell és a killzone volt...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Akkor kedvenc játék...
Hát így közel a 30-hoz, számomra a legélvezetesebbek a mászkálós, rajzfilmszerû game-ek😊))
Pl. Shrek3, Daxter, Ratchet and Clank...😊
Meg, hogy egy kis akció is legyen néha: Killzone😊

ColdFire
a slim vs fat téma...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Melyik téma? A kedvenc játék? <#beka3>
ColdFire
<---------------- TÉMA LEZÁRVA ---------------->

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prince of Máté
Párttalan vagyok, nekem slimem van, nyilván megvédem!
A #26967-nál ott volt egy smiley is 😊

ColdFire
most akkor te melyik oldalon állsz? :o

NEOreg3
jaaah szóval az a D-pad! ugyanolyan könnyû nyomkodni, nekem ne mondd😊

tényleg nincs értelme, hogy könnyebb legyen, aki a FAT súlyát nehéznek találja, az néha kapjon fel pár súlyzót😉

jobb az akksihasználat, üzemidõ ugyanannyi, mirõl is beszélünk? jaaah a fat akksiját beletéve, még tovább bírja, akkor én meg veszek 3600mhA-s akksit, akkor az még tovább bírja, sõt a töltõrõl se veszem le, akkor meg örökké bírni fogja!

LCD-rõl fingom nincs mivel amikor slim volt a kezemben a fat otthon csücsült, de legyen igazad, fényesebb!!! gyakorlati haszna van ennek? én aki mindig a legalacsonyabb fényerõsségen játszom bizony el nem tudom képzelni mi lehet a jó abban, ha 30%-al fényesebben világít😊

továbbra is az a meglátásom, hogy ha van FAT-ed, felesleges slimre cserélned és a 64mb memórián kívül nem jobb lényegesen semmiben sem, attól még persze JOBB, de csakis a 64 mb memóriának köszönhetõen😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Szerintem is inkább hagyjuk a témát!
"TÉMA
Mi a kedvenc játékod?"

Triple H
én régen játszottam az egyik o.társam fat gépén, és nekem mindegy volt, hogy mi milyen, élveztem, új dolog volt számomra, és most is így vagyok vele, csak már nem olyan új, hiszen másfél évet könyörögtem mire megkaptam a slimemet, nem is érdekel hogy milyen, csak az hogy van, elvagyok vele. ja és sztem is elég ebbõl a hülyeségbõl, mondjuk én ritkán tudok hozzászólni a dolgokhoz.

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Kokesz02
Akinek fetje van, szerintem tudja magába hogy jobb a slim csak nem akarja bevalani ahogy én se.<#nevetes1>

kokesz

Prince of Máté
Figyelj nekem eddig 10 fates ismerõsömbõl 10 beismerte, hogy egyszerûen "jobb" a slim!

ColdFire
az én véleményem, hogy biztos uabból az árból hozták össze a slimet mint a fatet, csak drágábban adják, mi meg itt vitatkozunk a miliméteres különbségeken.

Prince of Máté
Hát pont ezt mondtam, felsoroltam 10 érvet, ebbõl téged 1 érdekel, a többi az faszság, semmi értelme hogy könnyebb egy konzol...
A D-pad pedig jobb, jobban kiállnak a gombok, ezáltal könnyebb benyomni.

Aki ezen nem látja a különbséget az télle el van vakulva a fat iránt 😄
Jobb az akksihasználat, ezt sem részletezném, egyértelmû.
LCD meg fényesebb, hiába veszel te fetet, azt régebben gyártották, a slimnek újabb a képernyõje.
De gondolom a Slim PS2 is szarabb a réginél 😄

NEOreg3
Könnyebbség nem érv, vékonyság sem mivel elhagyagolható, ellenben fat után slimet fogni nagyon fura volt, nem mertem olyan erõsen nyomkodni, féltem hogy összetörik a kezemben.😄 Ha a D-pad a gombát akarja jelenteni, akkor ugyanolyan, semmivel sem jobb/rosszabb. Kíváncsi vagyok hanyan kötik tv-re, akkor inkább már PS2... Ha újonnan veszek FAT-et kb ugyanolyan fényesnek kell lennie mint a Slimnek, de végül is leszarom, mert mindig a legalacsonyabb fényerõsségen játszom.😊 Egyetelen érv mellette továbbra is a 64 mb memória, ami szvsz nem indokolja cserét.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kokesz02
a 8g-s kártyából van már high speed es és ha igen akkor menyibe kerül?

kokesz

kisgabo
a vastagabb jobb, ezt többen állíthatják, ennyi.

Szerintem is jó lenne egy tárgyilagos <#nyes> és cseppet sem elfogult <#eplus2> teszt
dzsedi
Én unom egyedül ezt "az enyém jobb" gyerekes mutogatósdit. Aki nem az nyisson egy fat vs slim topikot...100 oldal csak errõl szól..nem volt még elég?<#falbav><#pias><#ticking>

Nekem meg van mindkettõ,és tuti atom jó a SLIM és a FAT is😊)
Sõt...egyik jobb,mint a másik😊Hogy melyik jobb?Egyszer ez,egyszer az😊)

Prince of Máté
Egyébként írj tesztet, már szeretném hallani ahogy a slimet szidod !<#nyes>

ColdFire
nekem is<#eljen>

Prince of Máté
Az én barátomnak meg fatje van, szinte minden héten a kezemben van, tavaly pedig fél évig volt nálam a fat, szal van hasonlítási alapom<#eljen>

ColdFire
ha gondoljátok, csinálhatok vmi összehasonlítást, havernak van slimje, nekem meg fatem

ColdFire
<#eljen>

avengir
slim fanboy-okkal értelmetlen vitatkozni.

https://hotshu.wordpress.com/

Prince of Máté
Pontosan ugyanaddig bírja a slim 1200-es akksival mint a fat 1800-al, és ha a slimbe belerakod a fat aksiját, akkor 8 órát bír a slim 😊
Könnyebb, vékonyabb, több ram (gyorsabb töltés és net) máshogyan nyíló umd tartó, új fw, TV-re köthetõ, fényesebb LCD (kit érdekel miért, fényesebb és kész) jobb D-pad.
Egyedüli hátránya hogy nincs infra, pedig azt nagyon hiányoljuk 😊
Természetesen akinek a régi van, az nem látja a különbséget mert elvakítja 😛

avengir
aham, viszont még így is kevesebb ideig bírja a slim akksi.

Azt ugye elfelejted hogy az akku azért "szarabb" mert a gép is 20%-al kevesebbet fogyaszt <#crazya>
avengir
Dimensions and weight

The PSP Slim & Lite offers a 33% lighter and 19% thinner system than the original PSP system.<4> Internal changes to achieve this include the removal of a metal chassis (used to reduce damage in the event of sudden trauma to the system resulting from the user dropping the system on a hard surface), improved WLAN modules and Micro-controller, and a thinner and much lighter LCD display.<5>

Hardware improvements

Although dubbed "PSP Slim and Lite", the PSP-2000 offers several other tweaks and improvements from the older generation. To target the original PSP generation's poor load times for UMD games,<6> the internal memory (RAM and FlashROM) was doubled from 32 MB to 64 MB, which also improved the web browser's performance.<7>

Battery

To make the PSP slimmer, the capacity of the battery was reduced by 1/3. Due to more efficient power usage, the runtime of the PSP is still the same as the older model. Older model batteries will still work with the PSP Slim & Lite which extends the amount of playing time on the PSP Slim & Lite. However, the battery cover on the newer model does not fit over the older battery due to its bulkier size.

Nesztek. Szarabb akku, könyebb gép+32memo. Eldöntöd mi kell.

Vagy mindkettõ: rájöttek a típus gyenge pontjaira és azokat javították, valamint amin ócsítani lehet ott lefaragtak...
MaSzKa
és minél olcsóbban gyártható legyen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Anubys
Bocs, kicsit késõn.... átlag 3000 Kb/s

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

kisgabo
enni is kell. sok az adó, nam marad játékra. és játszani is kell.

Persze persze... lopni muszáj... mert ha egy hónapban csak 1 játékkal játszol (és mondjuk végig is tolod) az tök gáz...
kisgabo
mikor 4-5 rugó volt egy dvd film, egy darabot se vettem, most hogy egy terence hill film 500-1000 ft, megvan mind, hogy egy jobb film 1500-2000, az is a polcra került.

egy játék 10k? winfo@ 20k? gondolkodni kellene... nem csak a morállal van gond, hanem a fizetésekkel.

NEOreg3
Nem vagyok büszke rá, de hát rohadtul nem érdekel, hogy a 3456. apróhírdetésben 1000 forinttal olcsóbban meg tudom szerezni használtan a kívánt játékot, vagy az, hogy a már megunt játékot elcseréljem valami gyerekkel a 264. fórumon, amikor 10 perc alatt lekapom torrentrõl.😊

Most épp gépre gyûjtök, ballagásra talán meg is lesz a kellõ pénzmag, utána megint jó darabig nem lesz pénzem, kb. amíg nem lesz állásom, mivel zsebpénzt azt nem kapok, a nyár pedig pihenésre van, nem pedig nyári munkára az én meglátásom szerint. Majd ha lesz saját keresetem visszatérhetünk rá, addig számomra marad a warez. Bye.