PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg arra, hogyha a homebrew game kér egy UMD lemezt, de az újabb cfw-ekben ez már orvosolva van.
Elõre is köszi.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
amúgy ezeket könnyû leszedni késöbb?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Hangok, grafika, menü szerintem ugyanaz, a pályák meg az autókat annyira nem ismerem, de sztem azok is hasonlítanak..
itte
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mondta is DAX h nem lesz nehéz dolga, úgylátszik olyan gyorsan ment minden h erre már nem gondolt 😊
Dark_AleX elfelejtette frissíteni, ahogy a readme-nél is elfelejtett egy dolgot 😛..
majd a 4-es FW-tõl felfelé csak szimplán GAME4XX könyvtár lesz a neve.. elvileg.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
GTA LCS iso is mûködött 333MHz-n megszokott sebességgel.
SNES emu is ment, de csak akkor, ha game380 könyvtárban van, nem game390-ben.
PSN: berghold
PSP MAME <-ez a hivatalos oldal
Slim esetén próbáld meg az e-loaderrel futtatni.
Amúgy meg: hamarosan jön Dark_AleX 1.50kernel addonja Slim PSP-hez, utána azon is 100% hogy funti fog.
zio fájl = zip fájl <#lookaround>#lookaround>
ill. a link sem volt "kattinthatós" 😛
3.90M33-hun-mod letöltése
Nya, túl sok dolgom nekem sem volt vele 😛. Csak a Skype-résszel..
Telepítés menete megegyezik a 3.80-aséval. (zio fájl tartalmával felül kell írni a Flash0-ban lévõ fájlokat)
Akinek Slim PSP-je van, legyen olyan kedves próbálja már ki a Skype-os magyarosítást, hogy megy-e ill. hogy jó-e? Egy-két funkciót jó lett volna használat közben látni (nehéz volt egy két kifejezést látatlanban lefordítani).
Katt ide: http://em82.extra.hu/?p=284
üdv.: eM
Érdekes, most nem kell átírni a game380 könyvtárat game390-re, biztos mert lehet neten is updatelni már cfw-t is.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A japcsi verziót már nyomom, de azért nem ártana angolul...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
SZerintem érdemesebb egy külön GPS-t venni!
Youtubeon nézz róla videót, egyébként Coldfire fog venni 😄
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Tegnapelõtt vettem egy PSP-t és lenne 2 kérdésem. Az egyik, hogy könnyen kimozdul az akksi, és akkor újra be kell illesztenem, hogy be tudjam kepcsolni a bépet. Van valaki, aki már oldott meg ilyen gondot? Mivel és hogyan kellene esetleg "kiékelni", hogy ez ne történjen meg?
A másik kérdésem pedig, hogy ha BOOT könyvtáras játékot indítok el, akkor az simán megy, de ha ISO-t, akkor nem (az ISO mappába teszem). Ezt a hibakódot kapom: 80020321. Megnéztem, ez ezt jelenti: No such device. De akkor most mi van? Nagyjából értem, hogy mi ez az üzenet, de akkor mi a teendõm? Kérlek titeket, ha tudtok, segítsetek! Elõre is köszönöm!
Ja igen, a gépen 3.71 M33-2 -es firmware van. Helló!