PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még1szer szeretnék segítséget kérni, hogy hol lehet legolcsóbban új PSP slim-et venni? légyszi adjatok tippeket!hol érdemes konzolt venni? köszi elõre is!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Wow! Ez jó lesz nekem! <#vigyor>#vigyor> Köszi! <#worship>#worship>
PSN-rõl lehet letölteni, bár sok minden jóra ne számíts. És az európain kívül hivatalosan nem is tudsz mást megnyitni, persze nem hivatalosan még PS1 játékokat is vehetsz 6 dollárért... demó egyébként nem nagyon van... bár az amerikai oldalra most raktaki ki kettõt...
De van egy jó ötletem! PSPfanboy demo letöltések! Katt ide!
De van egy jó ötletem! PSPfanboy demo letöltések! Katt ide!
Demót leginkább úgy tudsz letölteni, hogy a PSP böngészõjében megnyitod a gyári 'PSP' könyvjelzõt. Innen elérhetõek mindig a legfrissebb demók.
évekkel ezelõtt, mikor vettem a PSP-met, innen lehetett letölteni...
No és itt hol lehet letölteni? PlayStation Store-on keresztül? Mert akkor ezt vágja a pofámba " PLAYSTATION®Store is not available in the selected country or region." 😞
www.yourpsp.com
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan PSP játékok demóit(!) lehet letölteni? Jó lenne kipróbálni a játékokat vásárlás elõtt (a warezt most hagyjuk). Persze, ha egyáltalán létezik ilyen. <#smile>#smile>
Hi!
Formázásnál minden hagytam alapon. FAT a fajlrendszer. majd ha otthon leszek küldök 1 képet.
1kérdés. ha géprõl másoltok és befejeztétek a másolást a gépen nyomjátok be a "safety remove hardware"t vagy a PSP-n a kört?
(én a kört szoktam.)
Formázásnál minden hagytam alapon. FAT a fajlrendszer. majd ha otthon leszek küldök 1 képet.
1kérdés. ha géprõl másoltok és befejeztétek a másolást a gépen nyomjátok be a "safety remove hardware"t vagy a PSP-n a kört?
(én a kört szoktam.)
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
a cikk szerint ezzel játszott: Burn Out Legends"
hihihihihihihihihihi<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
hihihihihihihihihihi<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PSP-Boy In Hospital XD de ez nem játék 😄
http://www.techpowerup.com/51994/PlayStation_Portable_Spontaneously_Combusts_in_Boy_s_Pocket_Hospitalizes_Boy.html
http://www.techpowerup.com/51994/PlayStation_Portable_Spontaneously_Combusts_in_Boy_s_Pocket_Hospitalizes_Boy.html
techpower.com-on van a hír
valami 12éves gyerek járt vele pórul 😄
valami 12éves gyerek járt vele pórul 😄
nekem eléggé photoshopos kamunak néz ki
elsõre beszart a sony aksija vagy utángyártott aku, egyik se meglepõ
https://hotshu.wordpress.com/
xD, remélem azzal tisztában vagy, hogy a képen egy fat van xD
PSN: berghold
Jesszus, ez meg mi?<#szomoru1>#szomoru1>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
megjelent
3.90 M33 kernel 1.50 v2.0
3.90 M33 kernel 1.50 v2.0
Tudja valaki hogy az 576ba hány pixelnél cserélik a psp?
Hi!
Tud valaki GameBoy emulátort PSP-re?
Kedvet kaptam egy kis Pokémonhoz, mint a régi szép idõkben 😄
Mûködik slimmel, nem kell hozzá 1.50 kernel?
Tud valaki GameBoy emulátort PSP-re?
Kedvet kaptam egy kis Pokémonhoz, mint a régi szép idõkben 😄
Mûködik slimmel, nem kell hozzá 1.50 kernel?
Eladó 1 pufi PSP második tulaja vagyok eredetileg 2.80 fw volt rajta ( elméletileg 2006 júniusi) találtam rajta 1 pixelhibát (csak egyet) adok hozzá psp-s vászon tokot + töltõt (eredeti sony) + NFS MW 510 eredeti umd-t (nincs tokja) + demo disc ( majd kulcstartónak jó lesz😊 megkímélt gép kijelzõjén néhány mikrokarc van. akksija feltöltve 6 órát bír UMD meghajtóját nem nagyon használtam 😊 +pár darab dvd (iso, cso, eboot) csere érdekel!!!!!!!!!!
igazság szerint azért nem szeretnék konvertálgatni mert lusta vagyok,és tényleg nem akarom csonkítani a FLAC-ot,bár úgyis kiírom DVD-re szal az alap FLAC örökre megmarad..de jó lenne csak átmásolni kártyára,azt csá megyek a dolgomra..ezért érdekelne ez a dolog 😉
Az elõbb említett hibakód:
80020148 - Unsupported PRX type | This error also seems to appear when you are running an iso with a fake mem. stick.
Érdemes elolvasni a második felét is...
80020148 - Unsupported PRX type | This error also seems to appear when you are running an iso with a fake mem. stick.
Érdemes elolvasni a második felét is...
OK de hogy tudom visszatenni a 3.80-ast csak simán mint amikor frissitem?
Akkor rakd vissza a 3.80-at sztem...
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kis gondom felraktam a 3.90-es CFW-t a psp-mre, de azota a sega rally nem indul el 80020148 hibaüzenettel kilép (még csak ez szorakozott) a 3.80-assal jo volt. Remélem tudtok segiteni.
Köszi
Lenne egy kis gondom felraktam a 3.90-es CFW-t a psp-mre, de azota a sega rally nem indul el 80020148 hibaüzenettel kilép (még csak ez szorakozott) a 3.80-assal jo volt. Remélem tudtok segiteni.
Köszi
Ja... erre a nem elérhetõ dologra meg az a megoldás, ha regisztrálsz egy másik email címmel és japán-t választod ki országnak... ^_^
Nem, a letöltés mindenkinek egyéni, nem lehet linkelni...
A PSN címe: http://store.playstation.com/
A PSN címe: http://store.playstation.com/
Be tudod nekem linkelni a letöltést?
Nekem amikor rámegyek a jp PS storeban h Patapon Demo, akkor kiírja h Page is Unavaible in you country :S
Nekem amikor rámegyek a jp PS storeban h Patapon Demo, akkor kiírja h Page is Unavaible in you country :S
Sajnos nagyon valószinü hogy egy 2 gigás kártyát trükköztek át 4 gigássá. Csak egy dolgot tehetsz: ne nagyon másolj rá 2 gigánál többet.
én japán PSNrõl szedtem...
Ja, és még egy kérdés...
Amire MagicGate:Supported, az tuti eredeti vagy már ezt a hamisban is megoldották?
Amire MagicGate:Supported, az tuti eredeti vagy már ezt a hamisban is megoldották?
Crisis Core:FF7 2 új angol nyelvû videó
Csak én érzem úgy, hogy árad a hangulat a játékból? 😊
Csak én érzem úgy, hogy árad a hangulat a játékból? 😊
Ezekkel én mind tisztában vagyok,de...
Sima 4 gigást honnan?Ami tuti nem hamis?
Sima 4 gigást honnan?Ami tuti nem hamis?
3 féle memóriakártya van:
Hamis
Sima
High Speedes
Ezek közül vagy simát veszel, vagy high speedest.
A sony nem gyárt high speedest 4 gigásból, ezért ha egy 4 gigás sonyra rá van írva hogy High Speed, akkor az hamis!
Vagy veszel egy sim 4 gigásat, vagy Sandisk Ultra II-t, ami High speedes!
Hamis
Sima
High Speedes
Ezek közül vagy simát veszel, vagy high speedest.
A sony nem gyárt high speedest 4 gigásból, ezért ha egy 4 gigás sonyra rá van írva hogy High Speed, akkor az hamis!
Vagy veszel egy sim 4 gigásat, vagy Sandisk Ultra II-t, ami High speedes!
Kártyaolvasóval próbálkoztál már???
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
Pedig a CRC hibát a formázás általában megoldja.<#nemtudom>#nemtudom>
Nem hiszem, hogy ezzel lenne a probléma, de milyen fájlrendszerben formáztad le?
Nem hiszem, hogy ezzel lenne a probléma, de milyen fájlrendszerben formáztad le?
Te milyet használsz egyébként?
Tudsz valami megbízható beszerzési forrást esetleg?
Tudsz valami megbízható beszerzési forrást esetleg?