PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj,hogy annyiféle van a piacon, hogy fogalmam sincs melyikkel járnék jól.
Igazad van,hogy a 4GB-os jobb lenne, csak félek, hogy melléfogok, mert annyi gagyi van. Brutális árat meg nem akarok kiadni érte...
Sera miért nem inkább 4 gigás kártyát veszel?
Olyat ami garantáltan nem megy tönkre egy fél év alatt.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Region free UMD = régió mentes UMD, tehát nem csak PAL-ost hanem NTSC-s umd-t is lejátszik. (de sztem csak videó UMD nél számít)
kokesz
és ott keresgélj
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Aztán felhívtam a Konzone-t, ott meg azt mondták hogy otthon is fel tudod rakni..
Megyek a konzolstúdióba és veszek egyet, akinek van az hol rak(at)ta fel?
Én is egyre inkább FLAC-ot szedek, amikor csak tudok, jóideje. Innen a lejátszómra átkódolom mp3-ra jó kis konverterrel, magas bitrátán, mert flac-hoz kevés a lejátszóm (tárhelyileg is - 2gb- és alapból le se játsza- bár sztem 20-30ezres füles alatt úgysem hallani különbséget, nekem meg csak egy szerény cx300-am van😊 ) mp3-at már csak azért sem szedek, mert bár alapból lehet az is eléggé jó minõségû jó konverterrel kódolva lossless forrásból, 256kb/s feletti vbr bitrátán, de a legtöbbször konstans 128/160 kb/s-ben teszik fel, legfeljebb 192-ben, szarul kódolva, ki tudja milyen forrásból.
Mert holnap megyek fóliáért, de nem tudom ez jó-e.
Ott fel is rakják?
a 3. elég jó abból a szembontból is hogy van rajta ps joy kimenet 😮
ha van 1 felesleges ps2 joystickod rácsatlakozol és voilá nem kell tartanod a kezedben azt a téglát 😊
The Only One!
The Only One!
itt van ccd camerás cmos (amit foggalma nincs mi meg van 1 3. borsos áron 120$ ami elég jó lehet csak drága :S viszont a 2. se rossz az sem ccd camerás 😊
The Only One!
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
megoldható valahogy hogy FLAC (lossless) formátumú zenét tudjak PSP-n hallgatni?elõre is THX a választ!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
karcmentes szép állapotban fóliás kijelzõvel dobozával tartozékaival +2Gb sony high speed memóriával 3.71 M33 szoftverrel (1.50kernel is rajta van)
irjon a [email protected]
Ára 35.000ft
Eljött az ideje hogy összerakjak valami pöpec gépet ahoz kell most a cash!Sztem leszek én még psp tulaj😊
HEló!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....