PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvastam a pspfilez fórumban, hogy a 2GB-osok megbízhatóbbak olvasási/írási sebességben. Állítólag még a hamis Sony is jól szuperál.
Az a baj,hogy annyiféle van a piacon, hogy fogalmam sincs melyikkel járnék jól.
Igazad van,hogy a 4GB-os jobb lenne, csak félek, hogy melléfogok, mert annyi gagyi van. Brutális árat meg nem akarok kiadni érte...

Prince of Máté
Gabornak nem tudok mit mondani, próbáld ki a formázást...
Sera miért nem inkább 4 gigás kártyát veszel?

Nem árul itt senki közületek jóárasított 2GB-os memkarit?
Olyat ami garantáltan nem megy tönkre egy fél év alatt.

hali! van egy kis gondom. 4GB Sony memory stickem van (nem high speed) és ha a kártya telitettsége eléri a 2.95 gb-ot és még másolnék fel valamit kidob egy hibaüzenetet hogy :"Cannot copy "fáljnév": data error (cyclic redundancy check)." és megálll a másolás. Teljesen mindegy hogy 1 nagy iso-t vagy sok mp3-at. Probálkozat formattálásal(psp): semmi változás. Számitogéppel is probáltam teljes formázást akkor is semmi. Légszives irjátok le mit tegyek mert nagyon hiányzik az az 1 gb. van valami progi ami kijavitja vagy ijesmi? vagy csere? ti vagytok az uccso esélyem!!!!!!!!!!!! <#help><#help><#help>

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Prince of Máté
R-rel kell elõhozni a Recoveryt.
Region free UMD = régió mentes UMD, tehát nem csak PAL-ost hanem NTSC-s umd-t is lejátszik. (de sztem csak videó UMD nél számít)

Kokesz02
rekobenüben mi az a fre umd region?

kokesz

Kokesz02
jo mer én megnyomtam a selectet és ott volt valami umd normal és átraktam m33 drájvra és így mennek.

kokesz

5c0rp330n
vagy sony np9660

ColdFire
indításnál nyomd meg az L vagy az R gombot, nem tudom (azért nyomom mindig egyszerre a kettõt) <#idiota>
és ott keresgélj

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kokesz02
nem is home hanem select.

kokesz

Kokesz02
home és uána umd nél m33 drive?

kokesz

ColdFire
registry menü, és vmelyik almenübe no umd

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kokesz02
a 3.90m33 nál hogy kell beálitani hogy ne kejen az umd? a játékokhoz.

kokesz

SpeedXHUN
nekem is így volt de most keletkezett egy buborék😞(jó,de ennyi idõ után)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

TrIp
csak abból tudok kiindulni amikor a telómra raktam ilyet, egy elég méretes kijelzõre... elõször még voltak alatta buborékok ne lepõdj meg de egy pár nap után eltûntek és elég jónak tûnt az egész... szerintem a pspnél is valami hasonló

Prince of Máté
Ugyan vettem, de egy órás sem tudja rárakni...
Lehet megpróbálom itthon.

Prince of Máté
Felhívtam a konzolstúdiót, ott azt mondták, hogy a kijelzõ fóliát csak órás tudja felrakni..
Aztán felhívtam a Konzone-t, ott meg azt mondták hogy otthon is fel tudod rakni..
Megyek a konzolstúdióba és veszek egyet, akinek van az hol rak(at)ta fel?

5c0rp330n
Sztem simán hallhatod. A PSP-t dícsérni szokták a hangminõségéért, lazán szarrá veri hangminõségben a noname mp3 lejátszókat.
Én is egyre inkább FLAC-ot szedek, amikor csak tudok, jóideje. Innen a lejátszómra átkódolom mp3-ra jó kis konverterrel, magas bitrátán, mert flac-hoz kevés a lejátszóm (tárhelyileg is - 2gb- és alapból le se játsza- bár sztem 20-30ezres füles alatt úgysem hallani különbséget, nekem meg csak egy szerény cx300-am van😊 ) mp3-at már csak azért sem szedek, mert bár alapból lehet az is eléggé jó minõségû jó konverterrel kódolva lossless forrásból, 256kb/s feletti vbr bitrátán, de a legtöbbször konstans 128/160 kb/s-ben teszik fel, legfeljebb 192-ben, szarul kódolva, ki tudja milyen forrásból.

Fúúú... ez a Patapon igen komoly... <#nyes>
avengir
Kérlek tanulj meg linkelni!!!! <#banplz>

https://hotshu.wordpress.com/

internet?Google?
Akkor ennyi erõvel egy videókamera segítségével akár egy százas szög vagy egy talicska is a tévére köthetõ. Szal maradjunk annyiban hogy a fat PSP-t nem lehet tévére kötni. <#nyes>
Prince of Máté
Szerintetek ez jó fólia PSP-re? link
Mert holnap megyek fóliáért, de nem tudom ez jó-e.
Ott fel is rakják?

Prince of Máté
újabb fw verzióval megy minden ami a régivel!
Csak javítottak rajra!
témák

Kokesz02
3.90 m33 ra honan szegyek témákat?

kokesz

Prince of Máté
Korszerû megoldás, így még szebb a fat 😄

tomi890125
jah és rndnek válaszoltam nem mr sugarnak
csak elnyomtam :S 😊

The Only One!

tomi890125
na bazz el..sztam na mind1
a 3. elég jó abból a szembontból is hogy van rajta ps joy kimenet 😮
ha van 1 felesleges ps2 joystickod rácsatlakozol és voilá nem kell tartanod a kezedben azt a téglát 😊

The Only One!

tomi890125
http://www.superufo.com/review_html/Review_and_compare_on_PSP_to_TV_Adapters__Find_out_the_best_among_3_PSP_to_TV_adapters_.html

The Only One!

tomi890125
http://www.superufo.com/review_html/Review_and_compare_on_PSP_to_TV_Adapters__Find_out_the_best_among_3_PSP_to_TV_adapters_.html
itt van ccd camerás cmos (amit foggalma nincs mi meg van 1 3. borsos áron 120$ ami elég jó lehet csak drága :S viszont a 2. se rossz az sem ccd camerás 😊

The Only One!

greg benz
amúgy csak azért érdekel a dolog,mert mostanában kezdek áttérni a FLAC letöltésekre,amit tudok FLAC-ben szedek le,és ha valahogy megoldható lenne,akkor nem kéne állandóan konvertálgatnom..

greg benz
errõl van szó.

Prince of Máté
Flac = veszteségmentes audió
Kb tízszer jobb a hangzása mint egy Mp3-é!

Triple H
mér lenne bûn? ez csak egy kib.szott file!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
Szerintem PSP-n nem fogod hallani a különbséget Mp3 és Flac között!

greg benz
FLAC-et butítani sztem elég nagy bûn,van progim amivel tudok 320 kbps-re butítani,de nem szeretnék..

Triple H
nero sokat tud...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Triple H
sztem meg konvertálj.

5c0rp330n
lightmp3 nevû hombebrew asszem már támogatja

greg benz
hali!

megoldható valahogy hogy FLAC (lossless) formátumú zenét tudjak PSP-n hallgatni?elõre is THX a választ!

Lécci világosíts fel... <#whatever> Én összesen 3 módszerrõl hallotam: kettõben CCD kamera van emiatt a képe gagyi és $65 körül mennek, a harmadiknál usb-n keresztül nyomod pc-re és max onnan tévére, de ott NEM tv-re kötöd a psp-t hanem pc-re... szóval? <#confused> egy linket plz ahol utána olvashatok... <#vigyor2>
hol lehet most legolcsóbban SLIM-hez jutni?

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

tomi890125
vicces vagy de olvass utánna inkább ha nem tudod mit beszélsz! 😊

The Only One!

Röfikapitány
Hi akit érdekel egy megkímélt psp (nem slim)
karcmentes szép állapotban fóliás kijelzõvel dobozával tartozékaival +2Gb sony high speed memóriával 3.71 M33 szoftverrel (1.50kernel is rajta van)
irjon a [email protected]

Ára 35.000ft
Eljött az ideje hogy összerakjak valami pöpec gépet ahoz kell most a cash!Sztem leszek én még psp tulaj😊
HEló!

Nem érdekel valakit egy eredeti, jó állapotú Metal Gear Acid? Mert megválnák tõle... <#rolleyes> Természetesen eredeti tokkal, leírással plusz bonusz füzettel, 4 ezer pénzért...
hello! mire kell figyelnem (szoftver/hardver) ha mostanában szeretnék venni PSP Slim-et?(nem szeretnék sokat játékra költeni <#papakacsint> ) elnézést , de hirtelen nem találtam erre utaló választ!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Prince of Máté
én sose formáztam, és nem is lett baj.

fikoo
de célszerû formatálni a telepítés után a memkarit, nem?

Prince of Máté
nem kell feltenni, semmi sem veszik el.

fikoo
Ok, és köszönöm mindenkinek a segítséget