PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
márc 25, naptárba beírni! 😊
meg remélem arra sem kell figyelmeztetnem senkit, hogy GoW 3 hét múlva elérkezik, márci 4-én! (egészen biztos, hivatalosan is megerõsítették, hogy kész van és megkezdték a sorozatgyártást)

Voltan
Ángilus verzsön mikor jön belõle?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

5c0rp330n
az a Crisis Core még igen csak a vövõ zenéje, de bizonyára onnan jöhettél. vagy tudsz japánul? <#zavart1>

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
3.90m33ra frissíthetsz, bár értelme nincs sok, max ha vmelyik új játék igényli ezt az fwt.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sziasztok!

Én is PSP tulaj lettem, nagyon olcsón jutottam hozzá egy új konzolhoz 😊 3.71 M33 firmware-em van, esetleg érdemes szerintetek frissíteni? Mert ahogy olvastam, ez nagyon stabilnak tûnik, aztán lehet, hogy egy újabb nincs ilyen jó.
Kipróbáltam pár játékot, eddig a FF: Crisis Core gyõzött meg a legjobban. El se hittem volna, hogy ilyen grafikára képes ez a kis masina 😊
Triple H
értem, köszönöm az infót!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Kell hozzá egy Pandora akksi meg egy Despertar Cementarios memkari.

hello! egy 3.90es Slim-et hogy lehet feltörni? mert itt a FAQ-ban csak 2.71ig találtam, másik oldalon meg csak 3.50ig! elõre is köszi!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

NecroJoe
Hali!

Van egy PSP slimem 3.90 M33al, az érdekelne hogy ennek segítségével lehetõség van e FAT PSP pandorázására. (nem tudom használható e a pandorás SLIM feltörési módszer FAT esetében, meg hogy egyáltalán jó ez bele a slim akksi, stb) Valaki csinált már ilyet?

Necro

Prince of Máté
Az méretenként változik!
a 8 gigásnál piros.

Triple H
nem úgy van, hogy a kártya csomagolásán a PSP matrica alapja zöld?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
Azt nem, de hol tudok szerezni max 15k- ért?

Kokesz02
nekem is 4g sandisk ultra II-m van és nagyon kira, és azt nem is hamisítják nagyon. ill még nem-igen halottam rola.

kokesz

Prince of Máté
az mind1 sztem, mert az 5 év az a Sony boltra vonatkozik. (sztem)

Ja és a hamisokból hiányzik a MagicGate...
és ehun egy link amit olvasgathacc...
Kokesz02
a másik ami elég fura hogy elvileg ez most ugy ír rola mintha egy tiszteséges keresedés árucikke lenne és azzal jönnek hogy 1év tejeskörü kari van rá, pedig a dobozon 5év van ráirva és az elég...fura.

kokesz

Prince of Máté
aha...
Hát egyik ismerõsöm kifogott egy hamis 4 gigást, amire csigalassan másolta rá a cuccokat, kb 2MB/Sec, és pár hónap után el is romlott...
Asszem nem kockáztatok, és veszek egy 4 gigás sandisk ultra II-t, csak azt nem tudom hol.

Prince of Máté
plusz még az is ellene szól, hogy a GB felirat vastagabb mint az eredeti, és a bevonata nem érdes, hanem sima...
Itt egy eredeti:

És itt van amit árul:

Szerintem kamu, fõleg ennyi pénzért!
AZ eredetit én 25-30k-ért láttam jobb helyeken...
Egyébként mi a hátránya annak h hamisított?

Ha hamis akkor több minden lehet:
- lehet hogy pl egy 2 gigás kártya van feltrükközve 8 gigásra (asszem kitalálod mit jelent)
- lehet hogy egy non-brand memóriachip van a belsejében (ez lehet hogy semmit nem jelent, de lehet hogy csiga lassú vagy kicsit "feledékeny" így amit rámásolsz nem marad rajta)
- és lehet hogy semmi különbséget nem veszel észre a gyárihoz képest
95% hogy hamis. Az eredeti kártyákat úgy lehegesztik a mûanyagba hogy szekercével lehet csak kinyitni - és persze soha többé nem lehet visszacsomagolni emiatt. A képen láthatót szinte semmi nem tartja egybe (én négy pici pöttyön látom összenyomva). Emiatt a csomagolás már több mint gyanús.
Prince of Máté
Valaki erre?
Ez eredeti? (sztem nem)
Ha hamis akkor annak mi a hátránya? (lasabb másoláson kívül)

Az lehet. Mint ahogy torrenten van minden más játék. Mégis eredetiben az igaziak...
Prince of Máté
Gow demót csak amerikában osztottak...
Egyébként már régóta van torrenten USA patapon demó is 😛

Prince of Máté
Most lenne egy fontos kérdésem:
Szerintetek ez a memóriakártya eredeti? link
Ha az, pls ne vigyétek el elõlem 😄

Ha ez nekem szólt... akkor...
1. mert a patapon egy nagyon jó játék
2. a teljes játékot a demo mentésérõl folytatva lesz spéci fegyver + pajzs
3. alapvetõen ingyér van, csak a postát kellett fizetnem
Mivel megrendeltem... kénytelenek... legalábbis remélem...
Prince of Máté
magyarra is kihozzák??

Kokesz02
minek?

kokesz

Én gyorsan megrendeltem az amerikai demo lemezt is <#vigyor2>
andrew-san
Kijártam a japán Patapon-t. Elképesztõ jó játék <#worship><#vigyor0>

NEOreg3
formátuma ugyanaz lesz, csak a mappa neve lesz más, amibe ment, ennek ellenére mégsem leszel képes beolvasni az USA-s mentésedet egy EU-s játékkal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Más mappába rakja, a PAl-os EUC, az NTSC pedig EUS

Triple H
hogy érted? a formátuma más?

Prince of Máté
Egyedül az a különbségük, hogy más a mentésük!

CaviaR
nincs különbség!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

de azt nem értem hogy pl total commanderben felrakta elsõre az egyik játékomat...
pedig mind azt mondtátok h ott nem szereti a psp...
kipróbálom haveromnál h nála mi a helyzet, kehet h el van átkozva a ház😄
köszi a tippeket
Voltan
De az is lehet, hogy szar az USB kábel.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Heló srácok arra keresném a választ hogy psp-n is van e ntsc és pal verzió megkülömböztetve és ha igen akkor van e tényleges külömbség a kettõ között pl ha én veszek külföldrõl egy ntsc psp-t akkor mennek e rajta az ithoni játékok tökéletesen vagy valami problémájuk lessz.
Nagyon jó oldal! Köszönöm!<#worship>

Vagy egy normális memóriakártya...
5c0rp330n
szar a memóriakártya.

srácok!!!
még mindig ugyanaz a probléma, h nem tudom felrakni psp-re a játékot, mert félbeszakad a feltöltés.
most kipróbáltam h átraktam az asztali gépre és onnnan felmásolni a psp-re de onnnan még annyit se másolt fel mint a saját gépemen.
persze mindezt saját gépben csináltam.
most már tényleg tanácstalan vagyok...
lehet h már csak a kártyaolvasó lehet a megoldás??????
zsolltikka
Csak PSP demókkal foglalkozó oldal

Innen tele lehet tenni.

fiKoo: a madarastecsó deal nagykirályság volt.
EVBK (egyszervoltbudánkutyavásár)

A konzolokszervizénél 42-ért vettem 1 hónapja 😊

http://konzolokszervize.hu/
<#vigyor4> kerestem hidd el...

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

fikoo
Énis karácsonyi madarasteszkóból szereztem <#integet2>
Ki kellett használnom ezt a hatalmas akciót <#vigyor2>

torrente
Vaterán.

Prince of Máté
Én még karácsonykor az Ósönben vettem, csak 40 k volt!

ColdFire