40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#29992 Mert nincs ingyenes torrent, magyarul ha valamit letöltessz és nem viszik utanna elgen, nem lesz eleg seeded, és korlátoznak, aztán kibasznak :) pl engem -
#29991 Miért? -
#29990 ne bánd,egy fos let az az oldal. -
#29989 ja, jó nem tudtam. De azért kössz:) -
#29988 a probléma ott kezdődik, hogy bármennyire lennék jószívű, nincs jelenleg meghívás blackcats-re (tehát nem nekem nincs meghívóm, hanem senkinek nincs meghívója, szünetel oda a meghívás) -
#29987 Sziasztok, nem tud nekem valami jószívü emberke adni egy meghívot black cat-re?
Elöre is köszönöm. -
Pitypang18 #29986 Köszi!
Megoldódott a könyvolvasós dolog is. Bár az irshell-t nem tudom, hogy pontosan miért is jó, hiszen a rendes menüben is meg lehet mindent csinálni. -
lowdog #29985 azt hiszem ez a régebbi memory stick driver, az újabb fw-kben lecserélte a sony egy újabbra, amivel lehetnek problémák. ebben az esetben a régi drivert fel lehet rakni az új fw alá. -
Pitypang18 #29984 Ja, és a könyvolvasóba beraktam egy word dokumentumot, viszont csak összevisszaságot mutatott a progi. Gondolom be kéne állítani valami nyelvet, vagy valami más régiót neki,csak nem találtam, ahol be lehetne állítani. -
Pitypang18 #29983 felraktam! mi lenne ez pontosan: 3.71 fatsmod...in 3.80/3.90? A játékok alatt van. -
#29982 patch 3-at rakd fel -
Pitypang18 #29981 Egy kérdés: akinek 3.90 m33-3 van a gépén, annak a rendszer információban azt írja ki, hogy 3.90 m33-3? Mert nekem azt mondta, akitől vettem, hogy az van rajta, de csak 3.90 m33-at ír ki... -
Bitke #29980 Hali !
Sürgösen keresek egy bebrált psp slimet , csak az alap gép kell , de ha vannak cuccok hozzá akkor is jöhetnek az ajánlatok ( tole_dano kukac freemail.hu -ra vagy ide a fórumba ,aki tud jóáron pls írjon ) ! -
Pitypang18 #29979 Azt elsőnek a recovery menüben kell beállítanod! (Bekapcs közben nyomsz egy R-t) -
Scofield #29978 Hi All!
Új PSP tulaj vagyok és lene egy kis problémám.
a böngészöben nem tudom bekapcsolni a macromad flash player azt mondja hogy a beálitásokban kell elöször engédélyeznem de nekem nincs a beállitások közöt. 3.90 M33-3 van a gépen. -
adamprof #29977 neked sem mutat semmit az akksi töltöttségnél? mert nekem csak egy áthúzott csavarhúzó vagy valami ilyesmi van ott ahol annak kellene lennie. Próbáltam a menüjében állítgatni de semmit nem csinál -
adamprof #29976 THX -
#29975 PSP Hud
+youtube tutorial. -
#29974 Eredeti psp játékok (UMD) eladók !
NFS Most Wanted
Ridge Racer 2
F1 2006
Burnout Dominator
GTA Vice city Stories
Mindegyikhez meg van a gyári UMD tok !
Egyben szeretném eladni (8 ezer forint csak egyben)! -
adamprof #29973 azt az akku töltöttség jelző progit megosztanád velem honnan szerezted? -
Pitypang18 #29972 OK!
2008 szeptember 16: Star Wars: The Force Unleashed -
#29971 Mivel Google a jóbarátom, megtaláltam mindent, ami kellett:)
Jaj alig várom, megjérkezzen a tool aksi^^ -
#29970 Kerestem, de semmi.. Legalábbis nem találom.
Meg a 1.50 kernel is érdekelne.. hogyisvanez..
Egy linkkel megdobhattok..:D (olvasgattam a pspfilezt, de ÉN nem találom..:O:O) -
Pitypang18 #29969 pspfilez -
#29968 Azt szeretném még tudni, hogy van-e adott sorrend az m33 cfw-k felrakásakor?
VAgy a butítás után mehet eggyböl a 3.90 m33? Mert úgy olvastam, hogy van egy sorrend..
Meg valami aku-töltöttség jelző progirol is hallottam.. Valaki ismeri esetleg? -
lowdog #29967 próbáld ki a secret agent clank-ot -
#29966 Ja, most psp játékdemókat töltök le, azok elfutnak sima fw-n is.
A killzone liberation-t szedtem le, meg a medalofonor heroes-t -
lowdog #29965 akkor értem :) -
#29964 Nem, nincs cfw-m:)
A warezt azért írom, mert ha majd lesz cfw-m..:D
Lentebb írtam, vettem pandora akkut, mert erefelé még psp-böl is alig van, nemhogy cfw-s psp böl (=nem tudom kiütni a sajátomat se, csak ha veszek/vettem hozzá akut) -
lowdog #29963 bár, visszavonom, ha nem lenne CFW-je nem menne a warez, szóval más lehet a baj! -
lowdog #29962 ezek szerint nincs es az a baj... -
#29961 hát attól függ mire gondolsz szóval a pspden cfw van? -
#29960 Szóval ez a baj..:D -
#29959 CFW-d van? :) -
Pitypang18 #29958 Nekem,ha bekapcsolás közben egyszer megnyomom az R-t,akkor bejön, szerintem nincs időzítése. -
#29957 Tudjátok mit vettem észre,: hogy recovery módba nem tudom berakni a psp-met..:D
Nyomom az R-t, közbe a bekapcsolást, (és igen full bekapcsolás, amikor az azok a hullámok jönnek:D)
Vagy fontos az időzítés, vagy mi?:O -
#29956 psn-en alig vannak játékok.
Igy meg sk átalakitva meg,elég sok játék megy psp-n (ff7,gt1,klonoa tuti,bár klonoa egyik bossánál véletlen fagyi van néha,és sajn chrono cross nem megyen hüpp) -
Lambo fan #29955 basszus ne má hogy nem tudok Gran Turismo 2-őzni a PSP-én :)
se PSN nincs, se warez nem műkszik me downgradelni kell, má a faszom kivan :D -
lowdog #29954 akkor kénytelen leszel warez tolni :) -
Lambo fan #29953 hát nem igazán van fent, ez nem jött be... :(