40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • wordsworth
    Mert nincs ingyenes torrent, magyarul ha valamit letöltessz és nem viszik utanna elgen, nem lesz eleg seeded, és korlátoznak, aztán kibasznak :) pl engem
  • PoisonChihuahua
    Miért?
  • Banyapapa
    ne bánd,egy fos let az az oldal.
  • Kokesz02
    ja, jó nem tudtam. De azért kössz:)
  • 5c0rp330n
    a probléma ott kezdődik, hogy bármennyire lennék jószívű, nincs jelenleg meghívás blackcats-re (tehát nem nekem nincs meghívóm, hanem senkinek nincs meghívója, szünetel oda a meghívás)
  • Kokesz02
    Sziasztok, nem tud nekem valami jószívü emberke adni egy meghívot black cat-re?
    Elöre is köszönöm.
  • Pitypang18
    Köszi!

Megoldódott a könyvolvasós dolog is. Bár az irshell-t nem tudom, hogy pontosan miért is jó, hiszen a rendes menüben is meg lehet mindent csinálni.
  • lowdog
    azt hiszem ez a régebbi memory stick driver, az újabb fw-kben lecserélte a sony egy újabbra, amivel lehetnek problémák. ebben az esetben a régi drivert fel lehet rakni az új fw alá.
  • Pitypang18
    Ja, és a könyvolvasóba beraktam egy word dokumentumot, viszont csak összevisszaságot mutatott a progi. Gondolom be kéne állítani valami nyelvet, vagy valami más régiót neki,csak nem találtam, ahol be lehetne állítani.
  • Pitypang18
    felraktam! mi lenne ez pontosan: 3.71 fatsmod...in 3.80/3.90? A játékok alatt van.
  • MaSzKa
    patch 3-at rakd fel
  • Pitypang18
    Egy kérdés: akinek 3.90 m33-3 van a gépén, annak a rendszer információban azt írja ki, hogy 3.90 m33-3? Mert nekem azt mondta, akitől vettem, hogy az van rajta, de csak 3.90 m33-at ír ki...
  • Bitke
    Hali !

Sürgösen keresek egy bebrált psp slimet , csak az alap gép kell , de ha vannak cuccok hozzá akkor is jöhetnek az ajánlatok ( tole_dano kukac freemail.hu -ra vagy ide a fórumba ,aki tud jóáron pls írjon ) !
  • Pitypang18
    Azt elsőnek a recovery menüben kell beállítanod! (Bekapcs közben nyomsz egy R-t)
  • Scofield
    Hi All!
    Új PSP tulaj vagyok és lene egy kis problémám.
    a böngészöben nem tudom bekapcsolni a macromad flash player azt mondja hogy a beálitásokban kell elöször engédélyeznem de nekem nincs a beállitások közöt. 3.90 M33-3 van a gépen.
  • adamprof
    neked sem mutat semmit az akksi töltöttségnél? mert nekem csak egy áthúzott csavarhúzó vagy valami ilyesmi van ott ahol annak kellene lennie. Próbáltam a menüjében állítgatni de semmit nem csinál
  • adamprof
    THX
  • AleXXXXX
    PSP Hud
    +youtube tutorial.
  • Inferno
    Eredeti psp játékok (UMD) eladók !

NFS Most Wanted
    Ridge Racer 2
    F1 2006
    Burnout Dominator
    GTA Vice city Stories

Mindegyikhez meg van a gyári UMD tok !
    Egyben szeretném eladni (8 ezer forint csak egyben)!
  • adamprof
    azt az akku töltöttség jelző progit megosztanád velem honnan szerezted?
  • Pitypang18
    OK!

2008 szeptember 16: Star Wars: The Force Unleashed
  • AleXXXXX
    Mivel Google a jóbarátom, megtaláltam mindent, ami kellett:)
    Jaj alig várom, megjérkezzen a tool aksi^^
  • AleXXXXX
    Kerestem, de semmi.. Legalábbis nem találom.
    Meg a 1.50 kernel is érdekelne.. hogyisvanez..
    Egy linkkel megdobhattok..:D (olvasgattam a pspfilezt, de ÉN nem találom..:O:O)
  • Pitypang18
    pspfilez
  • AleXXXXX
    Azt szeretném még tudni, hogy van-e adott sorrend az m33 cfw-k felrakásakor?
    VAgy a butítás után mehet eggyböl a 3.90 m33? Mert úgy olvastam, hogy van egy sorrend..
    Meg valami aku-töltöttség jelző progirol is hallottam.. Valaki ismeri esetleg?
  • lowdog
    próbáld ki a secret agent clank-ot
  • AleXXXXX
    Ja, most psp játékdemókat töltök le, azok elfutnak sima fw-n is.
    A killzone liberation-t szedtem le, meg a medalofonor heroes-t
  • lowdog
    akkor értem :)
  • AleXXXXX
    Nem, nincs cfw-m:)
    A warezt azért írom, mert ha majd lesz cfw-m..:D
    Lentebb írtam, vettem pandora akkut, mert erefelé még psp-böl is alig van, nemhogy cfw-s psp böl (=nem tudom kiütni a sajátomat se, csak ha veszek/vettem hozzá akut)
  • lowdog
    bár, visszavonom, ha nem lenne CFW-je nem menne a warez, szóval más lehet a baj!
  • lowdog
    ezek szerint nincs es az a baj...
  • tomi890125
    hát attól függ mire gondolsz szóval a pspden cfw van?
  • AleXXXXX
    Szóval ez a baj..:D
  • tomi890125
    CFW-d van? :)
  • Pitypang18
    Nekem,ha bekapcsolás közben egyszer megnyomom az R-t,akkor bejön, szerintem nincs időzítése.
  • AleXXXXX
    Tudjátok mit vettem észre,: hogy recovery módba nem tudom berakni a psp-met..:D
    Nyomom az R-t, közbe a bekapcsolást, (és igen full bekapcsolás, amikor az azok a hullámok jönnek:D)
    Vagy fontos az időzítés, vagy mi?:O
  • Banyapapa
    psn-en alig vannak játékok.
    Igy meg sk átalakitva meg,elég sok játék megy psp-n (ff7,gt1,klonoa tuti,bár klonoa egyik bossánál véletlen fagyi van néha,és sajn chrono cross nem megyen hüpp)
  • Lambo fan
    basszus ne má hogy nem tudok Gran Turismo 2-őzni a PSP-én :)

se PSN nincs, se warez nem műkszik me downgradelni kell, má a faszom kivan :D
  • lowdog
    akkor kénytelen leszel warez tolni :)
  • Lambo fan
    hát nem igazán van fent, ez nem jött be... :(