PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg remélem arra sem kell figyelmeztetnem senkit, hogy GoW 3 hét múlva elérkezik, márci 4-én! (egészen biztos, hivatalosan is megerõsítették, hogy kész van és megkezdték a sorozatgyártást)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Én is PSP tulaj lettem, nagyon olcsón jutottam hozzá egy új konzolhoz 😊 3.71 M33 firmware-em van, esetleg érdemes szerintetek frissíteni? Mert ahogy olvastam, ez nagyon stabilnak tûnik, aztán lehet, hogy egy újabb nincs ilyen jó.
Kipróbáltam pár játékot, eddig a FF: Crisis Core gyõzött meg a legjobban. El se hittem volna, hogy ilyen grafikára képes ez a kis masina 😊
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Van egy PSP slimem 3.90 M33al, az érdekelne hogy ennek segítségével lehetõség van e FAT PSP pandorázására. (nem tudom használható e a pandorás SLIM feltörési módszer FAT esetében, meg hogy egyáltalán jó ez bele a slim akksi, stb) Valaki csinált már ilyet?
Necro
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
kokesz
és ehun egy link amit olvasgathacc...
kokesz
Hát egyik ismerõsöm kifogott egy hamis 4 gigást, amire csigalassan másolta rá a cuccokat, kb 2MB/Sec, és pár hónap után el is romlott...
Asszem nem kockáztatok, és veszek egy 4 gigás sandisk ultra II-t, csak azt nem tudom hol.
Itt egy eredeti:
És itt van amit árul:
Szerintem kamu, fõleg ennyi pénzért!
AZ eredetit én 25-30k-ért láttam jobb helyeken...
Egyébként mi a hátránya annak h hamisított?
- lehet hogy pl egy 2 gigás kártya van feltrükközve 8 gigásra (asszem kitalálod mit jelent)
- lehet hogy egy non-brand memóriachip van a belsejében (ez lehet hogy semmit nem jelent, de lehet hogy csiga lassú vagy kicsit "feledékeny" így amit rámásolsz nem marad rajta)
- és lehet hogy semmi különbséget nem veszel észre a gyárihoz képest
Ez eredeti? (sztem nem)
Ha hamis akkor annak mi a hátránya? (lasabb másoláson kívül)
Egyébként már régóta van torrenten USA patapon demó is 😛
Szerintetek ez a memóriakártya eredeti? link
Ha az, pls ne vigyétek el elõlem 😄
1. mert a patapon egy nagyon jó játék
2. a teljes játékot a demo mentésérõl folytatva lesz spéci fegyver + pajzs
3. alapvetõen ingyér van, csak a postát kellett fizetnem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
pedig mind azt mondtátok h ott nem szereti a psp...
kipróbálom haveromnál h nála mi a helyzet, kehet h el van átkozva a ház😄
köszi a tippeket
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
még mindig ugyanaz a probléma, h nem tudom felrakni psp-re a játékot, mert félbeszakad a feltöltés.
most kipróbáltam h átraktam az asztali gépre és onnnan felmásolni a psp-re de onnnan még annyit se másolt fel mint a saját gépemen.
persze mindezt saját gépben csináltam.
most már tényleg tanácstalan vagyok...
lehet h már csak a kártyaolvasó lehet a megoldás??????
Innen tele lehet tenni.
fiKoo: a madarastecsó deal nagykirályság volt.
EVBK (egyszervoltbudánkutyavásár)
http://konzolokszervize.hu/
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Ki kellett használnom ezt a hatalmas akciót <#vigyor2>#vigyor2>