PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
kérjél mentést, és így olyan gyökerek lehetnénk mint a wow account-ot vásárló loser-ek ... <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

LeventeV
akkor beszeljunk rola, marmint Azazelrol... kinek milyen jotanacsa van azzal kapcsolatba, hogy hogy a fenebe lehet legyozni.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

raven87
Úgy látom a Tekken 6 fõellensége nem csak engem kényszerít Tourette-szindrómára. 😄

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

dzsedi
na az paraszt <#boxer><#buck>

Smithie
A bónusz pályán lévõ robot se piskóta...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

dzsedi
Tényleg nehezebb mint eddig bármelyik tekken fõellenség(az eddigiek szerintem túl könnyûek voltak). Ki kell tapasztalni a gyengéit...mondjuk elsõre én is megszenvedtem <#violent>.

WiZZaRD
Nos ezt megértem😄

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

schrank
nekem a GT jogsijánál vannak ilyen ingereim <#hehe>

LeventeV
sebaj majd toljuk boxon...

bboyatty
ÁÁÁÁ...<#boxer> Ne is mondd, az valami fantasztikus. Én nem is teszem fel psp-re, mert még kárt teszek benne...<#wilting>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

LeventeV
nekunk is volt reszunk benne, ugye csabi? hany oran keresztul kinlodtunk?

ViniSoundz
Csak azt szeretném mondani, hogy: Életemben nem ba**ott fel 1 játék sem annyira mint a tekken 6, pedig tekken õrült vagyok, de az az Azael vagy ki, attól majdnem a falhosz csaptam a psp-t.

Csak ennyit akartam mondani 😊
schrank
szerintem annyira halk a psp , hogy értelmetlen bármilyen zenei plugin hozzá ...

LeventeV
a psp-n vannak presetek, mint peldaul a Jazz, Pop, Unique, Heavy. a kerdesem a kovetkezo: lehet valahonnan mas preseteket szerkeszteni, vagy van esetleg equalizer progi psp-re? elore is kosz.

amugy aki jartasabb a homebrew teren nem allit ossze egy listat a jobb homebrew progikbol es pluginokbol. megkoszonnem.

jaszy
nem lehet a 3000 est 😊

LeventeV
akkor ezek szerint csak jol tudtam, hogy 3000et nem lehet pandorazni.

öregharcsa
a youtube oldalon rengeteg fake downgrade és egyéb baromság van..hogy miért jó másokat ezzel átverni azt nem tudom..
.
én akkor látnám bizonyítottnak(psp3000) ha utána lefuttatta volna a pspident progit rajta, vagy egy GEN-D3 telepítési képet is rakott volna oda..a folyamat nem érdekes, csak az eleje, mert ott mutatja milyen alaplap van a gépben...

http://pspfilez.extra.hu/

Azon a videón egy PSP-200x van.

PSN: berghold

LeventeV
ez meg nekem is uj. magic memkarit megcsinaltad?

Pedig youtuben van pár vidi fenn... :o

Link
LeventeV
a 3000es psp-t tudtommal nem lehet pandorazni

Csináltam egy pandora akksit, de nem akar mûködni, berakom a psp-be és nem kapcsol be. 5.03-as 3000-es psp az akksi meg ugye fat.

Mi lehet a gond?
KaszaN
Az tuti. Ha nekem jólesz, akkor nyomom a számítógépen nappal, este meg a psp-n. xD

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

LeventeV
szedj le*

LeventeV
ha psp 3000ed van akkor felejtos, mert brickeled a gepet. szegyj le eleve decryptelt iso-kat es kesz.

system verziom : 5.03 M33-6
leszedtem a 5.50GEN-A-t, úgy csináltam a másolást ahogy le van irva.
annyi, hogy nem USB-n kerestül másoltam, hanem közvetlen a kártyára.
a telepítõ ismét nem indul. ugyanazt irja ki csak más kóddal: (80020001)
LeventeV
select gomb aztan nezd meg, hogy az umd iso mode mire van allitva. allitsd at m33 driverre. ha ez sem segit akkor nezd emg milyen firmware van a gepeden: setting/system setting/system information menupont alatt. ha 5.50 gen-d2 vagy az alatti akkor vagy frissitesz gen-d3-ra vagy pedig decryptelt ( benne van a nevebe) jatekokat toltesz le.

hali!

ha valaki tudna segíteni, vagy járt ilyen cipõben, megköszönném.
iso játékot raktam fel, már jó párat a mem. kártyára. Elindítom s ez az üzenet fogad: The game could not be started. (80020148)
Frissitenem kéne még valamit? ChickenHENR2 megcsináltam. Van játék ami indul, de a legtöbb ezt az üzenetet irja ki...
LeventeV
hasznald egeszseggel, aztan majd cxmb is rakerul ha visszajosz <#eljen>

bboyatty
Az én pufimról van szó a #38804-es hsz-be. Tényleg nehéz volt, de egy pohár diesel mellett röpül az idõ és már kész is...<#hehe> Megéri egy picit megszenvedni vele, aztán kockulhatsz rajta mint én...
<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

LeventeV
hat az attol fugg. egy-ket hete csirkeztem havernak a fat gepet es sokaig kellett kinlodni mire zoldre valtott a kepernyo es elindult. mondjuk az ovet kicsit nehez volt, mert kicsit meg volt kotve a kezem, mivel 3.50 koruli fw volt a gepen es nem volt aksija, nekem meg utangyartott van es azt nem lehet pandorazni, szoval az is ugrott, de a vegen osszejott.

KaszaN
Hi
Találtam embert aki megtudja csinálni nekem a psp-t és azt mondta, nenagyon reménykedjek mert a fat psp-re olyan nehéz rátenni, hogy nembiztos, hogy sikerül. Ez így van?

öregharcsa
ChickHen telepítése - leírás

nagyon szépen megkérlek mielõtt bármit is csinálsz olvasd ezt el!!!

5.01-rõl update 5.03-ra aztán csirke?

Írnál pár szót légyszives a csirkés módszerrõl?
öregharcsa
nincs oltogatás..fenti linken legyél szíves körülnézni...

5.01-en(up 5.03) még lehetséges a chickHen a másik felejtõs...

röviden:

ChickHen: létrehoz a flash memóriában egy olyan környezetet amivel ez után futtathatóak a backup(iso,cso) játékok

Hali!

Szétnéztem a neten, de sajnos nem nagyon vágom az angolt, úgyhogy lenne pár kérdésem.

3004-es psp-t lehet downgradelni? Az egyik 5.01-es a másik 5.51-es.
Ha igen akkor melyik a legegyszerûbb módja?
Mi lenne ez a ChickHenR2?

Kerestem gugliba, de semmi használhatót nem találtam. Az oltástól kíméljetek, inkább ne válaszoljatok.

tenklyúverimacs!
A Silent Hill 2-t próbáld ki feltétlenül, a sorozat legjobb darabja. A Shattered memories tényleg iszonyat jó, jöhetne PC-re is...

Gideon Wieth

Na, kirpóbáltam PSP-n az új Silent Hill-t. Fél óra játék után, azt kell hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. Szerintem a grafika PSP-hez képest egész jó, ráadásul valós idõben alakul át a város, igencsak szemfülesen. Itt is a szokásos problémám áll fenn, mint a régebbi játékoknál, mégpedig, hogy eltévedni el lehet rendesen ///de ez már az én bajom ///
A menekülésesdi egész jó, útközben eléd akadó szekrényeket, meg hasonló tárgyakat le lehet dönteni. Ahogy eddig láttam, fegyverünk nincsen, ami legalább távoltartaná a dolgokat. Ami a WII-hez képest nincs meg, az a zseblámpa szabad mozgatása, ami érthetõ is. //ahogy eddig láttam, az az egyetlen plusz elem a WII-n. Itt ugye az R lenyomásábal lehet nézelõdni, de akkor nem mozogsz, L-el hátra lehet nézni akár menekülés közben is, kör a telefon elõvételére szolgál, kockával futsz, háromszöggel a zseblámpát lehet ki/be kapcsolni, analóggal mozogsz, a nyilakat eddig én csak a telefon menürendszerében használtam. Vannak gyûjtögetni valók is, mint a szellemképek, amiket le kell fotózni, és akkor kapunk egy eredeti képet, plusz egy Voicemailt, illetve a rezonancia a telefonban ugyancsak ilyen helyeket térképez fel, plusz azt jelenti, hogy ellenség van a közelben. Összességében nem rossz játék, egy nagyon picit az irányítás nekem nehézkes ///Itt arra gondolok, hogy futás közben a fordulás meg egyéb dolgok nem mindig sikerülnek úgy ahogy akarom, de megszokás után nem lesz gond. Az ajtós rendszer például tetszik, hogy benyitás elõtt bekémlelhetsz a szobába, remélhetõleg ezt késõbb a játékban kihasználják valami olyannal is ,ami értelmet ad neki, például fényre támadó ellenfelek vagy hasonlók.

Nos többet nagyon nem mondanék, a Wii-s videóban a Youtube-on lehet látni nagyjából mi hogy néz ki, a PSP-n echte ugyanez, merem ezt állítani akár még a grafikára is. Mindenkinek ajánlom, szerintem nem bánja meg senki ha megveszi.

Mondom ezt úgy, hogy az egyetlen Silent Hill játék amit végigvittem, a HomeComing volt, ami nekem nagyon tetszett. Illetve játszottam még az 1-el és a 4el, de mindkettõnek az elején elakadtam. Az egynél az iskolához nem tudtam átjutni, négynél meg a metrónál nem tudtam mit kezdeni, de ha meg tudom újból szerezni, a két játékot, lehet hogy a PSP-s game hatására megint nekik esek.
Jó játékot mindenkinek, én azt mondom, hogy aki nem biztos a vételben, töltse le valahonnan, próbálja ki, vagy menjen át baráthoz, utána pedig ha szereti a mûfajt, szerintem belátja, hogy érdemes megvenni.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Empty
Kinnt az új Silent Hill! 967Mb ISO <#hehe>

Gideon Wieth
félévente szoktam 😄 tehát akkor az újabb játékok azon nem mennek ???

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

schrank
ezt amúgy elég félévente kérdezni, ugye nem kell tovább ragoznom <#hehe>

öregharcsa
még mindig csak az van...

Gideon Wieth
Sziasztok! Rendes törés van már a PSP 3000-hez vagy még mindig csak a CHickHEN-es megoldás ? :-)

schrank
20

öregharcsa
psphungary hírdetési rovatában vagy pspfilez oldalon vagy vatera...szerintem bárhol ahol aránylag sok ember van...pl itt az sg-n is van olyan topik ahová berakhatnád.....

én azt mondom kinek mennyit ér meg..szerintem nézelõdj egy kicsit és akkor ki tudod alakítani az árát...(mennyire karcmentes, mit adsz hozzá..stb)

NEOreg3
több mint 2 éves FAT-et mennyiért lehetne eladni?

illetve hol lenne érdemes meghirdetni?

mivel szinte már csak zenehallgatásra használom, így inkább vennék egy ipod touch-t

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

öregharcsa
ha a "psp faq mindenkinek" nevû topikot elolvastad volna ott megtaláltad volna a linkeket is ..tudom kibaszott hosszú és unalmas...mert ez évek munkája amit ott látsz, nem kevés energia befektetése hogy felsoroljuk mi micsoda és hogyan kell használni...sajna az egy nap néha nem elég, van mikor még én is több napot szánok valamire csak hogy amit csinálok el ne baccam...a lényeg..
van 2 oldal magyarországon amik meghatározóak a psp-vel kapcsolatban..az egyik a psphungary a másik a pspfilez...ha csak ezt a kettõt látogatod akkor már sok mindent tudsz majd a psp-rõl..itt sajna "elveszik" az információ vagy nehezen található meg mivel ömlesztve vannak a hozzászólások nem pedig kigyûjtve topikokba rendezve...

nem mondtam egy szóval sem hogy hülye gyerek vagy, egyszerûen csak figyelmetlen és türelmetlen...ez nem baj, csak sokan nem fognak segíteni mert ott minden le van írva...

KaszaN
Annyira utálom amikor én itt ezerrek keresek, egy napot nekiszánok, de semmitsem találok értelmeset aztán mindenki engem b@sz le, hogy "inkáb elöbb keresgélj hülyegyerek". Ennél nincs is boszantób. Na mindegy.

öregharcsa
mert abból nincs CFW!!!

2.71 v 3.03OE a legközelebbi...a linkek nem véletlenül vannak..olvasgatni kell azokat az oldalakat mert akkor ezt már tudnád... vagy vidd el valakihez a gépet aki megcsinálja neked akár pénzért, de szerintem te hanyagold a CFW felrakását mert úgy látom nem fog menni....

tényleg nagy kérés az hogy elõbb olvasni majd utána írogatni??

itt van leírva minden...:

2.80 to 1.5 downgrader

a downgrader ott található linkje mûködik kipróbáltam..az ofw nem...

mielõtt menne a szöveg hogy angolul van, olvass majd tovább Tibi leírta magyarul is a folyamatot....

a hivatalos FW-t már tudod hol találod de ha onnan nem megy a letöltése akkor a psphungary oldalán megtalálod:
official fw

sok sikert hozzá.....én itt be is fejeztem...

KaszaN
De az officallal nemlehet iso-kat futtatni. Nekem custom kell, de abból is elöbb 2.80 kell. Onann meg nemtom milesz. Még a 2.80at sem találom sehol.