40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Foxhound1980
    Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy az USA-ból behozott PSP hálózati csatijával kell valamit kezdeni, hogy itthon működőképes legyen?
  • LeventeV
    vannak jatekok amelyek megengedik, de nem sok.
  • Caine
    Sziasztok, újabb noob kérdés:

fel lehet-e másolni a UMD-ket a memkártáyra, mint Boxon, vagy PS3-on, hogy onnan fusson és ne nyúzza az UMD-t?

köszi
  • Pitypang18
    Eladó egy Slim PSP makulátlan állapotban, dobozzal, puha tokkal, 4 gigás kártyával. 5.00m33-6 fw van rajta.
    Az ára: 40.000
  • n000rbi
    Megkímélt állapotú fekete PSP slim minden tartozékával (töltő, adatkábel) sürgősen eladó. 5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat. Adok hozzá egy 4gb-os (MagicGate supported, tehát nem gagyi hamisítvány) Sandisk memóriakártyát is és igény szerint kb. 10 dvd-nyi játékot. Irányár 45000 Ft.

Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható stb.

Érdeklődj priviben!
  • Caine
    Köszi a segítséget.
    Sajnos így sem kerek, a mediago elindul, de hiába kattintok a PS Store-ra nem történik seemi.
    Olvastam fórumokon, hogy másoknak is van ez, olyanoknak is, akikneg géigment a telepítés.
    Kipróbáltam egy csomó mindent, amit ott is javasoltak, de semmi :(

Azt hiszem meg kell várnom az új változatot, vagy a Maceset.

Köszi még egyszer a sagítésget.
  • Ákos90
    http://data.hu/get/2413169/Sony.zip.html

tessék ebbe benne van a psn downloader és a Playstation store. fontos hogy 1 mappába legyen mind a 3 dolog valahogy így
  • Caine
    Köszi szépen, végre megy a mediago!
    most viszont már látom mivel volt a gond a telepítésnél: Playstationstoresetup.exe

Tudom, hogy pofátlan kérdés, de kérhetem a segítséged a feltelepített PalyStationStore fájljaival kapcsolatban is? (Csak ennek a telepítője nem fut le).

Köszi szépen
  • Caine
    Köszi az ötletet, de sajnos az 1.1a is ugyan ezt csinálja.
    Egy próbát megért.
  • Ákos90
    http://data.hu/get/2412237/Media_Go.zip.html

tessék csak kicsomagolod a neked meg felelő helyre és elis indul. Első indításnál lehet kicsit lassan fog reagálni de elfog indulni. ;)
  • Ákos90
    persze felrakom valahova és majd itt adom a linket :)
  • Caine
    Köszi!

Tudnál abban segíteni (ha nem túl nagy kérés), hogy felteszed valahova, amit feltelepített?

Sajna az ismerőseim közül senkinek sincs PSP-je (és win7 se).

köszi.
  • Ákos90
    áhh köszi a segítséget!
  • LeventeV
    vsh.txt-be kell irni a sort.
  • Ákos90
    bocsi a dupla hsz-ért csak nekem is lenne egy kis gondom. felraktam a popsloader-t ami 5.50-GEN-re lett csinálva. Felraktam minden ami a popsloaderhez volt seplugins-ba és a game.txt-be beírtam, hogy ms0:/seplugins/popsloader.prx 1 de mégse akkarja előhozni a menüét mikor eboot.pbp indítottam el. Természetesen mikor elindítom a játékot R gombot nyomom közbe de semmi extra :( valaki tudja mi lehet a probléma?

psp-1004 cfw.:5.50 GEN-D3
  • Ákos90
    Hello Caine! Sajnos ha xp sp3-ad van akkor előszokot fordulni ez a probléma. Nállam úgy sikerült felrakni hogy felraktuk egy win7-es gépre és amit felrakot a win7-es gépre azt átmásoltuk hozzám (win xp sp3) és nyugott szível lélekkel elindult. :)
  • LeventeV
    softwarehibaa gyanakszom. szedj le egy mask verziot es pobald meg azzal.
  • Caine
    Sziasztok!

Vettem ma egy psp-t és egy kis gondom lenne:
    Próbáltam installálni pc-re a MediaGo-t, de sehogy se akar felmenni.
    Azt az üzenetet kapom, hogy egy, vagy több komponens nem tudot felmenni és ezért megszakítja a telepítést.

Próbáltam már mindenfélét, elolvastam ezt-azt a neten is, de nem találtam működő megoldást.

Most a wirelesen keresztül töltök le a Ps networkröl, ami megy, de nem a legyorsabb.

Köszi a segítséget.
  • LeventeV
    kosz.
  • dunga
    Total Video Converterben megadhatod a sávot.
  • LeventeV
    na most en is kerdezek valamit
    van olyan divx lejatszo psp-re amelyiken lehet valtani a film hangsavjat? vagy olyan konverter progi is megteszi amelyikbe ki lehet valasztani, hogy melyik hangsavot vegye figyelembe konvertalalskor, mert alapbol az angolt teszi, ami az eredeti, de nekem am agyar kene. elore is kosz.
  • K Ace
    Az a baj, hogy 1004 es psp-re nem nagyon találok újonnan ceramic white(fehér) előlapot.
  • Madball
    Polirpasztával vigyáz, mert ha kézzel polírozod semmit nem érsz el vele, ha géppel, akkor meg könnyen megolvad a müanyag, és beleég a paszta, és akkor kuka. Inkább cserélj előlapot. Üdv
  • LeventeV
    akkor te vigyazz ra.
  • K Ace
    Használtan vettem. Attól eltekintve semmi baja.
  • LeventeV
    probalj meg valami monitortisztitot, hatha az segit. ha meg nem akkor jol mondja atty elolapcsere lesz.

maskor vigyazz ra jobban...
  • bboyatty
    Hat cserelni szerintem csak elolapot tudsz, mert a plexi bele van epitve az elolapba. Na de vannak tolem okosabbak is:P
    A polir pasztas dologba bele se szolok mert foglamam sincs.
  • K Ace
    Helosztok. A psp kijelző plexit ki lehet cserélni, mert nagyon karcos? Vagy vannak ezek a polír paszták, ezek érnek valamit?
  • bboyatty
    OK. Koszi!
  • Madball
    Ott biztosan
  • bboyatty
    Hat en se vagyok tul kozle Pesthez mivel meg nem is Magyarorszag teruleten elek sajnos. De egy ismeros most unnepekre jon onnan haza es beszeltem vele, hogy be kene nezni valahova egy PSP aksiert.
    Media Markt-ba van:-?
  • Madball
    Nem ismerem Pestet, nem vok odavalósi, sőt a közelében sem ;)!Nálunk van egy MediaMarkt azt jovan. Nekem ha ilyesmi kell,sajna nemnagyon tok válogatni (Media vs Vatera) :)!Üdv
  • bboyatty
    Az a gaz, hogy talatam es mikor felhivtam, hogy megadjam a cimem, hogy hova kene postazni azt mondtak, hogy oda nem postazzak...:P
    Na de meg nezetem Pesten, esetleg valami otlet, hogy hol? Valaki a Saturn-t javasolta, hogy o onnan vett...
  • Madball
    Sztem keresgélj online boltban,ha a közeledben nincs, vagy esetleg vatera.
    Üdv
  • bboyatty
    Ja tudom, hogy nem olyan draga csak itt errefele nem talalok sehol aksit bele... mar nagyon reg keresem de sehol semmi.

#39039: Ja en is gondoltam hogy az ugy nem fog menni de egy probat megert. Maskulomben meg bele is fert es a teljesitmeny is eleg volt csak van ott meg valami okossag, hogy nem indult el, ez igy tul egyszeru lenne. Nem vagyok nagy elektro szaki ezert fel is adtam. A tolto csati meg azert nem jo mert kilog ott a kabel meg minden. Szoval marad a kereses orrverzesig aztan hatha lesz valami... Esetleg ha van tipped holkene megnezni az aksit azt megkoszonnem.
  • CaviaR
    Az akksijában egy igen bonyolult elektronika van, sztem ne erőltesd. :) Különben is, vagy nem fér bele amit csinálni akarsz, vagy negyed akkora teljesítménye sem lesz mint egy igazinak.
    A töltő csatin táplálni miért nem jó?
  • Madball
    Semmit nem vesztettél vele.Sztem nézz körül boltokban, nem olyan drága egy akksi sztem. Üdv
  • Madball
    Leventének igaza van, a FAT-et nem lehet TV-re kötni.
  • bboyatty
    Na hat megprobaltam... de semmi. Lehet en nem csinaltam valamit jol de nem megy.
    Tul szep lett volna, hogy ilyen egyszeruen aksit szerkesszek bele.:P
  • LeventeV
    tudtommal nem lehet fatet.