PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Csak ennyit akartam mondani 😊
amugy aki jartasabb a homebrew teren nem allit ossze egy listat a jobb homebrew progikbol es pluginokbol. megkoszonnem.
.
én akkor látnám bizonyítottnak(psp3000) ha utána lefuttatta volna a pspident progit rajta, vagy egy GEN-D3 telepítési képet is rakott volna oda..a folyamat nem érdekes, csak az eleje, mert ott mutatja milyen alaplap van a gépben...
http://pspfilez.extra.hu/
PSN: berghold
Mi lehet a gond?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
leszedtem a 5.50GEN-A-t, úgy csináltam a másolást ahogy le van irva.
annyi, hogy nem USB-n kerestül másoltam, hanem közvetlen a kártyára.
a telepítõ ismét nem indul. ugyanazt irja ki csak más kóddal: (80020001)
ha valaki tudna segíteni, vagy járt ilyen cipõben, megköszönném.
iso játékot raktam fel, már jó párat a mem. kártyára. Elindítom s ez az üzenet fogad: The game could not be started. (80020148)
Frissitenem kéne még valamit? ChickenHENR2 megcsináltam. Van játék ami indul, de a legtöbb ezt az üzenetet irja ki...
<#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Találtam embert aki megtudja csinálni nekem a psp-t és azt mondta, nenagyon reménykedjek mert a fat psp-re olyan nehéz rátenni, hogy nembiztos, hogy sikerül. Ez így van?
Írnál pár szót légyszives a csirkés módszerrõl?
5.01-en(up 5.03) még lehetséges a chickHen a másik felejtõs...
röviden:
ChickHen: létrehoz a flash memóriában egy olyan környezetet amivel ez után futtathatóak a backup(iso,cso) játékok
Szétnéztem a neten, de sajnos nem nagyon vágom az angolt, úgyhogy lenne pár kérdésem.
3004-es psp-t lehet downgradelni? Az egyik 5.01-es a másik 5.51-es.
Ha igen akkor melyik a legegyszerûbb módja?
Mi lenne ez a ChickHenR2?
Kerestem gugliba, de semmi használhatót nem találtam. Az oltástól kíméljetek, inkább ne válaszoljatok.
tenklyúverimacs!
Na, kirpóbáltam PSP-n az új Silent Hill-t. Fél óra játék után, azt kell hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. Szerintem a grafika PSP-hez képest egész jó, ráadásul valós idõben alakul át a város, igencsak szemfülesen. Itt is a szokásos problémám áll fenn, mint a régebbi játékoknál, mégpedig, hogy eltévedni el lehet rendesen ///de ez már az én bajom ///
A menekülésesdi egész jó, útközben eléd akadó szekrényeket, meg hasonló tárgyakat le lehet dönteni. Ahogy eddig láttam, fegyverünk nincsen, ami legalább távoltartaná a dolgokat. Ami a WII-hez képest nincs meg, az a zseblámpa szabad mozgatása, ami érthetõ is. //ahogy eddig láttam, az az egyetlen plusz elem a WII-n. Itt ugye az R lenyomásábal lehet nézelõdni, de akkor nem mozogsz, L-el hátra lehet nézni akár menekülés közben is, kör a telefon elõvételére szolgál, kockával futsz, háromszöggel a zseblámpát lehet ki/be kapcsolni, analóggal mozogsz, a nyilakat eddig én csak a telefon menürendszerében használtam. Vannak gyûjtögetni valók is, mint a szellemképek, amiket le kell fotózni, és akkor kapunk egy eredeti képet, plusz egy Voicemailt, illetve a rezonancia a telefonban ugyancsak ilyen helyeket térképez fel, plusz azt jelenti, hogy ellenség van a közelben. Összességében nem rossz játék, egy nagyon picit az irányítás nekem nehézkes ///Itt arra gondolok, hogy futás közben a fordulás meg egyéb dolgok nem mindig sikerülnek úgy ahogy akarom, de megszokás után nem lesz gond. Az ajtós rendszer például tetszik, hogy benyitás elõtt bekémlelhetsz a szobába, remélhetõleg ezt késõbb a játékban kihasználják valami olyannal is ,ami értelmet ad neki, például fényre támadó ellenfelek vagy hasonlók.
Nos többet nagyon nem mondanék, a Wii-s videóban a Youtube-on lehet látni nagyjából mi hogy néz ki, a PSP-n echte ugyanez, merem ezt állítani akár még a grafikára is. Mindenkinek ajánlom, szerintem nem bánja meg senki ha megveszi.
Mondom ezt úgy, hogy az egyetlen Silent Hill játék amit végigvittem, a HomeComing volt, ami nekem nagyon tetszett. Illetve játszottam még az 1-el és a 4el, de mindkettõnek az elején elakadtam. Az egynél az iskolához nem tudtam átjutni, négynél meg a metrónál nem tudtam mit kezdeni, de ha meg tudom újból szerezni, a két játékot, lehet hogy a PSP-s game hatására megint nekik esek.
Jó játékot mindenkinek, én azt mondom, hogy aki nem biztos a vételben, töltse le valahonnan, próbálja ki, vagy menjen át baráthoz, utána pedig ha szereti a mûfajt, szerintem belátja, hogy érdemes megvenni.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
én azt mondom kinek mennyit ér meg..szerintem nézelõdj egy kicsit és akkor ki tudod alakítani az árát...(mennyire karcmentes, mit adsz hozzá..stb)
illetve hol lenne érdemes meghirdetni?
mivel szinte már csak zenehallgatásra használom, így inkább vennék egy ipod touch-t
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
van 2 oldal magyarországon amik meghatározóak a psp-vel kapcsolatban..az egyik a psphungary a másik a pspfilez...ha csak ezt a kettõt látogatod akkor már sok mindent tudsz majd a psp-rõl..itt sajna "elveszik" az információ vagy nehezen található meg mivel ömlesztve vannak a hozzászólások nem pedig kigyûjtve topikokba rendezve...
nem mondtam egy szóval sem hogy hülye gyerek vagy, egyszerûen csak figyelmetlen és türelmetlen...ez nem baj, csak sokan nem fognak segíteni mert ott minden le van írva...
2.71 v 3.03OE a legközelebbi...a linkek nem véletlenül vannak..olvasgatni kell azokat az oldalakat mert akkor ezt már tudnád... vagy vidd el valakihez a gépet aki megcsinálja neked akár pénzért, de szerintem te hanyagold a CFW felrakását mert úgy látom nem fog menni....
tényleg nagy kérés az hogy elõbb olvasni majd utána írogatni??
itt van leírva minden...:
2.80 to 1.5 downgrader
a downgrader ott található linkje mûködik kipróbáltam..az ofw nem...
mielõtt menne a szöveg hogy angolul van, olvass majd tovább Tibi leírta magyarul is a folyamatot....
a hivatalos FW-t már tudod hol találod de ha onnan nem megy a letöltése akkor a psphungary oldalán megtalálod:
official fw
sok sikert hozzá.....én itt be is fejeztem...