40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#39114 MGS:PW Famitsu 40/40
jo h az ilyen uborkaszezon kozepen neha azert kapunk egy tokeletes jatekot :) -
Verseghy #39113 Csak ez nem úgy működik, hogy veszek egy PSP-t 40ért, egy tokot 3ért, meg töltök illegális játékokat a netről és mindez együtt úgyszintén 40ért adom el. Ha autót veszel hiába van benne többszázezres tuning, nem ér többet, mint anélkül. Csak ezért a faszságok. Ha veszek egy gitárt és veszek hozzá tokot is, akkor amikor eladom a gitárt és a tokra nincs szükségem nem fogok árat felszámolni érte. Sőt, ha pickupot cserélek benne, még olcsóbban is tudom eladni, hisz buheráltam az elektronikáját. Hiába volt a pickup még plusz 20 rugó és 5 hogy belerakják.. Bár valószínű mi egy különböző gazdasági világban élünk. Én inkább vennék 40ért egy új psp-t, aztán majd költök még rá 10et, minthogy nem költök rá és egy agyonhasználtat veszek. Maga az árkülönbség nem éri meg a hosszas hónapok használatából eredendő kopottságot. Azért az meglátszik rajta (saját tapasztalat). De én nem vagyok szakértő, csak a nagyvilágból szedek példákat, valószínű a PSP minden elektronikai és egyéb műszer felett áll, és pár dvd, tok meg kutyafüle 10 ezer forintot ér, ami szintén használt. De a lényeg akkor is ott van, hogy én PSP-t akarok venni nem a többi "faszságot", amire lehet, hogy nekem nincs is szükségem. Pl memóriakártyám van sajátom, fülesem van, tokra nincs szükségem, mert olyan táskám van, ahol biztonságosan tudom tárolni, akkor Te azt mondod, hogy kapjam be és keressek más psp-t, de nekem mégis csak 30 rugóm lenne rá. Akkor én meg vagyok lőve és kötelező vagy újat vennem vagy használtan olyan pluszokkal amiket nem is használok, de még mindig nincs meg rá plusz 10ezrem. -
Tekken 6 #39112 ja és + a JÁTÉKOK!!!! -
Tekken 6 #39111 HALLOD "verseghy" nemrég vettem psp-t és 40000 ezer valamennyi volt. külön kellet hozzá vennem mindenféle "faszságot" és majdnem 50000 ft volt a végén, szentem megéri. Amikor én vettem a psp-t ha hirdettek volna így 40 ezerér megvettem volna! mindenféle "faszsággal"
szoval megéri!! -
#39110 Megmondanád, hogy a tartozékok (bocs, hogy értsd: "a sok faszság") közül melyiket tartod hülyeségnek? A töltőt, az adatkábelt, a memkártyát, a fülest, vagy a keménytokot??? Ezek nélkül nem hiszem, hogy lehetne arra használni, amire kitalálták...Nyilván a csuklópánt nem az értékét növeli, egyszerűen van hozzá, a dvd-ket meg akkor adom, ha valaki kéri ("igény szerint", tudod:P)
Igazából meg nem is értem, miért jó neked az, hogy a hirdetésemet basztatod... -
Verseghy #39109 Nem, mivel teljesen barom és inkompetens vagyok.. -.-
Amúgy nem hinném hogy ha flashelt a psp akkor felvinné az árát. Azt bárki meg tudja csináltatni/csinálni és játékot is tud hozzá bárki tölteni.. Ez a szett ér kb 30at, mivel a sok faszág hozzá teljesen hülyeség.. Egy irányárból meg nem tudom elképzelni, hogy 25%ot lehetne faragni. De te tudod, nekem is van egy slim pspm, ritkán használom, de tuti nem fogom eladni, mivel nem tudnám jó áron. -
#39108 Jah, ennyi az új, töltővel és veheted az UMD lemezeket. Egyébként pedig tudod mit jelent az, hogy irányár? -
Verseghy #39107 Ennyiért komolyan el lehet adni? Csak mert ugyanennyi az új is..:D -
#39106 Na akkor mégegyszer:)
Megkímélt állapotú fekete PSP slim sürgősen eladó!
Tartozékok:
-hálózati töltő
-adatkábel
-4Gb Sandisk MMS Pro Duo (MagicGate supported!)
-csuklópánt
-Logic3 keménytok
-AKG füles tokkal
-igény szerint kb. 14 dvd-nyi játék
5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat.
Irányár: 40000Ft.
Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható stb. Képet küldök!
Privi, vagy [email protected] -
#39105 probalj meg telepiteni 5.50 gen-D3at es ha ugyse mukodik akkor nezesd meg valakivel. vasarlas elott megnezted, hogy mukodik-e?
amugy visszaterve a gen-d3hoz. kicsit bonyolult lesz a telepitese. eloszor felteszed az 5.00 m33-6ot. aztan gen-a majd gen-b majd gen-d gen-d2(ebbe nem vagyok biztos, hogy kotelezo) aztan gen-d3. sok sikert. -
Caine #39104 Tegnap feltettem egy friss win7-et a gépemre és simán felment a mediago.
Fasse érti, de a lényeg, hogy megy :) -
atyca #39103
Sziasztok!Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.Egy psp 1004 friss tulaja vagyok 5.00 M33-4-es cucc van rajta.Játék közben nem működik az irányítás,pontosbban a karakteremmel nem tudok mozogni.Ütni,blokkolni,ugrani,stb igen.A menüben ill. játékon kívül minden tökéletes.Előre is köszi! -
Tekken 6 #39102 HALI psp játékot vennék olcsón a Dante's inferno és a motor storm érdekelne használtan megkímélt állapotban elöre is kössz -
#39101 Elado egy God of War Chain of Olympus jatek. Erdeklodni privatban, Pesten lehet atvenni kollegamnal. -
#39100 Sziasztok
Xbox 360 elite használt, illetve Psp 3000 (fekete és zöld) új.
Bármelyik gépet korrekt állapotú laptopra cserélem!
Ha érdekel tegyél ajánlatot! Típust és állapotot írj! Illetve fotót mellékelj!
Email:
7744 kukac citromail pötty hu -
#39099 Sziasztok!
Eladom régi psp-s cuccaim, konkrétan 2 tokot:
Playgear Pocket
http://www.vatera.hu/psp_playgear_pocket_167871101.html
Playgear Street
http://www.vatera.hu/psp_playgear_street_167872030.html
Írhatsz itt is üzenetet, de licitálhatsz a vaterán is. -
#39098 MÓDOSÍTVA:
Megkímélt állapotú fekete PSP slim minden tartozékával (töltő, adatkábel, csuklópánt, Logic3 keménytok) sürgősen eladó. 5.00m33-5 CFW van rajta, tehát viszi a másolt játékokat. Adok hozzá egy 4gb-os (MagicGate supported, tehát nem gagyi hamisítvány) Sandisk memóriakártyát is és igény szerint kb. 10 dvd-nyi játékot. Irányár 40000 Ft.
Személyes átvétel Debrecenben, természetesen kipróbálható. Képet küldök!
Privi, vagy [email protected] -
Tekken 6 #39097 akkor amit írtatok szerintetek is jó psp-re az ú gta kösz a segítséget énleszek a legmenőb ferdeszemü terrorista -
#39096 -
Caine #39095 Meg kell, hogy mondjam, hogy nekem is ez a kedvenc részem
-
Tekken 6 #39094 jó a kínai faszságot veszem meg kösz nésztem videókat kösz -
Tekken 6 #39093 ok -
#39092 mas stilusu a ket jatek. nezz videokat a youtube-on es meglatod melyik tetszik majd jobban. -
Tekken 6 #39091 VAN MÉG EGY KÉRDÉSEM, VAN PÉNZEM EGY PSP JÁTÉKRA A DANTE'S INFERNÓT VEGYEM MEG VAGY A GTA KÍNAI CUCCOT??? -
Tekken 6 #39090 JA -
#39089 mert az idei jatekfelhozatal fenyevekkel elmarad a tavalyihoz. pedig a sony megtette a magaet ami a vedelmet illeti. ugyhogy en szemely szerint nem ertem azt, hogy miert nem jelenik meg tobb jo jatek iden. -
Tekken 6 #39088 mér??
-
#39087 meglatjuk. de egy psp-s god of war iden eletmento lehet a konzolnak. -
#39086 biztos h nem platinum gow3 lesz.
ezt a cimet azok kaptak meg akik gow3bol platina trofeat csinaltak, gondolhatod hogy ezeket mennyire erdekelne az ilyen :)
szinte barmi lehet, van mar sok tipp, most nem irnam le oket mert spoileresek. -
Tekken 6 #39085 az jólenne -
#39084 ha minden igaz akkor igen.
van egy oldal a godofwar.com/spartansstandtall es itt folyamatosan telik be egy csik. es ha minden igaz mikor betelik akkor valami bejelentes lesz.
ign.com egy psp-s god of war-ra tippel, de en meg egy platinum god of war 3at is elkepzelnek. -
Tekken 6 #39083 haljátok várható új gow psp re -
Tekken 6 #39082 köszimer filóztam rajta megvegyem ne vegyem de én zseretem a god of wart úgyhogy kipróbálom aszt kiderül mit tud Dante!! -
Ákos90 #39081 röviden olyan mint a god of war menni kell és gyilkolni fejleszteni képeségeid és stbstb -
Tekken 6 #39080 HALI valaki játszot már a psp-s dante's inferno-val ha igen az mijen?? -
Tekken 6 #39079 psp naon zsír -
Madball #39078 Ha fesz átalakító nem kell, akkor valoban pár száz forint, ha viszont kell, akkor lehet hogy jobban jérsz ha vaterán nézel hozzá egy töltőt. -
Caine #39077 Nézd meg a töltő alját, hogy mit ír.
Ha 220+240 volt van, akkor nem kell feszátalakító.
Ha 120 volt van, akkor kell. -
Foxhound1980 #39076 Olyan kis pár száz forintos, az USA csatira ráhúzható dolog ez, vagy pedig egy komplett feszültség átalakító is kell? köszi -
Madball #39075 Vegyél hozzá egy átalakítót, és már megy is :)