40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    Miért nem olyat használsz ami azonnal a legfrissebb/legaktuálisabb firmware-t rakja fel?
  • 5c0rp330n
    ezen dolgoztak ennyit? deszar :)
  • Prince of Máté
    KINT VAN A 4.0-ÁS FIRMWARE!
    Bocs a nagybetűkért de fel akartam hívni a figyelmet!
    Ne várjatok tőle sokat!
    INFO
  • AleXXXXX
    :@ hót ideg vagyok:D
    Mikor futtatnám az 3.52 m33 CREATORT:
    loading 1.50 firmware..OK
    writing 1.50 firmware..OK
    loading 3.52 firmware..OK
    writing 3.52 firmware..

Hagyom vagy fél óráig futni, a memóriakártya lámpája villog, de ezen kívül semmit nem csinál...:( 4 gigás fake karival próbálom.
  • passatgt
    tényleg nehéz volt megérteni írásjelek nélkül...
  • baaka
    bocs bocs bocs na akkor még egyszer:PSP-hez van billentyűzet?és ha van akkor hol tudnék venni?
  • Pitypang18
    Most ezt mondod? Vagy kérdezed? Vagy mi? Írásjelek nélkül nehéz!
  • baaka
    Sziasztok billentyűzet van psp-hez és ha van hol tudnák venni
  • AleXXXXX
    Hmm miután downgradelek, nem akar bekapcsolni a psp..:S
    Néha kékhalál, néha fekete képernyő.
    5 böl 1x bekapcsol, de akkor nincs kép.. Ötletek?
  • tomi890125
    wall-e?
  • S8DJ
    SBK-08 ami ma jött ki
  • AleXXXXX
    Sikerült!!!!
    Most rakosgatom felfeél a cfw-ket:D:D
    Nagyon köszi az infót!!!
  • Totis
    Nézd meg a felette lévő Amire szükséged lehet linket.
  • Gomber
    Esetleg valaki tudna adnin egy linket és egy leírást erről az uj Firmware ról ; LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
    3.90 M33-3
  • Gomber
    Ahha értem! Aznemjó hír mer a PSP-meet már csak táviránítonak használom és nem játszok rajta...mert már az összes jó játékot kivittem...de nem szeretném eladni mert ha jön valami fasza gém akkormeg ott fúrdar a lekismeret a kis PSP-m végett XD
  • 5c0rp330n
    hát, nincs nagy pangás mostanában.. GoW és Crisis Core óta szinte semmi nem jött, illetve most jön/jött a Clank ami eléggé jónak ígérkezik, de semmi más jó játék megjelenése nincs a közelben..
  • Gomber
    Tud valaki valami ugy játékot, ami akció jó az irányítása és élvezetes játék???
  • Gomber
    Császtok! Már nagyon rég írtam ide ! Mizu van skacok?
  • PSPeti
    Nagyon szívesen! Majd írj hogy bevállt-e!
  • AleXXXXX
    hmm megpróbálom!
    köszi!
  • PSPeti
    Szia!
    Ne FAT32-ben formázd a számítógépeden! Hanem FAT16-ban, mert a PSP nem tudja kezelni/vagy nagyon nehezen a FAT32-t, Haveromnál is ez volt a baj, bár én nem csinálok ilyeneket, de neki jó lett! Próba szerencse! De az is lehet hogy az a baj, hogy fake a kártya!
  • lowdog
    a recovery erre (is) való, recovery-ben USB-n keresztül felul tudod írni egy "eredeti" CFW-vel.
  • Coooper
    De hogy tudjuk leszedni? Csak a recovery menü jön már be! :(
  • danz
    Hali !

Eladó teljesen új Logitech Playgear Collection pakk.
    Tartalma:Fat kemény védőtok,két füllhallgató,audiojel elosztó,csuklószíj,képernyőtisztító.
    Ár: 6500ft

Ui: A tokot magában nem adom el csak a pakkal egyben, viszont a többit akár darabonként is, ha valakinek kell belőle vmi.
  • AleXXXXX
    az mspformat az mennyi idő kb? (2 gigás karim van)
  • AleXXXXX
    Valószínű a karival van baj..
    ott állok most, hogy: leformázza FAT32-re a karit (ez vagy 3 perc)
    Utánna kérdezi, hogy formázza megint, ha beleeggyezek írjak y-t. (mspformat.exe csinálja) írok neki y-t, a kártyán dolgozik is valamit, de nem tudom mennyi ideig.. ezért mindíg kilépek:P, vagy nem írok y-t, csak entert nyomok.
    Fontos ez a hosszas formázás?
  • 5c0rp330n
    vagy szarul csináltad meg a magic memstick-et (erre gyanakszom) vagy az aksi maga szar (de akkor sztem fekete képernyő sem lenne)
  • AleXXXXX
    sziasztok!

Megjött hongkongbol a tool aksi:D
    A gondom az, hogy:
    elkészítettem a magic memorysticket (programmal) berakom psp-be, berakom a tool aksit, psp bekapcsol, de csak fekete képernyő. A kártya nem eredeti) mi lehet a gond?:S::O:O
  • Bogyi007
    Ha nem volna gépem megvenném - nem rossz az ár/érték arány. :D
  • Sera26
    Az alábbi dolgoktól válnék meg kihasználatlanság miatt:
    - Piano Black Slim Psp, tökéletes állapotban, 3.90 M33-3 FW-vel,2007. december hóban vásárolt. Dobozában, töltővel, összes papírokkal (számla+gari is)
    - 2 Gb-os Sony MS Pro Duo, eredeti (MagicGate Supported)
    - 512 MB-os Sandisk memkari (MagicGate Supported)
    - USB kábel
    - ISO játékok DVD lemezeken
    - Eredeti Logitech Playgear Pocket tok, tökéletes, karcmentes állapotban (igaz,SLIM-hez nem az igazi,mert lötyög benne)
    - 2 DB eredeti játék: GTA-LCS (ehhez nincs meg az eredeti tok) és Burnout Legends,

Kizárólag egyben eladó.
    Borsod megyében, Miskolc és környékén személyes átvétel is megoldható.
    Egyéb esetben az előreutalást+postai megoldást preferálom. Akinek ez nem felel meg,kérem ne is keressen. Köszi!

Ár: 40.000 Ft
  • Bogyi007
    Szedd le, nekem is bekavart a gépnek, annyit nem ér hogy ne működjön rendesen.
  • Coooper
    Fat PSP meg se nyikkan, mióta a haverom feltette rá a magyarosítást. Azaz a recovery menü bejön, de csak ennyi. Mi a megoldás, tudtok segíteni?
  • HAF Rigel
    Nem tudom mi történt nekem eltünt a leveled , és megjelent a kitiltott opció a User cp . Aztán engedélyeznem kellett hogy biztos akarok küldeni neked levelet , és utána tudtam csak küldeni .
  • Bogyi007
    Az meg hogy privátban mit küldök és kinek az legyen már magánügyem ha már privátüzenetről van szó!
  • Bogyi007
    Én itt vagyok. Most direkt végigolvastam az eddigi beírásaimat és én nem találtam kivetnivalót bennük, vagy az is warez hogy egy másik fórumoldalra célzok azzal hogy ott lehet memóriakarit kapni?

vagy az a baj hogy egy olyan oldalt írtam be linkbe ahol EREDETI Go!Explore GPS progit lehet kapni?!
  • Bogyi007
    Miért lettem kitiltva?
  • HAF Rigel
    Nem tudjátok mi történt Bogyi007el. Volt egy üzenetem Psp Gpsel kapcsolatban és eltünt a rendszerből , csak azt írta kitiltottak Bogyi007.

Ha esetleg más néven regelsz , akkor írj mert akartam kérdezni Psp gps ügyében.
  • shenmuedc #30237
    Ezek szerint manapság is lutri. Na mindegy ha találok boltot ahol bevállalják a 3 napig tartó cseregaranciában az esetleges pixelhibát akkor veszek. Írtam is pár boltnak. Bár nincsenek illúzióim.
    Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
  • MaSzKa
    nekem a japán Fat psp nincs pixelhiba és subpixelhiba se :D

igaz akkoriba 65eFt volt :(
  • NEOreg3
    én FAT-emben 2 pixelhiba és 1 kiégett pixel van:(