PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS Underground 1 óta (Nem PSP-s) van motion blur az NFS-ekben, és az U1-ben is így van, hogyha bekapcsolod akkor minden homályosabb lesz.
Van olyan akinek nem akarnak rendesen mûxni a psx játékok 3.80 m33-5 ön?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
idegesítõ
nem fagy?
PSN: berghold
Kicsit fura, hogy az egész kép elmosódott, szerintem túloztak a blur effekten!
valahonnan lehet PSP-t bérelni? Engem igazándiból csak az exkluzívan PSP-re (és PS-re) megjelent GTA epizódok érdekelnének, más nem, úgyhogy a bérlés lenne optimális.
Andrew
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Üzenem az aláírásbawarezoló okostojglinak, hogy vagy megváltoztatja, vagy megy pihenni és a sima hzsz.-eit is törlöm, hogy ne lássa senki a mocskát!
Köszönöm a figyelmet!
További jó fórumozást!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
most találtam ezt az oldalt itt az új slim csak 41eFt 1év gari
#27719 - nem volt olyan rég az
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
2. fat-et nem kapsz már újonan
3. sztem 2-4 gigás kártyát vegyél
4.Konzol Stúdióban megcsinálják neked.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
ÉS A SLIMET MELYIK MEMÓRIA KÁRTYÁVAL ÉRDEMES MEGVENNI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
PSP user n\' soon ps3 user too :)