PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
hát ja eltúlozták....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Ez Motion blur!
NFS Underground 1 óta (Nem PSP-s) van motion blur az NFS-ekben, és az U1-ben is így van, hogyha bekapcsolod akkor minden homályosabb lesz.

ha jobbra vagy balra húz az attól van hogy az autón kereked nagy ütést kapott ezmiatt elkezd húzni abba az irányba amelyikbe az ütközés történt!!

5c0rp330n
hát, nemtom. én csak 1 pályányit játszottam vele, de szebbnek semmiképpen nem mondanám. ez nem motion blur, ami van rajta, akkor is homályos az egész, ha egyhelyben állok. és a nagy "motion blur" pedig mindent szépen elmos, de azok a gyönyörû recék ottvannak keményen..

Prince of Máté
Sokkal szebb a pro street, csak a motion blurt túlozták el.

5c0rp330n
az elsõ tapasztalatom nekem is hasonló vele. de azért adok neki 1 esélyt még.

Prince of Máté
Én meg saját magam rippeltem ki belõle a külföldi videókat, átraktam CSO-ba és 300 megás lett 😉

5c0rp330n
jaja, ki vannak rippelve a felrsleges nyelvek belõle, angol maradt csak. lehet h ezt szedem le. bár jobban szeretek akkormár usa változatot leszedni, mint rippeltet, de mind1 végülis.

van valakinek valami jó Cold boot-ja?
Van olyan akinek nem akarnak rendesen mûxni a psx játékok 3.80 m33-5 ön?
NEOreg3
kijött egy új Pro Street rilíz, már csak 825 mega az iso

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dzsedi
ja igen a másik bal😊 nekem is jobbra ragad<#idiota>

Prince of Máté
Nekem nem fagy le sose.
Egyébként ha beragad az analog akkor körbe tekergessétek és jó lesz.

MaSzKa
nekem jobbra ragad be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

dzsedi
Nekem, nem fagy. Viszont sajnos beleesik azon játékok körébe, aminél egy igen idegesítõ bug jelentkezik: az analógnál beragad a bal irány. Nem minden játéknál jelentkezik, ’szal szerintem nem hardveres probléma… fw-töl függetlenül jelentkezik.

MaSzKa
neked nem fagy az nfs?

valaki tud segíteni slim PSP újraélesztésében? ha van valaki pls írjon privát üzit! nagyon megköszönném!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

okok THX

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Prince of Máté
Nekem tetszik, szerintem az eddigi legjobb NFS PSP-re, bár én nem venném meg, inkább God of War!

És amugy milyen a játék ?érdemes megvenni?

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

Sheltem
Na a "Metal slug anthology" miatt erõsen elgondolkoztam , hogy veszek egy psp -t a ds mellé <#wow2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hahó! olyan bajom van, hogy pandóráztunk egy SLIM-et! és amikor elvileg minden kész, és hálózati töltõrõl be akartuk kapcsolni...elõjönnek a hullámok, de utána kikapcsol a gép! mit csináljuknk? pls help!

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

MaSzKa
a motogp-hez képest kockásabb a grafika

MaSzKa
nekem elrontja a szememet

idegesítõ

nem fagy?

Prince of Máté
Ja, a válaszidõn javíthatnának 😄

Ja, elég felesleges volt szoftveresen blurt rádobni, a psp kijelzõje sajnos hardveresen támogatja ezt az effektet 😄

PSN: berghold

Prince of Máté
Na kipróbáltam a Pro Streetet.
Kicsit fura, hogy az egész kép elmosódott, szerintem túloztak a blur effekten!

tök jó hogy ennyire segítõ kész mindenki!!!!

nem értem miért kell törölni a hozzászolásomat????!!!!

patapon: don drum és rain miracle megszerzése a patapon topikban!
Ostoba spammer vagyok, sõt hazudós is!

fikoo
Höhh... Kétlem ^^ De az enyémet szívesen odaadom 5.000 Ft/napért <#vigyor2>

LordAndrew
Sziasztok,

valahonnan lehet PSP-t bérelni? Engem igazándiból csak az exkluzívan PSP-re (és PS-re) megjelent GTA epizódok érdekelnének, más nem, úgyhogy a bérlés lenne optimális.

Andrew

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Prince of Máté
MaSzKa

tomi890125
hatalom váháháháh 😊

The Only One!

Sir Quno Jedi
VAGY leálltok a warezzal a topicban (kb. 30 hzsz.-t töröltem csak ma reggel), vagy bezárom a topic-ot egy pár napra kezdetnek és ha másikat nyit valaki azt törlöm és õt azonnal banolom stb.-stb. Mondom, EZ csak a kezdet!

Üzenem az aláírásbawarezoló okostojglinak, hogy vagy megváltoztatja, vagy megy pihenni és a sima hzsz.-eit is törlöm, hogy ne lássa senki a mocskát!

Köszönöm a figyelmet!
További jó fórumozást!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát..A NFS Most wanted a tescoban 3k!!nemsok érte az 5?

MaSzKa
konzoljatek.extra.hu

most találtam ezt az oldalt itt az új slim csak 41eFt 1év gari

5c0rp330n
ehh, az egy dolog, h megkérdezik, de h szinte senki nem tudott rá egybõl válaszolni, az röhej 😊
#27719 - nem volt olyan rég az

5c0rp330n
aláírásban bármi lehet szvsz. csomó mindenkinek szerepel a "pin@" vagy hasonló szó benne, mégha egy rövid vicchez is van kötve. de láttam itt már politikai aláírást is, és azért sem ütöttek.

MaSzKa
nekem néha betöltésnél lefagyogat NFS ProS EUR van meg Accindent vagy mi

A totem hiányzott! THX! THX! THX!

baaka
bocs mindenkitöl!!! nem üvöltésnek szántam

SpeedXHUN
Na,elindult a pro street 😄 elég jó lett a grafika sem rossz a zene jó irányítás is frankó

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Triple H
1. nem kell üvölteni
2. fat-et nem kapsz már újonan
3. sztem 2-4 gigás kártyát vegyél
4.Konzol Stúdióban megcsinálják neked.

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

baaka
melyikket éri megvenni a slimet vagy a fat-et???????<#help><#help>
ÉS A SLIMET MELYIK MEMÓRIA KÁRTYÁVAL ÉRDEMES MEGVENNI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

wordsworth
Hunting pályán a totemmel kell valamit csinalna vagy dodanga 1-sõ legyõzése elég az esõhöz?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

http://youtube.com/watch?v=8dOKm_svPwg így kéne, de én hiába gyõztem le már 3X is Dodongát még nem kaptam meg a cuccos és ezért még ki se tudom választani a zászlóvivõmet :/

andrew-san
Minekutána már legyõzted a Dodongát, ezért birtokodban kell legyen az esõ csoda. Nem kell 100x legyõzni 😊 Indulj el a sivatagos pályán, de elõtte rakd be a megfelelõ helyre a csodát. Konkrétan a "Bobo's army is ready to move out!"-ot kiáltó patapon alá 😊