PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Mind1, megrendeltem az 576-ról és kész 😛

5c0rp330n
európába/magyarorszégba lehet h késõbb jön. 1 hét sincs már és megjelenik usa-ban a már most több helyen "best game ever made for psp"-ként lett értékelve 😊

ott van bezony, de hát a PSP akkufedelét nézegetni (még ha szép mintás is) elég hülye dolog 😛...

hát a piros nem túl meggyõzõ szín de ha nálunk is 36K-ért árulnák venném is meg, de it lesz vagy 45K-50K...egyébként Kratos burája ott van rendesen...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Vörös PSP, God of War csomag:
Tartalma:
- Vörös PSP,
- God of War: Chains of Olympus UMD,
- Superbad (UMD film),
- Playstation Store-os ajándék: játékletöltési lehetõség.
USA-ban Júniusban jelenik meg, kb. 199$-os áron (gondolom az nálunk 199€😉.

forrás: maxconsole.net

Prince of Máté
Igaz hogy a GoW csak március 28-án fog megjelenni?<#rinya><#shakehead><#sir>
Itt azt írják 😞

Prince of Máté
Még 14-én rendeltem meg a memkártyát a Digitalmixrõl, és most telefonáltak (m..), hogy végre van raktáron belõle.
Elvileg jövõhéten már meg is lesz 😛

Kata
köszi!

[/cserf][/fülünyúl]

wordsworth
ez engem is érdekelne

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kata
crisis core-ra van már pöttyös megjelenési dátum?

[/cserf][/fülünyúl]

tihs
warez psp

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

dzsedi
grrrrr jobbra/le ragad be

dzsedi
Most, hogy átfutottam ezt a leírást (lásd #27875) kicsit elbizonytalanodtam. Mivel az analógnak nem az a baja, h egyfolytában ugyanabba az irányba húz. Egyszerûen csak beragad egyes játékoknál a balra/le irány. Viszont ha jobbra/fel irányba megmozdítom ezután akkor már "beáll" és nem mozog "magától" (megjavul a kerék/nem sántít a katona<#idiota> ).Nah majd elolvasom, rendesen holnap és majd..
Állítólag az xmb\system information-be elrejtett kalibrálás, csak a maximális kilengést figyeli, a centerpontot nem..de a Sony még nem erõsítette meg nekem.😊

dzsedi
Nem mozdult el... ami egyrészt jó, mert nem kell szétszednem a psp-t. Másrészt fogalmam sincs mi lehet a baja.
Talán a deadzone effektus amit a joysens készítõje említ a leírásában. link

fikoo
És valami progi, amiben van equalizer?

fikoo
Nem lehet leszedni még valami hivatalos vagy akár nem hivatalos skint a PSP zenelejátszójához? Ennyi idõ után szerintem már elég gyér az a 4 kis gizda skin <#vigyor>

CaviaR
Ha csak kicsit hord félre, akkor nem biztos h minden játék érzékeli. Legutóbb amikor elõlapot cseréltem egy psp-n fel sem tûnt h jobbra húz enyhén a joy, csak amikor már a 3. játékot próbáltam.

Egyébként egyszerû megbizonyosodni: Indítsd el a böngészõjét, nyomhatsz egybõl háromszöget, és rakd középre a nyilat. Ha elkezd menni a mutató valamerre, akkor hardver hiba, ha nem, akkor valami más.
Ja és tájékoztass, mert érdekel. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

dzsedi
Még minden gyári, és nem is minden játéknál jelentkezik, ezért a hardveres hiba kicsit furcsán hangzik nekem.<#nemtudom> De nem kizárt. Ha lesz egy kis idõm majd jobban utánajárok. Jelenleg a legtöbb Game jól megy..

CaviaR
Félrehúzós joyokkal már számtalanszor volt dolgom. Elõlap cserekor jön elõ leggyakrabban, mert az új elõlap nem úgy szorítja rá az érintkezõre a joyt mint a régi.
Ha tehát valakinek elõlap csere után jött elõ, azt hardveresen könnyedén lehet orvosolni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hogy tudok új betütipust telepiteni a psp-re?
Olvastam a readme-t... de nem nagyon vágom, nem nagyon sikerül... :S
dzsedi
joysens-t még nem teszteltem, de van mellette read me (install, how to)...
Ha csak az egyik memkártyánál van probléma akkor valószínûleg a memkártya lehet a ludas. Formázd le. Ha nem segít, akkor passz.

dzsedi
Pufi 3.71

Nope, pufi 3.52 m33-as fw-vel...
Slimetek van? Már én is találkoztam a problémáva haverom gépén.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Végülis, elöttem postolták a JoySenst... lal

De nem tudom felrakni... <#idiota>

Ha valaki tudna segiteni irjon privátot!

Köszi
Hali!

Akadt egy kis gondom a géppel, a gomba elhúz néha balfelsö irányba és ha másolok rá játékot 29% környékén kiirja, hogy nem olvasható és megáll. (Minden játéknál és csak az egyik memkártyánál.)

Halp!
dzsedi
Sajna nem vált be. Marad a ...JoySens

Sephi
Surgosen keresek megvételre "megáldott" PSP SLIM zsír ujjat ha lehet 2 gb kártával. Ajánlatokat varom privibe vagy mail [email protected]

bye

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zsolltikka
Sztem kalibráld újra az analóg kart. A Crazy könyv szerint settings-system settings-system information-ban mozgas meg minden irányban a joyt.

Ha ez sem segít akkor télleg ellõtték a bábud lábát.

dzsedi
<#violent><#nyes><#awink><#taps>

Ott meg ellövik a jobb lábad, azért... <#vigyor>
dzsedi
(ennyire nem vagyok <#lama>) Nem csak ennél a játéknál tapasztaltam... A KillZone-ban biztos nem azért húz jobbra, mert sérült a kerék<#idiota>

hi, Recovery menüben a homebrew kernel-t állítsd át 3.52-re. üdv: eM

Sziasztok tudna valaki segíteni nekem? most probálom elõször update-elni a firmware-emet 3.52-esem van és szeretném 3.90-esre mindent úgy csináltam ahogy le van írva és mikor el akarom indítani az update-et akkor a kép elsötétül és azt írja ki hogy "The game could not be started DADADA" mit tegyek? Elõre is köszi
Köszi, ezeket megnézem. 😊
fikoo
Hát igazából csak pár dolog van szerintem amit meg kell figyelni. Példûul hogy van-e rajta halott/elszínezõdött pixel, és ha nem eredeti gamekkel akarsz játszani, akkor az mûködik-e. Nagyjából ennyi a lényeg szerintem ^^

CaviaR
jeee köszönjük mester! <#smile><#eljen>

hi! Tud vki nekem segíteni? Találtam egy nagyon jó coldboot témát: Blood + a neve. Letöltöttem és egy intro.pmf fájl jött le.... ezzel hogyan tovább??
3.90M33 Hun-moD (PSP-magyarosítás) v3.90.1.3

Részletes infó + leírás itt
tbk.: böngészõ + psx menü magyarosítása

Szevasztok!

Valszeg veszek egy PSP-tt egy ismerõsömtõl, csak aza anyg helyzet, hogy úgy érzem, át akar vágni. 40K 4gigás kártyával. Annyira nem sokallom az árat, mert egészen jó állapotban van, de azért jobb félni mint megijedni. Mi az amit ellenõrizzek le mielött megveszem? Vannak ilyen általános tudnivalók használt PSP vásárlásakor? Annyit tudok róla, hogy mûködik. <#vigyor3>
Minden shop 26/27-re írja. Sztem szimplán összekeverték a DS és a PSP verziót. A DS már kint van, a PSP meg 26.-án jön.
Voltan
Há, végre vettem egy jó kis 4 gigás kártyát a 2-es mellé. Mennyivel jobb így, basszus! <#vigyor2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

<#hehe>
Gamespoton volt hogy 15-én amúgy.

Dehogynem! Itt van pár link... Egyébként 26.-án jelenik meg.
Pandora
Prince of Máté
3.40 OE-A -> 3.52M-33 -> 3.52 M-33-3/4 -> 3.90M-33

vki
HI!

Lenne egy kérdésem:

A 3.80-as firmware-rel rendelkezõ SlimPSP-re hogyan lehet rávarázsolni az M33-as frissítést?

A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

gabxux
Kérdés: Ha 3.40 OE-A firmware-m van, és 3.71 M33-ra akarom frissíteni, akkor elõbb 3.52 M33-ra kell, és utána lehet 3.71-re, vagy más a megoldás? Illetve melyik firmware-t ajánljátok? Most jelenleg a ProStreet-et akarom megnézni, de 3.40 OE-A-n csak annyi jön be, hogy loading...
Elõre is köszönet.