PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Tartalma:
- Vörös PSP,
- God of War: Chains of Olympus UMD,
- Superbad (UMD film),
- Playstation Store-os ajándék: játékletöltési lehetõség.
USA-ban Júniusban jelenik meg, kb. 199$-os áron (gondolom az nálunk 199€😉.
forrás: maxconsole.net
Itt azt írják 😞
Elvileg jövõhéten már meg is lesz 😛
Állítólag az xmb\system information-be elrejtett kalibrálás, csak a maximális kilengést figyeli, a centerpontot nem..de a Sony még nem erõsítette meg nekem.😊
Talán a deadzone effektus amit a joysens készítõje említ a leírásában. link
Egyébként egyszerû megbizonyosodni: Indítsd el a böngészõjét, nyomhatsz egybõl háromszöget, és rakd középre a nyilat. Ha elkezd menni a mutató valamerre, akkor hardver hiba, ha nem, akkor valami más.
Ja és tájékoztass, mert érdekel. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha tehát valakinek elõlap csere után jött elõ, azt hardveresen könnyedén lehet orvosolni.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ha csak az egyik memkártyánál van probléma akkor valószínûleg a memkártya lehet a ludas. Formázd le. Ha nem segít, akkor passz.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
De nem tudom felrakni... <#idiota>#idiota>
Ha valaki tudna segiteni irjon privátot!
Köszi
Akadt egy kis gondom a géppel, a gomba elhúz néha balfelsö irányba és ha másolok rá játékot 29% környékén kiirja, hogy nem olvasható és megáll. (Minden játéknál és csak az egyik memkártyánál.)
Halp!
bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha ez sem segít akkor télleg ellõtték a bábud lábát.
Részletes infó + leírás itt
tbk.: böngészõ + psx menü magyarosítása
Valszeg veszek egy PSP-tt egy ismerõsömtõl, csak aza anyg helyzet, hogy úgy érzem, át akar vágni. 40K 4gigás kártyával. Annyira nem sokallom az árat, mert egészen jó állapotban van, de azért jobb félni mint megijedni. Mi az amit ellenõrizzek le mielött megveszem? Vannak ilyen általános tudnivalók használt PSP vásárlásakor? Annyit tudok róla, hogy mûködik. <#vigyor3>#vigyor3>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gamespoton volt hogy 15-én amúgy.
Lenne egy kérdésem:
A 3.80-as firmware-rel rendelkezõ SlimPSP-re hogyan lehet rávarázsolni az M33-as frissítést?
A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Elõre is köszönet.