40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
tom235 #30314 az eredeti magic gate supported is made in china. csakhát eredeti. -
#30313 Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol is lehet venni EREDETI memókarit jó áron?
belátom, tényleg szar a kínai. 2 be is halt..:S
valaki írta, h 4 gigás valami 8500ft.. -
#30312 Tudnátok mondani egy tényleg megbízható boltot ahol (persze minél olcsóbban,de nem a garancia kárára) érdemes psp-t venni?
Mik a tapasztalatok. ahol kártyával adják (4gb) az mind hamis?
Ár alapján igen. -
rnd #30311 Osztán "tört" firmware van-e a gépeden?
Egyébként az a WAREZ = azonnali BAN! nem elég nagy, és nem elég piros... -
#30310 Értem, nem rosszindulatból mondtam:) -
guppy #30309 Csak azért gondolam mert nekm slimem van és volt ijen problémám a PSPlayerMT-vel... -
#30308 Tévedsz, fat PSP-m van. -
#30307 Hali! Van egy kis gond azzal hogy hiába csináltam meg a FAQ-ban található könyvtárakat nem ismeri fel akkor se. Ha az ISO könyvtárba teszem nem jó, ha a PSP/GAME könyvtára akkor se. Milyen könyvtárat kell csinálni hogy felismerje. HELP PLZ!
Előre köszi -
sz4bee #30306 Valaki tudja hogy mért fagy le a God Of War vége felé a videoba? -
#30305 Bocsi időközbe rájöttem akkor nem kell. Bocsi -
#30304 Hello mindenkinek!
Most kaptam egy uj psp-t és az a gond hogy az USB nem ismeri fel és a kártyaleolvasó sem ismeri fel. Ennek mi az oka? Játékot szeretnék rámásolni és nem tudok. A FAQ-ban nem találtam segítséget. Légyszíves aki tud megoldást az irja le. Előre is köszi -
guppy #30303 bazz menyire hülye vok.... -
guppy #30302 Ha jól gondolom akkorte PSP slimmel rendelkezel és 1.5 ös firwaret igénylő progit próbálsz futtatni...ami azért nem megy mert a psp slim nem tudja kezelni van ezzer a célra 1 program => eLoader
ittmegtalálod -
Coooper #30301 De pontosan melyik menüpontot válasszam a recovery menüben, ha új CFW-t szeretnék telepíteni? Köszi a segítséget!
Asszem 3.40 van most a gépén. -
Pitypang18 #30300 Ja és engem is érdekelne ez a billentyűzetes téma...ugye van wifi-s bill. hozzá. Namost tud-e a psp egyszerre két wifi jelhez kapcsolódni? Mert én az msn-hez használnám a bill-et, de akkor már a wifi szerintem le van kötve a routerrel/access point-tal. Ezen kívül is tudná kezelni a billentyűzetet? -
Pitypang18 #30299 A játékokat csak simán egy ISO mappába kell helyezni. Nálam legalábbis így van. -
PSPeti #30298 A YouTube keresésbe írd be a hibaszámot! Ott láttam megoldásokat! Hátha te is találsz vmit! -
#30297 biztos nem egy tini
:DDD -
#30296 Már mind a 3 "helyen" próbálkoztam.
Gúgli a jóbarátom, pspfilez meg psphungary a pspsek barátja, tehát az enyém is:D De próbálok, keresgélek.. -
S8DJ #30295 az UMD driver-t szerintem majd állísd Sony NP9660-ra mert az M33 driverel nem minden iso műxik -
Rena11 #30294 ki az aki ad egy psp-t egy videókártyáért
-
#30293 80020148 = PRX type unsupported -
#30292 PSP-t vennék olcsón :), ill. 8800GT 512MB cserére... -
PSPeti #30291 Hát erről fogalmam sincs Alex, hogy mi lehet!
De olvasgass Itt Itt Hátha találsz valamit! EsetlegGooglebácsi talál vmit ha a hibaszámot beírod! Ennél többet nemtok segíteni! -
PSPeti #30290 Nagyon szívesen! Örülök hogy segíthetttem! -
rnd #30289 Bármilyen wifi router jó ami tudja a 802.11b-t (kábé mindegyik tudja). Vedd a legolcsóbbat. Nekem netgear wgr614 van, úgy 6990 Ft volt kábé fél éve, és természetesen műxik. -
#30288 Sziasztok!Meg tudnátok mondani vagy ajánlani hogy milyen routert vegyek a psp slim-emhez ami viszonylag olcsó és jól lehet vele netezni?? -
#30287 Sziasztok!
segítség kéne(erre tényleg nem bírok rájönni..:S)
The game could not be started (80020148)
hibát kapok homebrew indításakor.
A gépen 3.90m33-3 van, az 1.50 kernel addon v2 fel van rakva, a recoveryben a game mappa 1.50 kernelre van állítva, a vsh menüben az umd driver az m33 driverre van állítvan.
Pórbáltam másolni a GAME mappába is a progikat, a GAME150-be is, de semmi..
Akinek megy légyszi mondja meg, megköszönném:)
Alex -
#30286 igaz hogy gagyi
de van :D
-
#30285 ja és van 1 gomkészletem is
6féle dbból áll vagy extra nagy gombom is :D
többféle felülettel
ilyesmi
-
#30284 én azt nem mondtam hogy precíz csak azt hogy állítani lehet rajta -
#30283 Elhiszem hogy precíz az analoga, de egy szimulátorhoz alkalmatlan. -
#30282 divx-et én is várom nagyon
egyébként van mini joy érzékenység állító plugin cfw-hez -
#30281 Na végre felraktam az 3.90m33-3-at:)
Az ms0/ISO/ mappába bemásoltam egy iso-t, de a game-->memory stick-en egy rakat corrupted data van..:S Vagy nem is ide kell másolni?:O:O:D -
lowdog #30280 játék miért nem elég? :) -
#30279 Örülnék végre a Divx támogatásnak pl.
Vagy javítanának a böngésző sebességén, vagy új featurok. -
lowdog #30278 most őszintén. mit vártál egy firmware-től? fel nem foghatom...
secret agent clank-nak örülj inkább :) -
#30277 De lesz 2009ben...
Szerintem egy ilyen szimulátor játéknak semmi értelme PSP-re.
Azzal a kis szar analoggal hogyan fogod irányítani a kocsit?
Szimulátor csak kormánnyal jó, amit PSP-re nem lehet rákötni.
+ a másik erénye a GT-nek, hogy többszáz kocsi, ennek eredménye a jó nagy lemeztartalom. PS2-n ez 8 gigába került, hogy rakják ezt bele 1,6 gigába? -
#30276 grat sony
ilyen ütembe soha nem lesz gt4 psp-re -
#30275 Google keresés XMB-ből + lassítható/gyorsítható videó lejátszás...
Erre vártunk fél évet, grat Sony! Itt a PS3, szarjuk le a PSP-t.