PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is loading kozben megakad a Patapon. Eur Next-es amugy. mitol lehet? vkinek vmi tapasznyalata?
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
full létszámú a csapatom és mégsem bírok azzal a döggel, pedig végig(!!!) feverben osztottam rá az áldást, nem tudom mi mást csinálhatnék:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mellesleg Pataponnál oké, hogy ott van a totem.. de ugrál nekem meg minden de baszik nõni, mer amig nincs meg nem tudok a sivatagon atmenni 😞
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
secelct gomb, és m33 driver az umd-re, bekapcsolásnál jobb gomb, recovery menü, ott megkeresed umd, és ott is / de ezt csak a legvégén, ha nem megy /
honnan tudok letölteni hozzá témákat?
Sorry a hülye kérdésekért...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
vatera meg aproneten nem kaspz eredetit csak használtba 1gb-sba max
Pdf-et nem lehet valahogy megnyitni PSP-n?E-book okat gondoltam volna,hogy felrakok rá egy párat...!Ha erre van valami módszer,akkor lécci irjátok meg!
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Sandisk Ultra 2 memorystick-t kell venni 15300Ft-ért a digitalmix.hu
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX