40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30404 épkézláb normális válasz :P a Témát meg zárjuk le akkor mostmár :) -
#30403 No akkor válaszolgatok. Tévedés hogy nincs hivatalos Ps1 támogatás a PsP-n!
mert van! Hivatalosan úgy működik hogy a Playstation Storeban regisztrált tagok (hahó Sony Magyarország is Európában van és az Unió tagja - akkor nálunk miért nincs?!) vásárolhatnak ugyebár sokféle tartalmat, ezek között találhatóak Ps1 játékok is. Elviekben eljuttatod a pénzt a Store-on keresztül és szedheted le a játékot.
elvileg de a magyar eleve nem legális úton lehet Store tag mert ugyebár nálunk az nincs, így trükközni kényszerül és az vagy bejön vagy nem, elviekben fizetsz valamiért aztán mivel te nem is onnan kérsz valamit ahová be vagy regelve lehet hogy nem is kapod meg vagy csak simán bannolnak mert csaltál a Store regnél.
Mint látjuk ez az út nem teljesen járható, de talán mégis ez a tisztességes.
Aztán vagy a másik amikor a usernak van PsP és Ps1 játék is (ami ugyebár eredeti - én kis naív aki ezt gondolja ugye? :D) és hallott arról hogy a gépen le lehet játszani ezen játékokat.
Nos a user mit tud tenni? megvenni a játékot már nem akarja megint - miért is tenné ha már egyszer kifizette - így kénytelen rögös utakat járni. ezzel jár annak a firmwarenak a felrakása például ami ki van rakva a WAREZ = azonnali BAN! felirat fölött (egyébként én sem értem hogyha erről van szó akkor ez a felirat hogy lehet kinnt :D) és annak segítségével is tudja lejátszani a Ps1 játékait (amit már írtam hogy feltételezem hogy eredetiek)
Egyébként ha szabad akkor leírnám hogy a L2 és R2 gombokat a D-pad gombjaira rá lehet állítani.
Az a játék ami megéri és látom hogy dolgoztak vele a készítők és még jó is megveszem.
Erre is reagálnék: lehet hogy nem látod de MINDEN játékkal dolgoztak az alkotók mégha az nem is jó, máskülönben nem lenne az a játék! Így ez az érvelés nemigazán helyénvaló szerintem.
El se hinnéd hogy mennyi PSP játékot lehet kapni 2-3 ezerért magyarországon is, importálva a lista pedig csak bővül. De gondolom erre is van valami kifogás...
No igen, én most hirtelen 2 olyan híres bolthálózatot is tudok mondani ahol ennyiért is lehet frankó játékokat kapni. Természetesen neveket nem mondok - nem reklámozok, max teszek utalásokat és abból kitalálhatjátok vagy priviben elmondom aki kiváncsi.
Az egyik ilyen bolthálózatnál most 1-et fizet 2-öt kap akció van (6500 forintért kapsz 2 játékot) meghatározott játékokról van szó és az EA játékaiból, (A kínálat: Burnout Dominator, Burnout Legends. Fifa 07, Fifa Street 2, Fight Night Round 3, Harry Potter And Goblet of Fire, The Lord of The Rings Tactits, Medal of Honor Heroes, Need
for Speed Most Wanted, Need for Speed Carbon, NBA Live 07, NHL 07, The Godfather, The Sims 2 Pets, The Sims 2)
A cég neve a Commodore 64 és az Amiga 500 típusú gép összmemóriájának (kilobyteban megadva) az összegéből áll.
A másik bolthálózatnál ha jól tudom 4e forintért vannak játékok (Killzone Liberation, Lemmings, Tekken DR stb.) ők a "a legkissebb is számít" hipermarketnak a legnagyobb riválisa hazánkban.
No ennyit akartam válaszolni. Bár picit súroltam az itten tiltott gyümölcsnek szánt dolgokat, de kérném a moderátort hogy lehetőleg ne törölje, mert ezt eléggé sokáig tartott beírnom. :D Köszi! -
#30402 A warez kitárgyalására van hivatalos topic, itt nem kéne ezt folytatni.
Amúgy köszönöm a jókívánságokat! -
lowdog #30401 kiváncsi vagyok, hová jutunk innen.
warez nem eredeti (gyk. másolt, az eredeti szerző jogait megsértve) szellemi termékekre utal. -
rnd #30400 Varez az, amiért azonnali ban jár -
#30399 akkor mond el mi a warez?
-
lowdog #30398 egyrészt
a PS1 játékok PS1-re vannak
A PSP-re PSP játékok vannak.
linkeld be kérlek annak a PS1 játékodnak a fotóját amin NEM írják, hogy ez a szoftver CSAK PS1 (PAL akarmi) konzolon fut - merthogy eztet ráírják, még a PS2-ben is bónusz a backward compatibility, pláne a PSP-ben
másrészt:
nem tudom mennyire lettek kimoderálva a régi hozzászólások (gyanítom nem nagyon), ez a topik nagyon sokáig arról szólt, hogy hogyan lehet warezelni a PSP-n, honnan lehet letölteni ezt meg azt satöbbi.
harmadsészt:
nem hiszem, hogy itt bárki is tévedésben lenne a warezt illetően :)
főleg a moderátorok nem. -
#30397 jah csak egy kérdés még :D:P a 3.90 M33-3 ... az ugye nem a hivatalos firmware ? vagy igen ? én ugy tom nem...vagyis mit keres a bannerban ? :D am mostmár csak hülyülök :P -
#30396 ezt értem és nem is ezzel van a bajom---Szerintem csak túlzásba viszik elég erőteljesen, és kicsit tévednek a Warez miben létét illetően. Ha pl az menne mint 2-3éve hogy honnan tudom ezt meg ezt letölteni akkor azt mondom ok. De amikor valaki //mint pl én// Gondolkodik egy PSP-n és szeretne majd esetleg valamikor rajta régi PS1-es játékaival játszani és rákérdez erre arra és rögtön törlik az üzenetet, na ez szerintem túlzás :)
Amúgy :) hol érdemes PSP-t venni ? most pl láttam 576ban ezt a jó Final Fantasy packoz az nagyon bejön :D :) -
lowdog #30395 egyetértek.
akinek nem tetszik, a megfelelő tápigban kitárgyalható a warez téma, de itt nem. nehéz-e ezt felfogni? :) -
rnd #30394 Az a baj hogy a varezolók 99%-a az xy játék megjelenése napján valamelyik fórumba be akarja írni hogy ő bizony már 85%-ig kipörgette és hogy milyen szar/jó (kábé ez megy itt is). Azt tényleg nem lehet pénzzel bírni. Másfelől értelme se sok van, attól nem leszek okosabb sem. El se hinnéd hogy mennyi PSP játékot lehet kapni 2-3 ezerért magyarországon is, importálva a lista pedig csak bővül. De gondolom erre is van valami kifogás... -
rnd #30393 Szerintem egy kicsit tévedsz. Nem csak a magyar törvények vannak itt érvényben, hanem az oldal üzemeltetőjének akarata is. Ha nem tetszenek az itteni szabályok, csinálj magadnak saját fórumot és ott olyan játékszabályok lesznek amit te diktálsz. Ellenkező esetben próbáld meg követni az itten szabályokat, amiknek egy része szép nagy piros betűkkel olvashatók idefent. Sztem ennyi. Lehet ezen rinyálni órákat, de nem érdemes. Az üzemeltető/admin/moderátor az úr. -
#30392 Oké elismerem hogy a Warez illegális dolog... De ha egy kicsit utána nézel a dolgoknak láthatod hogy azoknak az embereknek a 95 % aki warezol azért teszi mert NINCS pénze tizenakárhányezreket kidobni játékokra. Nézd meg ott a Flatout vagy Half Life. 4-5 ezerért adták ki őket. Még jó hogy egy csómóan megveszik.. Én is a pénz miatt warezolok.Az a játék ami megéri és látom hogy dolgoztak vele a készítők és még jó is megveszem. Lásd Pl Gears of War, Assassin's Creed, Alone in the Dark 5 GTA IV és társai :)
De nekem az a bajom hogy annyit kérdezek hogy a psp-n elindítok egy PS1-es játékot akkor az L2 R2 gombokat hogyan lehet rajta megoldani, és rögtön levagyok ugatva, meg hozzászólásom törölve hogy ez warez ezt kérem szépen nem szabad. Mert tényleg nem lenne egyszerűbb egyszer válaszolni ezekre. És semmi baja nem lesz belőle senkinek... az SG.hu kijelentette hogy nem vállal felelőséget az itt elhangzottakért. Akkor meg most mi is van? Rendben moderáljunk de ne ennyire basszus..//Gomber jól írta. Ha oldalakon keresztül csak a Warez a téma NA AKKOR de CSAK AKKOR moderálni -
#30391 Csak tudjátok mi a baj ezzel. Sok az álszent az országban aki azt mondja hogy a warez rossz. Miközben anno sok olyan bolt, újság vagy egyéb hálózat ami napjainkban él és virul, kb 15-20-25 éve a külföldről behozott és utána sorozatban másolt játékok eladásából építette fel anyagi bázisát (és közben reklámozta is ezen szolgálatását a saját kiadványában) és mostanra a legnagyobb warezellenesnek hirdeti magát.
Gondolom sejtik sokan hogy kikre is gondolok.
-
#30390 Már egyszer leírtam, de akkor itt van mégegyszer:
A modiknak az a FELADATUK, hogy rendben tartsák a fórumot, kitakarítsák és az oda nem illő dolgokat eltávolítsák, némely esetben kitiltsák. Mivel a warez ILLEGÁLIS, nincs helye nyilvános fórumon.
-
#30389 Nem akarok belavau a dolgokba, de aki jelenleg Magyarországon legálisan akar játszani Ps1 játékokkal, az voltaképpen lehetetlen dologra vállalkozik.
Oké lehet regelni a Ps Store-ra angol meg német meg Usa stb címekkel, de az sem az egyenes út. Mondjuk nekem az angol regem van, úgy hogy unokatestvérem angol címét adtam meg, így legalább családban maradt a regisztráció.
Ha meg vannak eredeti ps1 játékaid és szeretnél a PsP-n játszani velük, akkor módosítanod kell a firmware-t hozzá, ami mint tudjuk elviekben tilos, de igazából nem ártasz vele senkinek. Te csak használod a gépedet meg a meglevő eredeti játékodat. -
#30388 Teljessen eggyetértek Gideon Wieth-al!!! Teljessen igaza van! Van 30387 üzenet, ebből most 3 WAREZOS, az nagyon nagy ügy baszátokmeg! Most ha az lenne hogy Folyton warezről dumálnánk meg minden, minden 2dik üzi warezos lenne akkor azt mondanám oké csakpjunk nagy lármát, meg legyen BAN a megnem értőknek! Dehogy most itt 1-2 warezos hosszászólás miatt ekkora tracspartit dobni, komolyan mondom ez a magyar színvonal...A másikmegaz hogy aki ennek a Fórumnak a moderátora az csak fenyegetni meg bannolni tud...máshoz nemért! Szerintem tanuljon meg szót érteni az emberekkel, meg ne legyen becsmérlő a valóéletben mert még 1szer megszívja...na csak enyit akartam, és többet nem akarok erről hallani, beszélgessünk inkább a PSP-kről :P Kinek van meg a GOW?:D -
#30387 itt dolgozik Barátom :P Erről az oldalról mindent FÉL áfával tudok hozni :P -
#30386 //Hozzáteszem ezzel a warez egyenlő azonnali bannal témával sose voltam megelégedve.// Oké rendben fogjuk vissza és ne az follyon a csapból is. De azért ez valamennyire szólásszabadság tiltás---> Ez egy nyílvános fórum ahol elvileg a magyar törvények szerint magyar emberek arról beszélhetnek amirők akarnak. :)///Jah és mellesleg nekem a warez szó azt jelenti hogy pénzért megvásárolható szoftvereket ingyé szerzünk meg netről// ÉS mivel sehol nem tudom LEGÁLISAN megcsinálni hogy menjenek a PSP-n a PS1-es játékok ezért tulajdonképpen ez a kérdés nem warez mert nem ártok vele a Sonynak :) ///Kiváncsi leszek a véleményekre :P/// -
#30385 Ez vajon jó lehet? Elég gyors? egyáltalán használható?
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=13449 -
#30384 http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php -
#30383 Nekem se kéne offolnom :S -
#30382 ok csak még1 kérdés...az egy ien szar, 3szög amibe felkiáltójelvan? -
S8DJ #30381 WARN = figyelmeztetés ha pl káromkodtál,moderátort szidtad stb.
na én nem offolok tovább -
#30380 De megmondanád hogy miaz a WARN??? -
S8DJ #30379 arra mondom szidtad a moderátort -
#30378 Mi az a WARN????? -
#30377 "hát ezt nem kelett vóna :) Warn-t kapsz"
Azthittem ezt erre mondod : "Ez a sir qouido szarság vot" -
S8DJ #30376 Nem érted hogy nem kapsz BAN-t ??!!! -
S8DJ #30375 ha meglátja WARN-t kapsz -
#30374 És? Nemcsak én warzoltam, amugymeg...bocsánatot kértem -
#30373 Ha annyiért kibannol és kinyalom magam -
S8DJ #30372 WAREZ = azonnali BAN! warezoltál és ezért törölte a postjaidat -
#30371 Bannt? -
S8DJ #30370 hát ezt nem kelett vóna :) Warn-t kapsz -
#30369 Ez a sir qouido szarság vot -
S8DJ #30368 na szerinted ki? -
#30367 PSP
-
#30366 Ki törölte ki az üzieimet ???:@@@@@@@ -
#30365 Most már le lehet állni, mert valóban repülni fogtok!