40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30361 [IGEN ez már warez téma] -
rnd #30360 Nagyobb betű nincs? Ha ilyen kis betűkkel írsz nem látom mit akarsz... -
rnd #30356 Mostmár aztán tényleg nem a varezról írsz... -
rnd #30354 Lehet hogy a FAQt elolvastad, de a banner-t tuti nem. Bazinagy piros betűk... -
lowdog #30351 nem az én dolgom itt rendet tartani :) csak szóltam hátha elkerülte a figyelmedet a felirat :) -
#30350 Tud valaki olcson eladó, PSP-hez USB-t vagy Kártyaolvasót? A kártyaólvasó jólenne, mert az USB szétbassz a képernyőt...:S Ahol bedugom az USB-t ott egy ien nagy fehér folt vana képernyőben és kurva feltűnő és zavar is...:S szerintetek ha szétszedem azt eltudom tüntetni? -
PSPeti #30348 Volt szerencsém már találkozni a ruhákkal is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl.: Adidas: Addidas, Adios, Adiads...... Nike: Mike, Neki Puma: Pumba, Puna, Panda..... Aztán régebben volt a Kappa helyett a Hoppá
Sok ilyet láttam már piacokon stb... -
#30347 És nem kardoskodok a fake mellett, de ha egyszer nincs bajom vele, akkor miért ócsároljam? Elmondták, hogy mit csináljak vele időközönként és akkor nem lesz vele semmi gond. és nincs is. -
#30346 Ugyanilyenem van 3 hónapja és a világon semmi gond vele (persze azért szoktam menteni a dolgokat le róla :D) -
#30345 de eza betüváltoztatos dolog,kinai cuccoknál már elég régi trükk,pl: sportcipöket is árultak igy (vagy még mindig árulnak) -
#30344 Bocs, hogy 2x írok egymás után, de digitalmixen kb feleannyi az ultra II 4GB... Megbítható a digitalmix? (eredeti lesz?) -
#30343 Tehát a digitalmix-en a sandisk pro duo 4GB, az EREDETI? Garantáltan?:)
Mert akkor olyat veszek:) -
PSPeti #30342 Tom! Nem azért nem írják rá helyesen mert nem tudják, hanem mondván, hogy így nem az origit hamisítják! De nagy hülyeség szerintem, semmi értelme sincs mert ugyebár ráírják hogy SONY. Kicsit off: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ON:Mikor a kínaiak egy noname telóra ráírják az SE walkman jelét kicsit módosítva, hogy a pontot összemossák a betűvel... Ha nem ismered akkor teljesen össze lehet keverni. És az SE nem tud ellene semmit tenni mert a kínaiak azzal védekeznek mikor perre viszik az ügyet hogy az a logó nem is úgy néz ki, és rá sem írják hogy sony ericsson..... -
lowdog #30341 a GOW nagyon jó, de nem szedjük torrentről, vagy ha igen, akkor nem mondjuk!
WAREZ = azonnali BAN! -
#30340 Most szedem a GOW-ot, torrenten...Valaki végig vitte már? Tudna mesélni hogy milyen hoszú , meg hogy az irányítása élvezhető -e? -
#30339 PSPETI! Ha pénzre kelett akkor megértem! Eza másik beszólás naon elvetemült -
tom235 #30338 Amúgy a hamis kártyákra visszatérve úgyis fel lehet még ismerni a fake high speedes sony karikat (ha épp nincs psp kéznél), hogy a csomagoláson amibe benne van,rá van írva hogy : "for use with pleystation portable". a hülye kínainak még annyi esze se volt hogy le tudja írni a playstationt. -
PSPeti #30337 De, megfogadtam még akkor hogy ilyet soha többé nem csinálok!
És most már eszembe sem jut -
PSPeti #30336 Sajnos képes vagyok!
Nagyon kellett a lóvé... -
#30335 HAli! Tettem fel egy témát a magyar menüs PSPmre és nem tudja valaki megmondani hogy lehet megcsinálni azt hogy magyar legyen mert a karakterkészlet megvan meg minden csak maga menü nem magyar. Ehhez kell egy szerkesztő amivel a szöveget meg lehet csinálni? Ha valaki tud valamit szoljon. Elöre köszi! -
#30334 Te hülye vagy! Képes vagy eladni azt amit neked valaki szeretetből vett névnapodra xD???? És mivan ha mondjuk megkérdi-e hogy használod -e... -
#30333 Figy, és ehhez tudsz adni egy linket? Meg letudnád írnia telepítését mert már nagyon rég nem frisítettem, és nem akarom elbaszni... -
PSPeti #30332 Pontosan!
Régebben kaptam névnapomra egy 4gigás fake sony-t... Azonnal eladtam a *******. Kell a fenének de nem bántam meg -
#30331 és az gyorsabb és gari is van rá 10év és nem hamis
végre 1 értelmes ember -
#30330 "Nincsen kedvem 50000-et kiadni"
Nekem sincs, de nem is kell ugyanis 1 éve volt ennyi..... -
PSPeti #30329 Basszus inkább rááldozok +2-3 ezret mind hogy faket vegyek! Nekem valahogy így jár az agyam :D -
PSPeti #30328 megnézem, lehet hogy beruházok még1re! Ilyen olcsón... -
#30327 ez a beszéd
a digitalmix.hu-n ott csak 8500ft -
#30326 hamis
mesébe se vennék olyat soha többet
csak Sandisk! -
#30325 az jó ár
és hol? -
#30324 Hmm.. Megfontolom..
Digitalmixen a 4 gigás produo 7500ft vagy mennyi..
Miben jobb ez az ultra?
*
Valami furcsát vettem észre:
Ha elindítok egy progit , lehet iso, vagy pbp is, elvileg betölt, majd az egész psp kikapcsol.. 1.50 kernel, minden iso/umd driverrel kipróbáltam..
Eléggé furcsa..:O:O -
PSPeti #30323 Én is úgy emlékszem...
Miért nem tanuljátok meg hogy a fake az fake, ésaz nem fog úgy műküdni/1 az 10000000000000000-hoz az esélye! -
PSPeti #30322 HAMIS! Nehogy megvedd!!!!
Inkább vegyél zsír újonnan 10 év garival az Extrém Digitálon eredeti Sandisk Ultra II-t!Nekem ilyen van és nagyon jó! -
rnd #30321 Hamis -
rnd #30320 Nemrég még a hamis mellett kardoskodtál hogy az mennyire jó...
-
#30319 Nekem ugyan nincsen psp-m meg memkarim sem, de ha a sony ilyen girbegurbán nyomtat a kártyáira...
Valaki ha tud megbízható fake kártyát az is jó csak nem szeretnék szart venni,de lehet hagyom ezt a psp vásárlás a francba, mert a sorozatos pixelhibák meg a fake memóriakártyák már teljesen visszatartanak a vásárlástól.
Nincsen kedvem 50000-et kiadni aztán ha szar 30-ért eladni (HA EL LEHET EGGYÁLTALÁN) -
#30318 Erről mi a véleményetek? -
#30317 Értem..:D
Nekem mind1 hol készül, csak eredeti legyen!
PL most másoltam fel godofwart memókarira, el se indil, goexplore meg fagy mint állat, az is kifagy a nyelvválasztás után..:S -
#30316 15+fa áron most veszek 8 gigás sandusk ultra2 karit... nem ocsó. de 10 év gar.
v tudsz jobbat maszka? -
butchbean #30315 Sziasztok.Van egy slim psp.Szeretnék rá filmet rakni.Leszedtem a PSP Movie Creator programot és avval szeretnék convertálni filmet a psp-re.Az lenne a kérdésem, hogy tud -e valaki tanácsot adni,milyen képfelbontásba convertáljam.Mert már egyet kiprobáltam 320*240 képfelbontásba,de azt tapasztaltam hogy nagyon picit ugrálgat.Miért?ha valaki tud bármilyen segítséget adni psp film convertálás ugyben megköszönöm.:)