PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

avengir
ha átforrasztod az akkudat, akkor igen

https://hotshu.wordpress.com/

DJ YAYO
Hi!
OFW 3.90-rõl tudok CFW 3.90 m33-ra installálni?

zsolltikka
csekk

STRATO-PON <#idiota>

Sipka
Köszönöm Prince of Máté! 😊
esetleg már játszottál is így?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Prince of Máté
Az összes Fifa és NFS (meg burnout) támogatja a Game Sharinget!

Sipka
azért köszönöm!
ezek szerint pl. NFS ProStreet szintén megy megosztva. (lásd hátsó borítón, persze csak ha a wireless compatible valamilyen szinten egyenlõ a game sharing-vel...)

Nem válaszoltam mert gõzöm sincs róla... <#confused>
fikoo
kösz a választ ^^

Sipka
igazad van, de nem válazsoltál a kérdésemre! 😉

wikipedia = olyan friss amilyenné teszed/teszem/tesszük, bárki szerkesztheti...
Sipka
bár ez nem úgy tûnik, mint ha hivatalos vagy gyakran frissülõ lista lenne... 😞 Fifa vagy NFS sorozattal mi a helyzet? Én úgy tunom, azokon is mûködik a megosztás, itt viszont nem látom azokat sem...

DJ YAYO
Hi!

OFW 3.90-el lehet Pandora Aksit, és Memkártyát csinálni?<#confused>

Sipka
köszi szépen! 😊

Prince of Máté
Igen!

Game sharolni úgy kell, hogy akinek meg van a játék, belép a játékon belüli mulyplayerre, és ha ott van olyan, hogy game sharing, akkor abba belépni, majd mikor keresi, hogy kinek akarod megosztani, akkor a másik PSP az XMB(fõmenü)-ben a Game/Sharing opcióra megy, és ott megtalálja.

fikoo
Tehát most ez azt jelenti, hogy nekem megvan a Juiced2, és ha nincs meg a haveromnak, attól még tudunk multizni? Nála is mennifog, mégha nincs is meg neki a játék?? És ezt hol kell beállítani 😄

Sipka
Köszi! 😊
Ezek szerint az okos M-33-ason mem kariról megosztott játékkal lehet játszani "tiszta" PSPvel is?

Prince of Máté
Játékmegosztás lényege, hogy csak az egyik PSP tulajnak kell rendelkeznie a játékkal, a másik bekapcsolódik hozzá.
M-33 csak okosít, nem butít semmit.

Sipka
Hello!
Gondolok, hogy vegyek egy PSP Slim 3,90 M33-t. Öcsémnek van 1 gyári PSPje.
Egy kérdésem lenne a játék megosztással kapcsolatban:
Öcskös ugye csak UMDrõl tudja tolni, ha õ megosztja a játékot, én kapcsolódok hozzá, simán tudunk játszani vagy nekem is kell ugyanaz a játék UMDn a gépbe?
Ez a 3,90 M33 gondolom viszi a játékokat memória kártyáról, ezeknél is mûködik a játék megosztás?
Elõre is köszönöm a segítséget!
(GYIK-et olvastam, nem kaptam konkrét és egyértelmû választ, ezért ide írok! Tapasztalatokat is szívesen fogadok játék megosztás terén!)

Így meg így és így
SHADOWEYES7
Még ezekben sem írja hogyan kell megcsinálni!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ColdFire
"Gyakran Ismételt Kérdések

Amikre szükséged lehet."

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

SHADOWEYES7
Kérdés:

Hogy lehet Pandora Battery-t és Pandora Memóriakártyát csinálni? (3.90-es verzióm van.)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hello.Nem tudja vki hogy kell multizni a pro streetbe.haverommal probáltuk létrehozott egy játékot én kapcsolódtam de nem lehetett elindítani.vki help please.köszi
tomy8614
Go! Messengerrõl van valami infoja valakinek? Elvileg mától elérhetõ és megy fat gépen is.

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

bocs 😞
3.90 M33-2 -n mennek a Homebrew cuccok? köszi
modi
"okézd" le.. és feltelepíti. A hellyel ne foglalkozz, lesz elég.. Csak a progi úgy számolja, mintha a maradék helyre kellene feltelepítenie kb. 4MByte-ot.. holott "csak" felülírja.

5c0rp330n
lol? akkor csinálj helyet. ennyire ne legyünk már szerencsétlenek...

nem tudom magyarosítani azt irja nincs elég hely!????????????

örülök, ha tetszik.
én nem szoktam visszaállítani eredetire.. eddig még sosem volt belõle baj. 😊

NEOreg3
akkor nem tudom mi baja:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Én most felraktam tök fasza 😄
Ha majd kijön a 4.0-ás FW, akkor vissza kell állítani az eredetire, vagy nem baj ha moddolva van a flash0?

Sephi
Keresek , olcsón , nem agyonhasznált eredeti PSP fülest. Privi vagy mejl pliz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SHADOWEYES7
igen!
miért?

Kenoby
Köszi! Sokkal jobb lett, de még így is beakad néha. Ezt az idióta szétmosást ami a játék közben van nem lehet kikapcsolni ?

wordsworth
procit huzzad fel 333Mhz-ra

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kenoby
Srácok nálatok is megakadozik a NFS Pro Street ? 3.90 M33-as firmware van fenn és olyan 5 másodpercenként egy pillanatra megáll a kép. Please help.

ha csinálsz biztonsági mentést elõtte a Flash-odról akkor igen. A köv. változatba beletehetem a biztonsági mentéseket is.
Tegyem? 😊

ha felrakom ezt a hun modot és nem tetszik akkor visszatudom majd rakni eredetire?(angolra)

ColdFire
eh, én már itt nyomtam a tovább gombra <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

3.90M33-2 Hun-moD (PSP-magyarosítás) v3.90.1.5 GUI változat
Végre kapott grafikus felhasználói felületet a hun-mod, így mostantól egyszerûbb lesz a telepítés.

A telepítõ “intelligens” (én tettem azzá 😊 ): elég csak csatlakoztatni a PSP-t a PC-hez USB-n keresztül s máris megtalálta a meghajtót, nem kell neked kiválsztani; s nem mellesleg ha Pufi PSP-d van, nem telepíti fel a Skype-hoz szükséges kb. 300kbyte-os fájlt. Figyelmeztet ha nem talált Flash0 memóriát.
A telepítõ Windows operációs rendszereken fut csak. /Vistán nem állt még módomban futtatni./

Fontos: min. FW-igény 3.90M33-2 ! (ajánlatos)

Változások:
- böngészõ majdnem teljes ékezesítése
- PSX-emulátor menüjében megjelenõ párbeszédek frissítése
- 3 saját ikon korrigálása
- M33 vshmenü magyarosítása

Linux-osok utálni fognak 😛

Bõvebb infó és letöltés: katt ide
/remélhetõleg nem lesz probléma a futtatásával ill. a felhasználási feltételek betartásával 😛 😊/

5c0rp330n
bótból 😊
szabvány miniusb, sztem a legtöbb háztartásban akad már otthon, elég sok mûszaki cucc ilyet használ fényképezõktõl, mp3akon át több telefonig.

Sephi
Hi.

Botoltam 38000 FT -ert egy PSP SLIM zsir uj , 2 gb kartjával.

Az a kerdesem hogy USB kábel alapból nem jar hozza? Azt honnan lehet szerezni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NEOreg3
<#pias>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Ne nyalizz a modinak! 😄

NEOreg3
megformáztad a psp-vel a memóriakártyát?

SHADOWEYES7
Sziasztok!

Következõ lenne a problémám!
Van a psp-m hez 1 "Memory Stick PRO Duo"(1gb-os) memóriakártyám, és ha felrakok rá zenét, videót stb... abba a mappába amelyikbe kell, nem viszi a psp-m, a psp-n nem jön be 1 fájl sem, még ismeretlen fájl ikon sem! Mit tegyek?

(PSP-m: FAT 1004-es Fekete Verzió: 3.90)