40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Coooper
    újra kérdem: tudna valaki segíteni, hogy magyarított és ezután lehalt PSP-t a recovery menüből hogy lehet feléleszteni??? Köszi
  • Gomber
    Amugy elkeztem, játszani rajta a GOD modon, és az elején az EASY-nál 1 kelett azokba a kkatonákba mostmeg 300 xddd szval sokkal több ideig tart
  • Gomber
    igen a kertbe vittem ki xddd amugy lowdog elkeztem csinálni a campingeket xd de az első sem megy, mert ageci troll mindig leölia az emberket é meghalok... xd L+ háromszög xd
  • lowdog
    pedig nem durva, a tamadasok blokkolhatok, illetve elkerulhetok...
    God modon is vegigjatszottam, csak kis gyakorlas kell hozza.
  • baaka
    Szóval hogy egyből a menü jelenik meg ha bekapcsolom!
  • NeoMaN
    Hova vitted ki? A kertbe?
  • baaka
    Sziasztok mitől lehet hogy mostanában amikor bekapcsolom a pspt-t nem írtja ki hogy m33 custom FirmWare?
  • Dj Siegfried
    ha ezt hard on produkáltad akkor gratu, mert én nem bírom elpusztítani a boss-t a végén :( , persze HARD on
  • Prince of Máté
    xd kuss xd loool
  • lowdog
    nem baj, attól fejlődik a jellem :)
  • Gomber
    xdddd inkább nem xd mert még ezis alig ment xddd
  • lowdog
    azert mert kiutotte az enyemet :)

csak azt akartam irni hogy probald meg a GOW-ban a god nehezsegi fokozatot meg a challenge-eket...
  • Gomber
    looooool 2 szer kütte ez az előző üzimet xd
  • Gomber
    Baszuus, most veszem észre hogy az előző hozzászólásom WAREZOS volt ....:S nyugottan töröljétek de pls no BANN :D
  • Gomber
    Most teszem fel a(z) Lego Indiana Jones-t a PSP-re :P Ki ismeri?
  • Gomber
    Császtok!!! Kivittem a GOW-ot :)))) Pontossan 4 óra 52 perc alatt összesen xdd nagyon nagyon nagyon jó kis játék...mikor lesz 2dik része xD???
    Mindekinek naon tom ajánlani! nagyon hasonlít a Prince of Persiahoz...a végén is szinte ugyan ott kell legyőzni, egy ien szar aránában, na mindegy aza lényeg naon fasza :) Én a könyű jáűtszottam xd és azért nem volt olyan könyű xd A végén a főrribancot könyű legyőzni. :D
  • lowdog
    ratchet and clank: size matters
    secret agent clank
    exit 1-2
    echochrome
  • gelichor
    Tudnátok vmi nagyon jó játékot ajánlani? GOW, MOHH 1-2, PF 1-2, Killzone, FIFA07 megvan, Burnout: Dominatorral, NFS: MW-dal, GTA: LCS-zal már játszottam, ezeken kívül várom az ajánlataitokat. Előre is köszönöm.
  • Gideon Wieth
    nah basszameg ezt a kurva pénzsóvár világot.A német nyelvizsgához 135 pont kell nekem 134,5öt adtak, és kijelentették h lehetetlen hogy elszámoltak valamit, nem adhatnak fél ponttal többet, ÉS ujbol mehetek ezért full nyelvizsgának megint csak 25 000 ft-ért. Hát kapják be
  • amdrula
    Crush-t ne hagyd ki :P
  • Gomber
    juuuj xd az a rész amikor a madarakt kel ölni liftben , az naon lool xdddd
  • lowdog
    fejtörős:
    Exit, Exit 2, Echochrome
  • Bogyi007
    Ha úgy nézzük, akkor a GTA Liberty City Stories és GTA Vice City Stories játékokban is van fejtörő.
  • Gideon Wieth
    jah és még egy kérdés. Néhány youtubeos videón nekem ugy tűnt mintha néha lassan vagy kicsit szaggattottan mennének a játékok //Ezt GOWnál meg A tomb raider legendnél láttam. A yyoutube a szar vagy ilyenek a gamek ?
  • Gideon Wieth
    http://youtube.com/watch?v=aH-weIcH0LI&feature=related

itt a splinter cell is jónak tünik de egy kérdés...az elején a manus akinek az orra előtt állunk kajak nem lát, vagy amig nem megyünk tiltott helyre addig mászkálhatunk ???
  • Gideon Wieth
    Van psp-re valami olyan jó kis fejtörős játék //nah ezt jólmegasszontam :D// Olyanokra gondolok amikben jó kis Puzzle-k vannak. Alone in the dark-ban vannak pl ilyenek, vagy Tomb Raiderekben is előfordult :)//

Meg miket ajánlanátok PSP-hez :) A GoW-ot azt sztem én is beszerzem :) //Csak kár hogy olyan csunyácska a GoW-packos Psp most vehetem külön :)// Szóval milyen játékokat ajánlotok ? Ha van valami jó star wars ami nincs Pc-re az is jöhet :) Főleg a mászkálós/lövöldözős fele kaland fele akció, meg sport játékokat szeretem :)
  • Gomber
    Amugy még onnantól milyen hosszú a játék????
  • Gomber
    oké naon köszike xddd
  • lowdog
    nincsmit

lesz ez a szoba még egyszer kicsit másképp, ha ott is elakadsz, írj nyugodtan

egyébként itt a játék topikja
  • Gomber
    oooooooooo nagyo nagyon köszi! :D Képzeld el már Jobboldalra próbáltam befutni xd de először balra akartam xdd naon köszi
  • lowdog
    amikor kihúzod az "ien geci nagy lépcsőt", akkor nem ugrasz rá, hanem befutsz mellé (balra), mert a lépcső "üreges" tehát be tudsz menni mögé.
  • Gomber
    császtoK! Tegnap este 10 óra nyomom a GOW-ot nem nem bírok leállni :D 12 kor feküttem...na mindegy nem eza kérdés... xd Elaktamm ott ahol van két ien szar bal és jobb oldalt amit elekll tolni és akkor középpen kihuz egy ien geci nagy lépcsőt amire felmész és ott van fenn egy nagy ló, meg egy ajtó amit kiis nyitottam ahol cska bonus volt...ha oda megyeka lóhoz Kört nyomok akkor kiír valami szarságot :D és nemtom megfejteni mit kell csinálni, szval pls segítsen valai aki már végig vitte vagy eljutott odáig...előre is naon thx
  • PSPeti
    Én 1x próbáltam a 3gp-t de iszonyú szar a minőség, én ezért mindent mp4-be konvertálok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De a telefonomra is.
  • Bogyi007
    A kiegészítőket olcsón megkaphatod abban a boltban amit írtam 4-5 hz-val lejjebb az 1-et fizet 2-öt kap résznél.
  • Gideon Wieth
    a final fantasy 7 crisis cora jójáték ? mert van ilyen pack és gondolkodom rajta hogyha megkapom a fizum elmegyek venni egyet :) ///48 000 Ropiért :)///
    A kérdésem még hogy kezdésnek mit kell venni PSP- mellé? Persze alapból egy 2 gigás vagy egy 4 gigás kártyát akarok/// Eredeti Firmware felismeri a 4gigásat most akkor ?/// Gondolom egy tok sem árt meg Usb kábel. /Esetleg védőfólia... Valami életfontosságú kell esetleg ?
  • Bogyi007
    3gp az megy simán, anno a Shell oldaláról szedtem le videókat ilyen formátumban és ment a psp-vel.
  • PSPeti
    Szia!
    Az AVI-t nem azt át kell konvertálni mp4-be! A 3gp-t asszem igen...
    DE, miért nem próbálod ki a PSP-den?
  • evil 007
    hali a psp viszi az avit meg a 3gpt flashelve van a pspm vagy látezik olyan homebrow progi ami kezeli? vagy csak mp4et jáccik le?
  • lowdog
    ez még PSP

"Tévedés hogy nincs hivatalos Ps1 támogatás a PsP-n!"
    van, de csak azokra a játékokra amik PSN-en letölthetők
  • Bogyi007
    Köszönöm szépen! És mostmár tényleg csak a PsP-ről szóljon ez a topic. Minden más meg a neki elrendelt helyén.