PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Van valami olyan progi, amivel a számítógép vinyójáról tudunk játszani a PSP-vel USB kapcsolattal!
A baj az, hogy csak régebbi szoftverhez van, nem ismeri vki ezt a progit?

ColdFire
hiszhát szvsz tévéhez lehet kötni, majdhát azon nézni, és távírányítani szuper szerkezetünket, de ezt senki nem fogja megvenni, mert felesleges rengetek dívídílejáccó mellett.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

filmnézésközbenitávírányítóésállvány készülék...úgy néz ki legalábbis...
de minek? mert nem hiszem hogy 2-méterrõl néz valaki filmet psp-én...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

én úgy tudom nem....

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

ColdFire
emmi?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

aha. THNX
Hellósztok!
Szeretném megkérdezni hogy a PSP kijelzõ védõje az plexis?Tehát ha karcos lehet polírozni?
Prince of Máté
Papesz kössz a PSP-Cont tök király, olyan mint egy PC guru 😄
UMD Videók:
ELég jó minõségûek, kb másfél megabites bitratejük lehet, filmtõl függõen van rajta magyar szinkron vagy felirat, de van olyan amelyiken egyik sincs.
Sajnos megbukott, mert drágán adták ahhoz képest, hogy csak PSP-n tudod lejátszani :/
5 ezer ft ezért sok, én max 1-2 ezret adnék.

fikoo
Tud innen valaki valamit az UMD Videokról? Van belõle magyar szinkronos? És mibben jobb mint az mp4 videó? Mert egy UMD Video 1.5 Gb

Hosszú idõ után újra van PSP-CON, akit érdekel, töltse bátran.

Papesz

kijozu
nah nem tud senki olyan oldalt??
plz mondjon vki!
meg a theme készítést tudja vki h kell??

^^Arielle Forever^^

Prince of Máté
ja fake szar.
Alap hogy Aproneten nem veszel ilyen cuccot!

kijozu
egyébként mivel kell témát csinálni?(program)
nehéz?
jah és bocs h ennyiszer írok xD

^^Arielle Forever^^

pro duo

ez megéri az árát?
😊
kijozu
nah nem tud valaki egy olyan oldalt ahol sok téma van psp-re??(pl: dragon ball, naruto)
köszi hello!

^^Arielle Forever^^

Prince of Máté
Persze hogy lehet, a CFW csak okosít!
Témát pedig a PSP/Theme mappába kell betenni, ha új FW-ed van.

kijozu
hello!
de ha van FW amivel megy a másolt game akkor megy az eredeti umd lemez is? nah meg témát h lehet berakni?

^^Arielle Forever^^

5c0rp330n
<#worship><#worship><#worship>

csak akkor indul el a gép, ha van rajta fw...

PSN: berghold

deep
Senki nem kér sört?😊
Prince of Máté
Kinnt van a GoW!!
Gyertek a GoW topikba!

kijozu
Hello!
Én most vettem psp-t!
valaki megtudja mondani hogyha van rajta firmware akkor viszi az eredeti UMD lemezt is?
meg hogy kell témát berakni?

^^Arielle Forever^^

wordsworth
ok that was weird 😄 ez mekkora 😄 szerintem felnis lett a gatyája, mien cuki kis fekete talpa van xDDD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Prince of Máté
LOL!
okay that was...
Nemhogy újravideózná hanem így felrakja 😄

LOL ezen bexartam XD (ekkora balf**zt-t)
http://youtube.com/watch?v=f7TCf1UyIFI (1:35 környékén)

Jah, vettem észre... 😊

Nem mentettem le a eredeti fatmsmod-t fájlt és most nem birok vele mitcsinálni... 😊

Tud valaki küldeni egyet? 😄
Azért nem biztos hogy ez így kell...
Töltöttem le egyet vhonnan... 😊 Felülirtam erre aszongya nincs játék/zene felrakva... (3.90 van fenn...)
Igen, s hogyan? 😊
psardumper -rel lehet kiszedni az eredeti 3.71-bol a memoriakartya-driver-t (fatmsmod.prx)
erre gondoltal?

Ir vmi psardumpmodot... Azzal mit kell csinálni? :s
dark-alex.org -ról letölthetõ:
Patch to Load 3.71 fatmsmod on 3.80/3.90 M33

Bah... 😊

Nincs vmi javitás?
A 3.80-as firmware-ben lett "lebutítva" a memóriakártya kezelés. Próbálj meg felrakni egy az elõtti verziót pl 3.71-et...
Sztem nem eredeti... Sony... És nem lehet vele semmitse csinálni?
deep
Helló, most vettem egy 3.50-es fw-el rendelkezõ fat gépet. Ha jól olvastam csak eredeti Lumines játékkal lehet downgrade-elni. Nincs rá még más megoldás, illetve a közeljövõben nem lehet tudni, hogy lesz? Vennék egy Lumines-t, de egyrészt nem találok sehol, másrészt csak arra a fél órára kéne😊 Vagy esteleg van valaki, aki megcsinálja nekem egy sörért?😊
5c0rp330n
PSPlayer nevû progi elméletileg viszi az avikat. kipróbáltam, tényleg vitte, bár vszínû nem az összes fajtát viszi. és elég régi, kiforratlan a progi, jobbat én nem találtam. de az mp4re konvert tényleg a legjobb megoldás, xvid4psp-vel qrvajó minõségû videókat lehet konvertálni.

igen.

kedvencem a 3GP converter, amihez le kell tölteni egy custom INI fájlt, ezzel lehet 480x272 felbontásban is kódolni (lejátszáshoz custom firmware kell ha jól tévedek)

Sephi
Tehat ha fogom a kis .avi sorozat file-t es atkonvertalom mp4 -be akkor menni fog?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CaviaR
MP4-et játszik le.
Van rengeteg direkt psp-hez való mp4 konvertáló! google

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

MaSzKa
van már rég rá progi a sima avi-ra

de divx avit nam tud

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sephi
Gondolom valamit le tud olvasni nem? Az milyen kiterjesztés? Nem lehet konvertálni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eredeti a kártya?
Gondolom nem...

Még semmivel.

Sephi
Gyerekek. Avi file-okat mivel lehet lejatszani PSP-en?

Heyho!

Amikor másolok a memóriakártyára akkor x%-nál kiirja, hogy nem olvasható. Megformattálom a kártyát és utána felbirok rakni egy játékot. Mi a p baja van? :S
wordsworth
Jeanne d'arc nem volt rossz, csak ido utan kicsit unalmas lett nekem, meg nehéz, de a története nagyon fasza volt. Remélem ez kicsit kiemelkedõbb lesz jeanne-nel..
Crisis Core-t meg nem gyenég várom, GoW annyira nem érdekel, de persze végig fogom tolni. Viszont ez az echocrome mi?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Januárban úgy volt hogy februárban indul. Azóta semmi hír...
CaviaR
Tud valaki valamit a készülõdõ psp játéktesztelõ oldalról? Beszállnék videógyártás terén, meg néhány egyéb dologgal is tudnék segíteni..

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!