40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30484 A warezolás hátrányai...... -
#30483 Sziasztok!
Megvan a god of war, most jáccanék rajta, a gém el is is indul, de miután legyőzöm a perzsa királyt, megkapom az első skill-t, és kimegyek oda a várfalhoz, ahol másznak felfelé.. na ott kifagy a játék..:S -
#30482 ehhh...sieg heil :) -
S8DJ #30481 ja értem a recoveryben volt elállítva -
#30480 Nincs mit! -
#30479 KÖszi :) sikerült:)! -
#30478 Nah szóval, kikapcsolod úgy h sokáig nyomva tartod, aztán R tigger és a bekapcsológombot egyszerre nyomva tartod.
Ekkor +jelenik a szervízmenü ott bemész a Konfigurációba és a SonyLogo átugrását kikapcsolod. Ennyi. :) -
#30477 Úgy kapcsolom ki:) -
#30476 Magyar menüs 3.90 fw m33
nekem csak annyi kell hogy legyen nyitóképernyő. -
S8DJ #30475 ha ugy kapcsolod ki a PSP-t hogy a kikapcsoló gombot tolod és tartod kb.5 mp-ig akkor teljesen ki kapcsol és ha ujra beindítod akkor a sony logo-t fogod látni -
#30474 Ha magyar menüs a PSP-d akkor tudok segíteni. Nekem az, így én csak azt tudom elmagyarázni, hogy mit hol hogyan állíts be. -
#30473 Szerintem a nyitóképet állítottam el.
Megmondanád ,hogy hol és hogy tudom bekapcsolni?
Előre is köszi. -
#30472 Két lehetséges magyarázatot látok:
1. A nyitóképernyő ki-be kapcsolható, azt állítottad el.
2. Te nem kikapcsolod a PSP-t, hanem csak készenlétbe teszed, ezért jön be ilyen gyorsan a menü. -
#30471 és pontosabban azt hogy tudom beállítani?leírnád nekem ? -
#30470 Nekem is így kapcsol be. :) Amúgy a szervízmenübe vissza lehet kapcsolni.
-
#30469 Ahha, nekem inkáébb ezeka játékok jötek be naon: Tomb Raider 2 része, nem toma pontos nevét, Princes of perisa rival sword, gow, meg az olyan játékok amit hasóinlítanak ezekre...xd -
lowdog #30468 PSP-n nem sok GOW stílusú játék van sajnos, kicsit lejjebb már írtam pár címet hogy szerintem mik jók... -
lowdog #30467 Playstation netwörkről lehet letölteni pár dollár ellenében PS1 játékokat, amik a PSP-n futnak.
A meglévő PS1-es játkaidat is lerippelheted a gépre, és rámásolhatod a PSP-re, némi trükközéssel futtatható, tehát a PSP tud PS1-et emulálni.
hogy hogy kell csinálni arról ne kérdezz :) -
#30466 ok kösz a csomag alatt azt értettem hogy valami memória kártya töltő ilyesmik. -
#30465 na szóval így kapcsolódik be:így
ez természetes? hogy egyből a menü jön be? -
Coooper #30464 Köszönöm a válaszokat, nem az én gépem, hanem a haveromé, hétvégén kipróbáljuk, amit írttok. Majd beszámolok. (de gyanítom, hogy nem mentett le semmit) -
#30463 Ezt a csomagos kérdést nem értem...de ha uj PSP-t akarsz venni vagy PSP2-SLIMET akkor 30-40 ezer körül ha látsz aszt veddmeg...ha drágában látsz valahol akkor azt nehogy, mert már nagyon lement a PSP ára! Az én PSP-met 55ezerért vettem még 2 éve kb, és az enm SLIm hanem sima régi szar... :S de azóta már nagy lement az ára! -
#30462 Ps1 es játékokat lehet PSP-n futtani??? Mondjuk halottam róla valahol de nem gondoltam igaz -
#30461 Nemtom! Van valami játék tipped? mert most elkeztem a(z) Lego Indiana Jones-t a Shrek The Thirdet, meg közben wormsozok is xd de ez mind uncsi, kivéve a wors..azzal jól elvok :P Szval van valami tipped, a Gow hoz hasonló gémre? -
#30460 sziasztok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki tud nekem segíteni Ps1-es játékok Psp-n való futattásán légyszi írjon Priviben -
#30459 hello az lenne a kérdésem hogy ha használtan akarnék venni egy gépet akkor mi az ami jó ha "csomagba" van?
és mien árakért jó kb?
-
rnd #30458 Öööö... bizgeráltad az opening_plugin.rco-t? o_O -
#30457 ezt nem értem.
Bekapcsolom a psp-met,megjelenik a menü,custom meg ha kivancsi vagyok rá,rákeresek a menüben -
#30456 PLEAS HELP!!!Miért van az hogyha bekapcsolom a psp-t nem jelenik meg az a felirat én esetembe amíg megjelent azt írta ki hogy custom FirmWare de most ha bekapcsolom egyből a menü jelenik meg.PLSPLSHELP
-
#30455 ez hiba akkor,ami képet linkeltem,a magyaritás leirásábol származik (de ezt még ugy emlékszem,sima custom FW felrakásánál is irják,én is lementettem egyszer,bár valamiért véletlen leis töröltem pc-röl:P) -
lowdog #30454
biztos valami encryption van ami miatt nem jo akarmilyen flash0... -
rnd #30453 Mivel gőze nincs hogy mit kell csinálni "ha bármi baj van" ezért 110% hogy nem mentette le. -
#30452 na megkerestem a leirás pontját:
ugye ez megvolt?:P -
S8DJ #30451 Pandora -
#30450 én ugy tom,mielött megbabrálják a flash mappákat (gondolom magyaritás is eközé tartozik),akkor kell recovery menüben usb-n át lemeteni ezeket.
És ha beüt a krak,simán visszakell másolni öket.
de ez mindegyik mellé szerintem odairják. -
lowdog #30449 miről szeretnél olvasni? :) -
lowdog #30448 (velem ilyen még nem volt így csak elméletben tudom elmondani hogy mit kell csinálni)
szükség van egy custom firmware-re, amit a gépen kibontasz, ebben lesz flash0 es flash1
a recovery menüben USB módra kapcsolsz, így a PC-ről tudod közvetlenül írni a PSP-n a flash0-t es a flash1-et amiben a firmware-t tárolja
felül kell írni a "jó" fájlokkal a gépről a PSP-n lévőket.
ennyi :) -
#30447 íííííííírjatok mááá xd baszuus :D -
#30446 Na mostmeg Shrekezni fogok xddd -
#30445 Recovery menüből talán ugy tudod, ha a kernert 1.5 re állítod...sztem de nem bizti h müxeni fog!