40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Bogyi007
    A warezolás hátrányai......
  • AleXXXXX
    Sziasztok!
    Megvan a god of war, most jáccanék rajta, a gém el is is indul, de miután legyőzöm a perzsa királyt, megkapom az első skill-t, és kimegyek oda a várfalhoz, ahol másznak felfelé.. na ott kifagy a játék..:S
  • Gomber
    ehhh...sieg heil :)
  • S8DJ
    ja értem a recoveryben volt elállítva
  • raven87
    Nincs mit!
  • baaka
    KÖszi :) sikerült:)!
  • raven87
    Nah szóval, kikapcsolod úgy h sokáig nyomva tartod, aztán R tigger és a bekapcsológombot egyszerre nyomva tartod.
    Ekkor +jelenik a szervízmenü ott bemész a Konfigurációba és a SonyLogo átugrását kikapcsolod. Ennyi. :)
  • baaka
    Úgy kapcsolom ki:)
  • baaka
    Magyar menüs 3.90 fw m33

nekem csak annyi kell hogy legyen nyitóképernyő.
  • S8DJ
    ha ugy kapcsolod ki a PSP-t hogy a kikapcsoló gombot tolod és tartod kb.5 mp-ig akkor teljesen ki kapcsol és ha ujra beindítod akkor a sony logo-t fogod látni
  • raven87
    Ha magyar menüs a PSP-d akkor tudok segíteni. Nekem az, így én csak azt tudom elmagyarázni, hogy mit hol hogyan állíts be.
  • baaka
    Szerintem a nyitóképet állítottam el.
    Megmondanád ,hogy hol és hogy tudom bekapcsolni?
    Előre is köszi.
  • PoisonChihuahua
    Két lehetséges magyarázatot látok:
    1. A nyitóképernyő ki-be kapcsolható, azt állítottad el.
    2. Te nem kikapcsolod a PSP-t, hanem csak készenlétbe teszed, ezért jön be ilyen gyorsan a menü.
  • baaka
    és pontosabban azt hogy tudom beállítani?leírnád nekem ?
  • raven87
    Nekem is így kapcsol be. :) Amúgy a szervízmenübe vissza lehet kapcsolni.
  • Gomber
    Ahha, nekem inkáébb ezeka játékok jötek be naon: Tomb Raider 2 része, nem toma pontos nevét, Princes of perisa rival sword, gow, meg az olyan játékok amit hasóinlítanak ezekre...xd
  • lowdog
    PSP-n nem sok GOW stílusú játék van sajnos, kicsit lejjebb már írtam pár címet hogy szerintem mik jók...
  • lowdog
    Playstation netwörkről lehet letölteni pár dollár ellenében PS1 játékokat, amik a PSP-n futnak.

A meglévő PS1-es játkaidat is lerippelheted a gépre, és rámásolhatod a PSP-re, némi trükközéssel futtatható, tehát a PSP tud PS1-et emulálni.

hogy hogy kell csinálni arról ne kérdezz :)
  • bauer15
    ok kösz a csomag alatt azt értettem hogy valami memória kártya töltő ilyesmik.
  • baaka
    na szóval így kapcsolódik be:így
    ez természetes? hogy egyből a menü jön be?
  • Coooper
    Köszönöm a válaszokat, nem az én gépem, hanem a haveromé, hétvégén kipróbáljuk, amit írttok. Majd beszámolok. (de gyanítom, hogy nem mentett le semmit)
  • Gomber
    Ezt a csomagos kérdést nem értem...de ha uj PSP-t akarsz venni vagy PSP2-SLIMET akkor 30-40 ezer körül ha látsz aszt veddmeg...ha drágában látsz valahol akkor azt nehogy, mert már nagyon lement a PSP ára! Az én PSP-met 55ezerért vettem még 2 éve kb, és az enm SLIm hanem sima régi szar... :S de azóta már nagy lement az ára!
  • Gomber
    Ps1 es játékokat lehet PSP-n futtani??? Mondjuk halottam róla valahol de nem gondoltam igaz
  • Gomber
    Nemtom! Van valami játék tipped? mert most elkeztem a(z) Lego Indiana Jones-t a Shrek The Thirdet, meg közben wormsozok is xd de ez mind uncsi, kivéve a wors..azzal jól elvok :P Szval van valami tipped, a Gow hoz hasonló gémre?
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki tud nekem segíteni Ps1-es játékok Psp-n való futattásán légyszi írjon Priviben
  • bauer15
    hello az lenne a kérdésem hogy ha használtan akarnék venni egy gépet akkor mi az ami jó ha "csomagba" van?
    és mien árakért jó kb?
  • rnd
    Öööö... bizgeráltad az opening_plugin.rco-t? o_O
  • Banyapapa
    ezt nem értem.
    Bekapcsolom a psp-met,megjelenik a menü,custom meg ha kivancsi vagyok rá,rákeresek a menüben
  • baaka
    PLEAS HELP!!!Miért van az hogyha bekapcsolom a psp-t nem jelenik meg az a felirat én esetembe amíg megjelent azt írta ki hogy custom FirmWare de most ha bekapcsolom egyből a menü jelenik meg.PLSPLSHELP
  • Banyapapa
    ez hiba akkor,ami képet linkeltem,a magyaritás leirásábol származik (de ezt még ugy emlékszem,sima custom FW felrakásánál is irják,én is lementettem egyszer,bár valamiért véletlen leis töröltem pc-röl:P)
  • lowdog

biztos valami encryption van ami miatt nem jo akarmilyen flash0...
  • rnd
    Mivel gőze nincs hogy mit kell csinálni "ha bármi baj van" ezért 110% hogy nem mentette le.
  • Banyapapa
    na megkerestem a leirás pontját:

ugye ez megvolt?:P
  • S8DJ
    Pandora
  • Banyapapa
    én ugy tom,mielött megbabrálják a flash mappákat (gondolom magyaritás is eközé tartozik),akkor kell recovery menüben usb-n át lemeteni ezeket.

És ha beüt a krak,simán visszakell másolni öket.
    de ez mindegyik mellé szerintem odairják.
  • lowdog
    miről szeretnél olvasni? :)
  • lowdog
    (velem ilyen még nem volt így csak elméletben tudom elmondani hogy mit kell csinálni)

szükség van egy custom firmware-re, amit a gépen kibontasz, ebben lesz flash0 es flash1
    a recovery menüben USB módra kapcsolsz, így a PC-ről tudod közvetlenül írni a PSP-n a flash0-t es a flash1-et amiben a firmware-t tárolja
    felül kell írni a "jó" fájlokkal a gépről a PSP-n lévőket.

ennyi :)
  • Gomber
    íííííííírjatok mááá xd baszuus :D
  • Gomber
    Na mostmeg Shrekezni fogok xddd
  • Gomber
    Recovery menüből talán ugy tudod, ha a kernert 1.5 re állítod...sztem de nem bizti h müxeni fog!