40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30524 eddig egy internet search menüpontot láttam különbségként, de asszem tud ez még vmit :) -
#30523 Valaki ha lenne szíves megmondaná, hogy mit tud a 4.0-ás firmware?:) -
#30522 ázt. -
#30521 jó mert azt hallottam hogy nem tudja kezelni 3.80tól felfelé csak a dark alex féle patch-el :) -
#30520 Asszondod kinn van a 4.01m33?:O:O -
#30519 biztosan, 8-ast is. -
#30518 Sziasztok!
Már kérdeztem de nem kaptam választ.
A psp slim 3.60tól fölfelé akkor felismeri már a 4 gigás kártyákat ? -
#30517 ilyennel most már ne traktáld, most jött ki a 4.01, ugyanannyi munka feltenni. én már túl is vagyok rajta, rosszabb csak nem lehet :) -
#30516 Ja, hogy menjenek a házi progik is, rakd fel a Kernel Addon v2-t -
#30515 nnaszóval:
Töltsd le a 3.90m33 updater-t
Mádold az UPDATE mappát ide: ms0/PSP/GAME/
Szedd le HIVATALOS Sony 3.90 FW-t
Az így kapott EBOOT.PBP-t nevezd át 390.PBP-re és másold az UPDATE mappába.
Tehát az update mappába lesz egy EBOOT.PBP-d meg egy 390.PBP-d.
Futtasd a progit, ami úgy fog kinézni mint a sony hivatalos frissítője, de a cfw-t rakja fel!
Ennyi lenne.
De sztem előtte józanodj ki cseppet, nehogy elszarj valamit:D:D -
#30514 lövésem sincsen,gépem nincs itthon.
de marhagyorsan kidobták /vagy dobta az updatet hozzá.
gyors a srác(srácok),gyorsabb mint a sony:D -
#30513 valóban. mi jót tud ez 3.90-hez képest egy phat-en? :) -
#30512 kukk
de mamár jöttki 1.50 kieg,meg erre a ujra update ahogy néztem -
#30511 Nyugi nemfog xddd minden reggelem majd csokilikörrel kezdem--> a kávéba XDDD Amugy Aleexxxxxxxx :D Tuddsz nekem segíteni felraki azt a firmwaret ami neked van?:D Nekem is megjött a kedvem xd amugy régen én csináltam meg a PSP-m, én raktam rá OE verziót meg minden csak teljessen elfelejtettem mindent :D Priviben tudsz adni egy linket erről meg eltod magyarázni mit hogy csináljak?:) naon köszi előre is ::DDDD -
#30510 Nekem 3.90m33-3 van, én szeretek naprakész lenni:)
Gomber, egy kicsit eddzesd még a májad, adj neki kis munkát, nehogy ellustuljon itt nekünk a sok pspzés közben..:D -
#30509 Énsem frissítek! :D Én 72 nél leáltam xddddd -
#30508 Le vagytok maradva mint a borravaló! Már nem a 3.90-es a legújabb cfw.
Bár engemet nem érint - én nem frissítek. :D -
#30507 uuuuuuu kivok xd jóleittam magam xddd nemám most csak 3 sört ittam :) de nemkéne OFF-olnnk mert bannolva leszünk xddd -
#30506 a csokilikör az jó, a whisky-t már kevésbé komálom..:D
Helyettem is!;) -
#30505 Na megyek -i :) XDDDDDDDDDD -
#30504 XDDDD Hááát xd egykis fincsike csokilikört, meg viszkit :) De a kettő nem jó 1szerre ezért hánytam egy nagyot xdddd -
Mateus007 #30503 :S -
#30502 Mit ittál:) Inni én is szeretek:P De vasárnap fényes nappal.. Jól nyomod!:D(Y) -
#30501 Ja bocs, ittam...:S akkor majd máskor priviben írok! :S baszus már megint belecsöpentem egy jóónagy warezügybe :S :S :S A moderátortol elnézést kérek, és pls ne bannoljon...:S -
#30500 nee, ezt légyszi fejezd be a saját érdekedben, mert nem lesz jó vége.
ittál? :o -
#30499 FIgy én innen szettem le és tökéletes müködött: www.gamestorrents.com nem wareznak számntam csak segítek szegény szerencsétlennek! :D Amugy Neogeci! Igen az erkéjre vettem ki :))) -
#30498 kivitted az erkélyre? -
#30497 Hát be***rok! Letöltöttem egy második gow-ot, az ott fagy ki, amikor azt a sárkányt végleg legyőztem a várfalon...:@:@:@
Most töltök le egy GOW Full umd iso-t, arrol azt írták nem fagy ki sehol:) Remélem is..
Nem warezreklámnak szántam, a problémámat írtam le. -
#30496 Örömmel jelenthetem be hogy : a Lego Indiana Jones-t Kivittem! -
Mateus007 #30495 végre játszhatok ma!
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1 v. 2 a jobb? mert a 2 próbáltam , de a küldetések elég gagyik. -
#30494 Lego Indiana Jones
-
#30493 ez biztos jó lesz:)
-
#30492 miért nem adnak ki valamit ami hosszabb időre is jó? :(
vmi rpg:( -
Verseghy #30491 Én 576ba mutatták az eladók a GoW-ot, de engem nem győzött meg. Most inkább focizom^^ Meg a Pursuit Force-t nyomom. -
lowdog #30490 a jelzett iranyba kell tekerni az analog kart :) -
#30489 Bementem, nyomtam is 2 random gombot (amit ír) és utánna egy jobbra mutató csavarodó nyilat mutat.. nyomkodok mindent,, a jooy-t is , de arra nem jöttem rá..:D lehet én vagyok hülye kicsit..:P De maga a játék, az eszméletlen jó, ezt lehet meg is veszem:: -
lowdog #30488 tán nem igaz? -
#30487 "Miért jobb mint a sima Psp ?"
jaj ne kezdjük, delban. -
#30486 [moderálva] -
#30485 miután megölted a királyt, inkább a jobboldali szobába menj először, azt bűn kihagyni :)
amúgy vszínűleg szar változatod van/be van tömörítve.