PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
ColdFire
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
khmkhm, ezt nagyon hallkan... JEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!4444444444

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prince of Máté
Gémsztórenc...

5c0rp330n
khmm FlatOut Head On PAL MULTI5 PSP-OE khmmm

valaki erre plíz
elakadtam a god of war-ban vmi templomban vok és van 1 ló!megnyomom a kört kiir vmi faxságot és utánna semmi megint megnyomom ugyanaz!tom mit kell csinálni de nem tom hogy!

mennyiért lehet most real sony 2 gb memory sticket venni? az a baj h csak ezeket a kamukat találtam sajna......
Használhatók... attól függ hogy milyen módszerrel hamisítottak. Gyakori a felformázás, amikor egy 512 megásból csinálnak 2 gigásat, az értelemszerûen 512 mega erejéig akár még jó is lehet. Aztán sokszor csinálnak olcsó memóriacsipekbõl kínai bambuszkunyhóban kártyát, azok semmire sem jók. És még van pár hasonszõrû trükk. Ki kell fogni.

(( szerintem olcsóbb megvenni a drága, márkás, eredeti kártyákat ))
a vatera tele van fake memory stick- kekkel, de ezek semmire sem használhatók?
kisgabo
nálam... 😊

vaterán
deep
Hol érdemes Memory Sticket venni most? Gondolkoztam a 8 gigásban is. Vagy marad a 4-es, ártól függ. Hol van jó árban?
láma kérdés: hogy lehet a psp-n az umd-rip filmet lejátszani? mármint hova kell másolni, meg hogy lehet elindítani?<#lama>
MaSzKa
nekem lehet lesz de jó állapotba kicsit többért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

zsolltikka
Nincs beállítva MAC szûrés a routeren? Ha van titkosítás, az be van állítva a psp-n is? Megpróbáltál 2 cm-re routertõl csatlakozni? Próbáld ki hogy kikpacsolod a ps3-mat meg a lapitopit.

Igen pont addig jut el, aztán jön a "connection error has occured. The attempt to obtain the IP address timed out".
Furcsa mert közben arról a laptopról írok ami wifin megy...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

5c0rp330n
zsolltikka
Odáig eljut a psp hogy "obtaining IP adress" ?
Mit ír ki elõtte, utána?

Titkosítás van-e a routeren?

Kéne egy kis segítség! Vettem egy psp-t és próbálom beállítani az internetet, de nem akar elindulni. Routeren keresztül menne amire rá van kötve zsinóron a ps3 és egy laptop ami wifin megy. A psp felismeri a linksys routert 80%-os lefedettséggel de nem akar menni mégsem. Mi lehet a gond?<#confused><#conf><#help>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zsolltikka
Nna, nemrég elérhetõvé vált a két kommunikációs feature PSP-re. Skype, Go!Messenger. Egyvalami naon hiányzik. A mikrofon.
Úgy tudom, hogy a mikrofonnak több módja van:
- Go!Cam usb kamera
- Talkman progihoz való USB-s mikrofon bemenet
- SOCOM headset.

A Socom headsetnél úgytudom mindenképpen kell a távirányító. Mivel a mikrofonos headsetnek négyérintkezõs 3,5 mm -s jack csatlakozója van, és ez a csatlakozóbemenet csak a PSP Remote távirányíton van.

Ez igaz?

Én megcsináltam a saját headsetemet melynek egyik vége 3,5mm-s 4 érintkezõs jack, a másik vége 2 db 3,5mm jack bemenet. Az egyik stereo, a másik mono. A kábelhez leírás itt.

Csak az a kérdés, hogy hogy lehet a slim psp-hez való remote távirányítóhoz hozzá jutni?
Azt ugyanis csinálni nem lehet, mivel a slim-en a fejhalgató bemenet mellett van egy 8 pólusú csatlakozó (a fat-nél 2X3). Ezen keresztül kommunikál soros adatátvitel használatával a távirányító (hangerõ, zenelejátszó funkció vezérlés). A távirányítóban ezért mindenféle ic, meg egyéb kütyü van, úgyhogy DIY kizárva.

Valakinek ötlet a mikrofon probléma körre?

kisgabo
nekem van, de mi az a 30 körül? 😊

ColdFire
a fórum nem, csak a topik :]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

5c0rp330n
nézz át a gow topicba 😊

fikoo
csak én érzem úgy vagy tényleg kihalt egy kicsit a fórum?

Kokesz02
eladó!😊

kokesz

Kokesz02
nincsen valaki akinek van egy joálapotu psp fat-je 30körül?

kokesz

ColdFire
én is <#wow3>

Prince of Máté
Utána tegyétek fel az SP1-et is<#hehe>

Windows XP - Windows Vista - OSX Leopard
A theme mappába kell õket másolni... <#vigyor2>
Prince of Máté
Még nem...
Elvileg jövõ héten érkezik de ezt mondják már 3 hete.

kisgabo
attól még nem kell sötétnek lenni, psp windows-al. gratulálok.

kijozu
"Életkor: 14-18 között"
mi a fasz bajod van??
lb 2-3 napja van PSP-m!

^^Arielle Forever^^

MaSzKa
sandisk megjött már neked?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

miért jó feltelepíteni a mac os x et psp-re ???
kisgabo
Életkor: 14-18 között <#idiota>

SpeedXHUN
de azért a dolgokat nagyon vágod😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
ÚRISTEN<#falbav><#bdead>

jaja, s ha feltelpíted az OS X-et utána érintõképernyõssé válik a PSP kijelzõje.
😛

inkább nagy FAQx, ha minden alap kérdésre 100000xer válaszolnék.. 😄
Szerintem sokan azt hiszik, hogy poénból írtam össze amit... Néha sírni tudnék, hogy egyesek mennyire nem veszik a fáradtságot egy kis utánaolvasásnak.

5c0rp330n
Vistát PSP-re? az már régi, elavult. Windows 8-at javasolnám inkább. vagy OS X Leopard-ot minimum.

5c0rp330n
az nem matrica szvsz, ré van festve vagy bele van vésve vagy mittomén.

kijozu
és azt nem tudja valai hogy kell feltelepírteni a Vistát vagy az XP-t a PSP-re??

^^Arielle Forever^^

SpeedXHUN
amúgy Te egy élõ Faq vagy😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

hehe.. ingyenes.. az Encoding-ot állítsd át western-re..
Alapból tudsz ékezetes karaktereket bevinni, csak nyomd meg 2xer a select-et a szövegbevitelnél.. akkor elõjön a többi ékezetes karakter is.
üdv

nemtom.. de az én blogomat is sikeresen teleírkálja.. olvasni nem akar..
PSPFilez offline van.. ass az extra supportjra vár.
Itt van a FAQ tárolt változata: kattkatt ide

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan magyarított firmware PSP-re, amivel az internetes oldalakon már megjeleníti az ékezetes betûket, vagy akár olyan, amivel ékezetes betûket írni is lehet? Ha van ilyen, mennyiért elérhetõ? Légyszi írjatok! Elõre is köszi! További szép napot mindenkinek!
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Csak a fény miatt néz ki rózsaszínnek!
Azt a Kratosos matricát nem lehet valahol megvenni?

kijozu
de a KUUU GYIK nem megy!!!!
a 3.90 M33-2 az már egy frssített verzió??
nekem most simán a 3.90 M33 van!

^^Arielle Forever^^