PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(( szerintem olcsóbb megvenni a drága, márkás, eredeti kártyákat ))
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Furcsa mert közben arról a laptopról írok ami wifin megy...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Mit ír ki elõtte, utána?
Titkosítás van-e a routeren?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Úgy tudom, hogy a mikrofonnak több módja van:
- Go!Cam usb kamera
- Talkman progihoz való USB-s mikrofon bemenet
- SOCOM headset.
A Socom headsetnél úgytudom mindenképpen kell a távirányító. Mivel a mikrofonos headsetnek négyérintkezõs 3,5 mm -s jack csatlakozója van, és ez a csatlakozóbemenet csak a PSP Remote távirányíton van.
Ez igaz?
Én megcsináltam a saját headsetemet melynek egyik vége 3,5mm-s 4 érintkezõs jack, a másik vége 2 db 3,5mm jack bemenet. Az egyik stereo, a másik mono. A kábelhez leírás itt.
Csak az a kérdés, hogy hogy lehet a slim psp-hez való remote távirányítóhoz hozzá jutni?
Azt ugyanis csinálni nem lehet, mivel a slim-en a fejhalgató bemenet mellett van egy 8 pólusú csatlakozó (a fat-nél 2X3). Ezen keresztül kommunikál soros adatátvitel használatával a távirányító (hangerõ, zenelejátszó funkció vezérlés). A távirányítóban ezért mindenféle ic, meg egyéb kütyü van, úgyhogy DIY kizárva.
Valakinek ötlet a mikrofon probléma körre?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
😛
Szerintem sokan azt hiszik, hogy poénból írtam össze amit... Néha sírni tudnék, hogy egyesek mennyire nem veszik a fáradtságot egy kis utánaolvasásnak.
^^Arielle Forever^^
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Alapból tudsz ékezetes karaktereket bevinni, csak nyomd meg 2xer a select-et a szövegbevitelnél.. akkor elõjön a többi ékezetes karakter is.
üdv
PSPFilez offline van.. ass az extra supportjra vár.
Itt van a FAQ tárolt változata: kattkatt ide
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan magyarított firmware PSP-re, amivel az internetes oldalakon már megjeleníti az ékezetes betûket, vagy akár olyan, amivel ékezetes betûket írni is lehet? Ha van ilyen, mennyiért elérhetõ? Légyszi írjatok! Elõre is köszi! További szép napot mindenkinek!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(