PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
2,5 óra alatt pedig tutira feltölt szvsz, még volt hogy néztem direkt az idõt. de 3 óra felé biztosan soha nem ment. valaki pedig ennek a szélsõ határnak írta a dupláját (5-6 óra töltés), aminek kb annyi igazságalapja van, mint a "legfeljebb 2ésfélóraalattlemerülésbármitõl"-nek.

Nekem ilyen van, minden jól megy.

PSN: berghold

Milyen "mezei" SanDisk 4 GB Memory Stick Pro Duo (ami a képen van)? Van valakinek tapasztalata? (fõleg az érdekelne akadnak-e rajta a játékok - nyilván nem a GTA: VCS cso-ba 😄)

Nekem a fat soha nem tölt fel 2,5 óra alatt 0ról. Nagyon sokáig tölt, pedig nincs kinyírva az akku.
Másik témához nem szólok hozzá, mert nem figyelem mennyit bír, csak használom.
Ha lemerül akkor feltöltöm.

Sephi
A "JATEKROL VAN SZO" mondatban mi nem vilagos?

Ti tenyleg direkt nem figyeltek mit ir az ember?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hááát.... 4+ óra GoW is súrolja a kamu határát... vegyél egy órát, mert az hogy te 4 órának érzed a 2,5 órát az egy dolog, egyszer mérd is le <#vigyor>
wordsworth
Akkor én most szintugy kiallok neo mellett, mert tényleg baromságokat írsz 😊 nekem is bõven bírja, akkor ezekszerint az összes psp amit láttál gány vagy nemtudom...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Sephi
Jah es csak az egyik a SLIM az ami "meg van aldva" 😄

Es mindben eredeti aksi van nem az a utangyartott szar.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kiszamoltam. Cegban van 27 PSP , kb 2.5-3 orankent toltik oket. Nekem volt 4 szemelyes PSP-em amibol az egyik SLim. Soha egyik sem birta meg tobb mint 3.5 oranal tobbet. JATEKROL VAN SZO! Sot az ilyen GTA LCS -nel ket es fel ora utan halt be pedig zsir uj volt.

Es nalad mit jelent hogy jol karban van tartva?

5c0rp330n
5-6 óra töltés? jó, köszi. 1800mah-os fat töltõdik legrosszabb esetben 2,5 óra alatt fel nulláról fullra. és ezután egy 333mhz-en futó wifis játék nem meríti le 4 óra altt.

Hjajj, csak neked kis korrekcióval a vesszõk terén:
ha jól karban van tartva kb 4,5 és 5 órát bír filmre és játékra, zenére kb 10óra
Így már vili? 😛

Sephi
Vigyazz ne mondj ilyeneket mert mindgyart elkuld a francba, hogy kamuzol.

Sephi
Ott irta hogy jatekra es filmre 10 orat birja az aksija.

En a jatekra ertettem , sem a zenere sem masra. Nekem te ne mond hogy a GOW -od birja tobb mint 3 ora mert nem hiszem el neked.

Stilusbol meg vegyel vissza mert ezt erre nem dijjazzak.

Senki sem mondott semmit a filmrol sem a zenerol.

Maskor olvasatok vegig a mondatokat es nem hirtelen felindulasbol irni itt illedelmes mondatokat.

Jah es Mate-nak jeleznem hogy en mar akkor PSP-et bontottam darabokra amikor o meg azt sem tudta mi az.

Az se mindegy, hogy slim vagy fat géprõl van e szó. a slim lényegesen kevesebbet bírhat ezekszerint, mert az én 2 hónapos slimem akkuja kb 3 óra játék alatt kipurcan 5-6 óra töltés után.

5c0rp330n
neked sem sokszor lehetett psp a kezedben, különben ilyen ormótlan faszságot nem mondanál. és most bocsi a hangnemért, de elárulnád, hogy ha ennyire közöd nincs a dologhoz, miért teszel ilyen állításokat? Az én aksim eléggé le van strapálva, 3 éves a PSP-m, sokszor volt olyan idõszak, hogy napi szinten tölöttem, annyit játszottam vele. és az aksija még most is kibír LEGALÁBB 4 óra GoW-ot, ami 333MHz, és jobban le se terhelhetné SEMMI, csak ha wifi-t is használna mindeközben. filmlejátszásra most is RÖHÖGVE kibír 5 órát, te meg a 2 és fél órádnak qrvára örülhetsz és el is mehetsz vele a faszba. zenehallgatásra pedig 11 órát kibír a megfelelõ programmal. ez tény. 3,5 óra alatt én még semmilyen lestarapált PSP-t nem láttam lemerülni semmilyen dologtól és rajtad kívül sneki más sem. akkor most el lehet dönteni, hogy ki kamuzik.

Prince of Máté
Már bocs, de pont te cáfolod meg a mi állításunkat, aki abszolút láma PSP terén? :S

NEOreg3
zenéhez elég 100mhz-en üzemelnie+képernyõ is ki lehet kapcsolva közben, simán meglehet a 10 óra-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sephi
10 orat bir a PSP ha jol karban van tartva? Ne haragudj de ekkora baromsagot en az eletemben nem halottam. Legalabb ne rohogtesd ki magad ilyen kijelentesekkel.

3.5 oranal tobbet nem bir semmilyen PSP es aki az ellent alitja az kamuzik. Lehet olyan szuper aksival de az meg roncsolja szal nem erdemes.

Szoval hagyuk mar az ilyen baromsagokat, mert mind tudgyuk jol, hogy egy nagy szar az aksi.

wordsworth
8ért nem volt sok sztem, és az ff crisis is tökéletesen megy 😊

NEOreg3
3 éven belül kb 50x-esére (sõt...) fog nõni a memorystick-ek kapacitása, ne hidd, hogy 10 évig fogod használni😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

torrente
Ja, csak 10 év múlva már nem fog létezni a cég. <#kuss>

SpeedXHUN
de 10 év gari az már vmi😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

MaSzKa
sansisk-et elveleg nem hamisítják

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Énvagyokazapád
szvsz még újonnan is lehetett volna ennyiért venni, csak nem eredetit 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaSzKa
sztem olcsobban is leheteett volna kapni használtan olyan 6eft

wordsworth
nah nem bírtam ki vettem memsticket sandisk 2GB pro duo 8000 forintér mingya nézem FFet 😄

MaSzKa
ha jól karban van tartva kb 4,5 és 5 órát bír filmre és játékra zenére kb 10óra

MaSzKa
15500Ft a 4GB-os Sandsik Ultra2 10év gari

digitalmix.hu

Én is az "inkább csak 3-3.5 órát bír" táborhoz csatlakoznék <#vigyor2>
skajwa
Én a 10 órás repülõ utamon megnéztem 2 filmet, játszottam is vele, meg zenét is halhattam 1 órát. Min. fényerõ, és mivel "agybadugós" fülessel használtam, a hangerõt sem kellett nagyon magasra venem. Játéknál kikapcsoltam a hangot. Persze nem ment végg 10 órát, de 5 éf fél -6-t igen!

Prince of Máté
Néztél te már filmet rajta?

Sephi
6 óra ?😄DDDD LOOL! Ha kibírja a 2 es fel orat orulj 😄

5c0rp330n
6 óra kb pont bele kell, hogy férjen, a fényerõvel sztem nem is kell túlzottan takarékoskodni (világosban nem látni semmit ugyebár levett fényerõvel), a füles használata viszont javasolt. az aksi állapotától is függ sztem a dolog, 4 órát mindenképpen bírnia kell szerintem.

Prince of Máté
Nézd fülhallgatóval és min fényerõn!

deep
2 filmet talán kibír, ha lentebb veszed a világítást😊
fikoo
nézett már valaki filmet PSPn hosszabb úton? Meddig bírta <#idiota>
Én ugyanis meg szeretnék nézni párat a holnapi 6 órás utazásomon

5c0rp330n
sztem nem, 15k-ért 4 gigásat kapsz.

wordsworth
SanDisk Memory Stick Pro Duo 2GB 10 ropiér megéri?

Talán rossz helyre tettem valamit?
Sziasztok!

Légyszi, ha tudtok, segítsetek! Régóta vadászok fájlkezelõt és olyan lejátszót, ami .avi-kat is kezel a PSP-mre, és találtam is (FileAssistant, PMP), de indításkor mindig 80020148 vagy 8002014C hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem a hibaüzenet jelentésének, de abból sem lettem okosabb... :-( Mi lehet a gond? Hogy lehetne segíteni rajta?
A gépem 3.71. M33-2-es.
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni! Szép napot mindannyiótoknak! Helló!
wordsworth
Szenvedés az FFet rippelni.. de meglesz 😄

Tényleg elég gagyi. Ennél még a Juiced is jobb. Burnout meg...

deep
Vicces próbáltam lenni. Ezek szerint korlátozottan sikerült. Akkor mondom máshogy. A játék szar. Nem éri meg baszakodni vele. Ha mégis, én szóltam😄
Én olyan vagyok, vagyis voltam, mert nem tetszik-> nem játszom vele :p

PSN: berghold

skajwa
Ezt most hogy érted? Ti milyen verzót töltöttetek le? Van olyan akinek fut a prostreet?

wordsworth
akkor sajnos vagdalkozni kell.. gondolom only english nyelv van benne, tehat azt meg nagyon nem lehet kiszedni :S

ISO: 1.59 Gb
CSO: 1.06 Gb

wordsworth
Huhu FF crisis 😊Szedem is, sajnos 1.1GB valahogy 950mb-ra le kellene rippelni, de gondolom azt csak ugy erhetem el, ha videokat kiszedem.. Viszont ahogy nezem ISO talán CSO-val elérhetõ...

Prince of Máté
Na elkezdtem ma újra az LCS-t a második szigetrõl, aztán át is vittem Shoreside valere 😛
Nagyon tetszik a játék, csak a multit nem tudom kipróbálni.

5c0rp330n
Final Fantasy VII Crisis Core USA PSP-EMINENT