PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold

Másik témához nem szólok hozzá, mert nem figyelem mennyit bír, csak használom.
Ha lemerül akkor feltöltöm.
Ti tenyleg direkt nem figyeltek mit ir az ember?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Es mindben eredeti aksi van nem az a utangyartott szar.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es nalad mit jelent hogy jol karban van tartva?
ha jól karban van tartva kb 4,5 és 5 órát bír filmre és játékra, zenére kb 10óra
Így már vili? 😛
En a jatekra ertettem , sem a zenere sem masra. Nekem te ne mond hogy a GOW -od birja tobb mint 3 ora mert nem hiszem el neked.
Stilusbol meg vegyel vissza mert ezt erre nem dijjazzak.
Senki sem mondott semmit a filmrol sem a zenerol.
Maskor olvasatok vegig a mondatokat es nem hirtelen felindulasbol irni itt illedelmes mondatokat.
Jah es Mate-nak jeleznem hogy en mar akkor PSP-et bontottam darabokra amikor o meg azt sem tudta mi az.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
3.5 oranal tobbet nem bir semmilyen PSP es aki az ellent alitja az kamuzik. Lehet olyan szuper aksival de az meg roncsolja szal nem erdemes.
Szoval hagyuk mar az ilyen baromsagokat, mert mind tudgyuk jol, hogy egy nagy szar az aksi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
digitalmix.hu
Én ugyanis meg szeretnék nézni párat a holnapi 6 órás utazásomon
Légyszi, ha tudtok, segítsetek! Régóta vadászok fájlkezelõt és olyan lejátszót, ami .avi-kat is kezel a PSP-mre, és találtam is (FileAssistant, PMP), de indításkor mindig 80020148 vagy 8002014C hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem a hibaüzenet jelentésének, de abból sem lettem okosabb... :-( Mi lehet a gond? Hogy lehetne segíteni rajta?
A gépem 3.71. M33-2-es.
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni! Szép napot mindannyiótoknak! Helló!
PSN: berghold
CSO: 1.06 Gb
Nagyon tetszik a játék, csak a multit nem tudom kipróbálni.