PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Nekem is ilyen van! Nagyon jó kártya!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

NEOreg3
fájnöl fantazi krízis kóóór!!!!négy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sephi
Ha te ajandekba kapnál egy fake-et akkor beszolnal annak akitõl kaptad? Habar a stílusodat tekintve nem csodálkozom.

Én kerek elnézést.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Prince of Máté
Nem kellett volna rá sokat várni, ha lenne raktáron...
Sajnos pont úgy jött ki, hogy elfogyott.
Ha úgy nézzük még gyorsan hozták ki, mert hétfõn lett náluk kártya, és másnap kihozták!

Ne haragudj, nincs veleszületett készségem, amivel érezném, hogy honnan akasztottad le a bóvlit. De igyekezni fogok a jövõben.
Sephi
Ne kínozd magad 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Eh...

Nem vettem. Kaptam. Majd biztos odamegyek ahhoz akitõl kaptam es majd jól elkuldom mert fake. Gondolkozzál mar egy kicsit mielõtt ilyeneket írsz.

deep
Az okozza, hogy olyan bûnszar az a játék, hogy el sem indul, ezzel kérve elnézést a silány minõségéért...
skajwa
Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Slim psp-m van és 3.60 m33 van rajta. Minden játék kifogástalanul fut rajta, de a pro street indulás után megáll. Mi okozhatja ezt?

Ez akkor gondolom még fel se merült benned amikor féláron, fillérekért megvetted... <#confused>
Sephi
A fake 4gb-oson 😞

Sephi
Lol most deritettem ki, hogy a 4Gb-osom FAKE.

Detect FAKE MSPD

áááááh, elmondhatnád milyen kártyán akadozott... ha nem ertedeti(nyílván nem az), akkor nagyon nem jelent semmit.
De, ha betéved valaki megint azt fogja hinni, hogy HS/ultra/extreme kártya kell mindenképpen a psphez, ha ezt elolvassa, holott egy akármilyen márkás kártya bõven jó.

PSN: berghold

Sephi
A Gow az pl borzalmasan akadozott a 4gb-on. A HS-en pedig tépett 😄

Sziasztok!

Légyszi, ha tudtok, segítsetek! Régóta vadászok fájlkezelõt és olyan lejátszót, ami .avi-kat is kezel a PSP-mre, és találtam is (FileAssistant, PMP), de indításkor mindig 80020148 vagy 8002014C hibaüzenetet kaptam. Utánanéztem a hibaüzenet jelentésének, de abból sem lettem okosabb... :-( Mi lehet a gond? Hogy lehetne segíteni rajta?
A gépem 3.71. M33-2-es.
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni! Szép napot mindannyiótoknak!
Az ultrát vegyed, 1200-at megér, ha nem kell rá 1 hónapot várni, ha kell, akkor te tudod 😉

Extreme psphez már tényleg felesleges fõleg ennyiért.

MaSzKa
Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB

én ezt vettem 16,8eft-ért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

KillYou
Sandisk MemoryStick Pro Duo 4GB és a Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB kettõ közöt nincs 1200ft akkor meg már mindegy.
A Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 4GB a normálhoz képest majd +12ezer az tényleg teljesen feleslegesnek tünõ.

http://www.agumi.hu/

MaSzKa
bocs elnéztem

az a lényeg eredetit kell venni

a gigapackhoz jár 1gb-os gyors 5mb/s

a slim német pack-hoz 2gb-os gyors 5mb/s

és lehet eredetit kapni duo pro-ból is az biztos jó

WTF? még a vesszõ nélkül sem tudom, hogy lehet félreérteni.

PSP-hez a sima, NEM hamis is elég.

Meg nem tudom minek jönni ezzel a High Speedes baromsággal, ha hamis a kártya, akkor a High Speed sem jelent semmit, ha pedig nem hamis, akkor jól jön, de nem szükséges a psphez, mert az 5mb/sec írási és 7,5mb/sec-es olvasási sebességgel én pl. bõven megvagyok.

De egy profi nagyfelbontású fényképezõnél elhiszem hogy szükség lehet a képek gyors kezelésére, amihez ennél jóval nagyobb sebesség is kellhet.

MaSzKa
PSP-hez a sima nem hamis is elég.

ez a vicces

gagyi 1 szar
neken 2 high speed is kifingott már és ismerõsnek is 1db

hosszútávon drága lehet

és kurvaléassan lehet rá írni és gari sincs rá

Ez volt a kérdés:
"Van amihez nem elég a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II sebesége és inkább a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III kellene?"
Erre a válasz az, hogy van de nem PSP témában.

Amúgy nem tom mi a vicces azon, hogy teljesen jól megy minden egy nem ultra/extreme Sandisk kártyáról...

MaSzKa
lol

Ezek nem a psphez vannak kitalálva, hanem fotózáshoz.
PSP-hez a sima nem hamis is elég.

KillYou
Igaz Sandisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB és Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 4GB csak elöbb lusta voltam másolni és csak töröltem egy I-t.

MaSzKa
már ugy van 😄

Válasz 'KillYou' üzenetére (#28215) Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II ilyen nincs csak Ultra II

Prince of Máté
Ha úgy nézzük nekem már most kevés, de ha okosan gazdálkodsz vele, pl amit lehet átraksz CSOba, és kiveszed belõle a nyelveket kivéve az angolt, akkor akár a felére is lehet csökkenteni a méretet!

NEOreg3
szerintem nincs

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

KillYou
Van amihez nem elég a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme II sebesége és inkább a Sandisk MemoryStick Pro Duo Extreme III kellene?

MaSzKa
most 1 hónap után kevés lett a 4GB-os is :-(

kellene 16GB-os az 1 darabig jó lenne

Prince of Máté
Ja, pl az Autós játékok, fõként az NFS, és a GTA-k.
Persze vannak még mint pl a GoW.

MaSzKa
van eredeti Sony
MemoryStick
MemoryStick Duo
MemoryStick Duo Pro
MemoryStick Duo Pro HG

ha a 4gb-os sima MemoryStick akkor akadozhatnak a gamesok mert a kártya olvassási sebessége lassú

de ha Hamis MemoryStick Duo Pro vagy High Speed akkor mivel az olvasása jó ugy nem akadozik a games

CSO-ba a játékok 3%-a akadozik a tömörítés miatt ezek a gamesokat ha még a pc hdd-rõl futtatod akkoris akadoznak

MaSzKa
üdvözöllek a Sandisk táborba 😄

Prince of Máté
Nem, mert ez az elsõ gémem, meg nem akarok szarakodni az 1,6 gigás isojával 😛

SpeedXHUN
nekem 4gb os van és tudom hogy nem high speedes mivel a 2gb os sem az (ha 10 alatt vetted)
vaterán asszem memory king a neve fake de nagyon gyors és szerencsémre nem döglött még be.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
VCS-t nem adod el?

deep
Jó de azért az egérkattintás még megy ugye? Olvasás esetleg?
Prince of Máté
Azért mert az hamisított, a sima nem high speedes kártyán sem akadozik, csak a faken.

jólvan köszi szépen nem mindenki lehet olyan kocka, mint te... látom sok segítõkész ember van itt... te lehet h egész nap ezt a szart bújod, de én nem. ajánlom magam. pá
deep
Dehogy. Nem kell. Letöltöd, bemásolod és megy.
Szerinted kell esetleg valamin változtatni a gyári körülmények közül, hogy elinduljon a warez??? Segítek, kell. Pontosabban meg kéne venni az UMD-t... De ha már ez nem megy, akkor legalább olvass. Pláne, ha az arcodba van nyomva a link. Igen, azaz ott fent lóbaszó betûkkel: Gyakran Ismételt Kérdések. Elnézést a modorért, de kikészültem...
sziasztok. letöltöttem psp-re játékot csináltam neki egy game mappát ahova bemásoltam a *.cso fájlt. namost nemvagyok tisztába vele, hogy a psp-t fel kell e törni, mert nem nagyon akarja felismerni a játékot. mit lehet ilyenkor csinálni? köszi
Sephi
GTA LCS nekem a 2gb-os High Speed-es kartyan csodalatosan , aladas mentesen fut. A 4gb-os nem high speed-esen jatszhatattlan.

Prince of Máté
Ja, és mind 100%os

ColdFire
sok mentés található a neten ;]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prince of Máté
VCS megvan ereditben, az LCS-t meg elvittem kb a második sziget közepéig, de elveszett minden mentésem, mert elfejeltettem lementeni 😞
Nincs valakinek olyan mentése, ami a második szigeten van? 😞
A pro street, loco roco, Patapon, PoP, Burnout mentéseit is elveszettem többek között...
Kezdhetem õket újra.
Amúgy kijött a 3.93 FW

SpeedXHUN
kemény!
grat hozzá
GTA-t feltétlenül próbáld ki😄

Prince of Máté
Na úgy volt, hogy ma jön meg a memkari, de nem telefonáltak, fel akarta õket hívni...
Aztán most csörgött a telefonom, hogy itt van a ház elõtt😛
1 hónapba és 16870 ftba került. (de megérte kivárni😄)
Formázva 3,9 gb a PSP-ben.
Kb 9 megabájttal másol, ami duplája a standard kártyáknak!

Dobok fel róla pár képet:

használ vki gomessengert?ha igen akkor felvenném partnernak!

fikoo
De azért jöhetne már a 4.0-ás <#finom>

Nekem sincsbajom a 3.90-el...