40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • 5c0rp330n
    faszomat álljatok már le.
    Gomber: ez itt nem chat, ne spammeld szét a topicot a semmitmondóbbnál semmitmondóbb kommentjeiddel, vagy azokkal a kérdéseiddel, amik 400szor ki lettek már tárgyalva, az ilyenek miatt sok ember sok fáradozással direkt azért csinált egy leírást, hogy az ilyen kérdéseket el lehessen kerülni, csak el kell olvasni, minden gyönyörűen le van írva lépésről lépésre. ha erre lusta vagy, akkor nem értem, hogy mit akarsz egyáltalán.
  • kicsirobi
    Nem tudom
    De leformáztam a memókarit is,és iso mappa se volt
  • Gomber
    Nem kívánatos vagyok itt! :( Akkor most nem írok ide 1ideig! :( Sziasztok!
  • Banyapapa
    namost,sajn gépem nincsen itthon,DE!!!
    más leirja,ha updatelve van egy FW,akkor a system menüben meg leeht nézni hogy télleg rajta-e van (asszem pl:3.52-4-et kellene látni talán,vagy valami jelzést).

De perpill ezt nemtom meglesni én.
  • Gomber
    Nem szoktam, inni képzeld el...azt cska ugy mondom!
  • Gomber
    Elvileg felrakta...volt egy corupen date, meg megy másik naptáros szarság, arra rámentem, és 2 X, az csinált valamit! Utána kikapcsolt, bekapcosltam és most elindítottam, a 3.90 M33-3 at...
  • Banyapapa
    az hogy lehet?
  • AleXXXXX
    Ember! Te virnyákolsz, hogy óóó neked nem kell leírás, egyszer meg kell leíros baszod, nem veszed észre, hogy mindenki segíteni akar???
    Te meg itt töcskölsz 1 napja a szaros fw telepítésedde, és még neked áll feljebb??? Meg eleve nem tudom mien ember az, aki "részegen" bírogat a fórumra.. kiváncsi lennék rád.. 3 sörtöl bebaszni...pff egy 7.es jobban bírja akkor a piát mint te(öcsém)
  • kicsirobi
    igen
  • Banyapapa
    csak ezután.
  • kicsirobi
    Sziasztok.
    Felraktam a 4.01-es FW-t,és nem látja az ISO-fájlokat.Mi lehet a baj,légyszi segítsetek
  • Gomber
    Köszi! És ezután meg mehet rá a 3.90 M33-3?
  • Banyapapa
    itt a4es update linkje
    lekapod,felmásolod a psp-re seplugins-t,meg a GAME150 mappába,azt a m33updater4es mappát,elinditod psp-n és ennyi,lemegy az haamr.
    és lesz olyan 3.52-d,amiben megvan a 4es frissités,mehet a többi uj rá.
  • macselek #30591
    Nyugi már
  • Gomber
    Csak agy egy kurva faszopo rohatt linket ahonnan le lehet tölteni a szükséges dolgokat basssszzzzaaameegg! :@@@ meg ahol levan írva mi a faszom gyíííkját csináljak!!!
    Elnézést a káromkodásért, de minyá kibaszom a PSP-m az ablakon mááá
  • Gomber
    De baszus, KURVA NAGY az az oldalt azt sem tom mit kereseekk :@@@@
  • Banyapapa
    pspfilez oldalon megvan.
    de valami nagyon szar ott,nem tok linkelni oldalt ide,meg letöltésnél is visszadob elejére.
    de ott a leirás,meg a cuccok is-talán- (franc tudja gyökér oldal nem enged letölteni,vagy ez a uj firefox ilyen szarkupac)
  • Gomber
    Na akkor kapok egy leírást? link nem is kell csak egy rohatt leírást! meg a cuccok nevét...
  • Banyapapa
    ezt fel ne rakd
  • Gomber
    Figy, és 4 es update? Nem naon vágom...adsz egy linket? meg egy leírást? Ja és sry all hogy ien szar vok :S
  • Gomber
    http://www.psp-hacks.com/file/1506 ->>> Ez jó uptdatenek? Már csak 1 updater kéne! :S
  • Banyapapa
    már nem jó.
  • Banyapapa
    igy indul a leirás elsö sora:
    ", Akkud minimum 78%-ra legyen felöltve és a FW-nek minimum 3.52 M33-4 nek kell a PSP-den lennie."
    ez a uj 4.01-hez.
    szal kell a 4es update 3.52höz,adig nem fog müködni,söt leeht az a baj 3.90 telepitésnél is.

Ha ugyse megy,marad a pandora akksis megoldás
  • Gomber
    3.52 M33-am van. Custom fw.
  • Gomber
    leszarom a pandorázást! Megpróbálom felrakni a 4.01 -et azt talán felteszi! TUd valaki linkeket adni? Leírás nemkell, gondolom mindegyiket ugyan az a leíár alapján kell megcsinéálni!
  • Banyapapa
    De 3.52 van neked a sima?
    kellene rá az update is ,a 4es.
  • AleXXXXX
    de az cfw-s uh meg tudo csinálni
    Sőt kapaszkodj meg, én nekem is 1 psp-m volt, nem cfw-s és mégis megcsinálam (vettem pandora aksit):D
  • Gomber
    Ja, és nekem csak 1 PSP-m van! :S
  • Gomber
    vagyis, pont az hogy sok van, és mire megtalálom már réges régen uj cfw les! :S
  • Gomber
    Kösz, itt semmi nincs!!!
  • AleXXXXX
    www.pspfilez.extra.hu
  • Gomber
    és leírnál mindent, hogy hogy csináljak és honnan sedjek le?
  • AleXXXXX
    a pandorát neki=pandorázd , magyarul downgradeld 1.50re és rakj fel mindent újra először a 3.52m33-at, arra 3-as pachot, és arra a 3.90-et, arra pdig a kernel addon v2-t.
    Haver psp-jét épp most hackeltem ebéd előtt, ezzel is ugyanez volt mint a tieddel, pandoráztam, és most 3.90m33-3+kernel addon v2 van rajta:)
  • Gomber
    Ezt nemhiszem el! 11:33 perckor elindítottam , és mostvan 12: 50 perc! Ez több mint 45 perc Banyapapa Szerintem szar vagynemtom!
  • Gomber
    Alexxxx miaz a "PANDRÁT NEKI!!" ????
  • Gomber
    3.52 M33 van a PSP-men, de uyge 1.5 re kell rakni, mert hanem rakom akkor rámegyek kiír valamit és ujra indul! Amugy ténleg 45 percig is tarthat? Az én meóm 2 gigás, hamis, High speed...aszittem hogy befagy, és mindig kiléptem, de akkor most elindítom azt hagyom!
  • S8DJ
    4.01 M33-2
    1.50 Kernel addon for 4.01.
  • macselek #30567
    Van akinek megy a go messenger? Én már vagy 12 accot csináltam, és egyik se működik, az elsőt több mint 12 órája:S Nem tudom mit tudnék még tenni...
  • AleXXXXX
    hmm.. most velem is ez van, ezelőtt ment.. akkor asszondom PANDRÁT NEKI!!
    Ez nállam mindent megold:)
  • Banyapapa
    memotol függ a sebbesége,lehet akár 45 perc is