40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #30685 Upsz... a kérdés az volt hogy miképp -
rnd #30684 Ha eredeti játékokkal akar játszani akkor nem kell. Ha homebrew-t vagy varez-t akar akkor muszály lesz. -
#30683 Segitsegeteket szeretnem kerni.
Egy kedves kollegamnak jelenleg van egy sima PSP-je a 4.01-es FW-vel.
Mikeppen kell erre modelre felrakni a Custom FW-et? Sajnos jelenleg nem tudom megnezni, mert a SG is alig jon be a bongeszoben.
Tudna nekem valaki segiteni plz? -
S8DJ #30682 Onnan rendeltem egy PS2-t másnap itt volt de inkább memó kártya nélkül rendeld meg mert szerintem fake. -
#30681 Sziasztok,
van valakinek tapasztalata a golemkonzol-lal? Van nekik elvileg okosított (3.90 M33) psp-jük,4gb-os memkártyával 49k-ért. Szerintetek megéri, vagy az ilyen pakkokba csájníz kártyát raknak? Köszi a válaszokat!
Egyéb építő jellegű tanácsot is elfogadok Psp- ill. memóriakártyavásárlással kapcsolatban:)
-
lowdog #30680 ha már gémekről van szó...
cc:ff7, mhf2, jeanne d'arc nálam kábé a legalja, viszont a toppon mindenképp gow, patapon, ratchet size matters, echochrome, exit, tekken, no és persze a loco roco! :)
persze ez csak az én véleményem :) -
rnd #30679 Mondtam én hogy ízlések és pofonok...
Én ezt a kettőt max a top 40-be teszem, a top 5-be semmiképp... akkor hova férne a patapon, a cc:ff7, a gow, a mhf2 és a jeanne d'arc? -
#30678 nem csak én mondom.. most néztem, annak a játéknak az értékelése 10/9 (Outstanding) átlagosan mindenhol, gamespot-on editor's choice és hasonló értékeléseket kapott hasonlóan nagy oldalakon is. Ratchet is hasonló módon 10/9 átlagosan mindenhol. szóval valszeg veled lesz a baj, nem velem :) -
#30677 wow -
#30676 "annyit sem ér mint a MGS portable ops"
ne tetőzd, ne tetőzd :) az a játék szintén minimum egy top5-ös psp all-time classic. :) -
#30675 max a te személyes top3-adban, számomra az a játék annyit sem ér mint a MGS portable ops:) már csak halovány emlékeim vannak valami mókusmajomkeverékizéről ami robotokra lövöldözött egy pálmafás szigeten, hát hogyismondjam platformjátéknak eléggé sz*r volt, ellenben a Daxter sok kellemes percet szerzett nekem=)
-
#30674 "az előző rész is csak kidobott pénz volt az ablakon"
az a játék mindenképpen benne van az eddigi összes PSP játék közül a top3-ban, úgyhogy kifejtenéd bővebben, h miről beszélsz? :) -
lowdog #30673 próbáld ki a demót. érdekes, kicsit vegyítve van benne a "normál" ratchet és a dreadlocked rész - egyrész clankkal kell menni, elmegy, az arénás részek ratchettel szintén elmegy, viszont a ritmusjátékos résztől rosszul vagyok nekem nem jön be az ilyesmi...
szóval nem egy hagyományos ratchet and clank, esetleg platinumban majd megéri :) -
#30672 már elég régen meg lehet venni, de mivel az előző rész is csak kidobott pénz volt az ablakon, így ezt a részt nem vettem meg -
#30671 Legyen némi ON is. A Secret Agent Clank kijött már? Ha nyomja valaki, milyen? -
#30670 Mondjuk azért, mert agyon spammeled a topikot (de szép magyar kifejezés :D) és közben nem írsz semmi értelmesről. Gratulálunk, hogy felszenvedted a custom firmware-t, ügyi vagy. De közben akkora patáliát csaptál, mint egy fürdőskurva.
Szóval kábé ennyi. -
#30669 Baszna már ki a kurvaéletbe inkább. -
rnd #30668 Egy kicsi kútúrát erőtessé magadba hapsikám... -
#30667 nem kellene izmozni,mert nem üzenet lesz törölve majd. -
#30665 Azért legyen szíves dobjon egy privit majd valaki, ha lesz már crisis core a boltokban. Köszi. -
rnd #30664 Attól mert neked "szemét", neki még lehet kincs. Tudod: ízlések és pofonok... -
#30663 ha most vetted boltban, akkor vidd nekik vissza. egyébként ilyen játékot bűn megvenni, még letölteni is, a sávszélességet nem éri meg ez a szemét. -
rnd #30662 >>>>> #30651 <<<<< -
rnd #30661 Mert mit is jelent a spoiler szó? Hogy fű alatt varezolj? Te igen okos(kodó)... -
#30660 low xD -
lowdog #30659 a spoiler nem erre való.
vagy tartsd be a szabályokat, vagy ne járj ide. -
#30658 CFW van rajta amugy, tegnap raktam rá...
Végre :
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
4.01 M33-2
-
#30657 idefigyelj! szerinted miért írtam Spoilerbe? ez direkt erre való, ha nem tudnád, te low -
Verseghy #30656 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=30638]#30638[/URL]
-
rnd #30655 OFW van a gépén nem CFW amennyire tudom. Ott nem sok recovery menü van... -
rnd #30654 Ha segítség kell jelöld ki a szöveget!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vedd meg az eredetit és nem lesz gond! Aki varezol így jár! Ettől függetlenül mára nevetség tárgya a fenti piros szöveg, le kéne szedni vagy bannolni kábé 10 embert... -
#30653 Aki akar segíteni az jelöjle ki az alábbi szöveget!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Feltettem a 300 címü játékot az ISO mappába, de a PSP nem jelzi ki valamiért! De már akkorsem jelezte ki amikor 3.52 M33 am volt. Valaki tudna segíten? Eza fájl egy ISO. -
#30652 Nézd meg a Recoveryben az UMD mien módon van! Írd le, és nézd meg a többit is...ha X el rámész kiadja a következőt! -
rnd #30651 Esetleg egy hibás mentés van a memkarin és azon száll el mikor megpróbálja betölteni. Próbáltad memkari nélkül indítani? -
#30650 lol
van benne egy kis Aerith-Tifa-Cissnei szoft jelenet is? mert akkor nekem is must-have kategória :) -
#30649 klassz, kell! :) -
#30648 nem.
van benne egy könyv és abban vannak cekcuális témák,amolyan hajolj-le-a-szappanért-drága-iluskám -
#30647 special edition 16+? szexjelenetek vannak benne? :) -
#30646 576-ban 11990 lesz, ez száz.
-
#30645 tutira másfélszer ennyi lesz a sima edísön is, ahogy ismerem az itteni árakat..