PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Ha slim-et veszek, Hol tudom megcsináltatni azt hogy menjenek rajta a homemade dolgok ? Mert ahogy néztem, vagy a forrasztásos, amit nem akarok, vagy kell másik psp. Szóval hol, kinél és mennyiért tudom megcsináltatni ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ollala! Ezt nem fogjátok elhini. Anno vettem egy 4gb hamis sony memory sticket és irtam ide hogy gáz van vele mer csak 2.95gb láttam belöle. aztán rosszabodott mert csak 2.6gb láttam belöle. Most ideges l lettem, bedugtam a gépbe leformáztam 18szor(!!) NTFS re majd FAT re majd vissza
FAT32 re, váltogattam az allocation unit size-t ÉS MEGJAVULT!!!! TELE VAN A 4 GB!!!! Jah és 2 hete letörtem belöle 1 darabot(<#idiota><#banplz><#eplus2><#lama>LOL) De megy. Szoval akinek ijen problémája van, az dugja be a gépbe és formázza le 10,100,1000 szer. Max 1-2honap.😄
Jah és vágja 1-2x földhöz.
Ergo Final Fanatsy Crisis Core mért nem indul fekete a kép... Pedig 3.90-2 és 150 van? (cso/Gamestorrents) Eredeti van aki nemhiszi annak küldök képet rola😛.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

MaSzKa
tudom de azon klippek vannak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sephi
UMD-rol. De hogy a szavaiddal eljek neked "psp-d sincs az biztos" es "sztem még psp-t se láttál".

Az lett volna jó ha a kerdesre válaszolsz, de latom nem megy kulturáltan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Prince of Máté
VAn Music UMD is amúgy...

MaSzKa
az mp3 szten honna a pics@ból megy he nem memstickrõl

Sephi
Tehat akkor neked mennyit birja :

Jataknal?
Filmnel?
Zenenel?

Ugy hogy nem mem stickrol megy?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MaSzKa
de ne szarjá be 10év gari van rá

és ha pl tönkremenne 3év múlva akkor az akkori 15500Ft-os kártyát kapsz

MaSzKa
én is így jártam :-(

mondjuk én 1,5 hónapja vettem

Prince of Máté
Akkor szopjanak le, mert kedden vettem a kártyá -.-

MaSzKa
15%-al

MaSzKa
most nézem 155-al olcsóbbak lettek a sansdisk karik és újak is megjelentek
digitalmix.hu

Anubys
a hüvelykujj... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

5c0rp330n
God of War: Chains of Olympus
Crisis Core - Final Fantasy VII
Flatout: Head On

Énvagyokazapád
ezt a kérdést te sem gondolhatod komolyan...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Sziasztok. Mi most a legjobb PSP-s jaték? (lehetõleg ujjat mondjatok)

Énvagyokazapád
egy nagyobb memória kari jól jön.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Gideon Wieth
sziasztok! a közeljövõben szeretnék egy psp slimet venni. a kérdésem hogy mire figyeljek oda? És hol tudom olcsón megvenni ? Nem vagyok miliomos, így valszeg nem mindig eredeti gamekkel fogok játszani 😊 kell valami extra még ami majd létfontosságú ? Usb kábelen kívül. Meg kell-e eredeti lemez ahhoz hogy tudjak release-kel játszani ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kisgabo
ez komoly? tuti nem jó a polaritás...<#idiota>

MaSzKa
nekem autós nokia töltõm van 😄

5V az is és a dugója is jó

fikoo
Huhh. <#idiota>köszi a válaszokat az aksikérdésemre, elég nagy vitát robbantott ki. Amúgy közben vettem egy autós töltõt a PSPmhez, mert úgy gondoltam, hogy ez a legjobb megoldás arra a 6 órára <#vigyor>

MaSzKa
akkor jelentsd fel õket XD

avengir
És amikor a Sony márkaboltba hamis memkarit árulnak?

https://hotshu.wordpress.com/

MaSzKa
azt csak képletesen írtam

lényeg átlagba 2,5-óra alatt tölt fel max-ra
de az 1. töltésnél kb 4-5órát töltsük

amugy olyan helyen ne vegyetek ahol ki van bontva bemutató példányt mert annak már elbaszták az 1. töltését valúszínûleg

amit veszel gyõzõdj meg róla te bontod ki elöszõr

MaSzKa
sony memkariból 10-bõl 7 hamis

sandsikbõl 10-bõl 1 max ami hamis

Bazzz... korábban is mondhattad volna... én csak 104%-ra töltöttem fel... <#rinya>
MaSzKa
te láma vagy és hazudsz is

psp-d sincs az biztos

mikor mp3-at hallgatok 10óráig bírja

az meg hogy te hülye voltál az 1. feltõltésnél magadat minõsíti

aki vesz új psp-t az elõszõr tölcse fel 110%-ra az akksit +1órát legyen töltõn és fullra merítse le utána egybõl és megint 110%-ra és utána jó lesz

Prince of Máté
Hamisítják, csak nem olyan arányban mint a Sonyt.

ez komoly??
érdekel valakit egy Memory Stick Duo Pro 1gb ?
Prince of Máté
na én meg megyek Tekkent venni 😄

Totis
Vagy igyon qrva sok bort!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

5c0rp330n
vagy azt azért már talán inkább mégse <#zavart1>

Vagy vegyen DS-t... <#vigyor2>
5c0rp330n
ok. és még annyit tennék hozzá, hogy aki allergás az aksiélettartamra, az:
-cseréljen slimre
-slimbe tegyen eredeti 2200mah-os fat aksit (így elméletileg közel 10 óráig elmegy a cucc)

ha ez se lenne elég:
-futtassa memkariról a játékokat
-vegyen 3600mah-os X2 battery-t.

Szerintem lassan zárjuk le a témát. Akinek 25 órát megy a PSPje egy töltéssel örüljön neki, akinek meg csak 3-at az megszopta. Ennyi.
Sephi
Te en nem tudom. Ez nalunk orok vita volt, hogy miert csak ennyit birjak a gepecskek 😞 Hidd el zsir uj gepek, es tolteni kell oket mert nagyon hamar kihalnak. Reggel viccbol raraktam a nem modositott FW-s PSP-re a King Kong UMD-et. Beinditottam es hagytam jatsza le minimalis hanggal. Hat nem ment vegig a film mert mar pislogot a kis zold feny es kikapcsolt.

Tehat eleg durva. Lehet kartyarol futattom a filmet akkor nem ugyanez a hatas. Meg a regi PSP-eknel nagyobb volt a UMD motor fogyasztasa.

5c0rp330n
mondom, ez volt a google-n az elsõ 2 használható találat, de van egy olyan tippem, hogy ha még 10et linkelnék, akkor is hasonló eredmények jönnének ki a tesztben, mert egészen egyszerûen ez az igazság.
"Most szerinted az nekem miert lenne jo, hogy olyat alitsak ami nem igaz?"
ez az amire én is nagyon kiváncsi lennék. nem értem egyszerûen, hogy hogy merülhet le ennyire hamar a psp-d. használtan vetted? nem kama aksi van benne (vagy durván agyonhasznált régi)? mert 2,5 óra alatt maximum hangerõn/fényerõn merül le egy olyan játéktól, ami 333MHz-en fut, folyamatosan pörgeti az UMD-t és folyamatosan WiFi-t használ. Egy átlagos játék esetében normális körülmények között 4-5 órát bírnia kell szemben a te "legfeljebb 2 és fél órás" állításoddal. az eredeti témához visszatérve pedig filmnézést legalább annyira bírnia kell, mint a játékot.

Prince of Máté
Ja most olvasom h UMDrõl...
Hát akkor úgy elhiszem azt a 3 óra gamet.

Prince of Máté
Az is fontos szempont hogy UMDrõl játszol-e vagy sem?

Sephi
Az IGN es a GS nem arrol hiresek, hogy majd pont megmondjak a frankot. Rosz helyrol linkeltel. Igy en is beirom Google-ba es talalok neked 1001 ilyen tesztet. Itt az a lenyeg, hogy mig te egy PSP-rol alitod mindezt, en kezemben tobb gep volt.

Most szerinted az nekem miert lenne jo, hogy olyat alitsak ami nem igaz?

En megmondtam. Az en tapasztalatom az, hogy a PSP-en intenzivel jatszol szunet nelkul akkor több mint 2.5 / 3.5 orat nem bir el. Es itt UMD-es jatekokrol van szo , nem emulatoros vagy Mem stickesrol.

Neked talad azert birja sokat, mert jo mem kartyad van, es nem porgeti az UMD-et. Nem tudom , nem vagyok hive a custem FW-eknek. En az eredeti dolgokrol beszelek.

Arra kerlek meg meg, ha lehet kulturalisan valaszoljal es ne ilyen vulgar/offensziva stilusban mert en sem küldtelek el az anyádba.

5c0rp330n
-nem arra írta válaszként
-még mindig nem értem hogy jön ide ez az egész usb-s téma

Sephi
Ok!

Totis
Nem a belinkelt tesztekre mondta, hogy parasztvakítás hanem az USB kapun keresztüli töltésre.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

5c0rp330n
parasztvakítás? ezek egy teljesen objektív tesztek ahol pontosan leírták hogy milyen fényerõ/hang beállításokkal pontosan hány órát/percet ment a gép. ha ez neked parasztvakítás, akkor szopj csak tovább a 2 és fél órás aksiddal és ne hidd el, hogy legalább 2szer annyit megy mindenhol.

Sephi
Sajnos ez az amit "paraszt vakitasnak" hívnak. De ne menyunk bele mert megint anyazas lesz.

Az USB temarol meg annyit, hogy valoban toltni a SLIM-et de mivel maga az USB keves, ezert nagyon lassan. De ez mar azert is jo mert mikozben masolok legalabb nem oli az ellemet annyira.

5c0rp330n
ez az usb-s téma hogy jön ide? egyébként valóban nem lehet tölteni usb-ról, csak a slim-eket.

5c0rp330n
de hogy ne csak én beszéljek, google psp battery test elsõ 2 találat:
Hard Charging: PSP Battery Life~IGN

TEST 1: Hard Performance Test
SCREEN: Full brightness
AUDIO: Speakers, full volume
WIFI: OFF
UMD: Low use
MEMORY STICK: No use
FINAL RESULTS:
3 hours, 32 minutes

TEST 2: Heavy UMD Gameplay Loading (Low Visual Intensity)
AUDIO: Headphones, full volume
UMD: Frequent
FINAL RESULTS:
5 hours, 9 minutes

TEST 3: Sleep Mode
FINAL RESULTS:
Negligible Battery Impact Over 24 hours

WiFi Multiplayer (Local)
AUDIO: Speakers, full volume
WIFI: On, Ad-Hoc Mode
UMD: Low Use
FINAL RESULTS:
2 hours, 46 minutes

TEST 5: MP3 Playback
SCREEN: OFF
AUDIO: Headphones, full volume
UMD: OFF
MEMORY STICK: Constant
FINAL RESULTS:
10 hours, 39 minutes

egy másik teszt: Test: Old PSP Battery life, in a PSP Slim
Battery life in the PSP Slim (PSP-2000)

Original PSP Slim 1200MAh battery: 5 hours 39 Minutes*
Original Old PSP (fat) 1800MAh battery: 7 hours 15 Minutes*
Original Sony Stamina Battery 2200MAh: 10 hours + (Estimate)
High capacity 2600MAh battery: 12 ++ (Estimate)

ennyi. akinek nem ilyen, annak vagy szar az idõérzéke, vagy szart fogott ki.

Sephi
A SLIM az kb 2-3 orat tolt... nem is néztem.

Volt itt egy tag aki azt mondta hogy USB-rol nem lehet tölteni a PSP-et.