40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    A második sor üres, a harmadik sor írja
  • Banyapapa
    leirás ir egy érdekeset a második sorban.
  • Gomber
    Császtok! Valakinek megy a " generic flashplayer " nevü program psp-n?
    Mindent jól feltettem, leírás szerint de mégis cirrupted data-át ír...
    Innen szettem le...
  • tomi890125
    nyaralásra pspt? inkább élveznéd a napsütést, vizpartot ha olyan helyre mész és a lányokat :D
  • 5c0rp330n
    LightMP3 nevű progi lesz a te programod :)
  • Prince of Máté
    GTA LCS/VCS attól függően hogy milyen helyre mész.
  • BECKHAM7
    Hellósztok!
    Mennék nyaralni, persze PSP-t nem hagyom itthon... és azt kérdezném, h mien játékot ajánlanátok amivel elszórakozhatnék 1 hétig?
    leginkább autós-mászkálós-vagy sport érdekelne...
  • Prince of Máté
    Nincs rajta led, csak rá van ragasztva valami faszság :)
  • raven87
    Flac formátumú zenéket, hogyan lehetne a PSP-n lejátszani? Állítólag van valami progi rá...
  • lowdog
    "Szóval nem 10-12 éves dagadt egésznap a gép elött ülő arcokat várok"
    fenébe, sejtettem hogy én ki leszek zárva :(((

amúgy mit játszanál multiban?
  • klikker
    hát nemtom, öszintén szólva, nem akarok senkit se megsérteni de nem feltétlen kifejezett kockulos partyt akarok, szal vmi normális arcokkal érted, nem ilyen kis ovis kockákkal. Szóval nem 10-12 éves dagadt egésznap a gép elött ülő arcokat várok, hanem unatkozó néha néha psp-t csattogtató, normális emberekre. :D remélem érted

Am. gyors kérdés, a hold gomb-ba van led?, mert nálam ezüst slimnél szinte nem is látni a fényét, ha bekapcsolom, csak annyit h vmi nagyon halvány fény lesz rajta, de semmikép se led fény, csak mintha vmi müanyagot rátenne a led mögé.
  • PoisonChihuahua
    Na, ez nem is olyan rossz ötlet! De kb. hány éveseket "toboroznál" össze?
  • klikker
    ja és mégvmi, csak budapestiek jelentkezését várom, lehetőleg!! :))
  • klikker
    sziasztok, tervezem h kialakitok egy kisebb psp multi[ad-hoc:))] "társulatot", akikkel időnként összeugranék, gondoltam nem egy embernek lenne kedve játszani psp-vel multiba mások ellen. Terv: kimegyünk ide oda időnként azt ütjük ahogy birjuk, lehetőleg vmi nyilt levegős terep, nem klubot akarok nyitni.. :)) szal elsősorban játék és ismerkedés lenne a cél. MSN: [email protected] várom a jelentkezőket, előre is köszi^^
  • lowdog
    "idézett részekkel pedig nem tudom h mi a problémád"
    akkor ebben nem fogunk dűlőre jutni, folytasd nyugodtan mások osztását akinek esetleg nem az jön be mint neked, a továbbiakban figyelmen kívül hagyom ezeket a hozzászólásokat.
  • Gideon Wieth
    én a te pártodon állok :)
  • Gideon Wieth
    A Conan-t nem csinálták meg PsP-re csak xbox360ra meg Ps3-ra ugye? vagy tévedek ? Mert a beowulf-ot azt megtaláltam hogy van :)
  • 5c0rp330n
    nyilván nem azért jó játékok ezek, mert azt mondják a játéktesztelők. csak ők is alátámasztják ezt, de egyébként ugyanezeken az oldalakon bárki osztályozhatja a játékot és az ilyen osztályzások is ugyanott vannak ezeknek a játékoknak az esetében, szóval nem holmi felfújt játékokról van szó, hanem olyanokról, amik tényleg összességében a PSP-s társadalom kedvencei. de önmagában a kritikák miatt nekem sem fog tetszeni automatikusan egy játék, legfeljebb jó okot adnak rá, h kipróbáljam, és az esetek túlnyomó részében valóban nem csalódok ezekben a játékokban.
    az idézett részekkel pedig nem tudom h mi a problémád, és miért szűrted le belőlük az ellenségeskedést, talán túlságosan szó szerint értelmezel mindent, talán minden mondat után tennem kéne egy smiley-t, h úgy értelmezd, ahogy kellene..
  • lowdog
    "aki az alapján ítél meg egy játékot, hogy mit írnak a játéktesztelő oldalak, vagy bárki más, az hülye"
    természetesen úgy értem, hogy próba nélkül. arra ne hivatkozzon nekem senki hogy azért lesz jó a játék mert az xy újságírónak tetszett.. gyanítom, egy sportjátékra szakosodott írót ráengednél a final fantasy-ra, lehúzná nem is kicsit. vajon miért?
  • lowdog
    "semmilyen ellenségeskedésről vagy nagyképűsködésről szó sem volt, sajnálatos, ha te annak láttad"
    beszéljenek helyettem a kommentjeid:

"csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok"
    "ne gyerekek, neee"
    "szóval valszeg veled lesz a baj, nem velem"
    "ne tetőzd, ne tetőzd :) az a játék szintén minimum egy top5-ös psp all-time classic"
    "az a játék mindenképpen benne van az eddigi összes PSP játék közül a top3-ban,"
    "egyébként ilyen játékot bűn megvenni, még letölteni is, a sávszélességet nem éri meg ez a szemét."

izlések és pofonok (mintha már mondta volna valaki, pont Neked, vajon miért?).

aki az alapján ítél meg egy játékot, hogy mit írnak a játéktesztelő oldalak, vagy bárki más, az hülye. én megvettem a monster huntert, adtam is el, nem tetszett. a crisis core-al nem követtem el ugyanezt a hibát. letöltöttem, kipróbáltam, intróval együtt 5 perc után láttam hogy ez nem nekem való.

én nem esek hasra attól hogy MGS vagy final fantasy. nekem ezek a játékok nem nyújtanak szórakozást, kikapcsolódást. egy GOW, egy ratchet, és amiket még írtam igen. én ezeket tartom jó játékoknak, és nem tudom mi alapján engedsz meg magadnak ilyeneket "ne gyerekek, neee"

de nem szólom le azt akinek ez tetszik. Te se tedd!
  • 5c0rp330n
    semmilyen ellenségeskedésről vagy nagyképűsködésről szó sem volt, sajnálatos, ha te annak láttad.
    és nem csak szerintem. a legnagyobb játéktesztelő oldalak szerint is. illetve ezek azok a játékok közül valók, amiket az is ismer, akinek amúgy semmi köze a PSP-hez, nagyon sokan Crisis Core-oznának vagy GoW-oznának, csak nincs PSP-jük. ezek a játékok olyan fejlesztők által készültek, olyan költségvetéssel, h nem véletlenül emelkednek ki az egész kínálatból.
  • lowdog
    "csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok"

akkor ne kommentáld. nem kell az ellenségeskedés. azért, mert valakinek nem jönnek be a pl final fantasy-k (pedig kaptak esélyt), nem lesznek semmivel sem kevesebbek, mint Te

"ezek vannak az egész eddigi PSP-s játékfelhozatal abszolút csúcsán"

szerinted. és ezt tiszteletben is tartom. kérlek, fejezd be a nagyképűsködést, nem való ide.
  • lowdog
    Inkább démon...
  • 5c0rp330n
    hol nem szarom én le, h mikkel játszotok? :)
    csak eléggé no comment, h mekkora címekre írjátok h szarok, ezek vannak az egész eddigi PSP-s játékfelhozatal abszolút csúcsán.
  • AleXXXXX
    Értem:)
    Miért, ne mangyal? zöldfekete angyal..sztem.. vagy akkor mi?:D
  • lowdog
    még mindig ugyanaz a probléma, ami mindig is volt, vagyis a downgrade.

viszont ha azt vesszük, inkább egyszerűsödött a dolog: nem kell downgraderekkel, exploitokkal szórakozni, pandora és kész...
  • lowdog
    tán probléma?
  • lowdog
    középen van egy nagy lángoló valami, oda kell beállni és a kört nyomogatni és a sun shield fényével "támadni"

("angyal" :)))
  • Sephi
    Van akinek nem jönnek be... pl a DS-es FFT fényévekkel jobb mint a PSP-es... A Jean D'ARC viszont nálam top játék.
  • AleXXXXX
    Sziasztok!

Gow-ban a legvégén, mikor az angyalnak van egy szemernyi élete, és összehúzza a szárnyait.. na ott hogy öljem meg?
  • 5c0rp330n
    "cc:ff7, mhf2, jeanne d'arc nálam kábé a legalja"

ne gyerekek, neee :S:S
  • baaka
    köszi:) megvan
  • rnd
    "you actually have to pause the game to choose the HUD, 3rd person, or cockpit views of the game"
  • baaka
    Nem tudja valaki az ace combat x-be lehet-e cookpit(belső) nézetbe váltani ,és ha lehet akkor mivel?
  • Gomber
    Akkor ezeket most vegyem lebaszásnak?
  • NEOreg3
    omfg!
  • rnd
    Az akksi készítés kábé 4 gombnyomás egy cfw-s psp-n. Eleve pandorás akksit lehet kapni kábé 3-4 ezerért. "Spec" memkártya gyártása kábé 2 perc (akár egy pc + gyári psp-vel is lehet). Utána a felrakás 3 perc. Nem nagy kunszt.
  • S8DJ
    Pandorázás megoldható kb. 3000Ft-ért
  • Sephi
    Fuuh, meg amikor en is foglakoztam PSP-evel akkor csak siman kellet FW cserelni a Dark Alex cuccal... ez ennyire bonyorult lesz?
  • rnd
    Kell egy cfw-s másik psp (amivel akksit tudsz pandorásítani) vagy egy pandorás akksi...