PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipp 1: GyIK-ban szépen le van írva lépésrõl lépésre a mûvelet.
Tipp 2: Ha 2.8-as verziót akarsz downgradelni, ahoz nem kell semmi eredeti
Tipp 3: Ha tervezed h késõbb gépeket downgradelsz, szerezz Luminest. Az több verziót is tud downgradelni, és már olcsóbb sokkal mint egy GTA.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
majd megunja... 😊
A pandorát csak akkor használom ha már szofveresen halott a gép.
Javasolnám a Luminest, az 3.50-ig is jó.
ezen kikészültem.
ha ilyen fasz vagy, akkor ne vegyél sony-t, vegyél hushiyama-t, az biztos kurvajó.
amit linkeltél, rá sincs írva, hogy Sony Ericsson! És ha rá lenne írva akkor sincs olyan fasz aki beszopja! És ha tökéletes hamisítványt csinálnak ami lehetetlen: ez hol a Sony hibája? <#wow3>#wow3>
ajókurvaéletbemár :S
Különösen h mind ugyan arról szól, aminek ráadásul semmi köze a topikhoz.
<#ejnye1>#ejnye1><#lama>#lama><#wilting>#wilting>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szóval sok itt a láma aki vesz sony cuccot olcsón azt azt hiszi milyen jó vett..........a nagy SZART vett jót !! :-(
amúgy mostanába sok a hamis sony
még a Sony Hungáriánál is elõfordultak a hamis kártyák
persze ilyenkor fel kell õket jelenteni
azért érdemes Sansidk-et venni mert igaz hogy drágább de 10év gari van rá és biztosan nem hamisítják max 10-bõl 1 hamis
megfelelõhelyen kell venni az a lényeg
és a Sansisk Mivel van Ultra2 és Extreme3 így gyorsabb is a standard Eredeti Sony-nál
nekem csak úgy volt eredeti Sony memkarim hogy a PSP-t Gigapack-ént vettem meg
németországba pl lehet kapni SonyPSP Slim 2GB-os Gigapackot amihez 100%-ék eredti Sony Memkari jár ami olyan 5500kb/s-el lehet ráírni
hamis kártyák ismérve:
lassú írási sebbesség 1500-3200kb/s
tönkremehet hamar 1-2hónap
Szerintem ez nem fér bele a PSPbe 😞
Vagy csak a kép nagyobb? <#confused>#confused>
Még régen volt egy hasonló dolog, Nokia N-Gage-m volt és még MMC kártyát néztem bele. Volt Nokia jósokpénzé meg volt valami gagyi ezrekkel olcsóbban. Hát gondoltam mind2 memó kártya, mi lehet a külömbség. Megvettem az olcsóbbikat, nemhogy nem mûködött 1 hónap után, nem lehetett kiszedni belõle, szervízbe szedték szét az egész telefont és ugy szedték ki. Azóta mindenbe az eredetit veszem😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy engem is érdekelne hogy hová kell berakni a zenét:S
ugyennek a HD video változata 14eFt
kiváncsi vagyok ez miben különbözik
ettõl

Az lenne a kérdésem hogy GTA Liberty City Stories-ban lehet berakni saját zenét?
Ha igen hova kell berakni?
ezt így kijelenteni hogy nem is ismersz 😄
The Only One!
nekem tárgyi binyítékaim is vannak hogy nekem van igazam
Na érted.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
biztos nem értek hozzá<#idiota>#idiota>
már 2 éve van psp-m az elsõk között