PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogyi007
Megvan a gép registrációja is. 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

CaviaR
Valóban így van, jól jön egy NAND másolat, viszont a garihoz nem elég.
A TA-082-es alaplapok és újabbak esetében FW módosítás után 3.03-asnál újabb gyári FW-t nem lehet visszatenni rá (nem mintha bárki akarta volna 😄 )
Egyébként a pandorás downgrade-nél is elvész az egyedi NAND tartalom, szal én spec ezért preferálom inkább a Lumines-es módosítást.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Bogyi007
System Software 3.02 0E-B ez jó vagy rossz?

És a Serial Numbernak mit kell beírni a gép alján a vonalkód alatt látok egy számsort de az egész nem írható be.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nekem írta.

Verziószámod: System Settings/System Info

Bogyi007
dark alex.org-os oldal szép de mit kövessek rajta valami magyar nyelvû leírás?

Meg elismerem hogy láma vagyok de hol nézzem meg azt hogy egyáltalán milyen a gépem verziója (annyi biztos hogy Fat PsP és tegnap megcsináltam a netes és software update-et)

Bogyi007
Ez megvan: Thank you for signing up for a PLAYSTATION(R)Network account. (angliai regem van)

mit és hogyan kell tenni ezekután hogy tudjak letölteni a Store-ból ingyenes dolgokat?

És érdekelne a www.psp-vault.com oldalról is a demók letölthetõségének lehetõsége is.

Kösz ha válaszol valaki!

Még mielõtt messzemenõ következtetéseket vonnál le, nekem másfél óra autózás hogy a "fõvárosba" érjek.
De örülök hogy csak ennyi fogást találtál azon amit írtam... <#vigyor2>
jellemzõ. nem fõvárosi=falusi

úgy szeretem az ilyet...
Mondjuk azt hogy én nem értek hozzá, de szerintem elõre okosított illetve a falusi kóklereknél okosított készülékeknél egy dolog fog nagyon hiányozni: a szûz gép NAND mentése. Ez kábé olyan mint egy "fénykép" a gép gyári állapotáról, ha bármi balul sül el vagy egyéb garanciális gondod van enélkül még a zsír új okosított gép is garancia nélkülivé válik.
És ezekután meghallgathatod a hozzáértõket hogy miért nincs igazam... <#hehe>
Van ez a rész:

3 - Download official 3.52 eboot, rename it to 352.PBP and place it on "ms0:/PSP/GAME/M33CREATOR/" or "ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR/"

Ez a magyar leírásban nincs benne.

Honnan töltsem le?
Vagy csak nevezzem át az m33creator eboot.pbp fájlt?

Sipka
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol vegyek/rendeljek (mivel nem fõvárosi vagyok) megbízható forrásból, jó áron, okosított, de új PSP-t? Ja, meg valami nagyobb és jó memkari is érdekelne!
Vagy vegyek egy psp-t és okosítsam én?!
Várom a véleményeket, ötleteket elsõsorban priviben, ha kérhetem!
Elõre is köszi a segítséget!

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

CoD23
hali!!
van itt olyan aki vett a psp-hez gps-t?
ha igen akkor van rá szoftver ami mûködtesse vagy valami, mi a véleménye róla??
elõre is thx<#worship>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

MaSzKa
akkor nem

:C

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Ha hamis, akkor nem Sony 😛

PSN: berghold

MaSzKa
ja bocs elnéztem SONY PSP SLIM PIANO BLACK/SILVER:39990..

már ennyiért is van

Prince of Máté
Hát te hülyevagy bazdmeg...

Sephi
Ja 45.000 FT 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Eladó :

PSP SLIM alig használt , tokeletes alapotban!

-2 gb EREDETI Memory Stick duo High Speed
-eredeti Sony fullhalgato (sima)
-3.90 M33-2
-USB adatkabel

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Másolni természetesen lehet, de játszani csak akkor fogod tudni, ha cfw van a gépen.

valamit biztos nem jól csinálsz, én is OE-rõl ugyanígy updateltem. próbáld meg újra letölteni az egészet, de most már a dark-alex.org-ról és azt kövesd - tuti mûködik!

amugy a psp t ha van hozzá adatkebálom és 1gb os memcardom akkor lehet rá másolni gamekat?
samsung123
sziasztok. elcserélném egy tv-psp öszzekötõ kábelt, ami 5 végzõdésû(ezen lehet tvn játszani), de nekem 3 végzõdésû kelle(ezzel nem). elcserélném. akit érdekel pirivbe irjon

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

MaSzKa
ez kicsit drága
alig kerül többe az új slim

krissz88
Szasztok😊

Eladó lett egy teljesen karcmentes csillivilli😊 ceramic white psp-m.
Amiket adok hozzá:
töltõ
bõrtok
doboz
KILLZONE UMD
Játékok DVD-n
1gigás sony highspeed kari
leírás
kérésre magyarosítom
Ez így 40k.

+5000-ért 2gigás bontatlan Sony highspeed kari.
Garanciális is lenne ha nem tetettem volna rá cfw-t. Számlát tudok mutatni.
Nagyjából ennyi képet tudok küldeni e-mail/MSN-en:[email protected] itt keressetek vagy telefonon 06309496393 Csak személyesen és csak Budapesten szeretném átadni illetve Érden.

privát ment amdrula

ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner

zsolltikka
Igazad van. A minimap böngészõ, de még az opera mini is ezerszer használhatóbb a PSP böngészõjénél. Ráadásul a telefon akkor sem esik kétségbe ha nincs wifi, mert van 3g, ha nincs, akkor edge. És mindig tudsz netezni.
Ami miatt én a PSP böngészõjével kinlódok: ekkora kijelzõn sokkal jobb olvasni a cikkeket (akár online, akár offline módban), hosszabb irományokat, blogokat.
Ha a gazdasági oldalát nézem, nincs mégegy ennyire olcsó internetképes mobilkütyü, aminek ekkora kijelzõje van, ésfut rajta a GOW<#idiota>.

És mi a francnak neked rá a High Speed, ha azt sem tudod mit takar?
BTW jó a psphez.

hello all
sztetek jó lenne ez a kártya a psp-be?
SDMSG-4096-E12 SanDisk MS Pro Duo Gaming 4096 MB ???
csak azért kérdezem mert nem látom rajta h High Speed

ABIT NF7, AMD Athlon XP 2400+ @ 2Ghz, ATI R9200Pro 256Mb, 2x512Mb Kingston DDR 400Mhz@266Mhz, 15Gb Maxtor 5400RPM 2Mb, 120Gb Maxtor 7200RPM 2Mb, Nec ND-4550a, LeadTek WF TV2000XP Expert TV-Tuner

Pontosan így vagyok ezzel én is :p

5c0rp330n
a böngészõért én már nem szurkolok, vettem egy wifi-s telefont (E51), kb 20-szor gyorsabb, és használhatóbb a böngészõje, mint a PSP-nek (ez mondjuk azért is lehet, mert 3-szor annyi a ramja), nincsenek gondok se az ékezettel, se a sebességgel, se a kezelhetõséggel soha.

2x megcsináltam. Mindent leellenõriztem, töröltem a kártyát is.
Ugyanaz.

Nekem elég lenne annyi, hogy amikor az analoggal lentebb viszem a kurzort akkor a képernyõ is menjen vele lentebb amikor az oldalához ér. Mint az N series nokiáknál a böngészõben.
sztem probald meg meg 1x az elejerol.

Hali!

Lenne egy kérésem/kérdésem/problémám.
Szóval, PDF e-bookot szeretnék olvasni a PSPmen. Okés, utánanéztem Google-ben, hogy mik a lehetõségek. Ez a bookr nevû progi a legnépszerûbb és állítólag legjobb, rendben, leszedtem a 0.7.1-es verzióját. Readme írja, hogy csak 1.5-ös FW-n fut. Na mondom de jó, ezt ismeri a 3.71 M33 is. Felmásolom a PSP/GAME150 mappába, remek, meg is jelenik a Game Listben, de amint elindítom, "The game could not be started (80020148)".
Na akkor a kérdésem: mit rontottam el? Mûködnie kellene elvileg, de mégse indul el.
Ha nem lehet megoldani a problémát, akkor tudnátok javasolni egy másik PDF olvasót PSPre?
Ezek a listák úgy születnek hogy James vagy Sam leül és összeírja mit szeretne. Nem kell õket túl komolyan venni.
zsolltikka
khm. hát eegeen. Sokmindent rebesgetnek. Sipkának szerettem volna megmutatni, mennyire nem biztos, hogy mi lesz.

Én igazából azért szurkolok, hogy javítsanak valamit a böngészõn.

Sipka
téháiksz! 😊
végül is nekem csak játékra kellene, túl nagy vizet nem zavarna, hogy most 3.9 vagy 4.0...

Ez a találgatás már réges régen fereppent, és tele van hummm... erõs mellétrafálásokkal. Pl:
- PS1 játékokat már hónapok óta lehet PCs PSNrõl is tölteni
- remote play asszem már most is benne van a firmben
- a psp-ben bár spéci verziójú de 99% hogy 802.11b-s wifi hardver van (mivel nem standard chip ezért nem elérhetõ az adatlapja szal sose lehetünk 100% biztosak, de ha g lenne akkor már most is azt használnánk), ahhoz sajna szoftvercsere nem elég, forrasztani kéne hogy g-s legyen belõle.
- mit tudna kezdeni a psp egy 1080p videojellel? a psp kijelzõje a közelében nincs a 1080p-nek
Adott egy 3.30 OEA.
http://www.psphungary.hu/e107_plugins/content/content.php?content.94
Alábbi linkrõl megcsináltam (volna) a 3.52 frissítést, hogy utána a legújabbat rárakjam, de a 6. pontnál
"Ha végzet, kiírja, hogy nyomd meg az X-et. Miután megnyomod a PSP kikapcsol. Kapcsold be manuálisan."
nekem nem kapcsol ki, hanem újraindul és marad a verziószám (3.30) 😞

Mindent a leírás szerint csináltam. Pluginok nincsenek.

Szerintem menj be egy boltba és vegyél.. Nemhinném, hogy cserél valaki memókártyát.. Bár én csak magamból indulok ki😄
zsolltikka
sziasztok mpost vettem pspt a god of wart adták hozzá teljesbe naon jo csak nincs mem carim tudna nekem valaki szerválni eggyet? az msnem [email protected] csere is érdekel tudok érte adni ps2 es eredeti sony memcardot + egy eredeti sony ps2 es kart ha érdekel vkit de pénzben is megegygezhetünk (habár most nekem nincs sok elment mind psp re😛)
tomi890125
ace combat 😊

The Only One!

CoD23
cs all!!
lenne egy olyan kérdésem hogy tudtok-e psp-re valami repülõs játékot??
ha igen akkor irjátok le nekem, elõre is thx!!<#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mama2
És az a patapon az milyen? Sok jót hallottam róla.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sipka
Mit fog tudni az a 4.0-ás fw? Milyen jelentõs különbségek lesznek mostanihoz képest, hogy többen így várják? Miért?!

Prince of Máté
Elvileg márciusban jön...
Lesz az még április is.

fikoo
Csak jönne már ki a 4.0ás firmware...

5c0rp330n
egyébként Júniusban jön Európába a Crisis Core - Final Fantasy VII, ha RPG fan vagy, az egy erõsen kötelezõ vétel kell, hogy legyen 😊