40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#30845 Routert nem akarok venni, mert szerintem ez nem az én netem...amit megtalálta! Amugy nincs mac addres szűrés... -
#30844 másik fórumon árultam eredeti sony 4gb, 5,5k... alkudott 1-2 tapló, de inkább a gagyit vették 700 ruppóval olcsóbban a vateráról.
erről ennyit. -
#30843 ennyire érzékenyek ? mert nekem van pda-m de vhogy még nem fordult ien elő vagy lehet nagyon vigyázzok rá ? :D -
#30842 a gyártói garancia az van
tehát elpostázod a gyártóhoz és él a garancia ha nem vállaják az országba -
#30841 Köszi! :D
Biztosan piszkálja a csőrödet de semmi baja a fake karimnak ami annyiba került fél éve mint a te áltlad reklámozott mostan.
Egyébként nem vagyok biztos ebben a 10 év kariban itt Mo-gon.
Vettem nemrég Kingston pendrive-ot ami ugyebár elviekben 5 év garis na ahol vettem ott meg is mondták hogy itt nálunk ez csak 1 év a hatályos törvények miatt. -
#30840 Én biztos nem, lehet akkor valaki más.
Azért jó, hogy más hibáját nekem kell kifizetni :/ -
#30839 digitalmix.hu a cég
de vigyázni kell velük mert fejetlenek
és általában 1 hónap mire megjön a kari -
#30838 ezek egyenesen a gyártótól jönnek 10év garanciával
elég érdekes lenne ha a sandisk hamísítaná :D -
#30837 nem ejtette le valaki
pl kutya macska?
vagy esett rá valami
lehet nem tudsz róla -
#30836 Fasza... Magától ilyen képe lett, és még ki se javítják. Mindegy akkor megmarad így. -
lowdog #30835 best buy -> a nagy amerikában
persze a gyenge dollár miatt főleg megéri!
-
#30834 És ezek garantáltan eredetiek? :)
Hol lehet ilyen árban kapni? :P -
#30833 erre nincs gari
best buy árak (aki hamisat vesz az sztem hülye :D)
SanDisk 8GB Memory Stick PRO Duo Gaming 14.738 Ft.
SanDisk Ultra II MSPD Video HD 8GB 16.570 Ft.
SanDisk 4GB SD Ultra II Video HD Card 60min 6.594 Ft.
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO 7.084 Ft.
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II8.397 Ft. -
#30832 Én biztos nem, maximum valaki más...
Gariban kicserélik? Egyáltalán látják a hibát? Azon gondolkodtam, hogy hagyom az egészet, és eladom a PSP-m a gennybe... Úgyse nagyon használom már. -
#30831 megnyomthattad vagy ráültél -
#30830 Múlt héten észrevettem valamit a PSP-men:
A kijelző körül, fekete "csík" megy végig!
Olyan, mintha befolyt volna a kép.
Egyre jobban látszik a széleken, főleg a sarkán! Lehet hogy a linkelt képen nem látszik, de azért elég zavaró!
Szerintetek mi ez?
Nem tudom mitől lett, nem tettem vele semmi rendelleneset. -
amdrula #30829 Nyílván szűrik a MAC addresst, ennyi.
De, ha feltolod progival 110%-ra a jelet talán menni fog. xD -
#30828 Fat Psp-vel lehet pandora akksit csinálni a slimnek?
Egyáltalán kompatibilisek az akkuk? : / -
S8DJ #30827 mármint a Linksys router nekem az van és nagyon jó -
S8DJ #30826 vagy Linksys -
#30825 Akkor a hálózaton mac adress szűrés van. Ne is próbálkozz vele. vaagy vegyél kb 7000 pénzért egy routert (tp-link) -
#30824 Ja tudom, hogy NONE kell lennie, és azisvan! De volt már hogy 60 an volt és ugysem csatlakozott rá, mert hibát írt...:S -
rnd #30823 Eladó Metal Gear Acid, jó állapotban, "limited edition card book"-al, meg a hozzá járó összes többi kellékkel, potom 2 ezer pénzért. Érdekel valakit? -
klikker #30822 hopp már megvan http://forums.exophase.com/showthread.php?t=3540 eLoader V1 :)) köszönöm! sry a noobságért, csak a hivatalos oldalon még mindig a 0.995 diszeleg -.- -
klikker #30821 guppy nekem 3.80 M33-5 ös firmware-m van, ez csak 2.80 ig használható :/ -
#30820 üdv fórumlakók!
Ha minden igaz én is hamarosan PSP tulaj leszek :) ahogy sikerült eladni a 2 vagy 3 alkalommal használt PDA-m :S sajna nem tudtam kihasználni ... grr
viszont holnap megyek egyik ismihez és levizitelem a PSP-t -
#30819 Elcserélném Fifa 06 UMD lemezemet valami más PSP játékra, mert már nagyon unom. :) Tatabánya környékiek előnyben. :) -
guppy #30818 eLoader ... -
#30817 max 3-4 méter lehet a hosszabító
nekem az 5méteres nem volt jó mert rájött a psp 1 méterese is -
#30816 Köszi szépen a gyors választ, közben meglett a bűnös! Igen, az a k*rva usb hosszabbító kábel...most már működik;))) Jupiiii:D:D -
#30815 rossz az usb vagy a kábel
próbáld ki usb 2.0-ás gépbe vagy másik gépbe -
#30814 Sziasztok,
na megvan a PSP-m, 3.90 M33, 4Gb Sandisk Ultra II-vel...csak az a gáz, h USB kapcsolat állandóan megszakad! Pl. egy mp3-at fel tudtam tenni, de a következőt már nem, mert azt mondja a PC-m, h nincs ilyen meghajtó. A kártyát leformáztam a PSP-vel (nem tartott túl sokáig...ez baj?) Segítsetek légyszi, szeretném végre kipróbálni, nem csak a menüben lépegetni. (a memkártya bolti, MagicGate supported)
Köszi! -
klikker #30813 csáztok, kérdés: 3.80 M33-5 ös firmware van a gépemen, létezik valami 1.5FW emuláló program? több homebrew program nem fut már ezen a firmware verzion szal szükségem lenne az 1.5FWre valamilyen formában, választ előre is kösz -
#30812 dagadt nem jó? -
#30811 akinek van eladó psp-je keressen meg! (slim, Budapeseten, személyes átvétellel!) -
#30810 A jelerősség az a jel erőssége, h menyire fogható. A 40% az tűrhető.
Progival nem lehet felnyomin (hova gondolsz?) Azt nézd meg, h a secirty résznél None WEP vagy WPA van e írva. Ha wep vagy wpa akkor nem jó, mert jelszavazott a net, tehát értelmetlen vele foglalkozni -
#30809 jóaz, de 20k meleg.. -
#30808 Császtok!
Találtam a ház körűl egy wifit, vagyis nemtudom hogy holvana forrrás,de a PSP megtalálta, az ablakból max 40 ig tom kivinni, a % aRÁNYYTt. És az lenne a kérdés h hány % kell ahhoz h rátudjak csatlakzoni, a netre...Meghogy nem-e feljebbb vinni valahogy ezt a % arányt, valami progival vagynemtom! -
#30807 8gb-os sztem pont jó
16-20eFt kb
sandisk
ultra2 sima gamer edition videoHD -
#30806 ultra2 be van átalakitó.
szerinted kell 8 gb a psp-be? annak árát még kissé meredeknek tartom...
bár annakidelyén a 2 gigásért 35 ropit toltam. emiatt most nem ugrálnék.