PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rpg elem tán csak annyi van benne, hogy a leölt ellenfelek és a leamortizált környezet után kapott orb-okból fejleszteheted a már meglévõ kombóidat, de max 4 szintig ha jól emlékszem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Lenne egy kérdésem,nem tudom,benne van-e a Gy.i.k.-ben,asszem nincs.Annyi,hogy hogyan tudok egy feliratos filmet felirattal együtt begrabbelni mp4-be?Winavi converterrel már probaltam,nem jött össze,vagy valamit lehet elb*sztam,de nem müködött vele.Ha valaki leirna mivel lehet,vagy a WinAvival hogy kell,hálás lennék!
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
letölt, elolvas, megcsinál.
nemrég ugyanezt csináltam és megerõsítem hogy mûködik, ha követed leírást, ilyen egyszerû...
Amúgy egy pillanatra tegnap nekem is beragadt,de csak átmeneti zavar volt szerencsére😛
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Találtam, csak nem tudom melyik a jó.(http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=41)
Elõször kell rá egy 3.52M33, utána a 3.90M33-2, utána a magyarosítás?
Amúgy a FAQ-ban ez a link is benne volt..http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?t=126
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De az õ nevét is fontos felsorolni, mert nélküle azok akik nem tudnak angolul, sosem tudták volna megcsinálni, a magyarításokról nem is beszélve. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Javítottam már jópár (még Sony márkaszervíz által visszadobott) gépet, ami által elég sok tapasztalatra tettem szert.
Különben sem tartom szükségesnek h bebizonyítsam neked, hogy értek hozzá. Akik ismernek azok úgy tudják h érttek hozzá, magamról is tudom, és azokat is tisztelem akik kifejtik miért nem értenek velem egyet.
Az h te most elõjöttél itt valamelyik kõ alól és behánytad ide a megalapozatlan véleményed sajnos szart sem ér, pont mint te magad.
általában 2-3 átlagos méretû játék ráfér
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Olvass, mûvelõdj
2. Utána gondolkozz
3. Ha azt hiszed tudod mit írsz és meg is tudod indokolni késõbb miért írtál bõdületes nagy faszságot, akkor írd be.
De a hallotam a havertól/olvastam vhol a neten/vagy az én összeesküvés elméletem címû dolgok mûszaki cikkek esetében nem állják meg a helyüket. Ugyanez vonatkozik amikor dics himnuszokat zengünk vmirõl. Továbbá próbáljuk meg hanyagolni a warezt.
https://hotshu.wordpress.com/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
https://hotshu.wordpress.com/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a hozzászólásod hangneme is magáért beszél - ha nem tudsz kultúráltan viselkedni, nem kötelezõ hozzászólni!
"28455"-tel pedig teljesen egyetértek, ugyanezt akartam írni...
:]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Egyedül az olyanok mint DarkAlex, Ass (lehet h õk egy személy?) vagy eM82 érdemelnének pénzt ezért, és CSAKIS ÕK. Õk törték fel a NAND-ot és a gyári FW-ket, õk találták ki a módszereket, õk írták meg a laikusoknak hogyan kell megcsinálni. Mindezt ingyen.
Méghogy beleteszik a "szakértelmüket" meg a "tudásukat", lóf*sz...
nem az alkatrészt
te például magadtól biztos nem jöttél volna rá hogy azt kell kicserélni
itt nem a warzról van szó, csak egyeseknek ingyen kéne minden.
annakidején az amigámban 200 forintos alkatrészt 3 perc alatt forraszutott meg 2000é. aszonta a szaki, nem a csere a pénz, a tudás, mit cseréljek.
olyan nincs hogy kihagysz valamit
és fel kell rakni külön a 3.90M33-t a downgrade után és utána a patchot
de ezt nem itt kéne kitárgyalni...
Egyébként 4500ért kapni Datel akksit ami "pandorás" eleve... a többit mindenki döntse el maga.