PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
igen, inkább mész-ölsz kategória, de egyáltalán nem monoton. több fegyver, rengeteg combomozdulat, sok ellenfél van benne és többször gondolkozni is kell kicsit, hogy hogyan tovább. hangulat és grafika ügyileg abszolút ott van a toppon, a története is ott van. egy igazi interaktív ókori eposzi legenda.

NEOreg3
inkább csak mész oszt ölsz=)

rpg elem tán csak annyi van benne, hogy a leölt ellenfelek és a leamortizált környezet után kapott orb-okból fejleszteheted a már meglévõ kombóidat, de max 4 szintig ha jól emlékszem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mama2
Na hy. Ugye megjelent a God of War: Chains of Olympus. Ez a játék milyen? Mész oszt ölsz, vagy rpg elemek is vannak benne?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ebola75
Jetaudio kódol psp-re sima mp4-et és avc-t is, különbözõ felbontásban beleégetett felirattal még fekete sávot is tesz alá ha kell.

kisgabo
ja, csak külön proggi játsza le.

Vagy a psp movie creator-ral lehet még csinálni, de valamelyik avinál kinyújtja a képet.

fikoo
XviD4PSP nevû progi. Amúgy marha jó minõségre konvertál, lényeg hogy a Video encodingnál x264 HQ2 Ultra-t válaszd ki. A Subtitles menüpont meg felül található ^^

Zan
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,nem tudom,benne van-e a Gy.i.k.-ben,asszem nincs.Annyi,hogy hogyan tudok egy feliratos filmet felirattal együtt begrabbelni mp4-be?Winavi converterrel már probaltam,nem jött össze,vagy valamit lehet elb*sztam,de nem müködött vele.Ha valaki leirna mivel lehet,vagy a WinAvival hogy kell,hálás lennék!

Zan

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Ne is tõrõdj vele, szegény csókának nem volt gyerekszobája és az a kényszerképzete, hogy õ mindenkit nagyon de nagyon jól ismer ezen a fórumon.
kurucz22
ook, ty, megprobálom

dark-alex.org
letölt, elolvas, megcsinál.
nemrég ugyanezt csináltam és megerõsítem hogy mûködik, ha követed leírást, ilyen egyszerû...

kurucz22
heh.. nem is rossz gondolat.. végülis nem az én psp-m..😄

greg benz
b*ssz rá vizes kalapáccsal😄

Amúgy egy pillanatra tegnap nekem is beragadt,de csak átmeneti zavar volt szerencsére😛

kurucz22
eh.. lehet h csak én vagyok ennyire szerencsétlen, de nem akar menni eza PSP hack.. nincs kedve vkinek segiteni? <#confused>

de én azért félek azt megprobálni ami ezen az oldalon van mert 1 rosz klik és vége a pspmnek :S és mivel fingnyit se konyitok hozá ezért mégjoban félek megprobálni és ugytom hogy a LCS az könyen megcsinálja és azzal nem lehet elszurni
Énvagyokazapád
ezmár kérdés aztán vaze 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

kurucz22
eh.. megvan, csak egy kis erõ kellett hozzá..XD

kurucz22
kérdés: beragadt az analog joystick(vagy mi az..), hogy lehetne ujra mozgathatová tenni?

Konkrét leírást is adjatok.
Találtam, csak nem tudom melyik a jó.(http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=1&t=41)

Kérdés. 3.30 OE-A -ra szeretnék új CFW-t.
Elõször kell rá egy 3.52M33, utána a 3.90M33-2, utána a magyarosítás?

CaviaR
Ha 2.80-as firmwaret akarsz downgradelniu 1.5-re, ahoz elég egy ingyen letölthetõ progi. A GTA:LCS csak 3.03FW-hez vagy az újabbakhoz kell.
Amúgy a FAQ-ban ez a link is benne volt..http://pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?t=126

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Persze tudom én h eM82 nem hackelt, azért is tettemhozzá, h "õk írták meg a laikusoknak hogyan kell megcsinálni".

De az õ nevét is fontos felsorolni, mert nélküle azok akik nem tudnak angolul, sosem tudták volna megcsinálni, a magyarításokról nem is beszélve. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Ahogy Sephi is írta, jó lenne megindolkolnod miért is nem értek az egészhez semmit.

Javítottam már jópár (még Sony márkaszervíz által visszadobott) gépet, ami által elég sok tapasztalatra tettem szert.
Különben sem tartom szükségesnek h bebizonyítsam neked, hogy értek hozzá. Akik ismernek azok úgy tudják h érttek hozzá, magamról is tudom, és azokat is tisztelem akik kifejtik miért nem értenek velem egyet.

Az h te most elõjöttél itt valamelyik kõ alól és behánytad ide a megalapozatlan véleményed sajnos szart sem ér, pont mint te magad.

NEOreg3
lehet hogy csak 1, de akár 10 is

általában 2-3 átlagos méretû játék ráfér

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

egy 2 gb-os memory stickre menyi iso áték fér? 😄
a tipp 2-t hogy érted?<#vigyor>
5c0rp330n
alapvetõen igaz, amit CaviaR ír, de vannak benne pontotlanságok. eM82 munkáját nagyra értékelem én is, õ tesz az egyik legtöbbet a MAGYAR psp közösségért. de nemzetközi szinten tudtommal nincsen igazán jelen, tehát nem Dark Alex puszipajtása, NAND feltöréséséhez nem sok köze volt, vagy a módszerek kitalálásához, õ "csak" a kész fw-t magyarította, praktikusan moddolgatta, hasonlókat tett. azért mondtam még így, hogy alapvetõen igaz a lényege amit írt, mert mentalitásban DAX-hoz hasonló õ is: profi munkákat ad ki és egy vasat sem kér érte, sõt: felemeli a hangját érte, hogy más se kérjen.

Sephi
Engem nem az érdekel, hogy o mit ír. Meg kell tanulni kulturáltan beszelni fórumokon es nem beszólni mint egy bunkó paraszt. En erre vagyok allergiás.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

avengir
Sztem te is beállhatsz a sorba mellé.
1. Olvass, mûvelõdj
2. Utána gondolkozz
3. Ha azt hiszed tudod mit írsz és meg is tudod indokolni késõbb miért írtál bõdületes nagy faszságot, akkor írd be.

De a hallotam a havertól/olvastam vhol a neten/vagy az én összeesküvés elméletem címû dolgok mûszaki cikkek esetében nem állják meg a helyüket. Ugyanez vonatkozik amikor dics himnuszokat zengünk vmirõl. Továbbá próbáljuk meg hanyagolni a warezt.

https://hotshu.wordpress.com/

Sephi
Miert? Miben nincs neki igaza? Mikor igy beszolsz, illene meg is alapozni az alitasodat mert igy teged rohognek majd ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

avengir
<#mf1><#banplz><#taps> Annyira látszik, hogy nem értesz az egészhez, csak elkezdtél okoskodni, hogy az már fáj.... <#nyes>

https://hotshu.wordpress.com/

ez is már valami 😊

Ööö.... ne haragudj nem tudtam hogy ott dolgozol vagy tiéd a bót. Nem akartam rontani az üzleted. <#vigyor2>
donate = adakozni, adományt adni

MaSzKa
én írtam neki 1 angol THX üzenetet 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
az miaz a donate?

kiváncsi lennék, vajon hány konzolboltos ill. nagyarcú pénzértbutítós "szakember" nyomta meg a "donate" gombot a dark-alex.org oldalon...

ne nézzük már egymást hülyének, ha kérhetlek.

a hozzászólásod hangneme is magáért beszél - ha nem tudsz kultúráltan viselkedni, nem kötelezõ hozzászólni!

"28455"-tel pedig teljesen egyetértek, ugyanezt akartam írni...

Énvagyokazapád
em82 mint firmware hacker? :o
:]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

CaviaR
Nagy tudás kell felrakni egy firmwaret. Neten gyönyörûen fent van, semmi szakértelem, semmi háttértudás nem kell hozzá.

Egyedül az olyanok mint DarkAlex, Ass (lehet h õk egy személy?) vagy eM82 érdemelnének pénzt ezért, és CSAKIS ÕK. Õk törték fel a NAND-ot és a gyári FW-ket, õk találták ki a módszereket, õk írták meg a laikusoknak hogyan kell megcsinálni. Mindezt ingyen.

Méghogy beleteszik a "szakértelmüket" meg a "tudásukat", lóf*sz...

MaSzKa
igen a szakértelmet kell megfizetni
nem az alkatrészt

te például magadtól biztos nem jöttél volna rá hogy azt kell kicserélni

kisgabo
akkor menjetek a konzolboltba lázadni. sõt, az összes bótba, miért adják felárral a cuccot, ami a gyárból kijõve kb fele összeg.

itt nem a warzról van szó, csak egyeseknek ingyen kéne minden.

annakidején az amigámban 200 forintos alkatrészt 3 perc alatt forraszutott meg 2000é. aszonta a szaki, nem a csere a pénz, a tudás, mit cseréljek.

Sztem úgy értette, hogy ki lehet hagyni a normál aksi szoftveres pandorázását ha valaki nagyüzemben tolja és van külön pandorás akksija. Illetve nem kell minden alkalommal jigkick memkarit se csinálni ha van erre rendszeresített külön kártya. Szóval memkari berak, akksi berak, gomb nyomogat, 1 perc pihi, akksi ki, kártya ki, kész.
MaSzKa
az nem így van

olyan nincs hogy kihagysz valamit

és fel kell rakni külön a 3.90M33-t a downgrade után és utána a patchot

Prince of Máté
sztem felre ertettem, holnap vagy penteken hozzak!

ez nem "mentség", és nem is ez a gond, hanem a hozzáadott érték hiánya, és a dolog némileg "fekete" jellege, ami nem biztos, hogy konzolboltba való.
de ezt nem itt kéne kitárgyalni...

5c0rp330n
5k az tényleg durva. én szívességbõl csináltam meg haver barátjának úgy, hogy életemben nem csináltam még ilyet elõtte.. és aki üzletbõl csinálja, annak feltételezhetõen már van pandora aksija is állandóan így kihagyhatja a mûveletek jó részét és ténylegesen 5 perc maximum a mûvelet..

Lassan sajnálni is kezdem szegénykéket... jó hogy nem halnak éhen...
Egyébként 4500ért kapni Datel akksit ami "pandorás" eleve... a többit mindenki döntse el maga.
kisgabo
te mennyiért csinálnád? 300k üzlet rezsi, 3 ember bére, világitás, fûtés...

Én inkább kispórolom az eredetit😊