40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • S8DJ
    ][_(())][_ :D
  • Prince of Máté
  • Pitypang18
  • amdrula
    Általában, ha új verzót csinálnak, azt azért teszik, hogy a gép képességeit csökkentsék, és a meglévő bugok mellé újakat gyártsanak...
    Szóval a legjobban egy 1.0-ás fw-vel, vagy esetleg valami beta/alpha verzóval járnál.
  • rnd
    Mondjuk annyi fáradtságot vehettél volna hogy legalább 30 hsz-t visszaolvasol ahelyett hogy újra meg újra megkérded.
  • Maffia91
    Sztetek érdemes felrakni a legujjab firmware-t?
    Vagy szerintetek meik a legjobb?
    Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?

bocsi h ennyit kérdezek, csak az akarom h ha megveszem és megkérem a csávót h tegye rá a legfrisseb verziót, akkor nem akarom h már első nap szar legyen!
  • MaSzKa
    visszaolvasol 1 hónapot ott részletesen leírtam mit kaptam utoljára és kép is van
  • AleXXXXX
    Ami neked van, annak mik a tulajdonságai?

Mármint mit mutat a blackspeed, és mit látsz te pl játékmásolás közben? Megtennéd, h leírod?
    Köszi
  • MaSzKa
    az egyik már megjött a 15mb/s-es verzióból

írtam is ide sajnos nem jár hozzá átalakító ajándékba mint a 10mb/s-eshez

a blackspeedbe 554 pontot ad ki nekem a 15-ös

http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=50005
  • MaSzKa
    nekem is pont ezt mondták

mert ludasak 1 memkarival

reméled kedden megkapom
  • Prince of Máté
    10 év gari... és szerintem nem éri meg a location free base station! Kurva drága, és gyorsan értékét veszíti.
  • AleXXXXX
    Nyugi, már szerdán megrendeltem digitalmixröl. Csütörtökön hívott egy csaj tőlük, h hétfőre jön hozzájuk, és akkor megbeszéljük a kiszállítást. Mondom jó... Na most várom h hétfőn hívjanak, és akkor elvileg keddre-szerdára itt a kari!:):):)
    A digitalmixesre hány év gari van?

Ja, meg tervezek venni egy locationfree base stationt ebayröl:)
    Ahogy kivettem, lehet tv-t kötni rá, dvd lejátszót, lehet használni otthon a beépített wifiröl, DE KEDVENCEM: ha van otthon routered (igen van:D) és összekötöd ahogy kell, szóval akárhol vagy, van egy wifi amire fel tudsz menni, a neten át kapcsolódhatsz a stationhoz, tehát tudsz tvzni akárhonnan! Ja, adnak hozzá pc-s szoftot is, egy seriallal (egy gépen tudod nézni a tv-t szintén akárhonnan)
    Vélemények?
  • MaSzKa
    ha hamisat veszel az ezzel jár

Sanidsk Ultra2-t kell venni amit egyenesen a gyártótól hoznak

pl digitalmix
  • AleXXXXX
    Jóneked..
    Én 2db 4 gigásat vettem, mind a 2 beszart.
    Vettem még 2db 4 gigásat fényképezőbe, azok mennek jol (még:D)
    Vettem kínábol telóba 2 gigás m2-es karit, az megsy kiválóan 2 hónapja
    Vettem 2db 2 gigás mini sd-t, (egyet uncsimnak, egyet akkor meg eladni:D)Azok is mennek jól. Érdekes ez..
  • Maffia91
    Sztetek érdemes felrakni a legujjab firmware-t?
    Vagy szerintetek meik a legjobb?
    Am az újjabb mivel jobb, mint mondjuk az alap, ami rajta van?
  • öregharcsa
    nekem 1 éve van meg és semmi baja..gondolom szart fogtál ki...
    és nem 1-et rendeltem, no meg sony/microSd átalakítót is..azok is rendben vannak...szépen muzsikálnak a gépekben...
  • AleXXXXX
    Én csak tanácsolom, ne vegyél ebay-röl kínait..
    Ha te is szopni akarsz mint én akkor csak nyugodtan.. te gondod:D
    Az első 2 hétben jól működnek de utánna..:S
  • kisgabo
    ebay még nem megy... de jó ár.
  • AleXXXXX
    húúú azt ne is mondd!!!
    azzal én megjártam..:D NEHOGY VEGYETEK KÍNÁBOL MEMÓKARIT!!!!
  • BuktaXbox360
    3600ért van ebayen azonnal elvihető kategóriában. Postával együtt.
    Sandisk 4GB MS Memory Stick Pro Duo for Sony PSP
  • NecroJoe
    (WTB edit gomb)
  • NecroJoe
    Van egy eladó God fo Warom dobozzal, kézikönyvvel, hibátlan állapotban, ha valakit érdekel priviben várok ajánlatokat, bohócok kíméljenek.
  • AleXXXXX
    Szia!

A flash0 mentése az könnyen megoldaható.:
    Recovery ben ide mész: advanced-->toggle usb flash 0. A kábelt bedugd a gépbe, és a flash0 lesz a meghajtód:D tehát azt látod. létrehozol egy mappát, és oda az összes file-t mappát átmásolod.
    Ha "brickeled" a psp-det, bemész recoverybe ugyanígy... ... kitörölsz MINDENT a flash0-bol, és bemásolod a mentésedet.. és voala! ot az original cfw-d (original, hogy nem piszkáltad még szét:D) Én 2 mapja 10 p alatt kb 3x öltem meg a pspmet, de hála magamnak, itt volt a mentés, és elsősegélyben részesítettem a beteget.
  • MaSzKa
    azt vettem észre mióta frissitettem 3.90 és 4.01m33-ra
    azóta a PSPPSX játékok szarabbul mennek
    pl a granturismo 2 eur és usa változata is néha lefagy mentésnél

pedig 3.7x-en jó volt mert a feléig eljutottam a játékba
  • MaSzKa
    az jó ár

digitalmix.hu itt a legolcsóbb
    de sztem az a baj 1 hónapot ne várj rá inkább vedd meg drágábban máshol
  • kisgabo
    maszka élsz? nem baj ha nem...

memókarit hol érdemes? belestem sandisk u2 4gb 7910+fa, vagy 8gb 15100+fa 10 év garral.

tudol jobb?
  • klikker
    valaki megtudná mondani, hogy meddig mehetek h ne váljon "tégla"vá a psp-m, pl most akarok majd tenni rá CTF XMB-t vágjátok olyan téma, ami mindent átváltoztat, felakarom tenni a CXMB nevezetü progit, de nemtom h a recovery menüben ha átálitom h arról bootoljon v mi a szar [cxmb.prx-ről], nem baszodhat e el a psp-m. JA meg ha vki tud vmit erről a flash0 lementésről az segitsen pls, gondolom engedélyeztetni kell a recovery menüben, aztán csak simán átmásolni gépre, és ha akármi van, csak visszamásolni a psp-re és megy is? mert akkor egy biztonsági másolat nekem se árt

Válaszotok köszi ^^ :))
  • klikker
    válaszod köszi ^^
  • 5c0rp330n
    szó sincs emulálásról, az még az őskorban volt, a Devhook-os időkben :)
    külön fel lehet telepíteni az 1.5-ös kernelt, de csak fat-re, slimen ez nem működik. volt vmi trükk asszem slim-re is, meg Dark_AleX is mintha előállt volna azóta vmi jó megoldással, de ebben nem vagyok biztos.. a legtöbb homebrew-hoz nem kell 1.5, csak a régiekhez, amiket azóta nem csináltak meg újabbra.
  • klikker
    sziasztok, vettem psp slim-et és a firmware ami rajta van 3.80 M33-5
    azt szeretném megkérdezni h én ugy tudom h ezek emulált firmware-k tehát 1.50 az eredeti firmware ami a pspmen van nem? A 3.30 M33-5öt meg egy program emulálja rajta. igazábol azt nem értem h a homebrew progik csak 1.50 alatt mennek nem? vhogy visszakaphatom, már ha kell az 1.50? sry csak most ezek az uj firmwarek kicsit betettek, összezavarodtam.. Mert gondolom én ha updatelni kell uj firmware-re akkor 1.50-re visszakéne menni és onnan feltenni az uj 4.01 M33-2 es firmware-t vagy nem? :\ pls segitsetek, előre is kösz
  • Banyapapa
    de van amolyan netes multi PSP-re (én sajn nem tudom kiprobalni wifi hiányában),xlink kai
  • Maffia91
    köszi a segítséget! remélem h jól fogok járni a psp-mel!
  • Banyapapa
    a kiskönyv elég jol leirja mit hogyan a nettel (amugy netezni télleg horror psp-n,amolyan ilyen is van ficsör ez,nesze semmi....)
  • AleXXXXX
    A neten igazábol semmi extrát nem kell beállítani..:)
    Meg sztem netezésre senki se használja, mivel lassú, a gépelés méglassab, egyszóval a psp nem netezésre lett tervezve. Netrádiót hallgatniesetleg jó
  • Maffia91
    Őszintén csak látásból láttam, szal nem próbáltam még! De gondolom am is le van írva a leírásban, meg azzért értek annyit angolul :D
  • lowdog
    nem bántásból, de ha a net beállítás neked bonyolult, akkor inkább ne ülj neki a magyarításnak...
  • Maffia91
    én a net beállításra gondoltam, mert h azt ahogy ltáttam elég bonyolult
  • Prince of Máté
    Minek?
    Mit nem értesz az XMB-ben? Music?
  • Maffia91
    Szerintetek mennyire kockázatos magyarítást feltenni psp-re?
  • Gomber
    Nagyon kösz! :)