40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • AleXXXXX
    Elmondom a történetem:
    Ma du 1 kor hozta a postás az eredeti ultra 2 4gb memókarimat. én 2 kor elmentem a postára feladni a pandora aksimat+ memóriakártyámat. a kártyát át kellett tenni universal pandora menüre(atta a des.. valamire, valami spanyol neve van:D) leteszteltem, felraktam a 3.71m33-at. De mondom, nekem 3.90 kell, installáljam fel? ááh nem: van nekem mentésem a saját psp-m flash0járol, 3.90 fw-röl, felrakom azt.
    Na neki is estem:Recovery ->advanced ->togle usb flash0, flash0 formáz, mentés másol.
    kilép, próálom bekapcsolni, meghalt!!!:@:@:@ pedig ezt a mentést már teszteltem is sokszolr!:@ és se akksim, se memókarim, hogy visszahozzam:(
    De miért halt bele a flashelésbe? Valami ötlet?:S
  • kisgabo
    te lúza, nagykerben bármikor veszek, ha megvesztegecc.
  • PSPeti
    Sziasztok!
    Kölcsönkaptam a sims 2-t PSPre.
    Namármost, már az elején elakadtam amikor ott vagy abba a sivatagos részen a legeslegeljén. Felrobban a kocsijavítóműhely és van 1 mobiltelefon a földön. Csörög, felveszem vmi doctorral beszélek, és utána azt írja ki a feladatokhoz hogy kerssek szálláshelyet. De mivel nincs kocsim nemtudok mivel odamenni.(bár azt sem tom hogy hova kell menni) Valaki segítsen légyszi hogy hova és merre mivel! Köszi
  • MaSzKa
    ma megkaptam a 3. Ultra2 4gb-os memekarimat

amit 2 hete kifizettem már a digitalmix-nél
    igaz 1000ft elment telefonszámlára de még így is megérte
  • kisgabo
    milyen kari kell szépfijú?
  • Denes888
    2hete rendeltem, 2szer telefonáltam, és még semmi. Holnap utazom el, ha akkor sem lesz akkor rohadjon le a bőr a képén a csajnak.
  • fikoo
    Hali! A PSP GPS-éhez van már magyar térkép?
  • S8DJ
    jaja ha nagyon olcsó akkor tuti hogy hamis
  • lowdog
    bár, ebay USA powerseller SDMSPDH-004G-A11 szállítással együtt 12000 HUF nem tűnik rossznak
  • kisgabo
    el lett mondva párszor, hogy a vaterán kókány a cucc, de ugye "olcsó" és megy a .... rágás.
  • Maffia91
    Hát skacok, senkinek nem ajánlom h vaterától avgy iesmi oldalakról rendeljen mem-karit! Én most szoptam be egy 4 gigással! Tökre vidrultam h 6500 veszem, erre berakom és hamis!
    Szal inkább +1500 és akkor már eredeti!
  • lowdog
    igazad lehet, de ha már úgyis várni kell (de legalábbis van rá esély), akkor augusztusban úgyis megyek new york-ba, úgyhogy megrendelem oda és majd elhozom, annyira nem sürgős, biztosabb is és olcsóbb is mint itthon megvenni...
  • AleXXXXX
    Háát én azt mondom, digitalmix. Nekem ma, v holnap jön a kártyám, tegnap adták le a szállítónak, egy hete rendeltem. Nem tudom ki rémísztget itt a hónapos várakozással..:D
    Ez a dealextreme, nekm jónak tűnik üzlet szempontjábol:) Veszek tool aksit, sokat, akkor kapok kedvezményt, veszek hozzájuk legkissebb memsticket, és pandora szettet csinálok, és tapasztalataim szerint haszonnal el lehet adni vaterán. Felraktam az én tool batterymet (nekem nem kell már, érthető okokbol:D)+2gb (igaz hamis, de ez jol működik, nem úgy mint a 4 gigások)sony produo. 3500min - 5000villám, egy napja se raktam fel, van licit. Uh lehet én üzletelésbe fogok..:D még psp-t is jó áron lehet behozni mo-ra kb 20-25e ft vámmal, postával. az enyém magában volt kemény 97$ kb 14.500ft + 20$ posta+4500ft vám.
    Na ez megint szép hosszú lett:D
  • lowdog
    köszi, de sajnos itt tényleg nem biztos hogy jól járnék :(
  • rnd
    Ha figyeltél volna, tudnád hogy nem tudsz...
    Dealextreme = kínai bóvlik, egy szál Sandisk Ultra 2 sincs náluk, pláne olyasmi ami 5 netán 10 év garis...
    Van viszont hamis Kingston
  • S8DJ
    én tudok : link
  • lowdog
    olyat tudsz ahonnan szallitanak Magyarorszagra?
  • Banyapapa
    megint patapon
  • Banyapapa
    ?
  • Gomber
  • rnd
    Sztem 12...
  • david13
    Állitsál már magadon!A tele szemeteled az értelmetlen hülye hozzászólásaiddal a topikot !
  • AleXXXXX
    Igen, én is valahogy így képzeltem el..de ha psp, és márió, akkor a 3d-s verzió legyen..attol h ő egy seggarc, a psp még jódolog
  • S8DJ
    tudod rácsatlakozik bejön ilyen kódtörő Super Mario játék felveszi a gombát és ki írja... Point error :D
  • passatgt
    nem neked
  • AleXXXXX
    Tényleg pihenned kéne, mert amikor bejössz ide, szétbaszod az egész fórumot, kérdezel, még 3 hszt hozzáírsz a sok hülyeségeddel, és ha mondunk valamit, mindenkit le "low"ozol.. én eleve utálom az ilyen cod-os kocka csicskákat, a korodat max 13-ra becsülöm...
    DE mac adress szűrés van, különben fel tudnál menni ..(point error:D?o_O)
    És igen, a routerel lesz neted, mivel a router megosztja a netedet.. ezt nem lehet magyarázni, de ahogy nézem, emien hülye vagy, ha vennél routert, csak a te hszeiddel lenne tele a fórum, uh inkább ne vegyél, hanem szórakozz a szomszédéval.:D:D
  • Prince of Máté
    Látom te is nagy online gamer vagy...
  • S8DJ
    azért megszűnik a gari mert tesz rá egy másik fw-t?
  • Gomber
    Miért is kéne bann? Mert 3 üzenetet írtam? Mekkora egy low vagy, már bocsánat...
  • kroki94
    ja és azt még tudnod kell hogy akkor a garancia megszűnik létezni!!!
  • kroki94
    aha és vigyázz hogy mindent pontosan úgy csinálj ahogy az le van írva... :D
  • baaka
    Sziasztok!Ha fel akarom rakni a 4.01 m33-2 -t akkor csak töltsem le eM82 BlogYá-ról a 4.01 m33-e mini telepítő pack-ot,Rakjam fel a leírás szerint és kész???Jah és most 3.90m33-3-am van. akkor mehet így ahogy leírtam??
  • Prince of Máté
    Jobban vigyázok rá, mint a szemem fényére...
    Minig tokban tartottam, ha nem használtam!!
  • kisgabo
    lesz wifid. de tényleg nem ártana 2 hét ban.
  • Gomber
    Ja amugy én sokkal jobbat, tudok és oda regizni se kell! És 60 szor több gém van mint amit megattá...
  • Gomber
    Ebbből bann lesz, vagy pedig Sárga háromszög, felkiáltójellel a közepén! XD
  • Gomber
    Nemtudom, csak gondolom, mert egy kis faluban élek ahol, mindenkinek ugyan az a net szolgáltatója, és hogyis mondjam elég LOW XD! Na mind1, és aha veszek routert akkor lesz wifim? :O
  • lowdog
    "Amugy nincs mac addres szűrés"
    honnan tudod?
  • lowdog
    a router ahhoz kell hogy a saját netedet használhasd a pspden.
  • Gomber
    Hanem valamilyen pointos szarságot ír, de amugy az összes megtalált WIFINÉL volt hogy Veszprémben voltam, ott találtam 80 % osokat, és azokra se tuttam rákapcsolodni, mert pointos hiba volt!!!