40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • CaviaR
    de igen
  • Gomber
    Vettem még régebben magamnak egy Házimozit és ahhoz volt 30 darab ilyen feket kör aminek pamut volt az anyaga a felső, és az alja meg ragacsos!
    Na azt megtaláltam, és ráraktam a PSP gombjaira, mert mindig széje ment a kezem a sok PSP zés közben! Az lenne a kérdés h nincs illyen ami hivatalosan PSP -re való?
  • rnd
    Nem értem mit nem lehet érteni ezen. A sony nem a minőség csúcsaira törekszik a konzol piacon...
  • rnd
    Nagy jelentősége nincs, kábé olyasmi mint a bad sector egy merevlemezen. Nem sok mindent tudsz vele csinálni. Sajnos pont az ilyenek miatt a komplett nand mentés se sokat ér. Ha menet közben egy olyan blokk adja meg magát ahol a mentésedben egy lényeges info/fájl lenne akkor hiába írod vissza...
  • KILLER2
    Öröm látni, hogy nem csak én nem értem ezt.
  • 5c0rp330n
    ?
  • AleXXXXX
    Végülis sikerült visszahozni a psp-t, semmi gond nem volt a nanddal.:) most mentettem le mindent én is:D
  • KILLER2
    Lényegi jelentősége érdekelne. Hogy pl egy esetlegesen szükséges visszaállítás során ez lehet-e problémás, hogy ezek a hibák vannak.
  • rnd
    Sony minőség
  • KILLER2
    Ok, működik minden, épp most mentem a nandon, de 4x is hibás blokkot írt ki. Ez mitől van?
  • KILLER2
    Szerintem menni fog, többnyire mennek az ilyenek, szerencsére nem vagyok sík hülye az ilyesmikhez, meg találtam egy másik jó kis leírást a psphungary.hu-n. Amúgy 3.90 M33-3as fw van a PSPmen (fat).
  • S8DJ
    ideérthetően van leírva hogyan kell feltenni az 1.50 kernel addont ha mégsem megy akkor segítek.
  • S8DJ
    én igazából csak a flash0-át mentettem és amikor elrontottam visszatettem az eredeti flash0 fájlokat és ujra jó lett a psp-m
  • S8DJ
    ez az 1.50 kernel addon segíti az 1.50-es homebrew programok futtatását de csak Fat psp-n működik!És egy kérdés milyen FW-d van a PSP-n?
  • KILLER2
    Ja igen. Ez ugye nem lehet veszélyes a nand-ra és az idstorage-re? Szívás lenne, ha véletlenül megölném miközben meg akarom menteni (értsd: kinyírom a gépet ezzel a telepítéssel, amikor utána ezzel tudnám futtatni a nandtool-t)
  • KILLER2
    Köszi, az van. És erről tudnál mondani pár szót, vagy forduljak a jó öreg google-hez? Vagy mi is ez pontosan? Miért nem elég a programnak, ha a game150 mappában vannak és így 1.5ös kernel-el mennek?
    Remélem nem kérdeztem túl sokat és bonyolultat.
  • S8DJ
    ha fat PSP-d van felteszed az 1.50 kernel addon-t és menni fog
  • KILLER2
    Úgy látszik, hogy nem a nandtool-al van a baj. Azóta 2 másik programot is megpróbáltam, mind2 1.5ös kernelre való, mind2-t a game150-be raktam és mind2 80020148-as hibát ad. Tud valaki segíteni? Remélem, hogy ez nincs benne a faq-ban, ha mégis, akkor bocsi.
  • KILLER2
    Szeretem, ha biztonságban van az, ami fontos, így úgy gondoltam, hogy nem árt, ha van erről másolatom. Egyedül ezért szeretném, ha meglenne. De azért szeretném, ha nyugodtan tehetnék rá sok szart, mert ha nem is agyon akarom patchelni, valamennyire azért igen.
    Most 1.50es kernelre van téve, próbáltam a game mappában és a game150 mappában is a programot, de eddig sikertelen mind2.
  • 5c0rp330n
    ha a kernel 1.50-ben van, akkor a GAME mappában lévő progikat is 1.50-el indítja, a GAME150-eket mindig 1.50 kernellel indítja, a GAME3XX-et mindig 3.XX kernellel indítja, a kernel beállítás a sima GAME mappára vonatkozik. próbáld meg úgy hogy a GAME-be másolod és a kernelt 150-re állítod, majd úgy h 3.xx-re. ha egyik módban sem megy, akkor a progi nem kompatibilis valahogy, vagy szarul van meg. egyébként miért akarod annyira elmeteni az egész rom tartalmat? ha nincs tervbevéve, hogy agyon moddolod/patcheled, nem sok szükség van rá.
  • KILLER2
    Bocs, de kéne akkor is a segítségetek, nem megy ez nekem. Elolvastam már a faq-t (mondjuk azt nem most és nem ezért), a nand és idstorage mentését, a recovery menü leírását és néhány hozzászólást, de nem jutottam sokra.
    A recovery menüben visszatettem a kernelt 1.50-re, a nandtool a game150-ben van, de továbbra is a 80020148-as hibát kapom.
    Még próbálkozok, de ha olvassátok ezt és még nem írtam, hogy sikerült, akkor ha kérhetem, segítsetek.
  • MaSzKa
    em82.extra.hu

itt le van írva
  • KILLER2
    Tudna nekem segíteni valaki, hogy hogyan tudok NAND és IDstorage biztonsági másolatot csinálni 3.90 M33-3-as fw-n?
  • S8DJ
    milyen PSP-d van Slim vagy Fat?
  • AleXXXXX
    "elcseszed" most úgy modod, mintha a Te pspdet "csesztem" volna el. A leírásban az van, hogy MÁSIK PSP flash0ját nem szabad használni! és köszi, hogy ilyen segítőkész vagy..
  • MaSzKa
    azért mert ezt is elcseszted
    elég nagy az esély hogy azt is elcseszed

ott a magyar leírás
  • AleXXXXX
    Havernak van psp-je, még én ütöttem neki ki kb 3 napja:D elkérem tőle, a memsicket meg ezeket megcsinálom már.. csak nehogy elszaródjön a nand meg az idstorage.:S:S mennyi az esély rá?:S
  • AleXXXXX
    Csak a flash0-t másolta, vagyis elöször töröltem mindent, majd bemásoltam a mentést. ugye azzal nem lehet nagy baj?:S:S
  • AleXXXXX
    huh.. és azt honan lehet tudni?:D
  • MaSzKa
    ha szerencséd van újra lehet éleszteni

ha nem sérült a nand memória

más gépé nem jó hozzá!+
  • KILLER2
    Tudtommal nem testreszabható. Olvasd el a kézikönyvet, abban benne van, hogy melyik mit emel ki.
  • Maffia91
    Sziasztok! Ma vettem meg a psp-m! Az egyik kérdésem, h láttam az equaleizer beállítása közben h van unique mód! Ezt hol tom állítani, hisz ugye egyedit jeelnt, tehát gondolom testreszabható!
    A másik, h meik stílus emeli ki legjobban a basszust?
    Naon köszi!
  • KILLER2
    Tévedtem, nem sikerült elindjtanom a nandtool-t, kéne a segítségetek.
  • KILLER2
    Azt hiszem a google segített. Még annyit kérdeznék, hogy van ez a no-umd mód, ha jól olvastam, akkor erre is ez lesz a megoldás. Szóval, az érdekelne, hogy ezt helyettesíti-e, ha bent van mindig egy UMD lemez vagy nem? Meg hogy ha bent van az UMD, akkor azt akarja-e néha olvasni a PSP, mert nem akarom, hogy ez merítse.
  • KILLER2
    Üdv mindenkinek! 2 napja vagyok PSP tulaj, ma került rá a 3.99 m33 vagy mi, nem bírom megjegyezni a nevét, lényeg, hogy custom fw. Kis ismerkedés után neki is láttam csinálni biztonsági mentést. A flash0 gond nélkül megvolt, mondom, akkor jöjjön a nand és az idstorage. Leszedtem és rátettem a PSPre a FAQban linkelt programot, de amikor elindjtom, a PSP logo után ezt kapom:
    The game could not be started.
    (80020148)
    És visszadob a menübe. Erről tud valaki valamit?
  • AleXXXXX
    Írtam, a sajátom volt. Ezért nem értem, mi történhetett..
  • CaviaR
    Elsőszámú pirosbetűs alapszabály: más psp flash0-ját nem tesszük fel más gépre, mert az azonnali tarkónlövést jelent szerencsétlen gépnek.

Amúgy még ha működne is, egy fw frissítés nem annyiból áll, h felírod rá az új flash0-t, még egy rakat dolog van amit megcsinál a telepítő.
  • tomi890125
    leugrasz a plázába ott tuti van free wifi :D :P és online tolhatod is multiba a gamékat
  • klikker
    15. Kerbe lakok Budapesten, valaki ugorjon már át vagy legyen vmi, kiakarom probálni a multit ^^
  • klikker
    Ma valaki összeakar ugrani adhocozni PSPn? valamilyen játékkal?