PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teis a sony marketing szakjára jártál? 😊
már bocs, de egy hangszigetelt, sötét szobában valóban épp hogy jó a max hangerõ... és tegyük hozzá hogy nem azért ilyen, mert kutaragi azt mondta hogy vigyázzunk a zemberekre, hanem valami idióta törvények/szabványok miatt, hogy a kis John szülei ne pereljék be a sonyt ha három hétig max hangerõn ratatázik és tompul a hallása pettyet...
Az a tok amit hozzáadnak tényleg gagyi, semmitõl sem véd...
A füles meg direkt olyan, hogy nem károsítja a füled, max hangerõn még épp hogy jó...
Csuklópánt, kinek kell. Hasznos de nincs sok értelme, mert a PSP nehéz.
Törlõkendõje meg szerintem mindenkinek van otthon.
A value packos 32 megás kari csak mentésekre jó, az 1 gigás meg játékokra kicsi.
- psp fejhallgató -> szar (halk)
- tok -> szar (kicsi -> egy NDS pont belefér viszont)
- usb kábel -> hurrá, x+1 miniB kábelem van most már
- memóriakártya -> na ez legalább eredeti háj-szpíd, de ez is nagyon lassan ír
mondjuk akkor még nem volt base pack 😞
hogyha csak a Base packot veszem meg,
és olyan tartozékot veszek mellé amilyet szeretnék.
Mert nekem van memóriakártyám,USB kábelem, meg veszek egy tokot neki, füles meg nekem nem kell.
De mindenki maga válogatja.
Egyébként a Value, és a Giga pack-ot lehet már kapni M.O.-n ???
...::::::...
A Value pack meg a Giga Packban vannak tartozékok, de a Base packban csak a PSP van!
Egyébként van magyar leírás.
Valaki meg tudna mondani,hogy hogyan lehet az Xvid4PSP prgramban egymás után sorba állitani a konvertálandó filmeket.Sorozatokat akarok konvertálni,többet,de nem vagyok ithon egész nap,jo lenne ha ha tudnám,hogy lehet egymás után sorbarakni öket!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Vkinek megvan a a mortal kombat unchained game? Fatality-ket nem tudja vki,h hogyan kell behozni,ugyamis találtam a neten fatality kombókat,de nem tudom behozni õket,pedig a finish him után átváltok fatality-re és próbálom a kombókat de nem csinál semmit :S
Ha vki tudja,h hogyan kell elõhozni õket,akkor ossza meg velem pls!
Elõre is thx! ^^
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Mi az hogy PSP Fat ??? (vagyis a Fat-et nem tudom magyarul kövér)
eredeti,tokkal,borítoval,leírással, 2008 ban kiadott remek "hentelõs" játék 4 napja lett vásárolva karcmentes semmi baja
ELADÓ!!!!!
irányár: 10.000
De ha tölem megveszed én adok mellé😄 (csak most csak neked)
És amit belinkeltem weboldalt ahhoz a PSP-hez adnak szerinted USB kábelt ?
modellszamot erdemes nezni, 2-essel kezdodik, akkor slim.
nezz korul a forumban is, sokan arulnak PSP-t!
Most készülök PSP-t venni.
Ezen az oldalon találtam viszonylag olcsón.
Azt szeretném most megkérdezni tõletek (mert ti mégis jobban értetek hozzá), hogy a PSP fölé oda van írva hogy SLIM, alá a Termék után pedig csak a gép neve. Most akkor Slim vagy nem ???
Ja és ha tudtok olcsóbban új PSP-t akkor PLS írjátok le ide vagy Privátba.
Elõre is köszönöm !!!
Írj privátot, ha érdekel!
2k
PSP Fat a legujjabb Firmwarerel, 3.90M33-2, egy 512mb és egy 4096mb(4G😎 os Memoristickel(produo). Töltö, Gumitok, 1 eredeti jatek jár mellé. Irányár 40EFT.
(alkuképes de nem nagyon😛)
PM nekem ha érdekel...
Nekem egy 4 órás HD film PSP-re való konvertálására 4 és fél órát ír 😞
és mégegyszer: szerzõi jogi okok miatt nincs fent dark-alex-nél a sony update..
Prince: komolyabb teszteket nem néztem, de ahogy emlékszem, 768-on már tûéles volt a kép, mitnha umd videó lemezrõl nézném.
az audió bitrate 128-on sem rossz sztem ha jó a codec, a forrás felé semmiképpen nem érdemes menni 😊
Az Audio bitratet érdemes 128 fölé rakni?
Érezhetõ a különbség?
A méret nem számít, van rá 4 giga hely 😊
Mit jelentenek ezek az Extra, Turbo meg 1-2 pass bitrate?
Még ma át akarok konvertálni egy 3 órás filmet PSP-re Xvid4PSP-vel.
Melyik Video Encoding eljárást használjam?
Melyik a leggyorsabb?
Ja és ha feljebb emelem a bitratet, akkor az lassítja a konvertálást, vagy csak a méretet növeli?
Erõsíts meg 😊
Aztán újra neki esek 😊
Csak azt nem értem miért nincs benne alapból ez a fájl, miért kell külön letölteni? Még a DarkAlex weboldaláról letöltöttben sincs.
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....