PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A füles meg direkt olyan, hogy nem károsítja a füled, max hangerõn még épp hogy jó..."
teis a sony marketing szakjára jártál? 😊

már bocs, de egy hangszigetelt, sötét szobában valóban épp hogy jó a max hangerõ... és tegyük hozzá hogy nem azért ilyen, mert kutaragi azt mondta hogy vigyázzunk a zemberekre, hanem valami idióta törvények/szabványok miatt, hogy a kis John szülei ne pereljék be a sonyt ha három hétig max hangerõn ratatázik és tompul a hallása pettyet...

Prince of Máté
nincs MÉG hozzá pack, de ne általánosíts a fatrõl, mert abból is van base pack, amit azért csináltak, mert a giga és Value pack drága volt...
Az a tok amit hozzáadnak tényleg gagyi, semmitõl sem véd...
A füles meg direkt olyan, hogy nem károsítja a füled, max hangerõn még épp hogy jó...
Csuklópánt, kinek kell. Hasznos de nincs sok értelme, mert a PSP nehéz.
Törlõkendõje meg szerintem mindenkinek van otthon.
A value packos 32 megás kari csak mentésekre jó, az 1 gigás meg játékokra kicsi.

egyébként tényleg jobban jársz a base pack-kal, én giga pack-ot vettem:
- psp fejhallgató -> szar (halk)
- tok -> szar (kicsi -> egy NDS pont belefér viszont)
- usb kábel -> hurrá, x+1 miniB kábelem van most már
- memóriakártya -> na ez legalább eredeti háj-szpíd, de ez is nagyon lassan ír

mondjuk akkor még nem volt base pack 😞

De a slimhez is vannak külömbözõ packok? Mert nemtudok róla..
kezdetben csak azokat lehetett..

Doog
Egyébként én úgy számoltam hogy olcsóbban kijövök,
hogyha csak a Base packot veszem meg,
és olyan tartozékot veszek mellé amilyet szeretnék.
Mert nekem van memóriakártyám,USB kábelem, meg veszek egy tokot neki, füles meg nekem nem kell.
De mindenki maga válogatja.

Egyébként a Value, és a Giga pack-ot lehet már kapni M.O.-n ???

...::::::...

Prince of Máté
Ez hülyeség, hogy a régihez járt ez meg az.
A Value pack meg a Giga Packban vannak tartozékok, de a Base packban csak a PSP van!
Egyébként van magyar leírás.

Doog
És a slimhez van magyar nyelvû leírás ???

Zan
Sziasztok!

Valaki meg tudna mondani,hogy hogyan lehet az Xvid4PSP prgramban egymás után sorba állitani a konvertálandó filmeket.Sorozatokat akarok konvertálni,többet,de nem vagyok ithon egész nap,jo lenne ha ha tudnám,hogy lehet egymás után sorbarakni öket!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Voltan
Egyszer nálam is produkálta ezt. Sokaknál elõjött a dolog, nálam az elsõ pályán. De azóta semmi gond, nyomd csak tovább. Néha elõfordulhat, ne törõdj vele, nem a PSP-vel van a baj.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

jáccok a god of warral memcard nélkul aztán egyzser csak lefagy:s eredeti game 3 napja vásárolt psp slim 3.80 as a FW sztetek miért volt ez a fagyás?:s
wordsworth
Már megin a slim és fat téma. Most van nálam mindkettõ, speciel a fat nekem azér jön be jobban mert szerintem jobb a fogása, de ezt tenyér válogatja.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Anubys
A távolság is fontos (értelemszerûen minden kivégzésnél más, pl Sub Zero-val teljesen közelrõl kell csinálni asszem mindkettõt)... www.gamefaqs.com -on van egy csomó movelist hozzá, azok tuti mennek. Átváltani "Fatality" módba csak arra jó, hogy nem mászik el a karakter, ha beáltál a helyes távolságra, de amúgy megy anélkül is.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

vixo
Hi all!

Vkinek megvan a a mortal kombat unchained game? Fatality-ket nem tudja vki,h hogyan kell behozni,ugyamis találtam a neten fatality kombókat,de nem tudom behozni õket,pedig a finish him után átváltok fatality-re és próbálom a kombókat de nem csinál semmit :S
Ha vki tudja,h hogyan kell elõhozni õket,akkor ossza meg velem pls!
Elõre is thx! ^^

áhhh kösz hogy szolsz maj elfelejtettem...😄

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

amugy majd olyat szeretnék csini hogy le downroagelem vagy mit (tuggyátok hogy viszi a memcardra tertt gamekat) szal majd valaki segitsen már ha oda kerul a sor addig vegyetek fel vagy aki segitene az irjon majd pm et elore si kossz (msn: [email protected])
slim jobb nekem is az van XD😄
Prince of Máté
Még kifelejtetted hogy a FAtnak dupla akkora a felbontása, és Blu ray meghajtó van benne.

Silm psp-hez nem kapsz semmit. Én 2 hete vettem, volt hozzá leirás jósok nyelven, töltõ meghát még azért a PSP-t is hozzáadták😄 Ezért ilyen olcsó, mert a régihez járt tok is meg fülhallgató stb..
szerintem sem jár hozzá kábel, de jó hozzá bármilyen USB MiniB kábel, sok digitális fényképezõhöz és egyéb eszközhöz adnak ilyet!

Jah és könnyebb moddingolhatóság. Mind vizuális/mind softveres.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

PSP-FAT= a régi psp. Tehát nem Slim. Igen lekingább kövér hasonlit hozzá, mert nem vékony. Hátrány: nem köthetõ TVre, Nincs Skype rajta(még...), Elõny: Kényelmesebb fogás, strapabiróbb(ütés/elytés), addon nélkül mennek a Custom programok.

Doog
Olvastam a hírdetésed.
Mi az hogy PSP Fat ??? (vagyis a Fat-et nem tudom magyarul kövér)

God of War: Chains of Olympus

eredeti,tokkal,borítoval,leírással, 2008 ban kiadott remek "hentelõs" játék 4 napja lett vásárolva karcmentes semmi baja

ELADÓ!!!!!
irányár: 10.000
nem valoszinü

De ha tölem megveszed én adok mellé😄 (csak most csak neked)

Doog
Összejött annyi pénzem hogy mindenképpen újat szeretnék venni...
És amit belinkeltem weboldalt ahhoz a PSP-hez adnak szerinted USB kábelt ?

ha oda van irva hogy slim akkor slim 😊

modellszamot erdemes nezni, 2-essel kezdodik, akkor slim.

nezz korul a forumban is, sokan arulnak PSP-t!

Doog
Sziasztok !!!
Most készülök PSP-t venni.
Ezen az oldalon találtam viszonylag olcsón.
Azt szeretném most megkérdezni tõletek (mert ti mégis jobban értetek hozzá), hogy a PSP fölé oda van írva hogy SLIM, alá a Termék után pedig csak a gép neve. Most akkor Slim vagy nem ???

Ja és ha tudtok olcsóbban új PSP-t akkor PLS írjátok le ide vagy Privátba.

Elõre is köszönöm !!!

deep
Esetleg ha valakit érdekel PSP-hez egy ilyen szupi bõrtok, 2 napig használtam, csak el kellett adnom a PSP-met és ez rajtam maradt.

Írj privátot, ha érdekel!
2k
PSP ELADÓ!
PSP Fat a legujjabb Firmwarerel, 3.90M33-2, egy 512mb és egy 4096mb(4G😎 os Memoristickel(produo). Töltö, Gumitok, 1 eredeti jatek jár mellé. Irányár 40EFT.
(alkuképes de nem nagyon😛)
PM nekem ha érdekel...

Prince of Máté
Pedig olyan procival hasítnia kéne...
Nekem egy 4 órás HD film PSP-re való konvertálására 4 és fél órát ír 😞

én megpróbálnám 480x272-n, ha jól emlékszem, a vízsszintes és függõleges pixelek számára is van valami korlátozás... ja és 16384 Kbps a bitráta határ 😊

kisgabo
melyik beállitás oké? a STANDARD avi kódolók gyorsabbak is, és mennek, tény, hogy olyan 480*280? as felbontást kódoltam, hogy minõségre ihajj, de lejátszó proggival /is/ szaggatott a cucc.

nem tudom pontosan milyen beállításokat használsz, de a psp valóban nem játszik le mindent.CFW feloldja a korlátozások nagy részét, de így sem fog mindennel megbirkózni.

pontosan

és mégegyszer: szerzõi jogi okok miatt nincs fent dark-alex-nél a sony update..

kisgabo
mp4 psp 3.30 beállitom, fut 1000 évig, rárakom psp, és nem jácca le.

5c0rp330n
xvid4psp-vel a psp beállítással eléggé nehéz nem szabványos videót csinálni 😊
Prince: komolyabb teszteket nem néztem, de ahogy emlékszem, 768-on már tûéles volt a kép, mitnha umd videó lemezrõl nézném.
az audió bitrate 128-on sem rossz sztem ha jó a codec, a forrás felé semmiképpen nem érdemes menni 😊

kisgabo
az már mellékes, hogy a nem szabványos formákat a psp alapból le se jácca.

Prince of Máté
Ja és még 1 fontosat kifelejtettem:
Az Audio bitratet érdemes 128 fölé rakni?
Érezhetõ a különbség?
A méret nem számít, van rá 4 giga hely 😊

Prince of Máté
Én láttam különbséget az 1000 és 1500 bitrate között, de ha te mondod, kipróbálom úgy is.
Mit jelentenek ezek az Extra, Turbo meg 1-2 pass bitrate?

5c0rp330n
próbáltam én több módot is de mind kb ugyanolyan lassú volt (eléggé lassú).. a bitráta növelésétõl a minõség fog nõni, 768kb/s felé nem érdemes vinni, onnan már nem látszik a különbség.

Prince of Máté
Hi kéne egy kis help...
Még ma át akarok konvertálni egy 3 órás filmet PSP-re Xvid4PSP-vel.
Melyik Video Encoding eljárást használjam?
Melyik a leggyorsabb?
Ja és ha feljebb emelem a bitratet, akkor az lassítja a konvertálást, vagy csak a méretet növeli?

Akkor az eredeti 3.52-est, - amit öregharcsa linket - átnevezem 352.PBP-re, majd ezt be a ms0:/PSP/GAME150/M33CREATOR mappába.
Erõsíts meg 😊
Aztán újra neki esek 😊
Csak azt nem értem miért nincs benne alapból ez a fájl, miért kell külön letölteni? Még a DarkAlex weboldaláról letöltöttben sincs.

és hogy állsz? sikerült leszedni a 3.52-t? feltenni a PSP-re? elinditani a CREATOR-t? kiir valamit? milyen fajlokat keszit?

Ott kezdtem. Aztán DarkAlex. Most itt tartok: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084302168&no=28585

Sipka
találok valahol 8GBs high speedes, kártyát? létezik ilyen? tudok valami magyar oldalról rendelni?

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Prince of Máté
Nekem már pár napja nem jön be a PSP Hungary 😞

Bogyi007
Miért nem használjátok ink?bb a psphungary.hu oldalt? Minden cfw és origi valamint moddolt cucc fennt van és mindhez leírások. Én innen csin?ltam meg a gépem tegnap 3.80 mm-re pedig teljesen amatõr vagyok a témához. De az ottani modik is jó fejek, villámgyorsan válaszoltak bármilyen kérdésem is volt. Ajánlom õket! 😊

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Metal Gear Ac!d 2500ért? <#vigyor2>
Nekem se eladóóók😛