PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
egyébként a Silent Hill: Origins-al remélem már végeztél ha nagy Silent Hill rajongó vagy 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy kérdésem lenne felétek, nagy SilentHill rajongó vagyok és a minap bukkantam rá a netem, hogy létezik egy SilenHillExperience nevû UMD VIDEO, amin mindenféle finomság található.
Na én ennek rendje és módja szerint külföldi trackerrõl beszereztem, 1,7 GB, bemásolom az /ISO és nem jó valamiért... 😞 Eddig még sosem volt ilyen bajom. Elképzelhetõ, hogy ezt máshova kell másolnom? Vagy mi lehet a baj.
/PSP Slim, 3.90 M33-3 ma frissítettem/
a künföldi oldalakról ugy vettem ki h a sony a gyorsabb és megbizhatobb --- de itthon inkább a sandisket magasztaljálok....
eddig többen ezt javasoltátok, ami ezért tuti jó lehet.
A másik amit találtam (elvileg) még gyorsabb és picivel olcsóbb is.
Ez lehetséges, jól látom?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
joccakat mindenkinek!
ezert is erdemsebb a sandisk ultra/extreme kartyak fele kacsintgatni - brutal gyorsak es kisebb esellyel hamisitjak (igaz dragabbak is)
PSN: berghold
nem ragaszkodnék a sonyhoz, de nem szeretnék zsákbamacskát venni még egyszer... 😞
5let, javaslat valakinek? Honnan juthatok tuti high speedes legalább 4 gigás kártyához?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
hát ez nagyon úgy tûnik, hogy akkor nem supported... 😞 kb. 3500-zal ír, 5700-zal olvas. Ez nem high speedes akkor?
Ha vásérolok kártyát, egybõl beteszem a gépbe, magic gatenél kiírja, hogy supported, az attól még nem biztos, hogy high speedes ugye?
2.: amit a rendszerinfónál ír, olyan fw-d van sztem. valószínûleg fent van a hun mod és abban a régi 3.80-as felirat maradhatott benne.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
oké, szóval eddigi házigazdajelöltek:
Verseghy
Col.. Énvagyokazapád 😊
még valaki?
de Sedózáj csak tud már vmit mûvelni az ezsgé szinfala mögött :|||
Ajánlom figyelmedbe a #28806.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Szóval: Itthon ADSL net van, modemmel, ahogy kell. Rá van a modemre kötve egy LinkSys router, mûködik rendesen, laptopom van, onnan netezek.
Megpróbáltam rácsatlakozni PSP-vel, sikerült is, jelerõsség 100% stb, de még a lefuttatott teszten is minden stimmel, csak a végén egy nem: "Internet connection: Failed"
Megnéztem a böngészõben is, és azt írja, hogy valami DNS nem stimmel. Ha autómatára állítom ezt írja ki, ha meg manuálist kéne nem tom mit kell beírni.
Tudtok segíteni?😊