40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • KILLER2
    Próbált itt már valaki MicroSDt tenni PSPbe MS Pro Duo átalakítóval?
  • KILLER2
    Köszi, az volt.
  • Prince of Máté
    UMDGen
  • KILLER2
    UMDLoader a program neve, ha jól emlékszem.
  • BobaFett
    ment PÜ
  • BobaFett
    itt azt irják elfogyot...
  • Bogyi007
    És mivel alakítottad át?
  • Bogyi007
    köszi a választ!
  • raven87
    Exit2-vel játszik (játszott) valaki?

Esetleg végigjátszást hol lehet találni hozzá?

02-07 és 02-08-as szinteket hogy lehet megcsinálni?
  • 5c0rp330n
    cso mindenképpen kisebb, mivel tömörített, dax mégkisebb, de azt nem viszik a cfw-k.
  • KILLER2
    Az ISO a legnagyobb, viszont nem high speedes kártyán vagy pl autós játéknál, ahol gyorsan kell tölteni vagy ahol egyszerre sokat (pl GTA), ott ISO-t célszerű használni, mert a CSO-t lassabban olvassa. Nekem God of War volt meg CSOba, úgy néha szaggatott, ezért áttettem ISOba. Azóta nem szaggat és 1,2 GB helyett 1,4 GB lett. Ha csak játék van a kártyán, akkor nem számottevő a különbség szerintem.
  • kisgabo
    mi az hogy annak?
  • Gideon Wieth
    mi a kissebb ? A Cso az Iso vagy az a harmadik ? :)
  • KILLER2
    Ha kell, nekem van most 2 db 4GB-s Sony Memory Stick Pro Duo-m, darabja 7e Ft, de lehetőleg a kettőt együtt adnám el. Alig voltak még használva, az egyik egyszer volt 1 órát a PSPben, a másik 2 napot.
  • Gideon Wieth
    konzoljatek.extra.hu
  • 5c0rp330n
  • BobaFett
    Sziasztok !
    hol lehetne gyorsan és olcson jóminőségű 4 gigás karit venni ?
    Van rá másfél hetem, mert utána utazunk el és kéne addigra...
  • MaSzKa
    nem ez csak direkt ilyen háttér plugin :D
  • Prince of Máté
    Pedig azt hittem, hogy a fat kijelzője golyóálló :(
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    sokan észre se veszik
    :S

amúgy olyan is van amikor megnyomodik a kijelző a szállítás során és ott halványabb a kép

pl olyan mikor ráülsz stb

amúgy régebben nyomattam ide 1 videót ahol a srácnak az a dolga Sony psp kijelzőket törjön össze, hogy ne lehessen használni

azokon valószínűleg 3 vagy több ilyen hiba van
  • Prince of Máté
    Ja mert annak olyan is a kijelzője... a két képernyőn összesen kb van 100000 pixel, és ha jól tudom TN paneles.
  • kisgabo
    nekem cheapboy annakidején hozott 5 psp-t, ott helyben néztem meg, mind új volt, a 6. volt sub és dead pixelhiba mentes.. sony minőség.

ds-nél nincs ilyen kókányolás.
  • Prince of Máté
    Slimen nem.
  • MaSzKa
    azt észrevettéktek hogy nfs pro street-be meg 1-2 games-ba az irányítás néha meghülyül?

meg van olyan játék ami csak iso-ba megy és ha cso-ba átrakod akkor nem
  • passatgt
    http://rapidshare.com/files/129900141/PocketDivXEncoder_0.3.60.exe.html
  • passatgt
    ha csak olyan helyen lehet észrevenni a pixelhibát, tökmindegy van e vagy nincs, nem zavar be a mindennapi használtba
  • Gideon Wieth
    olyan progit nem tudtok ami ráégeti a feliratot a filmre ? :)
  • Prince of Máté
    Rip -> kisebb méret, vmit kivettek belőle... pl 1,6 giga helyett 400 mega.
  • Gideon Wieth
    A prince az rip. AKkor az azt jelenti h kivették? Volt több is én a kisebbet töltöttem le :)
  • Gideon Wieth
    finalnal csak a videók alatt nincs hang. Princnél meg a vidiknél van játéknál meg csak a kardcsapások
  • KILLER2
    Csak a zene? Mekkorák a játékok? Nem lehet, hogy rip és a méret miatt kivették belőle a hangokat?
  • Gideon Wieth
    Nah most van egy nagy problémám. Felraktam a memory stickre több játékot is. Illetve eddig 2őt egy prince of persia-át. És egy letöltött final fantasy 9et. És semelyiknek nincs hangja. A zene hangok hiányoznak vagy nem szólnak. Valaki valami ötlet?
  • KILLER2
    Meg nem is túl pontos. Az analog nem az igazi a PSPben, de nem vészes, főleg, hogy ez azért mégis csak egy kézikonzol.
  • Prince of Máté
    Játékfüggő, de sok játéknál jobb analoggal menni... bár az tény hogy egy idő után fárasztó :S
  • KILLER2
    A játék beállításaiban nézd.
  • KILLER2
    Kis javítás jól jön neki, mert bár nem tudom, hogy nálam vagy ott volt-e a hiba, de képtelen vagyok regisztrálni rá.
  • Gideon Wieth
    azt szeretném kérdezni még, hogy játékoknál nem lehet átállítani az irányítást a nyilakra ? :) nekem az analog itt annyia nem kényelmes . :)
  • Prince of Máté
    Xvid4Psp
  • Gideon Wieth
    szervert leterhelték és most javítják. Elvileg ma vagy holnap már ujraindul