40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Cowboy03
    flash0 az hol találhato a psp-n?
  • MaSzKa
    em82.extra.hu

itt a M33 Hunosítás meg tudja csinálni pl a vonalak másfélék legyenek
  • KILLER2
    Én megcsináltam. Nem volt nagy szám. A flash0-ban felül kellett írni a gameboot.pmf-et, azt annyi.
  • Prince of Máté
    na ne mond :D
  • KILLER2
    Nem hinném, hogy túlzottan ellened lennék, elvégre kaptál egy linket, ahol miden le van írva és ha körülnézel, még link is van egy rakat ilyen képhez. Ha megnéznéd, tudnád, hogy mit kell csinálni. Viszont előtte midnenképp csinálj biztonsági másolatot a flash0-ról.
  • Cowboy03
    Mindenáron kiakartok baszni velem?
    Én azt hittem h ti segítetek de akk. viszamek oda ahol a gépet vettem, ott tutira megmondják h mit kell csinálnom
  • KILLER2
    Szerintem nem véletlen mondta, hogy az övét teszi rá. De akkor már a szerintem nand-ot is küldjön neki valaki, ha már midnenáron ki akarunk baszni vele.
  • MaSzKa
    az nem biztos hogy jó

az nand memória adatai miatt
  • KILLER2
    Az valaki el tudná mondani, hogy mi van a flash 1,2,3-ban?
  • KILLER2
    Jóvan. De hát ha elbassza, akkor elbassza, ez van. Ennek tudatában vág neki. És asszem én is nekivágok. Nem olyan hatalmas beavatkozás ez.
  • Prince of Máté
    Ha netán elbassza a gyerek, átküldhetem neki az én flash0 fájljaim
  • KILLER2
    Ja igen, itt mindent megváltoztat a srác a videóban. Az indító animációhoz asszem csak a gameboot.valami kell.
  • KILLER2
    Na most nem azért, de picit szemetek vagytok. No mindegy.
    Nem tűnik ez olyan nagy műveletnek, gyakorlatilag csak néhány fájlt felül kell írni a flash0-ban. Itt egy videó a folyamatról.
  • Prince of Máté
    ok törlesztheted is, havi 0,3 nem rossz.
  • MaSzKa
    ok kpasz mondjuk 0,3eFt-ot :D
  • Prince of Máté
    Én meg segítek neki elrontani, ha leperkálsz pár ezret ^^
  • Cowboy03
    3.90M33 Hun-Mod1.3 by eM82
  • KILLER2
    Nem rossz indulás. Hát igen, ez az, amit írtam. Segítek, ha akarod, amennyire tudok, mert nekem is csak lassan egy hete van PSPm, viszont ez nekem is tetszik, szóval ha találok valamit, szólok. Viszont ehez hozzátartozik, hogy könnyen tönkremehet a PSP a művelettől.
    És kezdésnek, milyen FW van a gépeden?
  • Cowboy03
    Na végre egy válasz...

Am ilyenre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=rk-jhzSoQIg&feature=related
    27. másodpercbe van az amire gondoltam konkrétan h olyat honnan lehet szerezni
  • KILLER2
    Ha jól gondolom, te a játékok indulása előtt megjelenő PSP logót szeretnéd lecserélni, azt a fehér valamit, mi? Akkor viszont inkább ne témát keress, hanem valami olyasmit, hogy "PSP startup" vagy valami ilyesmit. Viszont ehez valóban nem árt, ha értesz hozzá, hogy mi hogy van a PSPn, mert igen csak könnyű itt elcseszni. De abból indulj ki, hogy ha nem custom fw van a gépen, akkor felejtős a dolog.
  • MaSzKa
    de ha nem értesz hozzá akkor elcseszed a psp-t az jó lesz?

a flah-es hülyeségekkel nem nehéz elcseszni ha ott turkálsz
    főleg ha nem értesz hozzá
  • Cowboy03
    hozzátok beszélnék abbol az okbol kifolyólag, h valami kis segítséget kapjak de itt várhatok rá ezer évig, akkor se fogtok semmi okosat mondani
  • Prince of Máté
    Amúgy kihez beszélsz? :D magadnak postolod a hsz-eket?
  • Cowboy03
    jolvan eddig sg-n mindenben segítettek de úgy látom h ti kivételek vagytok
  • Cowboy03
    http://www.pspdemocenter.org/list.php?c=themedown&s=date&w=desc&o=&p=&d=100
    voltam ezen az oldalon is it is olyan témák vannak ahol nem adják be a PSP témát
    Szintugyanez a psptheme.net...ezeket találtam a google-n
  • KILLER2
    Google most is segít, csak használnod kell.
  • Cowboy03
    V el van valami állítva a gépen v mi miatt nem adja be csak az eredeti témánál?
  • Prince of Máté
    a második.
  • Cowboy03
    Ennyire nehéz lenne válaszolni a kérdésemre h hol lehet olyan témákat szerezni?
    V itt ilyen bunkomen csapat van aki abszolult nemsegít semmibe nsem?
  • Prince of Máté
    de most komolyan nem kurvára mind1 hogy kapcsol be? Vagy ezzel akarsz gizdulni a srácok előtt?
  • MaSzKa
    majd újra éleszheted a pspt
  • Cowboy03
    Sziasztok, lenne egy kérdésem!

Amikor kiválasztok egy játékot a játék indításakor bejön fehér alapon egy PSP kép (az eredeti témánál)

De a youtube-n néztem vidiket és másoknak egész klassz témájuk van, bejön nekik az a PSP-s kép csak éppen nem fehér alapon hanem pl egy állatfej beleharap a képbe és akkor fekete alapon fehérrel megjelenik a PSP felirat...

Az ilyesmi féle témákat honnan lehet szedni? Mert én eddig nem találtam olyan témát, ami a játék indításakor beadná ezt a PSP-s reklámot..Segítsetek plz, megköszönném
  • KILLER2
    Én eddig Magyarországon egyedül a konzolbarlangban láttam 3790 Ft-ért.
  • Gideon Wieth
    beszzéltem velük mert a 2 gigás mellé kéne egy négyes vagy még egy 2es :) azt mondják még a héten lesz
  • Tombi
    Micro SD -> Duo Pro átalakítót hol és mennyiért lehet kapni? engem érdekelne
  • passatgt
    nálam rendben volt
  • MaSzKa
    olcsó és a jóminőség nem fér össze nagyon!!!

digitalmix.hu-n van márkás minőségi eredeti 10év garis Sansisk Ultra2 Pro Duo 15MB/s 8600Ft-ért
  • KILLER2
    Homebreweknek nem lehet vele baja?
  • KILLER2
    Akkor asszem szerzek olyat.
  • passatgt
    én próbáltam már, nálam hibátlanul ment