40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31170 20k -
#31169 micro sd az mennyit tud valósba?
mert a Sonyra is rá van írva a 80Mb/s de ezt el kell osztani 8-al az az elméleti max
és valósba tud 6500MB/s
MB Megabyte
Mb Megabit /8=Megabyte -
#31168 Szerintem sem basznák át a jónépet, annyira csak nem hülyék, hogy szart adjanak hozzá. Amúgy ebay tele van ezekkel és ott rá van írva, hogy SDHC kompatibilis, de itt erről nincs semmi, ebayról meg nem nagyon akarok rendelni. -
#31167 ha 4 gigás kártyával árulják, annak HC-snek kell lennie, 4 gigás kártya ugyanis biztos HC-s. -
#31166 SanDisk 4 GB Micro SDHC |
3.983 Ft. -
#31165 A konzolbarlangban 2 vagy 4 GBs kártyával árulják, de adják magában is. SDHC kompatibilitást nem nagyon látok sehol, de mást sem. -
Süti86 #31164 Lehet már kapni a PSP-hez a GO!EXPLORE-Nav N Go IGO nevű GPS-t(hol és mennyi)???????? -
#31163 PSP úgy is csak 9 MB-t tud. -
#31162 Ezt kéne megtudni. -
#31161 Lejjebb írtam, hogy a konzolbarlangban lehet kapni 3790 Ft-ért, csak kérdés, hogy eszi-e a 8GBs MicroSDHC-t -
#31160 azért az az alsó ha tényleg 30MB/s, az a microsd sebességét kétszeresen odabassza :) nameg kérdés, hogy az átalakító nem befolyásolja-e a sebességet.. -
#31159 ha HC kompatibilis, akkor bármekkora belemegy, ezt kéne kiderítened. -
#31158 ja microSD olcsó
átalakító?ft és hol lehet kapni
elég gyors lenne?
SanDisk 8 GB Micro SDHC | Fotó
7.465 Ft.
SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III 8GB
25.411 Ft.
-
#31157 jah am találtam valami GUI bigyót ami jó PSP átalakításnak :) azal megnézem most h megy -
#31156 PS2-őt nem lehet átalakítani ugye ? :)
Viszont! Láttam Polusba egy mobil boltba egy 4 gigás SD kártyát 6500 10mb/sec. Jó az PSP-nek? -
#31155 hát én 2gb-al próbáltam, azzal ment -
#31154 De most továbbra is kérdés, hogy ez most milyen MicroSDvel bír el? Mert én most eladom mind2 MS Pro Duomat és vennék egy ilyen átalakítót egy 8GBs MicroSDvel, de nagyon kiakadnék, ha akkor derülne ki, hogy nem tudja használni. -
#31153 Csummer!
3.40-es custom firmware-m van, és olvastam h recovery menüben vissza tudom rakni 1.50-re. A kérdésem az lenne h mit kell nyomni meg hogy?:D -
#31152 -
#31151 lemaradtam valamiről?
SD karit lehet rakni a psp-be????
képt -
#31150 Pont egy 8GBs MicroSDt vennék bele. -
#31149 Most akkor jó vagy nem? Mert most árulom a 2 másik kártyámat, de akkor nem adom el őket, ha nem jó ez. -
#31148 "jó létezik 4-es is de nagyon ritka, szinte lehetetlen beszerezni"
mármint létezik olyan átalakító, ami elbánik a HC-vel, vagyis a 4-es/8-as/16-ossal is? -
BobaFett #31147 microSD > pro-duo átalakítóval vigyázzatok, mert azok csak a sima microsd-hez jók a microsd HC -hez már nem ! tehát max 2 giga... (jó létezik 4-es is de nagyon ritka, szinte lehetetlen beszerezni)
amúgy ebayen kb 1 dollár + szállítás. -
BobaFett #31146 Az még belefér, megnézem a helyet, thx -
#31145 Köszönet! -
#31144 de menj inkább, a pspfilez forumra,ott pop psx-ps1 játékok psp,és ott a psx2psp leirásra.
Ott lesz minden ami kell átalakitáshoz. -
#31143 ps2-ps1 -
#31142 az nem futtatáshoz kell,hanem átalakitáshoz.
kell a hot shot golf,de az ami eredetileg letölthetö volt ps storerol (ha jol emlékszem 3 fájlbol állt).
Ez elvileg megy psp-n hivatalosan kiadtak,de ha saját ps2 játékaidat akarod játszani,akkor kell még egy progi hozzá,ami átalakitja psp-nek megfelelövé (EBOOT.PBP,és KEYS.BIN fájlá)
SZoval,megvan a stores hot shot,kell a ps1 játékodrol egy ISO (bin-cue pölö),meg az átalakito program. -
#31141 sziasztok!A FAQ-ban a PSX futtatásnál azt írják kell ez a hot shots2 játék. Én csak olyat találtam hogy hot shots 2 golf open tee Ez az??? 500 mega körül van :) És ez miért kell? AKi ért hozzá segítsen :) -
#31140 Adhatok, de nam szoktam felmenni. De ha akarod, kivételesen felmegyek. PM ment. -
Cowboy03 #31139 Killer, tudsz adni mailba egy msn-t? -
#31138 Én most lecseréltem a coldboot-os képet is. Egész pofás lett, már csak valami téma kell rá. -
#31137 Én is ezt vártam amúgy. De ha megnézte a videót, akkor nem nagyon cseszhet el semmit. Nekem most amúgy úgy indul, hogy szétlövik a képernyőt :) -
Cowboy03 #31136 azt tom h hol van -
#31135 és hol van a recovery? :D -
#31134 Jó, hagyd az egészet, tényleg ne csináld. Olvasd el a faq-t és ha úgy gondolod, akkor csinálhatod.
Amúgy a recovery menüben találod. -
#31133 benne :P -
#31132 Küldök ha kell^^ -
#31131 Mi az a stuck/beragadt pixel ?
Nem más, mint a folyamatosan fényesen világító pixel. A Beragadt pixel sajnos előbb-utóbb minden PSP-t elér. Nem garanciális hiba ! Javítani ("helyrerázni") kis százalékban, de lehet. Az egyik Program neve: Pixer. A programot a Game menüből lehet elérni (Bemásolás után ). Ilyenkor egy olyan program fut majd, amelyik véletlenszerűen rajzol ki színes függőleges vonalakat az egész képernyőt beterítve, ami folyamatosan vibrál, frissíti a képernyőt, mozgásba hozza a színeket.