40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #31291 3000ért saját akksid lehet... gondolom 500-at akartál írni a pandorázásra... -
#31290 5000 Ftért pandorázni? Nem sok az? Inkább 2000-2500 Ft. -
#31289 ha van memory stick-ed, akkor csak rámásolod az mp3-akat és már tudod is hallgatni őket
játszani tudsz ha megveszed a játékokat a boltban
ha nem értesz a pandorához, akkor keress egy embert aki megcsinálja neked, olyan 5000 ft körül már találsz megfelelő személyt és utána oylan programot futtathatsz rajta illegálisan, amit csak akarsz -
#31288 Sziasztok.
Lenne itt egy kérdéscsokor csak nektek. Tegnap kaptam eyg fat psp-t 3.40-se firmware-velfelszerelve és kb. ennyi:) Szóval tőltőn , karin (2G vagy 4G) után majd mit lenne éredmes venni hozzá? Menynibe kerülne normális szintre felhúzni a psp-t, hoyg tudjak rajta játszopagtni zenét hallgatni hazafelé:) Flashelés pedig igényel külünleges eljárást, vagy elegendő egy mezei user is ehhez? -
Verseghy #31287 Volt egy mentés, az olaszokkal egy EB és lent volt a listán és nem vettem észre, az okozta az egészet. Kitöröltem és mostmár jó.(Eddig) -
Verseghy #31286 Köszi, remélem jó lesz. -
rnd #31285 Sztem valami memkaris kutyulás van, próbáld meg egy másik kártyával. Ha azzal is ilyen akkor passz. -
rnd #31284 És ez nem is ultra2, hanem a "mezei" (lassabb) verzió. -
bazsi123 #31283 maradjunk abban, hogy 1 év garival, a 10-et a gyártó állja, ami esetemben nem sérül :-)
pesti buli esetén ugyanennyi lenne, ez igaz, de a ~8k-ra kéne rátenni a postaköltséget még (nem mindenki pesti :-)) -
#31282 ezt magyaroszárgon 10év gari val is megkaptad volna pesten -
#31281 a legújabb psp-k akksiját blokkolta a sony így nem lehet belőle pandorát készíteni -
bazsi123 #31280 sandisk memory stick pro duo gaming 4gb (piros átlátszó tok)
sandisk hologramos csomagolás
3.1gb-os állományt 4800-4900 kbyte/s sebességgel másolt, memóriakártya olvasóban, visszamásolás 15800 kbyte/s sebességgel
xo-media.de
27,9 euro + 2 euro postaköltség
4 munkanapos szállítás -
#31279 az I betű miatt nem valószínű -
#31278 nincs olyan h elátkozott, mindegyik jó mindenre :) -
#31277 (TA-082?) -
#31276 IC6001-es alaplapom van. ez az elátkozott alaplap? -
Verseghy #31275 Na visszaolvastam. Mentéseket már kitöröltem, csak ha a profilt törlöm akkor müxik.
Nemtom hol kell megnézni a recoveryt:o -
#31274 hol vetted ha szabad kérdeznem? -
#31273 nem csoda,itt majdnem csak memory stickröl szol a topic,játék-gép mellékes -
Verseghy #31272 Úgy néz ki elszaladt a szemem mellett -
#31271 elég korrektnek tűnik. -
#31270 Na. Megvettem az 5 rongyos vadiúj 4gb-os sony memory stick karit.
Magicgate supported, másolási sebesség, kb 4-5 perc volt 1.6 giga, nem tudom ez mennyire jó.
Játszottam kb 4-5 órát, lassulás, bármiféle fagyás nem tapasztalható.
Kb. ennyi, ezek az én tapasztalataim. -
rnd #31269 Már kétszer megírtam a véleményem... de mivel úgy tűnik nem voltál hajlandó elolvasni harmadszor már nem írom le... -
Verseghy #31268 Na mostmár komolyan, egyszer beírtam, de nemkaptam rá választ és már rohadtul idegesít.
Megvettem ezt az UEFA Euro 2008at. Eleinte nem volt vele semmi gond, aztán egy kis idő után elkezdte. Amikor tölt, ugye UEFA Euro 2008 logo, aztán EA Sports és utána a licence-k meg ezeket hozza be és lefagy. Nem reagál a Home gombra se és egyszer csak KATT és fullra kikapcsol. Ha sokáig csinálom egyszer-egyszer behozza és akkor érdekes módon a saját zenémet játsza a főmenübe. Összekombináltam, hogy biztos valami profil beállítás miatt a saját zenéimet akarja játszani és valahogy nemsikerül neki, tehát kitöröltem a profilt és úgy jó volt. Szóval jóideig úgy játszottam, hogy mindig kitöröltem a profilt indítás előtt és amikor beléptem csináltam újat. Aztán most elegem lett, gondoltam, ha az MP3akhoz van köze, ki X-elem az összes MP3at a játék médiatárába. Ez sem segített. Na hát letöröltem az összes MP3at a PSP-ről, és hogy tuti jó legyen utána még csináltam egy új profilt, hogy még véletlense próbálja a letörölt file-okat behozni az előző profilból, de ÍGY SE.
Ötletem sincs, hogy miért csinálhatja, elvittem az 576-ba, a játékot kipróbáltuk egy másik PSP-n nemvolt vele gond. Még azt akarom, hogy kipróbálom úgy is, hogy a MemorySticket is belerakom abba a PSP-be, de még nemvolt rá alkalmam.
Segítséééééég, miért csinálhatja? -
rnd #31267 Dehogy is! Mi magyarok csináltuk! A miénk! -
#31266 A szofver valóban nem illegális, a letöltése viszont az. :D
Magyar fejlesztés, de attól még ugyan úgy pénzbe kerül. -
#31265 Nem, ez nem warez, mivel a szoftver maga nem illegális, sőt a letöltése se, mivel ez egy magyar homebrew. -
rnd #31264 Persze... varez... tudom én... -
#31263 De, van hozzá magayar térkép:)
Nekem meg is van a full magyarosított progi, a térképpel - csak vevőm nincsen hozzá:D -
#31262 Látom erre is jársz. :D
És ugyanazt a választ is kaptad. :D
És igaz van buherált magyar térkép is hozzá. -
sting2 #31261 Köszi! -
#31260 Pursuit Force-al játszik valaki? Kéne kis segítség. -
rnd #31259 GPS-t pl itt kapsz, magyar térkép nincs hozzá. Mivel i-go alapú, gondolom licensz fájl buherálással lehet rakni mellé valahogy. -
#31258 felejtsétek el amit az elöbb írtam -
sting2 #31257 Üdv! Psp-t akarok használni Gps-nek, hol tudnám a legjobb áron beszerezni hozzá az antennát és a magyar országi térképet? -gondolom ennyi kell hozzá.. -
#31256 a spanom meg tudja nézni az alaplap azonosítóját. elromolhat ha megengedem neki h nézze meg? mert valamit el kell mozdítani(de gondolom tudjátok) -
#31255 Hát ez gáz. Remélem nem járok így mert nekem ráadásul futár kell a távolság miatt, de piros képen egyértelműen látszik a hiba. Ez a baj a "mókázott" gépekkel hogy a garancia az eladók jóindulatára van csak bízva. Nem mehet az ember a fogyasztóvédelemhez hogy a chippelt gépem nem megy... -
#31254 Velem még anno az történt, hogy velük chippeltettem ki a PS2-m, és nem nagyon akarta beolvasni a játékokat... Felhívtam, azt mondták vigyem be, elvittem. Ott helyben elvileg kipróbálták, " semmi baja"... Nem tudtam mit csinálni, hiába ellenkeztem nem voltak hajlandóak bármit is csinálni vele. :( -
#31253 Miért mi történt ha nem vagyok indiszkrét? -
#31252 WAREZ = azonnali BAN!