PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum666
olvasgattam utána és láttam hogy 3as update kell viszont nekem 2es van rajta és nem tom hogy 2esrõl hogy lesz 3as vagy 4es az a lépés is érdekesen van leírva 3:33:33 nál vna vmi ... kis segítség elkelne köszi

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

CaviaR
nem, sõt a 3.90 fel se menne legalább 3.52 nélkül. A 3-as update is kelleni fog, de majd ez mind le lesz írva ha majd ott tartasz.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

3.90 M33-ra nem, de ha originalt akarsz, akkor kell, ha jól tudom...

PSN: berghold

csum666
Csak 1 kérdésem lenne nem vilgáos számomra.

Ha a psp-n 3.52 m33 as firm van akkor nem kell downgradelnem hogy frissíthessem 3.90 esre? köszi

tud valaki olyat aki olcson tudna erdeti psp ganmekat? vagy esetleg elcserélné velem a God Of WAR vagy a DAXTER játékot vm,ire? mert ezeket már kijácottam és kellene valami jó ha van akkor DRAGON BALL😛
Én azt gondoltam, hogy ez a kép:#29071 és valahogy ilyesmi lenne a felirat csak szebben.
edios
<#eljen>
Persze lehetne fokozni az élvezeteket, ha pl lenne egy psp-s fontom..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Silm szebb!!<#violent>
Tessék akkor fat-.-
Pedig haladni kéne a korral😄
edios
Összedobtam slimre. Kicsit gány minõségû volt az alapkép, de nem vészes szvsz.
(Fat design nekem is jobban tetszik)

Csak azt nem értem, hogyhogy itt lehet warezolni orrba-szájba, minden más topicban meg tiltott 😊
Csak nem PSP fan az admin ? 😄
Énvagyokazapád
ez tetszik, sztem megfelel, és jó a fat :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

avengir
A fat szép, a slim csúnya <#boxer>

https://hotshu.wordpress.com/

edios
Én csak a többségre gondoltam.. Egyébként ma végre leváltottam szegény kövér pspmet egy slimre. Tényleg könnyû<#worship>

Legyen már slim psp a bannerba😄
wordsworth
ez jó 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

edios

Átment rajta egy kamion...
De miért nyomott az a psp a képen?😄

drater

Tudom hogy nem ez volt a feladat kép csak arra nem tudtam kitalálni semmit ! 1 próbát megér 😄

Voltan
"Tudsz olvasni? Ismered az arab betûket? "

LOL, miért, te ismered õket? Kétlem. 😄DDD
A számaink arabok az ABC latin.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Énvagyokazapád
hát nekem nemigazán tetszik <#vigyor5>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

5c0rp330n

Legyen ráírva ugyanez csak PSP-s betûtipussal.
5c0rp330n
mindenképpen maradjon a mostani cím. elé lehet írni, hogy Sony, de teljesen értelmetlen, mindenki tudja. a játékok topiccímeibe sincs benne a kiadója/gyártója a cuccnak. ha pedig kiírnánk, hogy PlayStation Portable, az egyszeri ember meg nem találná, mert csak a rövidített nevén ismerik a legtöbben, a Sony is egyébként PSP-nek szokta csak nevezni mindenhol, nem véletlenül.

Énvagyokazapád
majd összedobok vmit

CaviaR
Akkor sztem inkább a bannert kéne lecserélni, ez már uncsi.

alapnak sztem ez jó lenne, erre kéne dobni vmi feliratot. Vállalkozó kedvû photoshopperek is beszállhatnak aztán eldöntjük melyik a legjobb.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Én is PSP-re szavazok 😛
Rövid, könnyû kiszúrni...

BTW elkezdtem komolyabban a Lego StarWars 2-õt (PC után PSP-n is), nagyon király, teljesen ugyanolyan, és ha jól olvastam a Lego Indiana Jones is jön psp-re nem soká... 😄

hát jó
Sztem maradjunk a mostaninál...

Szerintem tök gagyi.. PSP... olyan mintha pl GTA:VCS lenne a topiccim.. vagy épp PS3.. Azt is kiirták😊 Csak a mienk ilyen gagyi😄 Nindendo DS topic van, nempedig DS..
Szerintem is jó ahogy van <#vigyor2>
Énvagyokazapád
szerintem meg jó így ahogy van

Eddig 1-1
Én tartozkodom mert szerintem mind1😄 Mind2 jó.
edios
Ha következetesek akartok lenni, mindenképp

PlayStation Portable

(v. PlayStationPortable)

NEOreg3
inkább sony PSP

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Van valakinek ellenvetése az ellen, hogy a topic neve ne szimplán PSP legyen hanem Sony PSP vagy PlayStation Portable?
Na ha már ittvagyunk akkor melyik, Sony PSP vagy PlayStation Portalbe?
Mindent csinálj úgy ahogy a readme-ben van és nem lesz gond.
Sipka
igazán nincs mit! 😉

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Köszi!^^
Sipka
itt találsz! 😊

csum666
Bocsi tudom van leírás...
A pspmen 3.52 m33-2 es firm van ezt szeretném frissíteni 3.90 re még sose csináltam ilyet igy vettem... hogyan tudom megcsinálni??? tudom hogy sok leírás van de nem akarom elrontani mivel már ez van rajta innentõl már kihagyható pár lépés nem?? és csak a 3.90 eset teszem rá?? 1 kis segítség elkelne köszi

Sipka
Nem letiltani szeretném, játékok mennek.
3.90 M33 van a gépen, mikor indítom a játék meg azt írja ki 3.80 M33 hun-mod - na ez nem tetszik annyira. 😞

MaSzKa
univerzáis nokia töltõ jó hozzá
5V

csak a polarítás is jó legyen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Van olyan hogy szivargyújtós PSP töltõ?
Miért akarod letiltani? Nem indul a játék?
Sipka
Közben megnéztem: recovery menüben csak a sony logot tudom letiltani... 😞
Szóval még nem oldódott meg...
Valaki a #29036-ra?

5c0rp330n
a memóriakártya el van cseszve sztem. feltételezem, hogy hamis.

Talán van rajta valami és nincs elég hely? Más ötletem nincs.