PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
PSN: berghold
Ha a psp-n 3.52 m33 as firm van akkor nem kell downgradelnem hogy frissíthessem 3.90 esre? köszi
Persze lehetne fokozni az élvezeteket, ha pl lenne egy psp-s fontom..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Pedig haladni kéne a korral😄
(Fat design nekem is jobban tetszik)

Csak nem PSP fan az admin ? 😄
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Tudom hogy nem ez volt a feladat kép csak arra nem tudtam kitalálni semmit ! 1 próbát megér 😄
LOL, miért, te ismered õket? Kétlem. 😄DDD
A számaink arabok az ABC latin.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
alapnak sztem ez jó lenne, erre kéne dobni vmi feliratot. Vállalkozó kedvû photoshopperek is beszállhatnak aztán eldöntjük melyik a legjobb.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Rövid, könnyû kiszúrni...
BTW elkezdtem komolyabban a Lego StarWars 2-õt (PC után PSP-n is), nagyon király, teljesen ugyanolyan, és ha jól olvastam a Lego Indiana Jones is jön psp-re nem soká... 😄
Én tartozkodom mert szerintem mind1😄 Mind2 jó.
PlayStation Portable
(v. PlayStationPortable)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na ha már ittvagyunk akkor melyik, Sony PSP vagy PlayStation Portalbe?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
A pspmen 3.52 m33-2 es firm van ezt szeretném frissíteni 3.90 re még sose csináltam ilyet igy vettem... hogyan tudom megcsinálni??? tudom hogy sok leírás van de nem akarom elrontani mivel már ez van rajta innentõl már kihagyható pár lépés nem?? és csak a 3.90 eset teszem rá?? 1 kis segítség elkelne köszi
3.90 M33 van a gépen, mikor indítom a játék meg azt írja ki 3.80 M33 hun-mod - na ez nem tetszik annyira. 😞
5V
csak a polarítás is jó legyen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szóval még nem oldódott meg...
Valaki a #29036-ra?