40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31331 Az en abszolut kedvencem a Seven Wonders :) -
#31330 én a golden compass-al tök jól elvoltam:D -
#31329 Sziasztok!
Van eladó pandora aksim! akit érdekel pm. -
#31328 PSP-re mégjobb mert, még nehezebb irányítani :D -
#31327 Iron man hol marad? :) Az PSPre ugyanaz, mint PCre, nem? Mert PCn egy rakás szar és amint láttam ezen se sokkal jobb. Bár egy PSP játékhoz azért máshogy áll hozzá az ember. -
#31326 Azert vannak ott, mert jo jatekok.
Az egy DOLOG, hogy neked nem tetszenek, de konyorgom..
A mai jatekosok elenyeztetettsegukben mar azt sem tudjak, hogy miket irkalnak.
Egyebkent nekem sem tetszenek annyira, megis elismerem, hogy jol ossze vannak rakva.
Gondolkodj mar el rajta egy kicsit!
Vagy nezd meg a szar PSP jatekok listaja, mint minden konzolon ott is vannak nagyon rossz cuccok, de az altalad kiemeltek igencsak a csucskategoriaba tartoznak.
Kb ahhoz hasonlo a kijelentesed, mint egy masik okos tett, hogy a Alone In The Dark wii-re csunyabb, mint egy PS1-es jatek. Belinkeltem egy ps1es jatek kepet, meg a fent nevezettet. Erdekes modon utana senki nem peldalozott ilyenekkel.
Hogy ne legyen hianyerzeted:
http://www.gamespot.com/psp/action/thegoldencompass/review.html
http://www.gamespot.com/psp/action/transformersmovie/review.html
http://www.gamespot.com/psp/strategy/dungeonsdragonstactics/review.html
Na ezek bena jatekok. -
rnd #31325 Nya mindegy... maradjunk annyiban hogy jelentősen eltér az izlésünk. Ha szerinted halott a psp, így jártál... Én örülök, illetve nem győzöm követni a felhozatalt. -
rnd #31324 De mi a rákot keres a Lumines, a Ridge Racer, a Wipeout pure, a Tekken a top 10-ben? Ezeknél hokkendrollerebb játékok talán nincsenek is psp-re Ne nevettess, ha ezek a legjobbak akkor... -
#31323 A gamerankings egy gyűjtőoldal, ahol az összes internetes újság értékelését összegyűjtik és az alapján számolnak egy átlagot.
Egyébként a GoW az első, a Patapon a 11., dehát ugye ez őket minősíti... -
#31322 Oksi köszönöm!
Megnézem a Sony-nál mennyi egy akksi... -
rnd #31321 Az hogy a te ízlésedet nem elégítiki nem jelenti azt hogy nincsenek jó játékok. Én spec a GTA, miami vice, gun meg hasonlóktól hányok be. Ez van. Ha a gamerankings-on egy idei játék sincs akkor az eléggé minősíti is hogy mennyire komolytalanok: patapon, gow, crisis core mind top10-es játék (még a top5-öt is megkockáztatom), és persze ideiek... -
#31320 Rpg-k, Lego és Star Wars játékok + Loco Roco nekem nem jönnek be. Olyanok nem igazán jelennek meg, amiket felsoroltam...ami számomra teljesen érthetetlen. Ezért írtam, hogy eléggé kifújt a játékfelhozatal erre a platformra.
Ha megnézem a gamerankings.comon a 200-as psp toplistát, szinte egy új (=idei) sem szerepel rajta, ami azért igazán beszédes adat... -
#31319 Hát a segerével vigyázz is. De mi is az? Seger? xD
Amúgy jól néz ki. Bár az enyémet tuti nem aranyoznám be, de feltűnő darab lett, jól néz ki. -
#31318 ja és vigyázok a sátás segerével is:) -
#31317 hmm azért ennyire nem tudok photsoppolni XD
de tényleg igy néz ki valójában:)öntapadóst skint raktam rá:) -
#31316 Látom ráérsz Photoshop-ozgatni. :)
Amúgy vigyázz, mert elviszenek a mennybe, hogy legyőzd a sátán seregét az arany PSP-vel. :) -
#31315 :D -
#31314 kicsit bearanyoztam a psp-m:) -
[/IMG] -
guppy #31312 Ha ujj kkor igen mert könnyen karcolódik a kijelző. -
#31311 ha 10 órát hagyod rajta:P
amúgy kijelzővédőt érdems erre venni? -
#31310 amúgy tegnap töltöttem és a töltő olyan forró volt alig bírtam megfogni
régebben nem volt ilyen meleg
lehet off lesz :( -
#31309 töltő meg 2,5k szal , amúgy is erre godnoltam, emrt ezek majd jók leszn ek digit gépekbe:D -
#31308 én meg tudod csinálni
amúgy csak sandisk eredeti memorysticket vegyél Sandisk Gaming edition 4gb 7eFt
pl argep.hu
digitalmix.hu -
#31307 nekem csak töltő kell:) max füles de az átalakítóval emgoldható meg ugye kijelzővédő esetleg fólia hozzá no meg eyg memory stick duo 2G avgy 4G szal nem hiszem, hohogy ez 10k-ba ne férne bele...
viszont az okosításról otthoni környezetben is megélhető dolog sülhet ki? -
#31306 Infinite Loop Kojjou ga Miseta Yume
Skate Park City
ezek jelentek meg most -
rnd #31305 A God of War spec márciusban jelent meg... idén...
Az idei termés amire érdemes figyelni sztem: God of War, Crisis Core: FF7, Secret Agent Clank, Echochrome, Wild Arms XF, Lego Indiana Jones, Dungeon Explorer, Patapon, Harvey Birdman, Downstream Panic
és ami ezután jön: Star Ocean First Departure & Second Evolution, Resistance Retribution, FF:Dissidia, StarWars The Force Unleashed, Naruto Fantom Fortress, Patapon 2, Locoroco 2, Valhalla Knights 2, Duke Nukem Trilogy, Yggdra Union, Lego Batman, Mana Khemia, Dungeon Maker 2, Cannon Fodder, Eyetoy Portable
Osztán lehet hogy másnak ezek nem tetszenek, de ha összeadod eredetibe akkor lehet sakkozni hogy mit vegyen meg az ember először és mit utána... -
#31304 December óta nincs psp-m és most egy kicsit beleástam magam a játékokba, hogy érdemes-e újra venni egy gépet. Egy jó idei játékot nem találtam, az utolsó talán a tavaly megjelent God of War.
Mindig másoltakkal játszottam és ennek ellenére nagyon sok játékot végigvittem. Számomra tök mindegy, hogy memóriáról vagy lemezről pörög (bár lemezről sokkal lassabban tölti be), ha jó egy játék, jól szórakozom vele. Ilyen volt pl. Daxter, Ratchet, Silent Hill, Manhunt 2, Medievil, Prince of Persiák, From Russia with Love, GTA-k, Dead Head Fred, Death to Rights, Miami Vice, Gun, Killzone Liberation, Metal Gear Solid, Syphon Filterek, Tomb Raiderek.
Én ezekhez foghatóakat nem látok az elmúlt 8 hónap felhozatalában. Ha te igen, írj már le 6-7 címet, légyszi! -
#31303 utángyártottat semmiképp ne vegyél mert az összes 1 szar -
rnd #31302 Teljesen döglött... az elmúl 3 hónapban kábé 4-5 nagy durranás jött "csak" ki, és idén még kétszer annyi hátravan...
Persze a letöltöd ez nem nagyon hat meg, torrenten kábé 1 óra és ripszropsz már törölheted is mert uncsi... -
#31301 Jól látom, hogy játékok terén meghalt a psp? Hol vannak a nagy címek? -
#31300 hivatalos Sony boltban nem adnak hasmisat :) -
#31299 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy pufi PSP-hez gyári akksit hol lehet venni? Most egy utángyártott van benne de az hamar lemerül.
Előre is köszi!
Ui.: tudom, hogy gugli a barátom de láttam már Sony-nak álcázott utángyártottat. -
#31298 a kedvenc ingyenes homebrew játékom
színes tetrisz
http://www.psp-hacks.com/file/1428 -
BobaFett #31297 Még egyszer MicroSD > MS átalakítók témához.
Elvileg léteznek mamár olyanok is amik tudják a HC-set. Enyim is tudja, ha egy kártyaolvasóban használom. De PSP-nem bírja beolvasni. ugyanez az átalakító simán viszi a nem HC-s karikat a PSP-ben.
szóval csak óvatosan ! Lehet csak én voltam balszerencsés persze... -
#31296 Jahogyígy. Én csak itthon néztem és rendes PSP aksit, nem külön pandora-t. -
S8DJ #31295 és a posta is ingyen van -
rnd #31294 Igazad van, kicsit túloztam... igazából 1400-ért kapni... -
zole72 #31293 Eladó psp-t keresek jó állapotban akinek van jelezze priviben. -
#31292 Az meg nem kevés? Én eddig csak 6-7e Ftért láttam PSP akksit. Mondjuk sosem kerestem.