PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem találtam így elsõ ránézésre semmi szemet verõ változást. Bár kell lennie😊
Most updatelem a PSPmet 3.95ös FWre.
jól teszed mert kitûnõ játék! 😊
úgy látom nem csak ebbe a fórumba vannak konfliktusaid...
nem gondoltál még bele, hogy lehet nálad van a próbléma?<#wink>#wink>
nem bántásként írtam nehogy rámförmedj! Béke
úgy látom nem csak ebbe a fórumba vannak konfliktusaid...
nem gondoltál még bele, hogy lehet nálad van a próbléma?<#wink>#wink>
nem bántásként írtam nehogy rámförmedj! Béke
The Only One!
jaja, pár hónap múlva Európának is lesz, ha minden igaz.
itt a topicja.
itt a topicja.
Slim. (De a fat akkoris szebb<#bee1>#bee1>)
Tudtátok-é, h Crisis Core tv-n teljes ps2-s élményt nyújt? Csak annyi a különbség, hogy a kontrollert közvetlenül a tv-re kötöd. Nem hittem volna, hogy ilyen szép képet fogok kapni..
Tudtátok-é, h Crisis Core tv-n teljes ps2-s élményt nyújt? Csak annyi a különbség, hogy a kontrollert közvetlenül a tv-re kötöd. Nem hittem volna, hogy ilyen szép képet fogok kapni..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ok slim lesz csak most ezzel h "azt vedd amelyik tetszik" nem mentem sokra 😄 azért kösz a figyelmeztetést 😛😄 (éss nem kötözködök!)
<#vigyor2>#vigyor2>
Vigyázat flémveszély!<#idiota>#idiota>
Szerintem most keress fedezéket, mert flamecunamit fogsz kapni az okos kérdésekkel. Azt vegyed amelyik jobban tetszik. ennyi.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Honnan veszi mindenki ezt a Phat-et? Ma látom másodszor😄
Én a Slimet, de túl sok külömbség nincs csak, hogy vékonyabb meg újabb.
Én a Slimet, de túl sok külömbség nincs csak, hogy vékonyabb meg újabb.
õõõ nem kaptam választ, elolvastam faq-t de egyenlõre nem naon sikerült értelmeznem, de had kérdezzem már meg hogy: TI melyiket ajánljátok? Slim vagy Phat?
Szerintem jó ez a mostani.
Végülis mind a két tábort kielégíti.😄
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
nekem tetszik😊
Inkább hagyd. rndnek volt hozzûfúznivalója azt töröltem és akkor már a tied is, mert így fair.
ezt a hsz-t mondjuk nem értem, hogy miért törölted, mivel gyakorlatilag ezzel tettem volna pontot a vita végére, így most megint kinyílt a kapu és mehet a vita orrba-szájba. sok másik hsz-t törölhettél volna, de azt az egyet nem.
Szép estét, énis szerkesztettem egy bannert, de látom már megvan az új😞, azért megmutatom, hátha tetszik a népnek!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
király az uj banner és legalább fat psp!<#vigyor>#vigyor>
Még egy válasz és törlöm-.-
Idióta flém...
Idióta flém...
nem unjátok még? lehet ám ezt privátban is... múltkor is több mint 1 oldalt sikerült megtöltenetek...
Öööö... miért is? o_O
Ja... hogy a 3.93 popstation kompatibilitás javítása lófaszt se ér neked mert varezolsz, de az no umd driver kompatibilitás javítása maga az istenkirályság???
Ja... hogy a 3.93 popstation kompatibilitás javítása lófaszt se ér neked mert varezolsz, de az no umd driver kompatibilitás javítása maga az istenkirályság???
légyszíves ne kezdjük el megint és lásd be qrvagyorsan, hogy milyen kolosszális baromságot mondtál már megint. kthybye
2% feature + 98% április elsejei tréfa.
te szaroztad le a 3.93as firmware-t, na ez kábé ugyanaz a kategória.
te szaroztad le a 3.93as firmware-t, na ez kábé ugyanaz a kategória.
ezt most nem nagyon fogom. ez egy easter egg, amit a többi újítás mellé tett be DAX, poénból. gond vele?
Heló gondolkodom hogy veszek 1 slimet de nem lenne pénzem a játékokra úgyhogy valahogy meg kéne vele oldani hogy vigye a géprõl rátöltött játékokat. Vmi tájékoztatást pls adjatok hogy hogy is megy ez. thx
hat de okes, es 42 alatt nem annyira talaltam gepet, es akkor ramegy a memoria mindenkinek legalabb, persze hogy 40ert propbalja eladni.
Reszemrol nezve, ahogy kitalaltam, 42 alatt Slimet oksoitva nem lattam, 4 a kartya, 2 a plustok, 3-4 honapos, annal kevesebbet hasznalt, szoval szinte uj, akkor ez kb otodevel kevesebb. Az nem real?
Reszemrol nezve, ahogy kitalaltam, 42 alatt Slimet oksoitva nem lattam, 4 a kartya, 2 a plustok, 3-4 honapos, annal kevesebbet hasznalt, szoval szinte uj, akkor ez kb otodevel kevesebb. Az nem real?
Hát mivel az új slim annyiba kerül mint a fat így mindegy😊 De azért irtam FAT-et mert az már legalább fél éves, de általába egy vagy több. És én például nem inkább adnák egy 10essel többet, de legalbb új. Haverom csak egy psp-t akar venni, és nem talál olcsón, mert mindenki 40ért árulja, mert ad hozzá játékot meg mindent, de neki nemkell csak a psp. A játékot meg külön is el lehet adni.
jaaa Slim, elfelejtettem irni. akoris?
Csak én gondolom hogy sok a FAT PSPért a 40e? Szerintem inkább 30 körül.. De mivel 35 volt eddig a legalja amit láttam, biztos én vagyok hülye😄
Ja nekem is 1 hónapba telt, de nemrég tudtam meg, hogy az egy bolt és nem internetes! (szal nem muszály rendelni)
A házhozszállítás az gyors volt (1nap) csak arra kellett várni, hogy raktáron legyen a cucc!
A házhozszállítás az gyors volt (1nap) csak arra kellett várni, hogy raktáron legyen a cucc!
nekem 1 hónap volt onnan
de megérte mert õk a legolcsóbbak
de megérte mert õk a legolcsóbbak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sziatok,
Onreklam, de inkabb kerdesnek indul 😉 Hol hirdessem meg elado PSP-met? Apronet-re gondoltam, de az katasztrofa, boltok telenyomjak a sajatjukkal allandoan 😞
(Amugy privatban akit erdekel nyugodtan szoljon! Slim fekete,plusstok,2giga,5dvd,karcmentes,40-re gondoltam)
Koszi a segitseget elore is, es bocsi a lamar kerdesert! (de tenyleg tanacstalan vagyok)
Onreklam, de inkabb kerdesnek indul 😉 Hol hirdessem meg elado PSP-met? Apronet-re gondoltam, de az katasztrofa, boltok telenyomjak a sajatjukkal allandoan 😞
(Amugy privatban akit erdekel nyugodtan szoljon! Slim fekete,plusstok,2giga,5dvd,karcmentes,40-re gondoltam)
Koszi a segitseget elore is, es bocsi a lamar kerdesert! (de tenyleg tanacstalan vagyok)
Rendelt valaki a DigitalMixtõl memória kártyát?
Április 6-án rendeltem, szállítási idõ: 1-10 nap (munka- vagy naptári nap?!), eddig még nem ért ide... 😞
Valaki a #29036-ra?
Április 6-án rendeltem, szállítási idõ: 1-10 nap (munka- vagy naptári nap?!), eddig még nem ért ide... 😞
Valaki a #29036-ra?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Még felvetõdött pár kérdés
Ha megvolt a frissítés az update mappát törölhetem benne a 390pbp stb?
Ha megvolt a frissítés az update mappát törölhetem benne a 390pbp stb?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nah siekrült a firm frissítés sztem a leírások elég szarok és sok helyrõl kellett keresgetnem ennél sokkal jobbakat is lehetne írni de azért sikerült
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
És kábé ennyit arról hogy melyik frissítésnek mennyi értelme van <#vigyor2>#vigyor2>