40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31250 Én multiformattal szívtam már meg, remélem te nem fogod... Sok szerencsét -
#31249 Hála istennek úgy néz ki szó nélkül kicserélik, ha tényleg így lesz akkor nincsen rájuk egy rossz szavam sem. -
rnd #31248 Szerintem inkább abból a megfontolásból karcos mert valaki már visszavitte 1-2 hét után a pixelhibák miatt... -
#31247 Én visszavinném.
Nem is kell megindokolnod, hogy miért, ez nem az ő szabályzatuk, hanem a webes vásárlás általános szabályzata.
Hogy lehet az, hogy az én fél éves slimemen egy darab hibás pixel sincs?
Ez nem rendeltetésszerű... -
#31246 Elvileg a saját szabályzatuk szerint 8 napon belül jogom van elállni a vásárlástól. Csak hát a futárköltség az enyém. De ez még mindig olcsóbb mint az új LCD (ami gondolom ugyanolyan hibás lehet. És igen slim (csak úgy megjegyzem előjött még egy pixelhiba is és ez ár teljes pixel. Most csak attól félek hogy nehogy belekössenek hogy a hátán lévő karika kicsit karcos, ami ráadásul így érkezett. Remélem nem abból a megfontolásból hogy így nem nem kell visszavásárolni. A bolt egyébként a multiformat. -
Cowboy03 #31245 én aszem 14-ért láttam..v még lehet h olcsobban nem tom vhol láttam:S: :/ -
#31244 Kapni külön LCD-t. Én itthon eddig csak a konzone-ban láttam 16e Ftért. -
Cowboy03 #31243 nekem is slimem van....annyi a hibája h a képernyő felénél van egy függőleges csík amit csak akkor lehet látni ha a gép alját nézed szemből.
nem tom h az mi miatt lehet de játék közben abbol nem látszodik semise..
Webáruháztol rendelted? Hát az gázos, mert sztem ha személyesen mész be és mondod, h szar van a palacsintában akkor nagyobb esélyed lenne arra, h kicserélik.
Hát ha meg nem akkor sajna owned...
Lehet külön alkatrészként is kapni képernyőt am. -
#31242 Gondolom ócska slim? -
#31241 Szerinted van rá esély hogy egy subpixel hibával kicserélik? Ráadásul webáruházból rendeltem. -
Cowboy03 #31240 az szívás... -
#31239 erre nincs gari
pixelfixer-el próbáld de sztem esélytelen -
#31238 pixelhibára nem vonatkozik a garancia -
Cowboy03 #31237 kell lennie egy év garancia vidd vissza oda ahol vetted, elvileg meg kelene h csinálják -
#31236 Én tegnap vettem gépet és mit adj isten ma már van rajta egy kék subpixelhiba! Bár lehet hogy ott volt és csak most vettem észre mert eléggé nehezen kivehető. Inkább csak piros háttérnél mert ott ugye a piros meg a kék majdnem feketét ad ki. Van rá esély hogy gyógyítható?
Bár ami a régi fat gépemen volt 4-5 világító pixel ez már nem is rossz arány. Nem tudom mire jut el a tecnológia arra hogy ezeket kiszűrje. -
#31235 A sztár vársz sokkal jobb játék hidd el nekem. -
Cowboy03 #31234 nem is volt szándékomban megvenni..
Igazábol God of War-t akartam volna eredetibe venni ( most játszok vele másoltan, de szaggat mint a szar, meg egy kis bug is van benne) de ahogy néztem ezt a vidit sztem a star wars tökre ugyanez, sőt még egy hajszállal jobb is. -
#31233 Szeptemberben, de ne töltsd le, hanem vedd meg, rendben? -
Cowboy03 #31232 igen..
Magyarorszáégon ezt hol adják? -
#31231 ez? -
Cowboy03 #31230 Star Wars The Forfce ez mikor lessz kapható? :/ -
#31229 nem tudom, én psp-ben 4gb-os másoltat, telefonban 2gb-os microsd-t szintén másolt, clie ux50-ben 2gb-os másolt memstick
hibátlanul megy az összes már 2 éve -
#31228 azért mert nem mozog,attol még leamortizálodhat,olcsobb kártya olcsobb anyagbol.
van eredeti nekem,sebbeségben 2szerese a hamisnak.
hamist psp-ben nagy fájlok felmásolására használni nemis tudom (origi siman megy benne,pedig az a régebbi),megy egy darabig aztán káput (késleltetet irás nem sikerül,vagy mit is ir ki a pc).
márcsak kártyaolvasoban müködik.
Aztán lehet ott se már,ez van -
#31227 Én már 9-ér is láttam ilyen hugyfosszart. -
#31226 Lesz sok jó játék... -
Cowboy03 #31225 ennyi... -
#31224 és amúgy kit érdekel, hogy hamis?:C
ugyanúgy működik, picit lassabb a rámásolás, de psp-n olvasási sebességet úgyse veszed észre, hogy lassabb lenne
elromlani meg nincs nagyobb esélye mint eredetinek, nincs benne mozgó alkatrész, megy az ameddig vigyázol rá -
#31223 Én még csak 20e Ft körül láttam 8GBs MS Pro Duo-t, de akkor úgy látszik, hogy nem vagyok túltájékozott ilyen témában. -
#31222 papirja nemtom mere,gép sincs itthon.
két éve vettem én még anno,franc tudja high speedes-e.
unfranko,ez tuti,felmásolás rá lassu nagyon,de ez van (mostani árakhoz képest elég sokba volt).
De nem értem,inkább egy origi sandisk 4 gb-s,mint hamiskás 8 gb-s -
#31221 ha rá van írva hogy High Speed akkor 100% hogy hamis
mert a Sony ilyen karit nem is gyártott soha
csak HG Speed-et -
#31220 nekem is sony-s doboza volt mégis kajak hamis.
söt,a balfaxok,még a hátulján levö szöveget is elirták egy helyen (a termék leirását) -
#31219 te láma ez xfos 256Mb memkari -
#31218 hé kovboj te nagyon butavagy! -
Cowboy03 #31217 http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[cat_id]=12
Na jo 14 k bocs tévedtem egy ezrest..xxD
am nem hamis ne hogy azt gondold...doboza is sony-s volt -
#31216 15,5eFt-ért van már Ultra2 is Sandisk vagy Gamer Edition -
#31215 8GBs kártyáért az nagyon kevés. -
#31214 hamisat? -
Cowboy03 #31213 Császtok!
Killer megvan a pokemberes gameboot.ptf file nekem sikerült megcsinálni, király lett! Gondolod gyere fel este msn-re elküldöm ha kell.
Láttam a 8gb-s kártyárol volt szó én 13ért vettem. Sony MemoryStick pro duo 8gb...xxD -
guppy #31212 !!! Infected !!!
sztem egész türhető, bár semmi értelme:D -
#31211 Ez megnyugtató, mivel azt írja.