PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP-re másolnák egy 1.6gb-s filet (2gigas kártyára), és eljutt a feléig,de ott egyszercsak leáll psp-n a piros memo ledje,pc még másolna,de egy idö után hopp felugrik egy ablak,másolási hibával.
Most a memoria halt be,vagy psp-ben valami?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Pandóra akkumulátort 2 módon tudsz csinálni:
- szoftveresen(ehhez szükséged lesz egy olyan psp-re amin cfw-van(pl: 3.90M33))
- Hardveresen(ehhez hegesztgetni kell, az aksiban)
Ha minden feltétel megvan, pandóra aksi magic kari, AKKOR és CSAKIS AKKOR tudod felrakni a 3.90M33 firmware-t és akkor lesz RECOVERY MENÜD IS!!
Ha valamit nem tudsz akkor olvass utána, sokkal jobban megtanulod a dolgokat ha magad nézel utána és nem másokat zaklatsz. Nemhiszem hogy hülyegyerek lennél.
Sok sikert!
UI: Nekem is sokat segített a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK és az AMIRE SZÜKSÉGED LEHET link! 😉
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
És egyáltalán megéri hackeltetni,nem készíti ki a gépet?
Elõre is thx a helpet!
úgy tudom, nem tudsz felvenni videót, csak fotót készíteni - bár a PSP kamerát nem próbáltam még. valaki majd kijavít ha tévedek 😊
print screen: van ilyen program, a nevét nem tudom de google-ben megtalálod. ha jól emlékszem pluginként hozzáadható a cfw-hez
udv
Tudok felvenni videót a PSP-en, amelyet PC-n meg is tudok nézni/netre feltölteni?
Esetleg a PSP-en jó minõségû képet "lopni", mint PC-n a Prt Scrn gomb pl.
A választ elõre is köszi.
Utána olvastam FAQ-ban, ha minden igaz ez a gameboot(?). Látom, milyen fájlról van szó és azt is tudom hova kellene tenni.
Abban segítsetek legyetek szívesek, hogy az eredeti (gyári) gameboot-ot vissza tudom-e valahogy állítani?
Vagy ha valaki lenne olyan kedves és elküldené az eredeti fájlt, kérem írjon privit és ott megadnám a mail címem!
Köszi!
(Ha nem jön össze, max letiltom a gameboot-ot a recovery menüben, azt hiszem ott láttam ilyet...)
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
God of war: Chain of Olympus
Patapon
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<#bdead>#bdead>
itt olvashatsz róla
ha a sendpsace-es linken nem engedne letölteni, akkor olvasd el a bejegyzés végén lévõ "sendspace probléma áthidalására 2 megoldás" szöveg után lévõ 2 linket..
üdv.:
eM
Mivel haverod látta h nem M33, így valszeg nem sikerült a flash. Olvasd el a GY.I.K.-et, mert amíg nincs flashelve hiába nyomkodod a selectet.
Bár ahogy elnézem, inkább ne erõltesd mert valszeg csak el fogod rontani.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(