PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
Van itt szakidani?
PSP-re másolnák egy 1.6gb-s filet (2gigas kártyára), és eljutt a feléig,de ott egyszercsak leáll psp-n a piros memo ledje,pc még másolna,de egy idö után hopp felugrik egy ablak,másolási hibával.

Most a memoria halt be,vagy psp-ben valami?

Falabu
Változó, 42 és 50 körül mozog az ára.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

John Cena
Srácok lehet uncsiakérdés de egy alap PSP semm iextrával most mennyibe kerül?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Falabu
Kedves Geri, addig nincs recovery menü amíg nincs a psp-den CFW(PL: 3.99M33 ). A CFW-t a psp memóriájába (flash memória) kell felrakni és nem USB-n keresztül hanem bizony egy különleges eljárással, ehhez szükséged lesz egy Pandóra akkumulátorra és egy Magic MemoryStickre.

Pandóra akkumulátort 2 módon tudsz csinálni:
- szoftveresen(ehhez szükséged lesz egy olyan psp-re amin cfw-van(pl: 3.90M33))
- Hardveresen(ehhez hegesztgetni kell, az aksiban)

Ha minden feltétel megvan, pandóra aksi magic kari, AKKOR és CSAKIS AKKOR tudod felrakni a 3.90M33 firmware-t és akkor lesz RECOVERY MENÜD IS!!

Ha valamit nem tudsz akkor olvass utána, sokkal jobban megtanulod a dolgokat ha magad nézel utána és nem másokat zaklatsz. Nemhiszem hogy hülyegyerek lennél.

Sok sikert!

UI: Nekem is sokat segített a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK és az AMIRE SZÜKSÉGED LEHET link! 😉

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

vixo
köszi a gyors választ!

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
egy 5ösért már mindent megcsinálnak rajta, utánna csak használni, meg néha upgradelni, ami részletesen levan írva, ha jön ki új firmware, ha jókezekben van a psp, semmi gondja nem lehet

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Prince of Máté
PSP kamera videózni is tud!

vixo
Valaki tudna informálni,h milyen ár között mozog a psp hackelése?
És egyáltalán megéri hackeltetni,nem készíti ki a gépet?
Elõre is thx a helpet!

valaki tudja melyik oldalon lehet letölteni a recovery mappát mert ami itt van ott valami problémát ír ki nem tudjátok?
szia

úgy tudom, nem tudsz felvenni videót, csak fotót készíteni - bár a PSP kamerát nem próbáltam még. valaki majd kijavít ha tévedek 😊

print screen: van ilyen program, a nevét nem tudom de google-ben megtalálod. ha jól emlékszem pluginként hozzáadható a cfw-hez

udv

blackfire001
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam választ.... Tehát a kérdés:

Tudok felvenni videót a PSP-en, amelyet PC-n meg is tudok nézni/netre feltölteni?
Esetleg a PSP-en jó minõségû képet "lopni", mint PC-n a Prt Scrn gomb pl.

A választ elõre is köszi.
Sipka
Okosítva vettem a PSPt (3.90 M33), ha elindítok egy játékot megjelenik egy pár mp-es mozgókép+hang.
Utána olvastam FAQ-ban, ha minden igaz ez a gameboot(?). Látom, milyen fájlról van szó és azt is tudom hova kellene tenni.
Abban segítsetek legyetek szívesek, hogy az eredeti (gyári) gameboot-ot vissza tudom-e valahogy állítani?
Vagy ha valaki lenne olyan kedves és elküldené az eredeti fájlt, kérem írjon privit és ott megadnám a mail címem!
Köszi!
(Ha nem jön össze, max letiltom a gameboot-ot a recovery menüben, azt hiszem ott láttam ilyet...)

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

Prince of Máté
Ja fõleg a Multy!

GTA VCS-t bele kéne venni -.- Annál feelingesebb játék nincs.
MaSzKa
jó az új logod 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

5c0rp330n
wordsworth
Final fantasy: Crisis Core
God of war: Chain of Olympus
Patapon

PSP user n\' soon ps3 user too :)

blackfire001
Szerintetek melyik a TOP 3 PSP játék???
Prince of Máté
Szûnj már meg létezni<#schmoll2>

<#taps><#vigyor2><#worship>
wordsworth
Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<#bdead>

<#zavart2>
figyu ezt a sajtot vagy mit amit írt eM azt leszettem de meg telepítettem de valami probléémája van mert amikor rá megyek hogy 3.90 m33 telepítés akkor kiírja hogy:the game could not be started.(80020148) ilyenkor mit kell?
Énvagyokazapád
"pspé" 😄

wordsworth
Én viszont nem fogom visszavonni 😊 és tulzás nélkül lehetne fokozni. Oké nem avval van a bajom, ha valaki segítséget kért mert elakadt. Az oké. De olyan aki b....ik bármit is csinálni azt jól megrugdosnám <#idiota>

#29018as hozzászólásomba én is megmondtam a véleményem, de inkább visszavontam -.-
wordsworth
Te nagyon nemnormális idióta 😄 Tudsz olvasni? Ismered az arab betûket? Esküszöm mondd meg hol laksz és odasz..... a járdára... Ez már idegesít. Nem lehet bannolni azokat akik ennyire találékonyak?

csövi.. sajna nem tehetek róla, de a tx-es szerver egy kis idõre leállt, ezért nem elérhezõ a v3-as pack, viszont van helyette SAJT-pack, ami frissebb és egyszerûbb, szebb, jobb.. blablabla..
itt olvashatsz róla
ha a sendpsace-es linken nem engedne letölteni, akkor olvasd el a bejegyzés végén lévõ "sendspace probléma áthidalására 2 megoldás" szöveg után lévõ 2 linket..
üdv.:
eM

de ez egy szar amikor rá megyek hogy letöltcse a 3.90 m33 extended pack v3 by eM et akkor nem tölti be az oldalt és az oldal nem jeleníthetõ meg!!!
jelöld már be nekem lécci a fathez hogy kell csinálni
Olvasd el EZT!!!
de ott neked hol van leírva hogy pontosan mit csinálj?
akkor léccives segítsetek ki flashelni tudjátok hogy kell nem akkor majd leírod és én ugyanazt megcsinálom lécci
mit olvasak el?
CaviaR
"hát valamenyire csináltam hogy menjenek a másolt játékok"
Mivel haverod látta h nem M33, így valszeg nem sikerült a flash. Olvasd el a GY.I.K.-et, mert amíg nincs flashelve hiába nyomkodod a selectet.
Bár ahogy elnézem, inkább ne erõltesd mert valszeg csak el fogod rontani.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

egyszer kell vagy folyamatosan?
de ott hiába nyomom
bocsi de még kezdõ vagyok tegnap kaptam a pspét és hát nem anyira értek hozzá mint ti de azt melyik menübe kell amikor kijönnek az ikonok nem?
NEOreg3
igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#falbav>
hol amikor ilyen kijönnek az ikonok hogy pl:games vagy music ott kell benyomni a selektet?
NEOreg3
m33 menüt a select gombbal lehet elõhozni az xmb-ben (fõmenüben)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

de nekem fat van és itt nem írják hogy lehetne abba a menübe belemeni mert azt írja ki nekem hogy corrupt data valami más menübe kell meni mint ami bejön a slimeknél be kell nyomni a r+a bekapcsoló gombót de a fatnél mit kell?
és itt benne van?
NEOreg3
#28965-os hozzászólást olvasd el

de hát ezzel mit kéne csinálni?
NEOreg3
azt jelenti, hogy #28965

bõvebben elmondanád hogy ez #28990 mit jelent?
CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!