PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megjöhetne már a memkarim <#vomit>

Énvagyokazapád
jöhetne már valami igényes játék...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Sipka
Tehát a fat psp-n is mini usb van.
Köszi, és bocs az elõzõ hsz miatt! <#eljen>

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

az USB csatlakozonak több féle "végük" van ami mind szabvány ahogy a mini usb is ami a psp-men hordozható winyom-on mp3-amon van, de ha nem ez volt a kérdés akko <#whatever>

PEACE...

Itt az ideje, hogy begyél egy nagyobb kapacitású memókarit😄 4-8GBset^^ Amugy nem szánnád rá magad😄
Prince of Máté
Ha láma vagy vedd meg 15k-ért meg is érdemled 😉
Létezik külföldrõl rendelés is, 3 nap alatt ott van nálad 8-9 ezerért, majd ha kijátszottad / meguntad elcseréled valakivel.

Sipka
komolyan?! ahhoz képest a nyomtatómon, fényképezõmön, pda-on különbözõ usb csatik vannak és egyébként sem ez volt a kérdés... <#mf1>

wordsworth
PS3-ra meg még nincs meg az összes pénz, meg amugy sem szeretek pénz nélkül maradni, meg öszintén szolva jólenne ha nem 15k-ért kellene gamet vennem, hozzá, hanem másoltat, ezért is várok min masfel-2 hónapot. 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
Azért nem volt a PSPben, mert van 1GBos karim, amin a zenék vannak, és a 2GBos amin a game (aka god of war cirsis core ami nagyobb mint 1G😎
És anyám feljött a lakásomba, két szintes a ház, felül én lakom, és az asztalomon lévõ dolgokat elkezdte kikukázni, és ugye memstic tartóban volt a kártya, és valszeg azt is kidobta, sõtt biztos.
Ez volt csütörtök este, mikor még dolgoztam, És tegnap reggel kellett volna, UEFA miatt a 2GBos és látom sehol. És itt Pénteken járnak a kukások, és már elvitték a szemetet. szóval így jártam 😊

Prince of Máté
Ezt nem lehet megjósolni, bármikor jöhet valami akció!
Azt a 2 hónapot csak felvetõlegesen írtam, lehet hogy 5 hónap de lehet hogy 1.
A memkártyád meg mért nem a PSP-dben volt?!

macselek
Aztarohadt, ez nem semmi😄 Én kicsit ki lennék akadva...

PoisonChihuahua
Most jól értem, hogy a kukások vitték el a 2 GB-os karit?<#wow2>
wordsworth
közben kiderült, hogy anyám volt a hibás, ugyanis feljött lakásomba és pakolászott, és kidobta, ráadásul még csak kikukázni sem tudtam volna, mert a kukások el is vitték a szemetet még aznap...
De mindegy vesz másikat, ha nem akkor õt fogom memsticként használni 😊

a mini usb mindig u. akkora ... az 1 szabvány<#action>

wordsworth
nem most azonnal akarom megvenni, hanem kb masfel honap mulva, de kérdezgettem ps3 forumon aztmondtak ennel nem igazan lesz olcsobb 2-4 honapon belul.

Sipka
Jól gondolom, hogy a fat és slim psp mini usb-n csatija egyforma, csak ha jól emléxem a fat nem tölt azon keresztül?
FAQ-t olvastam, de nam találtam benne...

NEOreg3
ennyi erõvel soha ne vegyünk meg semmit, mert 2 hónap múlva úgyis olcsóbb lesz...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince of Máté
Én várnék vele az biztos, megveszed, azt rá két hónapra 20ezerrel olcsóbban megkaphatod :/

wordsworth
hát nemtudom ps3 terén nagyobb akció nem várhato, nézehettem árakat 40gbos 80-90 között mozog, a 60as meg olyan 96-100 körül

Prince of Máté
Sztem ne add el a PSP-d, csak szimplán vegyél egy PS3-at (már ha van rá elég pénzed)
Mondjuk én a PS3 vételével várnék kicsit, míg nem lesz valami nomrális akció.
A 40 gigás már "csak" 90k, de azzal nem lehet PS2-s játékokat futtatni, a 60 gigás meg 100 fölött van 😞
Ha úgy veszel, hogy megtartod a PSP-t, akkor majd próbáld ki a Remotre Controlt! 😄

wordsworth
az a baj, hogy nem játszok annyit a psp-vel, hogy most megérje nekem tartani, végigvittem a crisis core-t és ennyi volt, a többiben játszotam 1-2 órácskát azt törlés, nem adja vissza nekem a feelinget, jah igen meg még a legend of dragoon ps1 gamet végigtoltam rajta, de van ps1-em szal...

5c0rp330n
a psp rovására én nem vennék semmit, még ps3-at sem, de ahogy gondolod. mindenesetre egy 2 gigás kártya nem nagypénz már mostanában, de 4-es sem vészesen sok.

wordsworth
Mellesleg en most h eltunt a 2GBos kártyám gondolkozom, hogy eladom a psp-m, és veszek inkabb ps3-at

Hol lehet venni ilyen kábelt?
Mert mind elvitték😄<#bee1>
PoisonChihuahua
Ezért írtam, hogy a jelenlegi TV-jével maximum ennyit tud tenni. Ha nincs komponens bemenete gondolom scart azér van benne és ha mindenképpen a TV-jére akarja kötni akkor más lehetõsége nincs.
aabelus
koszonom szepen a valaszokat,rendesek vagytok 😊

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

A kompozit (sárga-piros-fehér dugók) és a képen is látható scart kábellel csak a menü és a filmek rakhatók ki tévére. Játékokhoz mindenképp komponens (5 dugó) kell és olyan tévé ami tudja az EDTV felbontást.
PoisonChihuahua
Az az öt dugó egy komponens kábel. (vörös, zöld, kék színek és bal-jobb sztereo hang) Attól, hogy komponens, még nem azt jelenti, hogy csak HDTV-re lehet rákötni. Keress olyan kábelt, amivel a te tévédre is rá tudod kötni. Ennyi.
Véleményem szerint, egy ilyennel tudnád kihozi a TV-d bõl a maximumot:
5c0rp330n
nem sok esélyt látok rá hogy megcsinálnák, ha eddig nem sikerült..

Prince of Máté
Remélem majd erre is érkezik javítás, hogy ne kelljen minden oldanyitás után beállítani a betûkódolást!

NEOreg3
javascriptet tiltsd le, ha sg-zni akarsz psp-n

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wordsworth
bizony bizony erre gondoltam, figy én BME-n órán szoktam netezni ami nem szar na. és kb az sg-t 5-10 perc alatt hozta be, és akkor nem számoltam a hibásan megjelenõ betûket...

Mármint úgy lassú hogy mire összerakja a weboldalt a képernyõre az lassú...
Ráadásul a három funkció nem mehet egyszerre... vagy net, vagy skype, vagy video...
Prince of Máté
Arra gondolt, hogy lassú a PSP webböngészõje, de ez a következõ FW-ekben javítva lesz!

ZilogR
nem biztos, hogy azonosak az igényeink 😊 egy lassú net mit jelent? nekem otthonról max 128kbájt/s, gyakorlatban nincs ennyi, mégis tökéletes, nagyszerûen Skype-olok. a wifi szabvány az 11Mbit/s-ot tud, ha jól emlékszem. az kb. 1400kbájt/s, ami alsó hangon is gyorsabb, mint az asztali gépen... gyakorlatilag tud-e ennyit, vagy nem? vagy tud-e annyit, mint az asztali gépem? 😛

gondolom a Skype úgy megy, h egy mikrofonos fülhallgatót dugok bele és hotspotokon lógok a weben.

email kliens gondolom van rá... de nem lámáskodok, hanem megyek és RTFM, nameg Google

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

aabelus
a psp-t SD tv-re is ra lehet kotni? :-? azert kerdem,mert vettem,es kaptam tv kabelt is hozza.. de azon 5 dugo van :-?

remelem segit valaki

koszi 😊

BECKHAM7
Hellósztok!
akinek 3.90-es CFW van a gépén, úgytom azon volt elõször Olnine rádió vagy mi a szösz a neve, na azzon mienn rádiókat lehet hallgatni? van magyar is esetleg?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

wordsworth
Nos: Kezdem a nettel: nem éri meg. Hiába van a PSPben wifi, lassu mint a szar, ergo ebböl arra következtetek, hogy a skype sem jobb rajta.
Videó nézegetés: Nagyon szép a képe tényleg jó rajta videót nézni 😊 Viszont buszon zötykölõdsz, még ha nem is süt a nap akkor sem látsz belõle semmit, este viszont franko ( de ez minden lcd szirszarrol is elmondható)
Zene: Ha nem vagy nagy váltfül akkor megéri. Viszont mp3 lejátszóval szemben a hátránya az, hogy ezt bizony nem fogod zsebrevágni 😄 nagy, és idiótán néznél ki egy ilyennel a zsebedben.

ZilogR
Seemit nem tudok a PSP-rõl.
Elolvastam a GyIKot (még azért nem egészen).
Nem értek belõle annyit, amennyit szeretnék, ráadásul nem is ez érdekel a dologból.

Arra lennék kíváncsi - véleményeket várok, jó sokat, tapasztalatból - jó választás-e egy ilyen eszköz ha én Skype-olni, webet nézni, videot, MP3-at lejátszani akarok menet közben a városban. Hozzá lehet jutni kb. 40kHUF-ért. Ennyiért hasonló mobilszirszart nem biztos hogy találok ilyen jó kis LCD-vel.

Kell a francnak mobilszolgáltató - a fizetõs Skype is olcsóbb mint bármelyik tarifája lassan. Ki használja ilyen dolgokra ezt a gépet?

Elõre is <#worship> a válaszokért!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

wordsworth
viszont szerintem felporszivoztam a 2GBos karim, mert nem találom sehol - . -

wordsworth
God of war, Crisis core, Patapon, sztem

aabelus
ja.. es legyszi ajanljon nekem valaki valami jo jatekot.. elegge lemaradtam,par honapig elo sem vettem a psp-met.. aztan mostmar ketto van :p

aabelus
hello.. a psp-t SD tv-re is ra lehet kotni? :-? azert kerdem,mert vettem,es kaptam tv kabelt is hozza.. de azon 5 dugo van :-?

remelem segit valaki

koszi 😊

22Barna22
TERHES MACSKA!!!!!!!!!!!!! XD

wordsworth
csak ismételni tudom magamat 😞

"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<#bdead><#bdead> <-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik 😊

PoisonChihuahua
fikoo
Talán a Gyakran Ismételt kérdések menüpont az oldal tetején? <#idiota>

Sipka
psp-n lehet hivatalos fw-t frissíteni, ami természetesen nem jár gari vesztéssel. Mit nem lehet ezen érteni? Frissítést és flashelést ne keverjük már össze!