PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Köszi, és bocs az elõzõ hsz miatt! <#eljen>#eljen>
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
PEACE...
Létezik külföldrõl rendelés is, 3 nap alatt ott van nálad 8-9 ezerért, majd ha kijátszottad / meguntad elcseréled valakivel.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
És anyám feljött a lakásomba, két szintes a ház, felül én lakom, és az asztalomon lévõ dolgokat elkezdte kikukázni, és ugye memstic tartóban volt a kártya, és valszeg azt is kidobta, sõtt biztos.
Ez volt csütörtök este, mikor még dolgoztam, És tegnap reggel kellett volna, UEFA miatt a 2GBos és látom sehol. És itt Pénteken járnak a kukások, és már elvitték a szemetet. szóval így jártam 😊
Azt a 2 hónapot csak felvetõlegesen írtam, lehet hogy 5 hónap de lehet hogy 1.
A memkártyád meg mért nem a PSP-dben volt?!
De mindegy vesz másikat, ha nem akkor õt fogom memsticként használni 😊
FAQ-t olvastam, de nam találtam benne...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mondjuk én a PS3 vételével várnék kicsit, míg nem lesz valami nomrális akció.
A 40 gigás már "csak" 90k, de azzal nem lehet PS2-s játékokat futtatni, a 60 gigás meg 100 fölött van 😞
Ha úgy veszel, hogy megtartod a PSP-t, akkor majd próbáld ki a Remotre Controlt! 😄
Véleményem szerint, egy ilyennel tudnád kihozi a TV-d bõl a maximumot:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
gondolom a Skype úgy megy, h egy mikrofonos fülhallgatót dugok bele és hotspotokon lógok a weben.
email kliens gondolom van rá... de nem lámáskodok, hanem megyek és RTFM, nameg Google
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
remelem segit valaki
koszi 😊
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
akinek 3.90-es CFW van a gépén, úgytom azon volt elõször Olnine rádió vagy mi a szösz a neve, na azzon mienn rádiókat lehet hallgatni? van magyar is esetleg?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Videó nézegetés: Nagyon szép a képe tényleg jó rajta videót nézni 😊 Viszont buszon zötykölõdsz, még ha nem is süt a nap akkor sem látsz belõle semmit, este viszont franko ( de ez minden lcd szirszarrol is elmondható)
Zene: Ha nem vagy nagy váltfül akkor megéri. Viszont mp3 lejátszóval szemben a hátránya az, hogy ezt bizony nem fogod zsebrevágni 😄 nagy, és idiótán néznél ki egy ilyennel a zsebedben.
Elolvastam a GyIKot (még azért nem egészen).
Nem értek belõle annyit, amennyit szeretnék, ráadásul nem is ez érdekel a dologból.
Arra lennék kíváncsi - véleményeket várok, jó sokat, tapasztalatból - jó választás-e egy ilyen eszköz ha én Skype-olni, webet nézni, videot, MP3-at lejátszani akarok menet közben a városban. Hozzá lehet jutni kb. 40kHUF-ért. Ennyiért hasonló mobilszirszart nem biztos hogy találok ilyen jó kis LCD-vel.
Kell a francnak mobilszolgáltató - a fizetõs Skype is olcsóbb mint bármelyik tarifája lassan. Ki használja ilyen dolgokra ezt a gépet?
Elõre is <#worship>#worship> a válaszokért!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
remelem segit valaki
koszi 😊
"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead> <-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik 😊