PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Old meg valahogy.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ez így nem igaz, épphogy rosszabbul bírja, maga a gép fogyaszt jóval kevesebbet így lehetséges, hogy gyengébb aksival tovább bírja kicsit, mint a phat.
A friss megjelenés viszonylag egyszerû: 40 dollár (~6500Ft), illetve pár egyszerûbb játék (pl Patapon, valamint a "platinum" is ide van árazva) 20 dollár (~3300Ft). Erre még rájön a posta, ami 5 és 15 dollár között mozog (800~2500Ft). Általában érdemes 4-5 hónapot várni mert nagyot es(het)nek az árak. Akkor már 1500-4000Ft között mennek és ebbe már a posta is benne van soxor, és természetesen új játékokról beszélünk. Ki kell fogni.
Szoval van azert ott kulonbseg, jo persze a "szepsegeert" jocskan kell fizetni, de van ott vmi technika is.
Nem hinném, hogy igazi minõségi különbség lenne a kettõ között.
Én még tavaly júniusban vettem a FAT PSP-met a "M.M." nevezetû üzletláncnak volt valami jubileuma, és anno 39 ropiért szereztem be kedvezményesen. Így utólag visszagondolva qrva jó vétel volt 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mi a különbség a PSP Slim ill. az alap PSP között?
PSP Slim szemszögébõl...
részletek ott!
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
a slimhez 6eFt de van után gyártott 4eFt-ért
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
légyszi valaki írja le pontosan hogy mit tud a slim amit a fat nem :S mert nem tudom teljesen pontosan :S
ki szerint nem drágák a psp játékok? :| mert szerintem naon erõsek ezek az árak :S annyiba kerül mint 1 középkategóriás PS2 játék :S amit 80000 colos tv-n is játszhatok 😄
Uefa meg kb mint a 08!
Képek:
Ez a képlopó is jó dolog, de nem lehet beállítani, hogy ne BMP-be mentsen?
Átkonvertáltam jpegbe, 5-öd akkora méret és full ugyanolyan képminõség!
plusz még kevesebb idõt is venne igénybe.
Itt a hangjeggyel vagy a fényerõállítással lehet képet lopni?
Maszka: Csak azért, hogy elmondhassam, hogy nekem 3.95ös FW-m van😄 ennyi😄
rnd: Hihetetlenül feldob, hogy ki tudom kapcsolni a nemlétezõ PS3amat^^
ha valaki megmondja, hogy slimen müxik-e a print screen plugin, és hogy honnan lehet szerválni akkor rakok be képeket!
nem értem ezt a hozzáállást
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor