40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Verseghy #31371 Internetről letölteni, az a warez!:) -
#31370 faszság. -
#31369 tiltja a sony...
psp kifizetve, az én tulajdonom, garancia egy év, szal kinyalhatják. -
rnd #31368 Ezen a vitán valóban túlvagyunk már...
A firmware módosítását is tiltja Sony. Ebből következőleg "legal homebrew" sem létezhet. -
#31367 http://prohardver.hu/hir/gps_alapu_jatekok_psp-re.html -
#31366 "legal homebrew" -
#31365 és? törvényszerű, hogy futtassa? és ha legal homebrew cuccnak kell? -
#31364 Ezt már többször is kitárgyaltuk, valakinek megint sikerült felhozni a vitatémát... -
#31363 Azé' me' módostani kell a firmware-t, hogy futtassa a memkariról a játékokat, azé'..... -
#31362 semmit :D -
#31361 a firmware mé warez? -
#31360 és most ezzel mit csináljunk maszka?:) -
#31359 LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
4.01 M33-2
WAREZ = azonnali BAN! -
#31358 rohadtul nem forr össze a kettő, mondhatni nem sok közük van egymáshoz. -
#31357 azért viccesen indul az oldal...
pirossal kiírva: LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 4.01 M33-2
alatta nagy piros betűkkel: warez = azonnali BAN!
azért a kettő eléggé összeforr, rég néztem a FAQ-ot, de gondolom az is segít ha valakinek ilyen problémaíi vannak (persze persze tudom mindenki csak a homebrew cuccok miat rak fel custom firmwaret :D) -
guppy #31356 -
#31355 -
#31354 Én szívesen nyomulnék, de most nincs wi-fi a közelben. :( -
#31353 Flatout nem megy online, csak ad-hoc van. -
#31352 Nem akar valaki flatoutot nyomni most online-ba? -
#31351 Kérdezd a modikat, ők jártasak a témában. -
#31350 4.01 M33-2 honnan tudnám letölteni?
Válaszotokat elöre is köszönöm. -
#31349 mondom 10k:) ileltve de hüle vagyok töltő kell nekem nem akksi:D:D:D:D
Bár enyniért már boltból is kapok :) Na sebaj:P Azért az ajánlat még áll a részemről:) -
#31348 nekem van Sandisk Ultra 2 15MB/s 11eFt-ért viheted :D -
#31347 Hasli vennék olcsón psp akksit és memory sticket 4G-s kiszerelésben... Van rá 10K keret szal ebbe tudom, hoyg belefér a 2 dolog:) -
#31346 Amúgy én mostanában Super Metroidozok a PSPn. Nem rossz dolog egy Sony PSPn egy Nintendo alapjátékot tolni. -
#31345 Most kezdek rájönni, hogy milyen jó is ez a PSP. Egy Irshell-el megpakolva azé már tud ez valamit. -
#31344 én most a Final Fight és a Cadilacs And Dinosaurs al játszom
nagyon jó Campcom CPS1 Emulatorral -
Verseghy #31343 Ja vágom.:) -
rnd #31342 Na EZ a hír volt a ferdítés... -
rnd #31341 Itt a link a #31332 hozzászólásból.
A PSPChina fórumozói szerint a régóta pletykált PSP-3000 gyártása megkezdődőtt. Beépített mikrofon és kisebb ráncfelvarrást eszközöltek az új modellen, illetve a két korábbi modell HOME gombját egy Playstation márkajelzésűre cserélték. Mindezeket persze kezeljük fenntartással, bár kínai barátaink néhány képet is szolgáltattak. -
Verseghy #31340 Senki nem mondta, hogy a gyártása elközdődött. -
rnd #31339 Aki fordította a cikket az inkább csak ferdített. Az "eredeti" szerint ez egy "bétaverzió" a több tucat közül. Még nem végleges, lehet hogy nem is ilyen lesz, de valószinű hogy a mikrofon lesz az egyetlen extra (a home kontra ps gombon kívül). A gyártás 2009-ben kezdődhet meg, ha döntés születik róla. Szó sem esett arról hogy a "régóta pletykált PSP-3000 gyártása megkezdődőtt".
-
Verseghy #31338 Ez a PSPhone szerintem hülyeség, a többi hihető.:) Baromság lenne szerintem telefont csinálni a PSP-ből. Az, hogy tervbe van egy új PSP az lehet, sőt jó is lenne egy mikrofonnal ellátott. Remélem hamarosan lesznek új fejlemények erről. -
rnd #31337 Ja és ha 45 napon belül nem sikerülne zöldágra vergődnöd velük akkor a paypal-nél is jelentheted és visszakapod a pénzed. -
rnd #31336 Dölj hátra és várd a postást. Ha regisztrálsz és belépsz az oldalra megnézheted hogy már úton van-e. Ha nem jönne a feladástól számított 21 napon belül akkor a http://services.dealextreme.com-on jelentsd. Kábé ennyi. Egy email ide vagy oda nem számít. -
#31335 Sosem szegelltem beismerni, ha elhamarkodottanirtam uzenetet, amirol kesobb belattam, hogy nem nagoyn allta meg a helyet... -
#31334 srácok rendelt már valaki közületek dealextremeről?
hétfőn vettem pár cuccot psp-hez
kifizettem paypalon keresztül a cuccot, le is vette a kártyámról a pénzt
ahogy ez megtörtént a dealextreme oldala ezt dobta ki:
"order confirmation
Thank you for shopping with us. Here is your PayPal receipt number. Please keep it in a safe place as you will need it to track and confirm your order.
Receipt#: 1E565484N0825883J
A detailed order confirmation e-mail will be sent to you as soon as your payment clears. Should you have any questions, please contact our friendly staffs at http://support.dealextreme.com/..."
Ez azt jelenti h a dealextremtől kellett volna kapnom mégegy megerősítő mailt? Vagy a paypalos levélre gondolnak? Mert csak az utóbbit kaptam meg...
Csak azért kérdem, mert fogalmam sincs h hogy áll a rendelésem :( -
rnd #31333 Nyugodtan könyörögj... de a lumines minden idők második legjobb játéka? Röhej... -
#31332 psp 3k?