40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Verseghy
    Internetről letölteni, az a warez!:)
  • 5c0rp330n
    faszság.
  • kisgabo
    tiltja a sony...

psp kifizetve, az én tulajdonom, garancia egy év, szal kinyalhatják.
  • rnd
    Ezen a vitán valóban túlvagyunk már...
    A firmware módosítását is tiltja Sony. Ebből következőleg "legal homebrew" sem létezhet.
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/gps_alapu_jatekok_psp-re.html
  • PoisonChihuahua
    "legal homebrew"
  • kisgabo
    és? törvényszerű, hogy futtassa? és ha legal homebrew cuccnak kell?
  • Prince of Máté
    Ezt már többször is kitárgyaltuk, valakinek megint sikerült felhozni a vitatémát...
  • PoisonChihuahua
    Azé' me' módostani kell a firmware-t, hogy futtassa a memkariról a játékokat, azé'.....
  • MaSzKa
    semmit :D
  • kisgabo
    a firmware mé warez?
  • Prince of Máté
    és most ezzel mit csináljunk maszka?:)
  • MaSzKa
    LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
    4.01 M33-2
    WAREZ = azonnali BAN!
  • 5c0rp330n
    rohadtul nem forr össze a kettő, mondhatni nem sok közük van egymáshoz.
  • tomy8614
    azért viccesen indul az oldal...

pirossal kiírva: LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE 4.01 M33-2
    alatta nagy piros betűkkel: warez = azonnali BAN!

azért a kettő eléggé összeforr, rég néztem a FAQ-ot, de gondolom az is segít ha valakinek ilyen problémaíi vannak (persze persze tudom mindenki csak a homebrew cuccok miat rak fel custom firmwaret :D)
  • guppy
  • PoisonChihuahua
  • raven87
    Én szívesen nyomulnék, de most nincs wi-fi a közelben. :(
  • Prince of Máté
    Flatout nem megy online, csak ad-hoc van.
  • Bogyi007
    Nem akar valaki flatoutot nyomni most online-ba?
  • Prince of Máté
    Kérdezd a modikat, ők jártasak a témában.
  • Kokesz02
    4.01 M33-2 honnan tudnám letölteni?
    Válaszotokat elöre is köszönöm.
  • tarti19
    mondom 10k:) ileltve de hüle vagyok töltő kell nekem nem akksi:D:D:D:D
    Bár enyniért már boltból is kapok :) Na sebaj:P Azért az ajánlat még áll a részemről:)
  • MaSzKa
    nekem van Sandisk Ultra 2 15MB/s 11eFt-ért viheted :D
  • tarti19
    Hasli vennék olcsón psp akksit és memory sticket 4G-s kiszerelésben... Van rá 10K keret szal ebbe tudom, hoyg belefér a 2 dolog:)
  • KILLER2
    Amúgy én mostanában Super Metroidozok a PSPn. Nem rossz dolog egy Sony PSPn egy Nintendo alapjátékot tolni.
  • KILLER2
    Most kezdek rájönni, hogy milyen jó is ez a PSP. Egy Irshell-el megpakolva azé már tud ez valamit.
  • MaSzKa
    én most a Final Fight és a Cadilacs And Dinosaurs al játszom

nagyon jó Campcom CPS1 Emulatorral
  • Verseghy
    Ja vágom.:)
  • rnd
    Na EZ a hír volt a ferdítés...
  • rnd
    Itt a link a #31332 hozzászólásból.
    A PSPChina fórumozói szerint a régóta pletykált PSP-3000 gyártása megkezdődőtt. Beépített mikrofon és kisebb ráncfelvarrást eszközöltek az új modellen, illetve a két korábbi modell HOME gombját egy Playstation márkajelzésűre cserélték. Mindezeket persze kezeljük fenntartással, bár kínai barátaink néhány képet is szolgáltattak.
  • Verseghy
    Senki nem mondta, hogy a gyártása elközdődött.
  • rnd
    Aki fordította a cikket az inkább csak ferdített. Az "eredeti" szerint ez egy "bétaverzió" a több tucat közül. Még nem végleges, lehet hogy nem is ilyen lesz, de valószinű hogy a mikrofon lesz az egyetlen extra (a home kontra ps gombon kívül). A gyártás 2009-ben kezdődhet meg, ha döntés születik róla. Szó sem esett arról hogy a "régóta pletykált PSP-3000 gyártása megkezdődőtt".
  • Verseghy
    Ez a PSPhone szerintem hülyeség, a többi hihető.:) Baromság lenne szerintem telefont csinálni a PSP-ből. Az, hogy tervbe van egy új PSP az lehet, sőt jó is lenne egy mikrofonnal ellátott. Remélem hamarosan lesznek új fejlemények erről.
  • rnd
    Ja és ha 45 napon belül nem sikerülne zöldágra vergődnöd velük akkor a paypal-nél is jelentheted és visszakapod a pénzed.
  • rnd
    Dölj hátra és várd a postást. Ha regisztrálsz és belépsz az oldalra megnézheted hogy már úton van-e. Ha nem jönne a feladástól számított 21 napon belül akkor a http://services.dealextreme.com-on jelentsd. Kábé ennyi. Egy email ide vagy oda nem számít.
  • bfg900
    Sosem szegelltem beismerni, ha elhamarkodottanirtam uzenetet, amirol kesobb belattam, hogy nem nagoyn allta meg a helyet...
  • james69holden
    srácok rendelt már valaki közületek dealextremeről?
    hétfőn vettem pár cuccot psp-hez
    kifizettem paypalon keresztül a cuccot, le is vette a kártyámról a pénzt
    ahogy ez megtörtént a dealextreme oldala ezt dobta ki:

"order confirmation

Thank you for shopping with us. Here is your PayPal receipt number. Please keep it in a safe place as you will need it to track and confirm your order.

Receipt#: 1E565484N0825883J

A detailed order confirmation e-mail will be sent to you as soon as your payment clears. Should you have any questions, please contact our friendly staffs at http://support.dealextreme.com/..."

Ez azt jelenti h a dealextremtől kellett volna kapnom mégegy megerősítő mailt? Vagy a paypalos levélre gondolnak? Mert csak az utóbbit kaptam meg...
    Csak azért kérdem, mert fogalmam sincs h hogy áll a rendelésem :(
  • rnd
    Nyugodtan könyörögj... de a lumines minden idők második legjobb játéka? Röhej...
  • 5c0rp330n
    psp 3k?