PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én nem vagyok mindenki... 😉
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
"nem a szállítás a lassú, hanem az hogy raktáron legyen a cucc :/ a kettõ nem ugyanaz! "
a raktárból a céghez érkezés is szállításnak minõsül utána meg kiszállítás 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
és most is itt veszek
lassan szállítanak de biztosan 😛
pont most akarok venni 4gb kártyát, és ahogy elnézem a sandisk se rossz, csak szeretnék egy kis megerõsítést hogy itt érdemes-e megvenni?
PSN ID: jay-jupiter
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
az enyémre nem volt
digitalmix.hu-n kapni
nekem ez volt
most meg talán ilyen lesz: 8800Ft 10év gari

Crash meg nem olyan lett mint a régi, de azért tetszik 😄
bár én a Crash of the Titans-t azért hagytam abba, mert kurva nehéz egynéhány boss.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tehát még azt sem használja ki teljesen
amúgy az eredeti 4gb-os sansdisk ultra2 8800ft amire 10év gari van és átalakító is jár
és az aproneten a hamis sony 4gb-os sima 6990ft nincs rá gari
kérdem én ki az a hülye aki hamisat vesz??????? mert az nagyon hülye
amúgy jött 1 valaki és sikerült neki eladni 16eFt-ért 😄
amúgy most szóltak vissza 3 hét mire hoznak
a gaming verziót nem merem megkockáztatni mert nem írnak sebességet sehol se és a video HD-re se és fogalman nincs jó e a video hd psp-be
mara a sandisk ultra 2 ami nagyon bevált
az extreme3 már irreálisan drága és kb csak 10%-al gyorsabb
devan extreme4-5 is csak itt nem forgalmazzák
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
rég voltam már és szeretném kérdezni, hogy megjelent-e már a 4.00-lás CFW?
Ja és bocsi, most nézem, hogy csak 8 ezer a 4 gigás!
Kapják be, miért ilyen cigányok?
Megveszem azt rá 1 hónapra féláron vehetném 😞
El kéne adnom kb 14-ért és megvenni ezt 😊
és az a legjobb az egészben, hogy megvettem 15,5 ezerért a 4 gigást, ami most 12ezerve kerül...
most akarok venni 8gb-osat és sajnos nincs a digitalmixnél
http://www.sandisk.com/Products/Item(1970)-SDMSG-4096-A11-SanDisk_Gaming_Memory_Stick_PRO_Duo_4GB.aspx
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1195)-SanDisk_RapidGX_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx
ahogy nézem sokféle van gaming és hd és ultra 2 egyárba van
az ultra 2-nél lassabbat nem szeretnék
http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1062)-SanDisk_Ultra_II_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx
nehéz lesz dönteni
Apropó, valami jó helikopteres játékot nem tudtok ajánlani PSP-re?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik 😊<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
PSP user n\' soon ps3 user too :)