40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31452 Amúgy igen, ott van az a piros felirat, de mindegy, ettől most eltekintünk. Viszont a FAQ mindent megmond. Én is elolvastam és megtudtam ezeket. -
#31451 Hogy tudom beállítani Xivd4psp-be hogy úgy konvertálja a videót hogy a psp-n egész képernyőn lássam a videót? -
uniqes #31450 bad
nAGYON ÜGYES GYEREK VAGY -
uniqes #31449 Köszönöm' Elolvasom a pANDORÁZÁSt MAJD VALAHONNAN LESZEDEM AZ ÁLTALAD EMLÍTETT cft'
thx
(hA NEM MEGY AKKOR ZAKLATOK TOVÁBB) -
#31448 "Mi az első tehendöm????"
Bemész a boltba és veszel egy játékot. -
#31447 Akkor nem olvastad szerintem elég figyelmesen. Most gondolom 3.95ös offical fw van rajta, amin természetes, hogy nem mennek az ISOk. Nem kell semmit butítani. Pandorázni kell és rátenni egy CFT-t, mondjuk 3.90 M33-3at, nekem pl az van fent.
Ha nem értesz valamit, akkor olvasd el még egyszer a GYIKet. -
uniqes #31446 Hali mindenkinek'
(Végig olvastam mindent de... Hogyan lehet???)
-Vettem egy BASE Pack-os PSP-t. Most 3.95-s FW van rajta. Csakhogy én leszedtem egy halom ISO-s játékot és nem megy...
-Ha jól olvastam le kell butitanom 1.5-re majd 3.?? -re?
-Illetve a jobb gombos bekapcsolos dolog se megy(Recovery menü).
-Mi a fészkes fenét csináljak??? A pc-n minden ok de ez a kis Sza.os kibabrált velem.
Az se baj ha van kép is mert őgy talán jobban megértem:D
Please segítsetek mert kihajítom...
[email protected]
Mi az első tehendöm???? Mit és honnan szedjek le? -
rnd #31445 Mert kell. Nem, muszály. -
#31444 Pedig benne van a FAQ-ban, én megtaláltam. Keress rá a böngésződdel (Ctrl+F) erre: "Flash0 biztonsági mentése"
Valahol ott lesz alul. -
#31443 Javaslom, hogy olvasd el a GYIKot, hidd el, jobb lesz úgy csinálni a dolgokat, hogy tudod, hogy mi micsoda, mert pl ez is le van írva, hogy mit hol és hogyan tudsz lementeni. -
#31442 igen de ezeket nem találom... usb connect van a gépre. de ezek nincsenek meg
-
#31441 GYIK!!! Amúgy nand/idstorage és flash0-t kell menteni, akkor megvan minden. -
#31440 Sziasztok!
Valaki pls írja le nekem Mikről csináljak és hogyan biztonsági mentést hogy ha valami gigszer ütne ki csak másolgatnom kelljen :) -
#31439 Az agy szám, ami az alaplap típusára utal, többet nem tudok róla, csak annyit, hogy a TA-082os alaplapra IC1003 van írva. -
#31438 IC1009 mit takar pontosan? -
#31437 Hogy tudom beállítani Xivd4psp-be hogy úgy konvertálja a videót hogy a psp-n egész képernyőn lássam??? -
#31436 costum firmwarehez minek kell pandorás akksi? AMNélkül is megoldható ezean dolgo nemde?
-
rnd #31435 1500-ért megveheted a saját pandorás (egyébként kínai) akksidat. Szal nem ér 5kt hogy mással üttesd ki - az egyéb hátrányait meg sem említem. -
#31434 akár így is értettem:) mp4-hez adták anno:D előkeresem azt mehet neki:D
amúgy igen mini usb és hálózati csatlakozó a vége:) -
#31433 FAT PSPt USBn lehet tölteni??? Vagy te arra gondolsz, hogy USB a vége és a másikon kettéágazik egy miniUSBre és egy töltőre? -
#31432 gyerekek, ennek a lejátszónak a nevét hajtogatom a nevét évek óta, valahányszor megkérdezték, hogy melyik a jó konverter, de azért jó h ti is felfedeztétek :) -
#31431 kódoltam valamivel régebbenm, ebben a felbontásban de külső lejátszó kellett, és szaggatott...
most rányomok pár kedvencet próbából.
jó a proggi, bizony. -
#31430 ja itt szinte a legjobb a minőség
és full képernyős a kép is
és helyet se foglal sokat
és nem is szaggat a kép
grat az ingyenes XviD4PSP 5.034 full fejlesztőinek
más gyártó még pénzért is szarabb konvertálóprogit ad -
#31429 lehet tölteni
kell hozzá venni USB- töltős adatkábel 2eFt kb -
#31428 bakker, teljesen fasza. soha ilyen minőséget nem sikerült konvertálnom, legalábbis ez a felbontás szaggatott, tűéles a kép. wáááááááááá
-
#31427 Nem. -
#31426 nagy psp-t nem lehet usb-n keresztül tölteni vagy usb-s töltővel? -
#31424 hha 3.90-es origi fwű pspre akarok tenni 3.71es vagy 3.90es custom fw-t akkor ahhoz pandora kell?mert anygon szeretném megcsinálni de 5kt nemakarok érte fizetni:( ha valaki tud vmi jó linket ahol egyértelműen levan írva plz help=) köszike -
#31423 ittha flashelésről beszélünk ban? -
#31422 eLoader v1.000 slim psp-n 1.5
http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/14570/catid/151 -
#31421 pofon 1xű
mp4 psp avc előre beállított profilja tökéletes
-
#31420 mien beállitásokkal nyomjam ezt a divx4psp? mert külső proggi nélkül a pöpec minőséget psp nem jácca le.. -
#31419 It’s sad, but true… (Newer?) Slim models utilizing the TA-088 motherboard render Despertar del Cementerio (DC), Pandora, and Time Machine useless — for the time being…
Custom/unsigned IPLs fail to load from the memory stick; that’s likely a result of the kernel 1.50 & 3.40 mix. With that said, we won’t see a new version of DC — Dark_AleX’s universal unbricker — until the revamped core and interface is finished. So in the meantime, be careful. -
#31418 hanem? -
rnd #31417 Non-pandorizable PSP TA-088 Motherboards <<< bohóság, nem az alaplappal van ott a baj -
#31416 Non-pandorizable PSP TA-088 Motherboards
XviD4PSP 5.034 full javaslom filmekkonvertálására -
#31415 mivel? mert ezt a felbontást nekem alapin a psp nem jácca le... -
#31414 Nem rossz progi, régen én is azt használtam, de az Xvid4PSP nagyon profi! Pixelre pontosan tud croppolni! -
#31413 van egy másik jó konverter progi is az Erighsoft Super nevezetű programja. Tudja azt amit a PsP9 de ez minden más formátummal is megbírkozik. -
#31412 tud, én is azzal csinálom a videókat.