PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért kinn van már psp re ???<#wow1>

Sipka
nyert! 😄
bár én nem vagyok mindenki... 😉

pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)

MaSzKa
én gtr2-ezem 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
na milyen nagy a csend. Mindenki GTA 4 ezik? 😄

MaSzKa
a digitalmix.hu-n van SanDisk SanDisk Ultra II 20eFt körül is

"nem a szállítás a lassú, hanem az hogy raktáron legyen a cucc :/ a kettõ nem ugyanaz! "

a raktárból a céghez érkezés is szállításnak minõsül utána meg kiszállítás 😄

Bedibeni
Szijasztok! Most szeretnék venni egy 8gb kártyát csak kérdés miet. Azt szeretném kérdezni hogy tudtok-e segíteni miet vegyek! Találtam 2 db csak nem tudom meik a jobb! SanDisk 8GB Memory Stick PRO Duo Gaming ez vagy SanDisk SanDisk Ultra II MSPD Video HD 8GB! elõre is köszi

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

én is ot vettem de még nem hozták kki, de elvileg mára lessz a raktárukba<#nyes>

Prince of Máté
nem a szállítás a lassú, hanem az hogy raktáron legyen a cucc :/ a kettõ nem ugyanaz!

stockhouse
kösz, megnyugodtam😄

PSN ID: jay-jupiter

MaSzKa
én itt vettem és páran itt sg-sek is

és most is itt veszek

lassan szállítanak de biztosan 😛

stockhouse
üdv
pont most akarok venni 4gb kártyát, és ahogy elnézem a sandisk se rossz, csak szeretnék egy kis megerõsítést hogy itt érdemes-e megvenni?

PSN ID: jay-jupiter

Triple H
PS2-n a Crash-t végigtoltam, szal sztem nem rossz...

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

MaSzKa
az újakra van ráirva mostanában a 15mb/s

az enyémre nem volt

digitalmix.hu-n kapni

nekem ez volt

most meg talán ilyen lesz: 8800Ft 10év gari

Egy ismerõs találta osztrákiában helyi számtek shopban nem messze onnan ahol dolgozik. 27 euró a 4 gigás ultra2 és 17 euró a 2 gigás. Már csak azt kell elmagyaráznom neki hogy ránézésre hogyan lehet eldönteni egy kártyáról hogy hamis vagy sem <#vigyor> Már amennyiben egyáltalán létezik sandisk ultra 2-be hamis...
PoisonChihuahua
Játszik valaki Killzone-nal online? Tele van olasszal meg némettel! Olyan egyedül vagyok!<#vigyor3> Gyertek ti is és vegyetek fel barátnak. Devilhand név alatt keressetek.<#integet2>
Prince of Máté
Sonic rivals-t nehéz irányítani, de ha belejössz, akkor megtetszik, érdemes carrierben vagy multiban nyomni.
Crash meg nem olyan lett mint a régi, de azért tetszik 😄

NEOreg3
detto így csináltam😄

bár én a Crash of the Titans-t azért hagytam abba, mert kurva nehéz egynéhány boss.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
az elõbbire egy pillantást vetettem és annyi elég volt, az utóbbiban pár pályát megcsináltam és annyi elég volt 😊

A Sonic Rivals 2 és a Crash of the Titatns szerintetek milyen? Esetleg valaki próbálta már?
Prince of Máté
Azt hogy?
Garival?
Küldd már el hozzám a haverját 😄

Prince of Máté
Egyébként a High speed 15megaBÁJT per sec, de a psp csak 9 megabájtot támogat!
Tehát még azt sem használja ki teljesen

Sipka
miért, Te hol láttad "az eredeti 4gb-os sansdisk ultra2 8800ft"-ért "amire 10év gari van és átalakító is jár" hozzá???

MaSzKa
ezeket az árakat hol láttad?

amúgy az eredeti 4gb-os sansdisk ultra2 8800ft amire 10év gari van és átalakító is jár

és az aproneten a hamis sony 4gb-os sima 6990ft nincs rá gari

kérdem én ki az a hülye aki hamisat vesz??????? mert az nagyon hülye

MaSzKa
én 16900ft-ért vettem még és mont 8800Ft

amúgy jött 1 valaki és sikerült neki eladni 16eFt-ért 😄

MaSzKa
ja van csak 1 a gáz 2db 4gb-os 2x8800ft vs 20eFt

amúgy most szóltak vissza 3 hét mire hoznak

a gaming verziót nem merem megkockáztatni mert nem írnak sebességet sehol se és a video HD-re se és fogalman nincs jó e a video hd psp-be

mara a sandisk ultra 2 ami nagyon bevált

az extreme3 már irreálisan drága és kb csak 10%-al gyorsabb

devan extreme4-5 is csak itt nem forgalmazzák

5c0rp330n
ne tõlem kérdezd 😊

Triple H
hogy-hogy nem? régebben még az volt, hogy március.

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

Prince of Máté
Már csak 7 ezer? 😄
Percenként lemegy egy ezres vagy mi??

5c0rp330n
nem

Triple H
hello
rég voltam már és szeretném kérdezni, hogy megjelent-e már a 4.00-lás CFW?

Most beszéltem velük telefonon. Csak "normál" vagy "gaming" (2,4 gigás) Sandisk lesz belátható idõn belül. Amit most hajtok: Sandisk Ultra II 4 gigás 6990Ft <#vigyor>
5c0rp330n
egy próbár megér, akad néha horogra láma 😊

Prince of Máté
www.digitalmix.hu
Ja és bocsi, most nézem, hogy csak 8 ezer a 4 gigás!
Kapják be, miért ilyen cigányok?
Megveszem azt rá 1 hónapra féláron vehetném 😞
El kéne adnom kb 14-ért és megvenni ezt 😊

Sipka
április 6-án rendeltem én is egy kártyát a digitalmixtõl, múlt péntek rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet? Közölték, hogy a rendelések elvesztek... Ez már csak azért is érdekes, mert mail jött, amit megerõsítettem. Ja, ígérték megnézik mikor jön kártya és telefonon visszaszólnak. Azóta is itt tartunk... 😞

5c0rp330n
persze a microsd alapból sokkal olcsóbb, mint a memstick, egy 4 gigás 6,5k pénz. csak gondoltam lehet h ennél is van olcsóbban vhol 😊

5c0rp330n
melyik ez a hely? microsd is ilyen olcsóért van? 😊 mostanában éppen azt akarok venni telómba, 4 gigásat.

Prince of Máté
ja :/
és az a legjobb az egészben, hogy megvettem 15,5 ezerért a 4 gigást, ami most 12ezerve kerül...

5c0rp330n
csak 20k? :o

Prince of Máté
De van 8 gigás sandisk Ultra 2, 20 ezerbe kerül, múlthéten vett az egyik ismerõsöm .

MaSzKa
eladtam a sandisk ultra2-met 4gb-ost

most akarok venni 8gb-osat és sajnos nincs a digitalmixnél

http://www.sandisk.com/Products/Item(1970)-SDMSG-4096-A11-SanDisk_Gaming_Memory_Stick_PRO_Duo_4GB.aspx

http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1195)-SanDisk_RapidGX_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx

ahogy nézem sokféle van gaming és hd és ultra 2 egyárba van

az ultra 2-nél lassabbat nem szeretnék

http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1062)-SanDisk_Ultra_II_Memory_Stick_PRO_Duo.aspx

nehéz lesz dönteni

Sipka
És ha már a j játékoknál tartunk: ahhoz képest hgy nem vagyok valami nagy repülõs guru, újabban elég jól elvagyok a Ace Combat X Skies of Deception-val!
Apropó, valami jó helikopteres játékot nem tudtok ajánlani PSP-re?

Sipka
Szerintem is jó játék, vannak benne húzós küldetések, nem megy mind elsõre... Tetszik! 😊

Ez a Pursuit Force: Extreme Justice-ot egyre jobban kezdem megkedvelni😄 Fõleg, hogy magyar szinkronnal van😄
Énvagyokazapád
az sem nagyon érdekel 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

5c0rp330n
meglested... és? ennyi volt? :o

Énvagyokazapád
pataponnak már vége, gow tipusú játék nem érdekel, cc-t is meglestem már :l

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

5c0rp330n
Patapon-GoW-CC:FFVII mind megvoltak?

Nem legfrissebb játék,de most futottam csak bele..Free running😊)..Leköt,bejön..az a fajta stílus,amit már Prince of Persiában és egyéb-fõként-Ubisoftos játékban megszerettem..az akrobatikus ügyességi😊..Tony Hawk-Matt Hoffman grafikával egy parkour "yamakasi" játék😊
wordsworth
megint csak ismételni tudom magamat 😞

"Ilyenkor, kell fognod egy terhes macskát meg egy ásót. Figyelj mert gyors vagyok és nemtudom, hogy már két lábra emelkedtél-e...
Szóval fogod az ásót és ásol egy kuv@ mély gödröt. Utánna pofánvágod magad a terhes macskával, hogy bizonyítsad mindenkinek, hogy az IQ-d éppenhogy meghaladja a 40-et és pont ezen okok miatt beszélsz olyan szaggatottan, és ezért vagy ennyire buta kedves barátom 😊
Ha ez megvan belefekszel a gödörbe és utánna elkezded ordibálni, hogy tök sötét vagyok a PSPhez olvasni nem vagyok hajlandó, de nembaj mert a fórumon vannak olyan hülyék akik úgyis a pofámba rágják, vagyis csak azt hiszed 😊
Szóval miután elástad magad, keresd meg felül a Gyakran Ismételt Kérdések felíratot és kattintsál rá.
<-- A halálfejek jelzik azokat akik ezt érdemlik 😊<#bdead><#bdead><#bdead>

PSP user n\' soon ps3 user too :)

öcsém ki akarom flashelni a slim pspm de nemtudom sehogy miért van ez segitsetek már nemtuttok eger környékén egy csávot aki ki tuggya slimem van a közelemben senkinek sincs fat je please help