40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • MaSzKa

em82 kiszállt :((((((((
  • Gomber
    Régen TMN volt, amikor abbahagytam...demár TMNF azaz Track Mania Nations FOREVER....kár h nincs PSP re sztem is! :D:D:D

Amugy kéne 1 kis segítség!
    3.90 M33 CFW van a PSP-men, és a képeknél amikor zoomolok, akkor lefagy, meg néha játékban is, és geci idegesítő már...jameg laggol a gém..:S
    Szóval 4.01 M33-2 szeretnék rá tenni! Kéne 1 Update meg 1 updater link, jameg 1 felrakási leírás! Én találtam sokat, de nem merem letölteni mert hátha nemaz, azt elbaszom a gépem :S
  • Gomber
    Maszka! Ez van PC-re, ha jól emlékszek 2 évig játszottam ezzel, pro voltam amikor abbahagytam, van számtalan minimap sorozatom, meg még sok map....
  • MaSzKa
    ez kár hogy nem jön PSP-re :(((((((((((

• MaSzKa
    felrakod míg full feltöltődik +1-2óra ráadás

le is meríted utána fullra és 2x eljátszod ugyanezt előlről
  • tarti19
    és itt mennyi a töltési idő? 8-9 óra?
  • MaSzKa
    érdemes

amúgy azért érdemes venni sandisk-et mert azt nagyon nem hamisítják még egyenlőre
  • tarti19
    HElyi konzolberkekben is ugyanez a csomagolás van ami állítólag eredeti:)
    KEzdjek félni ?:D:D::D
    HA már új töltőt vsezek akkor 0km-es akksit itt is ki kell sütni?
  • MaSzKa
    aki a vaterán veszi a hamis karit az meg is érdemli
  • tarti19
    na sebaj, akkor veszek bele új akksit...
    Viszont néztema !g-s karimat XMb-be és magicgate unknow... ezt nehezen akartam elhinni 4G memory stick , na mindegy így utólag:)
  • MaSzKa
    nem is látezik

de van ilyen csak marhadrága és nem éri meg
  • Denes888
    Nincs valódi sony high speed?
  • MaSzKa
    High Speed annyi jelent magyarul hogy hamis

• Denes888
    Ez jobb mint a Sandisk 4gb Ultra II? SONY
  • MaSzKa
    nekem is egyre lassaban tölt de 2-3óra alatt fullon van

1.5éves újan vettem Japan
  • tarti19
    Hali kb. 6 óra töltés után battery info szeirnt 35%-os az akksim... Új akksit szerezzek be?
  • KILLER2
    Nem lényeges, de én pl a konzolstúdióban vettem 25ért használtan. Persze, használt, de teljesen rendben van. A kijelzőn eddig nem láttam semmi hibát (nem néztem meg UV fényben, de átlag használatban eddig semmi nem tűnt fel) és volt rajta fólia is, de még az is hibátlan volt (csak a szélén van sajnos egy buborék, de nem vészes). A hátulján az ezüst körön is csak 2 nagyon kicsi kis karc van, amúgy semmi sérülés. A doboza volt kicsit megkopott, de benne már minden tökéletes.
    Úgy látszik, hogy nagyon tudok a semmiről sokat írni :)
  • MaSzKa
    arra rácseszel én azt mondom

a psp bontóba szokott lenni kijelző törött

a cellcom.hu-n 37000ft csak az új
  • rnd
    ebay?
  • Verseghy
    Hol tudok a legolcsóbban használt psp-t? Tökmind1 milyen(fat vagy slim), csak a gépet és minél olcsóbban:)
  • PoisonChihuahua
    Na, sikerült összelinkelnem (nagy nehezen) a PSU, Killzone.com és a PSN ID-imet.
    Azért van nagy kavarás itt, mert külön kezeli a PSN ID-t illetve a Gaming Handle-t.
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/hir/belendult_a_playstation_3_docogo_szekere.html
  • Sipee
    esetleg valaki nemtudja h miértnemműxik a custom gameboot cusotm témánál(tehát ami nemaz eredet),mert eredeti témavan megy a custom gameboot o.O
  • zole72
    Nem tudja valaki miért van egy pár játéknál hogy elindítom próbált tölteni és kikapcsol a psp.
    valaki vélemény ?
    megoldás van rá?
  • tarti19
    Most edig lehúztam töltőről és a zöld power led világít csak... na bazz ilyet...
  • tarti19
    Egy gyors kérdés, ami megválaszolásra várna.
    USB-s tölővel töltöma psp-t de 90 perc után nem kapcsol be a masina?
    POwer led vörösen világít, ha rádugom az tápra. Ha leveszem róla és magába tolnám ba psp-t akkor semmi:( megigazítottam az akksit hátha az lesza para...
  • Prince of Máté
    Hát olyan sok változás nem történt, már nincs nagyon mit javítani... Néhány új feature, Skype, Go Messenger, Internet search, Internet radio, Remote play, de a FAQ-ban jobban le van írva. Nyilván megéri frissíteni, mert sok játéknak legalább 3.90 az igénye.
  • tarti19
    nem így értem... mint ps3-nál látzsik is a változtatás? mondjuk felesleges gyári fw-t fenthagyni, emrt úgy is downgradelni kell nemde? MNa de itt befejezem, mert nem akaork én rosszat m,agamnak:D
  • rnd
    Szerinted? Ha nem lenne akkor a legújabbat is 3.40-esnek hívnák, nem?
  • tarti19
    mint az okostelefonokat is:)
    AMúgy van valami kül a régebbi 3.40-es fw-s és a legújabb FW-s psp közt?
  • tarti19
    megjött apsp töltőtm és a 4G-s memory stickem is:D
    már csak okostani kella szépsgéet:P
  • zole72
    Ha lenne valaki aki ebben tudna segíteni pm-ben ha megadja az msn címét akkor felvenném.
    előre is köszönöm.
  • zole72
    Üdv.
    Nem tudna nekem valaki segíteni psp-men most 3.80-as fw van és szeretném rárakni a 4.01-et magyarosítással együtt ha van valaki aki nagyon vágje ezt a dolgot az segíthetne pl honnan szedjem le,leírás hogy hogyan kellene felrakni,és mire kell vigyázni.
  • Sipee
    jóvan bocsánat,nemtuttam újvagyokmég a témában..
  • rnd
    Mi? o_O
  • PSPeti
    AZÉRÁM!
  • rnd
    Nem
  • rnd
    Ehm... valóban magáért beszél...
  • PSPeti
    Ugye te most ezt nem gondoltad komolyan amit írtam....
  • KILLER2
    Nem néztem végig, de amint láttam, ez csak egy webolda, amit a böngészőben megnyitsz és ennyi. Szép, jó, csilli-villi, lehet vele menőzni, de szvsz szart sem ér.