PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
rossz helyen jársz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Még egyszer beírod bannolva leszel 😊
Egyébként így hibásan kb 20-at ér meg egy hülyének!
-2 gigás sony memorystick
-tokom nincs hozzá
-kis repedés az alján+a kijelzõ alján!(nagyon meg lett huzva a csavar és emiatt megrepedt)de ujj elõlapot lehet rá venni)7k
-182 játék nem eredeti
-eredeti játékom nincs hozzá csak 1 demó umd-m
- a gépen 3.90 m33-3 as cf van(azaz viszi a letöltött játékokat
-a psp kb 1 éves lessz juni 8.án
-jah és ez egy pufi psp
-logitek vákumos fülest is adok hozzá!!
ÁRA: 33 000
Globalgame.hu
De én már jó sok ilyen kártyát láttam különbözõ helyeken. Õszintén szólva örülök h ezekszerint nem a PSP-m hibázik, mert azért az nagyobb szívás lenne
100% hamis a karid ne csodálkozz
nekem 2-õ is tönkrement 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
vagy sandisk 10év garis?
Szeretném kikérni véleményeteket problémámmal kapcsolatban!
A gondom az, hogy a mai napon ismét eltûnt a PSP-mrõl az összes adat, amelyet a 4 gigás kártyámon tároltam. Bekapcsoltam és kiírta, hogy a képek/zenék..stb alatt nem található semmi. PC-re csatlakoztatva is ugyanez a helyzet, ott is csak azt lehet látni, hogy tele kéne lennie az eddig megszokott cuccokkal, mivel mindössze 17mega maradt szabadon.
Ez a jelenség már egyszer elõfordult, mikor megvettem Novemberben a második PSP-met, a Slim változatot. Rögtön az elsõ pillanatban, a friss rendszerszoftver letöltését követõen kiirtotta a teljes kártya tartalmát. Nem tudom, hogy ez minek köszönhetõ, mert az elsõ PSP-m az utolsó két hónapot leszámítva 2gigás kártyával volt használva és az teljesen problémamentes idõszak volt.
Kérdés, hogy az adataim, amik rajta voltak vajon elvesztek-e vagy sem…?!?!
Ha tudtok valamit a témával kapcsolatban, kérlek írjatok!
Köszönöm!
az egész játék annyi,hogy valami buzi térképen kell összevissza nyomkodni egy csomó ideig,azt sem tudtam mit csinálok,utána bejátszik egy animációt hogy lövöldöznek egymásra a faszfejek,aztán szeva! mondhatom kitettek magukért a készítõk:S:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2x2gb memóriakártya
keménytok
logitech kihangosító
töltõ +autóstöltõ
gyári fülhallgató
papírok/doboz
PM
2. ha sikerülne is elindítanod a GTA-t szaggatna, mivel nem ajánlott cso-ba tömöríteni (kevés ilyen játék van, hogy tömörítés után szaggatna, de ez speciel olyan)
3. kattints a gyakran ismételt kérdésekre és olvasd át (nem árt), és ha jobban megfigyeled az egy hozzászólás egy fórumon. Na azon a fórumon sok-sok ember van, aki meg tudja neked csinálni a pandórázást, de apróhírdetések között is akadnak jópáran, a PSP vagy a downgrade szavak segítségével egyketõre megtalálhatod a megfelelõ embert
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PSN: berghold
Szal lécci segítsetek!Psp Slim-em van 3.71-es (nem tom mivel) 512Mb memóriakártya van bent.Letöltöttem a gta vcs-t (.cso) létrehoztam a fõmappában egy (iso) mappát átmásoltam oda a játékot (400mb kb) bemegyek a menübe ott a játékok mappára de azt írja ki nincs ott fájl ! De miért nincs? Ha nem akarok ilyen pandóra (vagy mi) stb... megcsinálni hova vigyem el?
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
elméletileg az eddigi legjobb multis játék PSP-re.
tutti azt vennék mert utálom a SOrrNYt :d
csak éppen villámlik és nem tudom használni a pc-t
vagy valaki ráragad a gépemre
beperelem a sonyt
Csak egy kérdés,mert nem igazán szokott sehol sem téma lenni,de azért mégis csak érdekelne a dolog😊 Szóval PSP-re ígért GT4-rõl semmi újdonság,semmi hír?nagyon nagy a csönd<#sniffles>#sniffles>
Egy kis segítségre lenne szükségem ! Vettem egy PSP290 GPS receviert , de nem igazántudom hogyan kellene használni .Illetve azt tudom , hogy kell hozzá a GO Explorer , amitsikerült már letöltenem , igaz , valami spanyol nyelvû , ha igaz , de pl nem tudom , hová kell betennem, 1 cso fájl 290 mega . Melyik firmwarret rakjam fel . Ha tudna valaki segítani nagyon megköszönném . A gépem egy USA kiadás 2.0 firwarrel .
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
bár a film még jó is lehet, de a játék biztosan komolytalan, ezt most megmondom.
PSN: berghold