PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spenser
mégis?
valami közelebbit plz

Nehezen
Spenser
kérdezném hogy: hogy lehet pandorázás nélkül le downgrade-elni a psp-m 3.95 rõl!

Pistike 007
Tudtok valami jó helyet ahol elõlapokat lehet kapni? /Akár neten/

sztem csinál meg az elõlapot és ugy add el ... jobban jársz

Énvagyokazapád
az meg a másik dolog 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

greg benz
Plusz kétlem,hogy eme párbeszéd után van olyan agyhalott ember a föld nevû bolygón aki megvenné tõle<#vigyor>

öregharcsa
hát ja...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

http://pspfilez.extra.hu/

Énvagyokazapád
"egy nagyon baleknak akár 35 ért is eltudnám adni!"

rossz helyen jársz.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

persze 20 ér meg egy olyan emberrel aki kereskedik vele!és netán van hibás psp-je otthon amivel vmi van de a ház viszont jó!szal aki kereskedik vele annak 20 at ér hogy többet akasszon rajtam!kül is 7000 ft ért lehet rá elõlapot venni!egy nagyon baleknak akár 35 ért is eltudnám adni!

Prince of Máté
Már írtad egyszer.
Még egyszer beírod bannolva leszel 😊
Egyébként így hibásan kb 20-at ér meg egy hülyének!

ELadó a psp-m!
-2 gigás sony memorystick
-tokom nincs hozzá
-kis repedés az alján+a kijelzõ alján!(nagyon meg lett huzva a csavar és emiatt megrepedt)de ujj elõlapot lehet rá venni)7k
-182 játék nem eredeti
-eredeti játékom nincs hozzá csak 1 demó umd-m
- a gépen 3.90 m33-3 as cf van(azaz viszi a letöltött játékokat
-a psp kb 1 éves lessz juni 8.án
-jah és ez egy pufi psp
-logitek vákumos fülest is adok hozzá!!
ÁRA: 33 000

zsolltikka
a PSP IGO 2008 3D vel kapcsolatban:

hír egy

hír kettõ

de énmég mindig úgy tudom, hogy magyar map nem lesz offiszielle

Itt vettem egyébként és még most is van nekik:
Globalgame.hu
De én már jó sok ilyen kártyát láttam különbözõ helyeken. Õszintén szólva örülök h ezekszerint nem a PSP-m hibázik, mert azért az nagyobb szívás lenne
MaSzKa
High Speed -es Sony nincs is

100% hamis a karid ne csodálkozz
nekem 2-õ is tönkrement 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince of Máté
Szóval fake.
Egyébként kinnt van PSp-re is az Ironman!

Hát már ezis felmerült bennem, hogy kamukártyám van. Ez egyébként egy High Speed-es Sony kártya. Még a 2gigás is megvan, ami ugyanaz a féle/fajta, csak 2-es. Mindezt azért említem, merthogy éppen a kisebbikrõl(amelyik eddig jó volt) kezd kopni a festék és nem errõl...<#nemtudom>
MaSzKa
<#vigyor1>

Prince of Máté
Persze biztos Ultra 2-t vett.

MaSzKa
gondolom hamis szart vettél

vagy sandisk 10év garis?

Énvagyokazapád
köszönöm.

Prince of Máté
Grat, Sonyt microsoftért 😄

Üdv Mindenkinek!

Szeretném kikérni véleményeteket problémámmal kapcsolatban!

A gondom az, hogy a mai napon ismét eltûnt a PSP-mrõl az összes adat, amelyet a 4 gigás kártyámon tároltam. Bekapcsoltam és kiírta, hogy a képek/zenék..stb alatt nem található semmi. PC-re csatlakoztatva is ugyanez a helyzet, ott is csak azt lehet látni, hogy tele kéne lennie az eddig megszokott cuccokkal, mivel mindössze 17mega maradt szabadon.
Ez a jelenség már egyszer elõfordult, mikor megvettem Novemberben a második PSP-met, a Slim változatot. Rögtön az elsõ pillanatban, a friss rendszerszoftver letöltését követõen kiirtotta a teljes kártya tartalmát. Nem tudom, hogy ez minek köszönhetõ, mert az elsõ PSP-m az utolsó két hónapot leszámítva 2gigás kártyával volt használva és az teljesen problémamentes idõszak volt.
Kérdés, hogy az adataim, amik rajta voltak vajon elvesztek-e vagy sem…?!?!

Ha tudtok valamit a témával kapcsolatban, kérlek írjatok!

Köszönöm!
greg benz
Valamelyik nap megnéztem a Scarface ( sebhelyes arcú ) címû filmet,és baromira tetszett...utánanéztem és kiderült,hogy van Scarface játék PSP-re,na megörültem😊 hát emberek..ilyen sz*al rég nem játszottam:S
az egész játék annyi,hogy valami buzi térképen kell összevissza nyomkodni egy csomó ideig,azt sem tudtam mit csinálok,utána bejátszik egy animációt hogy lövöldöznek egymásra a faszfejek,aztán szeva! mondhatom kitettek magukért a készítõk:S:S

Énvagyokazapád
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó Sony PSP 3.90 M33

2x2gb memóriakártya
keménytok
logitech kihangosító
töltõ +autóstöltõ
gyári fülhallgató
papírok/doboz

PM

NEOreg3
1. ha nem custom firmware-d van, akkor nem fogod tudni soha a büdös életben elindítani a GTA-t memory stick-rõl, de más játékot sem
2. ha sikerülne is elindítanod a GTA-t szaggatna, mivel nem ajánlott cso-ba tömöríteni (kevés ilyen játék van, hogy tömörítés után szaggatna, de ez speciel olyan)
3. kattints a gyakran ismételt kérdésekre és olvasd át (nem árt), és ha jobban megfigyeled az egy hozzászólás egy fórumon. Na azon a fórumon sok-sok ember van, aki meg tudja neked csinálni a pandórázást, de apróhírdetések között is akadnak jópáran, a PSP vagy a downgrade szavak segítségével egyketõre megtalálhatod a megfelelõ embert

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pedig tényleg az FAQ a megoldás.

PSN: berghold

Kockazone
Hy! Írtam már egy csomó (csak psp-vel foglakozó oldalra) válasz: faq válaszom: a jó édes ***** 😄

Szal lécci segítsetek!Psp Slim-em van 3.71-es (nem tom mivel) 512Mb memóriakártya van bent.Letöltöttem a gta vcs-t (.cso) létrehoztam a fõmappában egy (iso) mappát átmásoltam oda a játékot (400mb kb) bemegyek a menübe ott a játékok mappára de azt írja ki nincs ott fájl ! De miért nincs? Ha nem akarok ilyen pandóra (vagy mi) stb... megcsinálni hova vigyem el?

IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD

5c0rp330n
Syphon.Filter.Combat.Ops.EUR.MULTi7.PSP-EXTRAS

elméletileg az eddigi legjobb multis játék PSP-re.

5c0rp330n
ez lesz életed legrosszabb döntése <#csodalk>

PoisonChihuahua
Már félve kérdezem meg, de egy Killzone party, most? Valaki? <#nemtudom>
MaSzKa
kár hogy nincs X-Box Portable

tutti azt vennék mert utálom a SOrrNYt :d

wordsworth
megéri fosboxra lecserelni a psp-t xD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Énvagyokazapád
vszeg holnap adom el a pspt xboxért cserébö 😄

MaSzKa
se játszok sokat vele

csak éppen villámlik és nem tudom használni a pc-t

vagy valaki ráragad a gépemre

greg benz
Hehe<#hehe>Egyébként nem kizárólag azért érdemes megvenni a PSP-t.. én mióta megvan azóta tolom (ugyan lassikán,van hogy 2 hétig rá se nézek) a Liberty City stories-t és még mindíg csak 35%-nál tartok benne<#gonosz1>De marha jó.. a vice city stories-ban is eljutottam 1x már 30%-ig,csak bátyám sikeresen megsemmisítette a mentésemet,utána meg nem volt kedvem újra kezdeni így inkább elõvettem a LCS-t<#idiota>És akkor ez még csak két játék,milyen sok van még😊

MaSzKa
én GT4 for PSP-ért vettem PSP-t

beperelem a sonyt

greg benz
Jézusom<#bdead><#wilting>

Prince of Máté
A PSP-s GTrõl annyi hír van, hogy vagy 2009 vége felé, vagy SOSE 😞

greg benz
Sziasztok!

Csak egy kérdés,mert nem igazán szokott sehol sem téma lenni,de azért mégis csak érdekelne a dolog😊 Szóval PSP-re ígért GT4-rõl semmi újdonság,semmi hír?nagyon nagy a csönd<#sniffles>

Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem ! Vettem egy PSP290 GPS receviert , de nem igazántudom hogyan kellene használni .Illetve azt tudom , hogy kell hozzá a GO Explorer , amitsikerült már letöltenem , igaz , valami spanyol nyelvû , ha igaz , de pl nem tudom , hová kell betennem, 1 cso fájl 290 mega . Melyik firmwarret rakjam fel . Ha tudna valaki segítani nagyon megköszönném . A gépem egy USA kiadás 2.0 firwarrel .
SpeedXHUN
nagy lenne az fix

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Prince of Máté
Nincs bejelentve, de sztem lassan az is kijöHET.

SpeedXHUN
xboxon a gta 4 k*rva jó😄 psp re mikor jön mondjuk a san andreas story?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

5c0rp330n
na ja, van azért egy szint, ami alá nem megyünk 😊
bár a film még jó is lehet, de a játék biztosan komolytalan, ezt most megmondom.

Prince of Máté
Azért a vasembert tuti nem veszem meg 😄

"és légy is büszke rá!" xD

PSN: berghold

Prince of Máté
PS2-re kinnt van warezon az Ironman, lassan PSP-re is meglesz.

ELADÓ A PSP-M 35k-ért!(az alján megvan repedve a ház mivel a csavar nagyon meg lett huzva emiatt a kijelzõn is van 1 pici repedés!de nem vészes!mármint a burkolat kijelzõén!adok hozzá demodiscet,2 gigás sony ms,1 genius vákumos füles! 184 tört játék

Prince of Máté
és légy is büszke rá!