PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok sem admin, sem házigazda, de ez röhej, ami itt megy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy fat psp-n 3.90 M33 van, akkor azt rá lehet kötni tv-re, vagy ez csak a slim kiváltsága?
Átolvastam a faq-t, de nem találtam rá választ!
Elõre is köszi!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagy itt is megnézheted:
http://olcsobbat.hu/kereses/?search=sony+psp
Ha csinálsz biztonsági mentést akkor semmi bajod nem származhat egy kis flash0 felülírásból😄
És hidd el, ha egyszer belekezdesz, határ a csillagos ég!!
Majd azért zaklatok itt pár segítõkész embert fw telepítéssel kapcsolatban, mert a gépen 3.71-es fw lesz. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
az tutti nem csesz el semmit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ami elronthatja a PSPdet az a kalapács, meg egy kád forrú fürdõ, de ezek biztosan nem.
Ez miért rontaná el? A PSP elromlik ha van menüje?<#merges2>#merges2><#wilting>#wilting>
Ajánlom a fenti GYIK-ot, van benne értelmezõ szótár, ahol az ilyen rövidítések és szakszavak le vannak írva.
nem tom igaz-e azért kérdezem, hogy a CXMB, meg az ez egész XMB elrontja a psp-m?<#help>#help><#help>#help><#banplz>#banplz>
elõre is thx
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Én tudok segíteni az fw felrakásban. Vegyél fel msn-re: [email protected]
Nemrég hallottam valami olyasmit hogy slimre nem ajánlatos .cso kiterjesztésû játékokat tenni, valaki tud errõl valamit? 😊
memory stick pro duo kell bele.
microSD-hez elképzelhetõ, hogy van adapter, de jobb a békesség 😊
MicroSD Memória kártyák
Kingmax 1GB MicroSD memóriakártya: Használható minden olyan készülékben amely támogatja az 1GB-os méretet, illetve SD és MicroSD memóriakártya foglalattal rendelkezik. ált: telefon, fényképezõgép, mp3 lejátszó stb. A termékhez tartozik egy SD kártya adapter is amivel tudja használni SD kártyát igénylõ készülékekben is.
meik kártya a jobb pspbe? vagy eggyik se megy bele? s
Tudom hogy találhatok sok információt külön slimrõl meg fatról, de inkább megkérdezem minthogy rosszul döntsek. 😊
Szerintetek slim vagy fat éri meg jobban? Azt tudom hogy Fat elvileg jobban bírja, talán több rá a homebrew progi ( infraportnak is hála amit slimbõl kivettek) , de slimnek meg ott a skype funkció, és talán lessz több dolog is ami only slim.
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Tegnap este szóltam neki,hogy vegye le a permbanos logóját merthát nemigazán illendõ a régi logóval vagánykodni egybõl , erre jött a válasz (igaz levette a logót):
© Énvagyokazapád A felhasználó átmenetileg ki van tiltva.
ma 01:56 | privát | válasz erre | #15909
tudnám hogy téged ez mét zavar, erre nem tudod kicsapni sajnos :-C
Válasz 'SHADOWEYES7' üzenetére (#15908)
Húzom a gázt csikorog a kerék, húzom csak húzom ebbõl sosem elég.
Dübörög a motor, dolgozik a gépezet ilyenkor érzem csak igazán, hogy létezek.
SHADOWEYES7 - VIP 2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó2006. 02. 18. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 01:52 | privát | galéria | válasz erre | #15908
Cseréld le a logód!
Válasz 'Énvagyokazapád' üzenetére (#15907)
█▓▒░ A pénz olyan, mint a láb vagy a kéz. Vagy használod, vagy elveszíted.░▒▓█
ha valki kicsit gondolkodik nem így reagál 1 moderátori figyelmeztetésre.
Téma lezárva ha valakinek ezzel gondja van irjon a
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
belõled személyes ügyet csinált, gondolom leste az ip cimedet.
arra azért én is kíváncsi lennék, minden esetben jogos e a moderálás, vagy keveredik bele némi személyeskedés... ellenõrzi valaki a moderátori munkát?
on/
Gyári 3.9-es fw-t honan tudok letölteni? Sony oldalon csak 3.95-öst találtam 😞
Valójában problémám nincs ezzel, csak gondoltam írok a fórumra hátha valaki átlátja ezt a rendszert és felvilágosít.<#circling>#circling>
My Killzone.com logon does not let me logon to Infrastructure mode.
Unfortunately at present your Killzone.com login details cannot be used to login into Infrastructure mode as they operate on different servers. You must, however, use your Killzone.com login details to access the site when selecting Killzone.com from the menu.
To log into infrastructure mode, North American users should create a new handle and European users should use their www.yourgamingname.com handle. Users who do not have their network access code should contact Sony customer support via that website.
Európában valami vadbarom vezeti a céget és ezért van ez a külön kódos szarakodás aminek egyébként értelme nem sok van. Az amerikai verziók mindenféle extra regisztráció és kódirkálás nélkül mennek. Gondolom az õ kényelmük érdekében találták ki a PSN összefûzést.
Permban megkerülése más nickkel.
<#wilting>#wilting>
Amikor megvettem eredetiben a Killzone:Liberation-t, letöltöttem hozzá a Chapter5-öt és az Infrastructure módot az internetes játékhoz. Amikor csatlakozni akartam akkor kiírta, hogy regelni kell. Gondoltam felmegyek a Killzone.com-ra és csinálok egy accountot, de nem mûködött, nem engedett be így se PSP-n. Utánanéztem a neten és a yourgamingname.com oldalon kell regisztrálni a Network Access Code-dal amit a PSP dobozában mellékeltek. Elõbányásztam a kódot, regeltem, mûködött. Akkor mi a gond? A probléma az, hogy a napokban kaptam egy üzenetet, hogy "linkeljem" össze a PlayStation Network-os accountomat a Killzone.com-ossal. Mondom oké, amúgy is jobb ha a két accountom össze van kapcsolva. És itt jön a lényeg: a killzone.com-on kell belépni, ez gond nélkül ment és ott kell beállítani a két account összekapcsolását, de a PlayStation Network-ba nem engedett belépni, így nem tudtam megcsinálni. Miért nem engedett be a PSN-be? Azért, mert a fent említett yourgamingname oldal nem egyenlõ a PSN-es accountommal. A Killzone.com-on lévõ regemmel nem lehet játszani, mert az a weboldalhoz tartozik, eddig ok, de kérdem én, ha direkt ezért van egy Network Gaming Service akkor azt miért nem lehet egyesíteni? Ha regelek a PSN-re akkor össze tudom linkelni azt a KZ.com-ossal, de minek ha a yourgamingname-es ugynúgy "egyedül" marad? Akkor nincs értelme a kapcsolásnak! Az már csak hab a tortán, hogy most akartam belépni a yourgamingname-be és nem enged, mert azt mondja hogy nem érvényes account! Valóban??? Akkor hogy a fenébe játszottam én 10 perce a Kz:liberationban, ha NEM killzone.com-os account mivel azzal nincs összelinkelve, NEM yourgamingname-es mert "nem érvényes" és NEM is PSN-es hisz oda nincs is regelve???
Bocs a hosszú hsz-ért és a sok kérdésért, de nagyon hálás lennék ha valaki rendet tenne PSN ügyben.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"nem számolsz be 1 ps1-et de úgy lenne jó ha nem fizetnek senki csak csere"