40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Pitypang18 #31572 Nekem volt fat-em is, most slim van. Először nagyon furcsa volt a fogása, de most már nagyon megszoktam. Például a fatnél 3 óra játszás után teljesen elhalt a két kezem, a slimnél egy egész délelőttöt is végigtolok úgy, hogy nem fájulnak meg. -
lowdog #31571 jol :)
itt a topikja, irj es segitunk :) -
#31570 jól:) -
#31569 ha a god of war-ban elakadtam azt ne ide írjam jól érzem? -
lowdog #31568 - psp-hacks.com -ról tölsd le a 4.01 sony update-et
- ez egy EBOOT.PBP fájl lesz, nevezd át 401.PBP-re
- a dark-alex.org -ról szedd le a 4.01 M33 -at (NE az M33-2 -t)
- az UPDATE könyvtárat ebből másold a /PSP/GAME/ -be a memory stick-en
- ebbe az UPDATE könyvtárba tedd b ele a 401.PBP -t is
- PSP alól indítsd a GAME-ben az update-et
ha megvan akkor leszedheted az M33-2-t, hasonló módon kell telepíteni -
#31567 Kérlek segítsen valaki!!! =((( -
PSPeti #31566 Sziasztok szeretném kérdezni hogy a GO!cam-ban van mikrofon vagy kell még olyan fülhallgatót venni amihez van mikrofon is.(én kifejezetten skypeozni szeretnék) jah és a skyperól van valami tapasztalatotok psp-n? (Ilyenekre gondolók hogy a videóbeszélgetésközben nem szaggat-e stb...) -
#31565 Van itt olyan, aki vágja, hogy mi hogy van az IRShellben? Lenne egy kérdésem hozzá. -
#31564 Technikai adatokat KB tudom, de nem is érdekelnek, itt most engem pont személyes tapasztalat érdekelt, hogy kényelmes-e, illetve, hogy milyen az analóg. De igazából lényegtelen. -
#31563 laposabb
Gyakran Ismételt Kérdések
itt az info
sajnos én leírtam 1x már ide a slim vs fat saját szemmel írást
cska ColdFire tötölte :((((((((
-
#31562 Amúgy a slim kényelmes? Nem túl vékony? Meg az analóg kar mennyire másabb rajta? Miben különbözik a FAT PSPn lévőtől? -
#31561 Nekem is FAT PSPm van ami JApán :D
volt Slimem is egyből adtam is el mert nem felelt meg a minőségi elvárásaimnak -
#31560 PSP Video 9 -
#31559 hello annyi lenne a kérdésem hogy avi-ból szeretnék mp4 et csinálni ez wareznek számít?
ha nem akkor tudnátok programot mondani ami elég egyszerű
kösz előre is -
#31558 Logitechet akartam venni, csak azt mondták, hogy az már csak utángyártott van és hogy az szar. De most hogy írtam nekik és kicserélik a tokomat, mivel személyesen megyek be, ezért asszem, hogy megnézek egy ilyen utángyártott szart. -
#31557 Mit? Nekem FAT PSPm van. -
#31556 sziasztok!
Hogy tudnám legegszerübben downgradelni a 3.11es pspmet ? ha upgradelem 3.51-re akkor meg lehet oldani csak simán downgraderrel? Vagy csak 3.50-re update és ugy luminessel? plz segitsetek -
#31555 ezért jó a logitech cucc, persze csak a fincsi fat-hez, szutyok az uj psp, mondtam... -
#31554 Az IRShell? Hááát. Pl hogy lehet vele játékból screenshotot csinálni. Ez persze nem elsődleges szempont, de nem rossz. Akkor a beépített távirányító (természetesen a beállításait külön kell feltenni), a Wifi és USB oly módon való használata, hogy lehet vele a PCről játszani, zeént hallgatni, képeket nézni, egy gombnyomással szabályozható a processzor sebessége, így pl ha csak zenét hallgatsz, akkor le lehet venni alacsonyabbra és ezzel is kevesebbet fogyaszt a cucc, engedélyezi a 4. fényerősséget, lehet játék közben MP3at hallgatni, miközben a játék is külön némítható, néhány ikonra vagy akár gombkombinációra beállíthatók homebrew programok. Most így ennyi jutott eszembe, amiért jó. Meg persze teljesen testreszabható kinézet terén. -
Pitypang18 #31553 Mondj már egy pár dolgot, ami miatt ügyes! Én eddig még semmi extrát nem fedeztem fel benne. Taníts!:D -
sirpalee #31552 Köszi a segítséget! (van psn ID-m, persze) -
#31551 Regisztrálj itt a PSP-dhez kapott Network Acces Code-dal (kis piros cetli). Ha sikerült akkor regisztrálhatsz (ez nem kötelező) a killzone.com-on, ahol megtekintheted az online statisztikáidat, barátlistádat, illetve összevonhatod az accountodat már létező PSN ID-del (ha van). -
#31550 Szaros PSP tokom rendesen felbaszta az agyam. 7.24.-én vettem 2500 Ftért, de ilyen selejtet én még nem láttam. Valami AIRFORM PROTECTOR. Amlékszem, amikor kinyitottam, majd kiszúrta a szemem a bazi nagy "Made in china" felirat, de persze minden ott készül, szóval mindegy, esztétikai szempontok miatt pedig precízen eltávolítottam egy ollóval. Viszont egy hete leszakadt a csuklópántja és ma az egyik kis gumiszar is, ami belefogja a PSPt a tokba. Az is nagy ötlet. A boltos a telefonban azt mondta, hogy lehet benne játszani. Na mondom, tök jó, de a szaros L és R gomb teljesen hozzáférhetetlen. -
#31549 Hát igen, az IRShell tud néhány dolgot. Nagyon ügyes program, mióta fent van a PSPmen, azóta mindig automatán indul és szinte csak azt használom. Nagyon sokoldalú és jó program. -
#31548 Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Napok óta rendetlenkedik a műszer (psp slip 3.90 m33)... :( Jelenleg 5 játék van a memória kártyán. Semmi beállításon nem változtattam, nem próbáltam frissíteni stb., minden ment szépen hónapokon keresztül. Mára az 5 játék közül csak egy indul el biztosan (mindig, amikor indítom), a többi hol megy-hol nem, hihetetlen, mint a mesében... :( Amikor nem indul el, akkor: A játékot nem lehet elinditani (80020148).
Nem tudom, hogy mi lehet a gond :8 és főleg, hogy mi lehet a megoldás? -
lowdog #31547 köszi szépen!
az első ránézésre túl sokat tud, úgy néz ki az egyszerűbb "filer" nevű elég lesz :) -
sirpalee #31546 Sziasztok!
Nem olyan régen telepítettem a Killzone : Liberation alá a legújabb patchet, és boldogan vettem észre hogy van online combat zone alá. Próbáltam belépni, de semmi siker. Milyen accountot kell megadni? Esetleg sima PSN acc is jó lesz? Gondolom csak sikerült valakinek beizzítania :) . -
#31545 IRshellben van beépített, nem tudom, hogy van-e/kell-e annál jobb, vagy hogy egyáltalán van-e másik. -
lowdog #31544 tudtok ajánlani valami jó fájlkezelőt PSP-re? valami norton commander-szerűt képzelek el, de valami egyszerűbb is megteszi (mint pl az ulaunchelf file browser-je ps2-n)
előre is kosz! -
S8DJ #31543 3drealms.com és 2009 (állítólag) -
#31542 Szerintem az nem tetszett neki, hogy kivetted a kártyát. -
#31541 2002 ( állítólag ) -
S8DJ #31540 Duke Nukem Forever eccer... 2009 (állítólag) -
rnd #31539 "A PSP s Gran Turismo ról pedig elmondható, hogy az egyik leghosszabban készülő játék lesz a játéktörténelemben"
Csak két kommentem volna:
- max psp-n lesz "leg" ugyanis a Duke Nukem Forever fejlesztését 1997-ben kezdték, és most újra mennek a hírek hogy meg fog jelenni eccer...
- akkor lesz a leghosszabban készülő játék ha valóban meg is jelenik
-
#31538 Azt elfelejtettem irni, hogy a lenti megoldassal akkor kiserleteztem, amikor a mentes masolgatos modszerrel kudarcot vallottam. -
#31537 Epp a Ps1-es Metal Gear Solid-ot nyomom es most erkezett el a cd valtas ideje. Lenyomtam standbyba, kivettem a kartyat, ramasoltam a masik cd-t (az elsot toroltem), bekapcsoltam es hiaba nyomogatom barmelyik gombot, megmerevedett azon a bizonyos kepernyon. Megneztem, ugyanolyan SLUS-al kezdod folderba teszi a mentest mindket mentest, nem nagyon tudok rajonni, mikent lehetne ezt kikuszobolni? -
#31536 azunori Yamauchi t a PS3 as Gran Turismo 5 ről kérdezték és az interjúban elmondta, hogy a GT5 nem fog elkészülni jövőre, sőt, 2010 előtt nem fog megjelenni.
Kérdezték a PSP s Gran Turismo ról is. A 2004 ben bejelentett játékról Yamauchi elmondta, hogy továbbra sincs elfelejtve de mivel mind a 140 fejlesztője a GT5 ön munkálkodik így csak a játék megjelenése után fejezik be a PSP s GT t ami így 2011-2013 ra jöhet csak. Lehetséges, hogy már csak PSP2 re jelenik meg mely konzol elképzelhető, hogy még az idén bejelentésre kerül.
Tehát nagy erőkkel készül a PSP2! Ha még idén bejelentik akkor kb 2 éven belül megjelenhet az új konzol.
Saját véleményem szerint csak a 2009 es E3 on lesz bejelentve a PSP2 mivel a nagy bejelentések ott szoktak elhangozni. (esetleg más játék kiállításokon pl: TGS)
A PSP s Gran Turismo ról pedig elmondható, hogy az egyik leghosszabban készülő játék lesz a játéktörténelemben mivel eddig 4 év telt el és legalább még ennyi idő lesz, és eddig egyetlen ingame kép vagy videó nem jelent meg róla.
Én ezt a játékot vártam a legjobban amióta van PSP m, nehezen tudom ezt elfogadni de ez van.... -
#31535 mp4 -
#31534 Taijia Lok PSP-860S tulajdonságok:
* Gyártó: Taijia
* Kijelző: 2,8" , 260,000 színű
* Kamera: 2 MegaPixel, maximum felbontás fotó módban: 1600x1200 (JPEG), videó módban: 320x240 (3GP)
* Súly: 98 gramm
* Bővíthetőség, csatlakozás: 1db miniSD slot, USB port (USB1.1), AV bemenet/kimenet -
#31533 9eft-os psp