40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
lowdog #31492 ez nem alakít át semmit, ez csak egy sor HTML fájl ami úgy néz ki mintha windows lenne :)
a PSP memóriakártyára kell rámásolni és a PSP böngészőjéből elindítani... -
lowdog #31491 LOL!!! -
#31490 vista
sztem magáért beszél, mint látod teljesen más a kiosztás,startmenü van rajta(vagy ez olyan téma ami így átlakítja az XMB-t o.O?),meg rendesen asztal stb..deha temondod (: -
rnd #31489 Ha van külső USBs dvd olvasód akkor könnyű telepíteni, belerakod a vista telepítőlemezt oszt fölmegy. Viszont nehéz megszokni hogy nincs jobb egérgomb a psp-n...
((komolyan gondoltad hogy van vista pspre? az csak egy "skin" szvsz innentől mi lehet "jó" rajta?))
Amit érdemes szerintem: screenshot... és kábé ennyi... -
#31488 pspn használ vki ilyen psp vistát?ésha igen az jó?érdemes felrakni?
egyéb:vanmég vmi olyan progi amit érdemes felrakni pspre?ha vki tud linket plz(jaés igaz a game mappába kell tenni?o.O)kössz -
rnd #31487 Legalább hihetőt írtál volna... -
#31486 Köszi, ezt eddig nem találtam, de most meglesem. -
thebluesnote #31485 Bookr (van slim-re is, google-n fent van) -
#31484 Van olyan program PSPre, amivel tudok olvasni PDF és DOC fájlokat? A PDFre a PDF2PSPt ismerem, de lehetőleg nem akarok képpé konvertálni. Köszi. -
PSPeti #31483 Dehogynem! megvan umd-n.
Nekem játék közben !3szor! megakadt
De csak mert nem bírta olyan gyorsan olvasni a lemezt -
rnd #31482 Vedd meg az eredetit, az nem akad. -
#31481 Tudom. Én csak a #31478ra válaszoltam. Azt írta, hogy töltse le cso-ba én meg erre írtam, hogy felesleges újra leszedni, mert elég csak átalakítani iso-vá. -
#31480 isoban is akad. PL 2gb-os kamu karin a God of War szar. -
#31479 Elég, ha csak átalakítja ISOvá. -
guppy #31478 vagy szedd le .iso-ban - warez esetében... -
#31477 Ha CFW-d van próbáld 333MHz-re állítani, max ennyit tudok javasolni. -
#31476 Én 3 lehetőséget látok:
1. Egyszerűen csak nem bírja a PSP
2. Tömörítve van a játék (.cso) - warez esetében
3. Hamis/Lassú a kártyád - warez esetében -
#31475 hello az mitől lehet hogy van egy játék ami akad?
Mert új vagyok psp terén és nem gondoltam hogy ez is tud szaggatni.
köszi előre is. -
#31474 Vegyél. Én 2 napja vettem egy kulcstartó rubik kockát (de van rendes is). -
#31473 nekem 1 igazi Rubik kocka kell -
#31472 Én nem nagyon értek a rubik kockához, de régebben megtanultam és akkor sokat szarakodtam vele. Én telefonra tettem 3 fajta rubik kocka kirakós játékot is, de egyik szarabb volt a másik. Szerintem úgy nem lehet rendesen se átlátni, se normálisan forgatni se, a sebességről nem is beszélve. -
PSPeti #31471 Szia!
Van origi kockám, csak gondoltam ha esetleg nincs nálam de a psp-m igen akkor pörgethetem virtuálisanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár nemtom hogy psp-n a fingertricksek hogy mennének -
#31470 Hidd el, inkább vegyél egy kockát. Nem vészes kiadás és élmányben sokkal jobban jársz, mert programban rubikozni szerintem borzalmas. -
PSPeti #31469 nem tudtok vmi 3x3x3-as rubik kocka kirakós játékot psp-re? -
rnd #31468 Sajnos gif képet csak isoba lehet konvertálni... szóval mindenképp varez... -
#31467 lehet valahogy gif. képet psp re konvertálni valamilyen progival vagy valahogy??????? -
#31466 AutoGK -
#31465 nem tudtok valami jó programot amivel DVD lemezről lehet Avi filmet csinálni ? -
#31464 Na hajrá, majd írd meg hogy megy. -
#31463 Eladó egy Fat psp eredeti dobozában (value pack ), plüsstok, töltő, gyári UMD -lemez, adatkábel, fülhallgató, plusz- kétszer 2 Gb-os memóriakártyával (memory stick pro duo), adapterrel.
A legújabb FW - rel ( 4.01 M33-2) minden tört játékot visz, pandorázott akkumlátorral. Plusz Magyar nyelvű menüvel.
psp- szerertnék venni ez meg éri? 35000 Ft
-
#31462 én ajánlanám az Image Convertert,sony mp4ekhez adják,de sztem letudod szedni valahonnan a nélkül is,jó a psp-hez is meg a sony lejátszókhoz is,és a pspn belül lehet állítani h mekkora legyen a film mértet(settings(háromszög)és ott asszem a display,bár nembiztos most nincsnálam psp nemtom megnézni de valahol ottlesz!) -
#31461 áhh.. azaz, köszi :) -
#31460 Csak nem a DJ Max Portable? Imádom azt a játékot!!! -
#31459 van egy játék, annyira nem friss, guitar hero-hoz hasonló mondjuk, gombokat kell baromi gyorsan nyomkodni hozzá, régebben láttam pár videot róla, csak nem jut eszembe most a neve... vki? -
rnd #31458 Akkor ne nézd ez nem helyesírásverseny hanem fórum -
#31457 Assze a System settings/System informationban van benne. -
#31456 hello az lenne a kérdésem hogy hol tudnám megnézni hogy mien Firmware van rajta?
és szeretnék venni egy gépet ha belinkelném akkor elmondanátok a véleményeket?
köszi előre is. -
#31455 nem akarok szőrszálhasogatni, de az ilyen bántja a szemem, sry. -
#31454 És ezzel a profillal mekkora egy tálak mondjuk másfél órás film mérete? -
#31453 | #31421