PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
Memkártyából meg a nagyobb jobb, bár ezek úgyis "hamis" kártyák... <#vigyor2>#vigyor2> De... plusz háromezer forint nem a világ.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
43e-ért van alapgép 3.90 M33-3 fw-vel (Vadi új, slim)
46e-ért ugyan ilyen gép + Ridge Racer 2 UMD
Memóriakártya pluszba 4e a 2gb-os vagy 7e a 4gb-os.
---
A fõ kérdés inkább az hogy a + 3ezer forintot megéri-e a Ridge Racer 2, ugyanis néhány kártyára másolt járkhoz ugy-e kell UMD lemez. A másik pedig, hogy a 2GB-os kártya elég-e vagy inkább a 4GB-os legyen.
Elõre is köszi a választ.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Az ilyen "kigyulladós" dolgokat, ha jól tudom, már orvosolták...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne azt nézd mikor jön firm, hanem hogy milyen játékok jönnek még idén. <#nyes>#nyes>
Régen több havonta jöttek ki a FW-ek, most meg kb kéthetente!
4.0-ra meg azért kell várni, mivel az nem egy kicsi frissítés...
3 hónap alatt kijött sok jó játék, pl GoW, FF:C, flatout, Uefa, Wipeout.
Ezek mind jó címek,( talán az uefa nem<#idiota>#idiota>) én speciel mindegyikkel el vagyok...
Vidd végig mégegyszer a GTA LCS-t, és nem kell több GTA 4 😄
csak hogy ne mindig a pspt pártoljuk, én tudom hogy mostanság mivan psp téren, és azt is hogy elhanyagolnak minket, mint minden kiadó minden régebbi konzoljukat...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ha pedig xbox=nds akkor most éppen agyon dicsérted az xbox-ot sztem. <#vigyor2>#vigyor2>
ha fel lenne törve, mindenki szarna a blurayre, mert ott a HDD, mehetne arról a játék. amúgy mindegy.
ez kb olyan, mint amikor egy oldal csinált egy kis olvasmányt, hogy mit lehet csinálni a HDDVD drive-jával, miutábn a HDDVD megbukott. egész hasznos dolgok szepeltek, köztük poháralátét, rövid-asztal-láb korrigáló 😊
csak aztán majd vigyázz vele, nehogy véletlenül bedarálja a lemezeidet vagy olyan hanghullámokat generáljon az olvasója, hogy összedõljenek a ház falai 😊 vagy jobbik esetben csak nehogy simán elszálljon RRoD-vel. meg ne nagyon próbálj majd meg vele multira lépni. szarabb konzolt ki se lehetne találni.
De egyébként az lenne a leglogikusabb dolog, mert könnyûpénzért lehet hozzá HDD-t venni, és nem is bassza széjjel a lemezolvasót.
és a HDD az smafu? vagy PSP-n is UMD-vel warezolsz? 😊)
Youtubeon találhatsz róla videót.
Hiába lenne feltörve, amíg ilyen drága a blu-ray, mellesleg aki a warez miatt vesz konzolt, annak a PC való 😊
Olvasgasd a PS3 topikot, ott sok hsz van róla.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nekem ez a legultsó gondolatomban sem fordulna elõ.
Egy minõségi cuccot, egy szardobozra elcserélni?
Inkább PS3-ra cseréld, lehet h drágább de nem csalódsz benne.
Ezt a progit hova kell felrakni mert betoltam a GAME150-ba a játékmenüben megjelenik,de mellette egy "hibás adat is" megprobálom elinditani de azzal kidob h "a játékot nem léehet linditani (80020148)"<#rinya>#rinya>
Versy neked ez hogy nem jutott az eszedbe? 😄😄😄
úgy kell, hogy akinek megvan a játék elindítja, és a ugye kiválasztja a gameSharinget.
Akivel meg akarod osztani, szal akinek nincs meg, az a fõmenüben (XM😎 a game menüpont alatt rámegy a GameSharing opcióra, és keresés után kiválasztod a másikat
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSP user n\' soon ps3 user too :)