PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ez szemétség a sony részérõl hogy nincs fat psp-re
de arra van 1.50 legalább 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az eredmény majdnem ugyanaz
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
figyelek ám😄
de után gyártott nem kell
slim psp nem kell 😄
amúgy láttam már ezüstöt szépnek szép de.......
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
már megint el kellett kezdeni legbxni õket 😞
vagy bántotta a szemét?
PSP Slim TV kábel 6000Ft
PSP Fat USB-s töltõkábel 2500Ft
PSP Fat TV-re kötõ szett 14000Ft
fényesebb képernyõ: ezt nem vettem észre mert alapfényerõn játszok amúgy nekem a magasfényerõ zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)
gyorsabb töltést se vettem észre Sandisk Ultra2 volt 4gb-os 9200kb/s
most adtam ezért el egy slimet amit a gyereknek vettem...(fat-ot szereztem helyette)
ez kb olyan mint anno a psx gépek psone-ra cserélése...vagy akár a ps2 a pstwo-ra..valamiben jobb valamiben rosszabb! (nekem még psx-em és ps2-öm van..mindkettõbõl az utolsó jó generáció!ami utána jött az nekem nem felel meg..)
ettõl még egyik sem gagyi csak más....
http://pspfilez.extra.hu/
EGy szóval a Slim egy gagyi szar!
???????
ezt mondom már 1 éve
a slim gagyi
mind2 van/volt
A
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Én amikor elcsesztem, akkor az volt hogy zölden világít a power, fekete képernyõ, aztán kilép, de ha nyomtam az R-t, akkor recoverybe belépett.
ehhez pandora kell
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyik ismerõsöm a PSP-jére rátett egy Windows Xp témát. Elõhozta a recoverry menüt és a flash0-ba a Font mappába bemásolta amiket kellett. Ez tönkretette az egész gépet el se indul. Pandora módszerrel vissza lehet-e hozni az életét? PSP FAT-ja van (3.90 M33-3 verzió). Köszönjük a segítséget! :]
nem egy olcsó dolog, és mo-n nem sokan vállalnak a tudtommal!
Szerintem értelme sincs, mert így többet fogyaszt, és játék közben úgy is a képernyõt nézed!
lenne egy olyan kérdésem,hogy ilyet vállal e valaki itt közületek, vagy akár az országban amit itt a videóban lehet látni??
ha van, vagy tudtok olyak aki tud ilyet csinálni az írjon nekem lécci egy PM-et!!
elõre is thx!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
A régi szocreál iskolai írásvetítõ 😄
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
hasznaljak rendezvenyeken, eloadasokon. nem csak iratokat de mobiltelenfon, psp satobbi kepet is ki tudja vetiteni, termek/szoglaltatas demonstraciora idealis...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!