PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
nah jó a skype is mellete szól 😄

amúgy ez szemétség a sony részérõl hogy nincs fat psp-re

de arra van 1.50 legalább 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A nagyobb flash méret és az UMD "gyorsítótár" is a slim mellett szól... persze csak azoknak akik raknak UMDt bele <#vigyor2>
MaSzKa
8eft a különség

az eredmény majdnem ugyanaz

Jajj, tényleg, az a kameraszerûség, amit a képernyõre kell helyezni. Azért az nem ugyanaz...
SpeedXHUN
de van megoldás,csak nem vmi jó minõségû és kényelmetlen szerkezet.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Nem, a fat-et már eladtam 2 hete. Ezt elfelejtettem mondani...Nagyon szupi ez az új firmware...a fat-en végig 1.5 volt. A slimet 3.90 m33-3-al vettem 4 gigás kártyával, töltõvel, tokkalkábellel, papírokkal 40k-ért. 3 napja volt 1 hónapos a gép.
Valaki nemtud nekem linkelni egy magarnyelvû használati útmutatót PSP Slimhez?
zola2000
Második psp? Szerintem egy PSP+NDS elég jó párosítás...

A

Fat-et nem lehet tv-re kötni!!! Ezt már egyszer beszéltük!
Nem durvul még😄
figyelek ám😄
MaSzKa
én is tudok szerezni

de után gyártott nem kell
slim psp nem kell 😄

amúgy láttam már ezüstöt szépnek szép de.......

Énvagyokazapád
Verseghy a topikmásztör sokat foglalkozik a topikkal :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

6000?! 2500+postáért bármikor adok neked új HD komponens kábelt... (és raktáron is van) - Nem reklámozok csak megemlítettem érdekességképpen! <#vigyor>

MaSzKa
amúgy már megint 2 hete várok már az Ultra2-m-re 😞

már megint el kellett kezdeni legbxni õket 😞

Prince of Máté
Nálam ilyen csak slimnél volt, akkor jó 1 hónapig alig láttam valamit, de a fatnél nincs ilyen probléma.

MaSzKa
volt olyan aki elõször látott psp-t és huzamosabb ideig használta és fájt a szeme 1 idõ után

vagy bántotta a szemét?

MaSzKa
miért is?

PSP Slim TV kábel 6000Ft

Prince of Máté
na hagyjuk ezt a témát, olyan láma vagy hozzá hogy az már fáj

MaSzKa
tévedésbe vannak páran

PSP Fat USB-s töltõkábel 2500Ft
PSP Fat TV-re kötõ szett 14000Ft

fényesebb képernyõ: ezt nem vettem észre mert alapfényerõn játszok amúgy nekem a magasfényerõ zavarja a szemem (kiég és színek is fakóbbak lehetnek)

gyorsabb töltést se vettem észre Sandisk Ultra2 volt 4gb-os 9200kb/s

öregharcsa
gyorsabb töltés, fényesebb képernyõ, kibõvített funkciók(TV-re kötés ..stb)...ennyi..a többi a fat mellett szól legalábbis minõségben...

most adtam ezért el egy slimet amit a gyereknek vettem...(fat-ot szereztem helyette)

ez kb olyan mint anno a psx gépek psone-ra cserélése...vagy akár a ps2 a pstwo-ra..valamiben jobb valamiben rosszabb! (nekem még psx-em és ps2-öm van..mindkettõbõl az utolsó jó generáció!ami utána jött az nekem nem felel meg..)

ettõl még egyik sem gagyi csak más....

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
A slim mindenben szarabb, ha rádobsz egy gránátot felrobban, ha vízbe dobod elázik, ha tûzbe akkor meg megolvad!
EGy szóval a Slim egy gagyi szar!

MaSzKa
Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek!

???????

MaSzKa
fatnek jobb az anyagminõsége

ezt mondom már 1 éve

a slim gagyi

mind2 van/volt

Megvettem a második PSP-met tegnap. A elsõ egy fat volt, ez pedig egy slim. Merem állítani, hogy a fatnek jobb az anyagminõsége, és a fogása is sokkal kényelmesebb. Viszont a slim-nek megvannak a maga pozitív tulajdonságai, amik a fat-ben nincsenek!
zola2000
Köszi, már hetek óta nem tudtam megoldani, m33 módom minden ment eddig ezen a két játékon kívül. Egyébként a játék király, Látom nemcsak DSen vannak ilyen jó játékok xD

A

Voltan
A registry-menüben állítsd át az UMD-módot Sony szimulációra!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zola2000
Helo, leszedtem több helyrõl is a patapont, és a flowot, de a patapon nem jut tovább a loading képernyõn, a flow pedig el sem indul. a legújabb cfw van fenn (3.93 m33), de mégsem.

A

Énvagyokazapád
kell <#gonosz1>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

wordsworth
Kell moddingolni minden szarral a psp-t :/

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dienesoft
Ha bekapcsolom és az R-t nyomom, akkor csak a témának az eleje látszik, majd utána kikapcsol. Ha nem nyomom az R-t, akkor bekapcsolódik, de fekete a képernyõ. Másik PSP-nk meg sehol sincs.

Énvagyokazapád
szvsz simán elfog indulni a recovery menü, csak indítások nyomja az R-t folyamatosan.

Én amikor elcsesztem, akkor az volt hogy zölden világít a power, fekete képernyõ, aztán kilép, de ha nyomtam az R-t, akkor recoverybe belépett.

NEOreg3
ha be sem kapcsol a gép, hogyan akarjátok felül írni a flash0-t?:|

ehhez pandora kell

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dienesoft
Kérnék szépen valakit,hogyha egy flash0-ja számunkra akkor ossza meg!!

Köszönjük Szépen

Énvagyokazapád
akkor a topikba kérj valakitõl, az enyémmel az a baj hogy csontig van moddolva 😊

dienesoft
Nekem nincs PSP-m 😄

Énvagyokazapád
ha rádobjátok a te flash0-d?

dienesoft
Sziasztok!

Egyik ismerõsöm a PSP-jére rátett egy Windows Xp témát. Elõhozta a recoverry menüt és a flash0-ba a Font mappába bemásolta amiket kellett. Ez tönkretette az egész gépet el se indul. Pandora módszerrel vissza lehet-e hozni az életét? PSP FAT-ja van (3.90 M33-3 verzió). Köszönjük a segítséget! :]

Prince of Máté
Hmm moddingolás...
nem egy olcsó dolog, és mo-n nem sokan vállalnak a tudtommal!
Szerintem értelme sincs, mert így többet fogyaszt, és játék közben úgy is a képernyõt nézed!

CoD23
hali!!
lenne egy olyan kérdésem,hogy ilyet vállal e valaki itt közületek, vagy akár az országban amit itt a videóban lehet látni??
ha van, vagy tudtok olyak aki tud ilyet csinálni az írjon nekem lécci egy PM-et!!
elõre is thx!!
<#help><#help><#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

fikoo
Nekem az írásvetítõrõl ez jutott eszembe: katt
A régi szocreál iskolai írásvetítõ 😄

fikoo
Mik vannak 😄 Ma is okosabb lettem ^^

Totis
Én Microsoft elõadáson láttam kivetített mobilkijelzõt.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

nem vicc.

hasznaljak rendezvenyeken, eloadasokon. nem csak iratokat de mobiltelenfon, psp satobbi kepet is ki tudja vetiteni, termek/szoglaltatas demonstraciora idealis...

zsolltikka
Phat PSP irásvetítõ:

klikk

fikoo
<#worship>Írásvetítõ 😄 Hát ez lol

Totis
Lehet csak kell hozzá el olyan eszköz mint az írásvetítõ...<#nyes>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

CaviaR
nem lehet hardverileg sem

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Akkor ezek szerint te is 100%-osan képbe vagy...
???
PoisonChihuahua
o_O<#kerdes>