40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31652 nekem ien van, és eladó ha valakit érdekel.... :)
-
#31651 saját Sandisk Ultra 2 4GB-om 15MB/S (valóba is tudja)
psp-be 8.5MB/s írás ez a max akármilyen memkarit raksz bele
írásba 7.5MB/s digitalmix.hu-n vettem 1hónap múlva hozták csak meg
elötte ugyanilyan volt csak 10MB/s-es verzióba (az picit talán jobb is volt és ajándék átalakító is járt hozzá)
összehasonlításként a hamis Sony Pro Duo High Speed adatai:
olvasás 8MB/s
írás 1-3MB/s
-
#31650 páran kérdezték privibe melyik a jó sandisk:
ez meg asszem de nem biztos a hamis
a forrasztást kell nézni a gyári végig van hegesztve légmentesen
-
#31649 hi:) -
#31648 Nekem múltkor atw törölte egy oldalamat, pedig semmi jogsértő nem volt rajta. 2 pálya egy játékhoz, meg egy javítás. De ők mégis. És mindenestül lekapták az egészet, minden figyelmeztetés nélkül, de még egy mailt sem kaptam tőlük.
Sajnos sokszor az ilyen tárhelyek csak gondolnak egyet, azt rávégják valamire, hogy ez nem okés, anélkül, hogy megnéznék, hogy mi is az. -
#31647 már nem először...sajna..az enyyémet is blokkolták a genyák..pedig ott sem volt warez tartalom... -
#31646 érdekes :S
http://www.em82.extra.hu/ -
#31645 multkor rendeltem netről egy 2, 4 és egy 8 gigásat.
2,4 ok, de a 8gigás kasu. (amúgy azis aránylag gyors) -
#31644 igen érdekelne -
#31643 Ha memkártyát akarsz venni, akkor azért nézz körül, én nemrég vettem 2db 4GBs kártyát 5000Ftért darabját Pesten. És mivel a MagicGatenél supported van, ezért valszeg eredeti, vagy legalábbis nem volt még vele gond. Ha érdekel, megpróbálhatom előkeríteni. -
#31642 mert hamis azért
olvass vissza 1 kicsit ott az info -
#31641 mármint nem éri megvenni?
miért? -
#31640 nem -
#31639 a régi PS1 emulatornak PSP is ez a neve
PoPStation
:D -
#31638 kártya
ez hoogy lehet hogy ennyibe kerül nem kéne drágábbnak lennie ?
megéri megvenni?
-
#31637 Nem akkor lenne hamisítvány, ha ugyanúgy nézne ki vagy csak minimális eltéréssel és ugyanaz lenne a neve is? Mert szerintem ez így inkább csak utánzat. Persze nem nagy a különbség, de pl hamis memkártyánál ott nehéz kideríteni látszatra, hogy hamis-e vagy nem, de ezen meg a hülye is látja, hogy nem PSP, mert rá is van írva, hogy POP. Viszont ilyen hülye nevet xD -
#31636 ez jobb mint az eredeti -
#31635 -
#31634 az már régóta van
hamis psp-ból van már 3féle is -
#31633 Srácok, MOstmár biztos léteznek kamu PS3-mak, meg kamu psp-k, mert azok is kínaiak. Szóval mindenki vigyázzon mit vesz :D -
#31632 csak annit tennék még hozzá a dologhoz, hogy a hamis pro duo kártyákat fel kéne dugdosni a gyártóik s*ggébe, viszont a microsd átalakítóval, simán jó az egész. van egy bizonyos írás/olvasás sebesség ami alatt akadnak a játékok ez igaz. viszont ezzel a megoldással kapcsolatban nem hallottam még ilyenről. lehet hogy lassabb mint a gamer edition, de annyival olcsóbb is, ráadásul másik eszközben is használható -
rnd #31631 Jóember... ha valaki nem tudja felfogni hogy a kínai kártya szar HIÁBA írod le egyszer, kétszer, ezerszer, akkor sem fogja felfogni. Az össz amit elérsz hogy mindenki másnak herótja lesz a milliónyi ismétlésedtől.
És persze azt is hozzá kell tenni hogy a te felfogásod sem lehet túl jó ha ezt nem tudod belátni... -
#31630 akkor te kivételesen vegyél olyat amire nincs gari és sebességbe is lassabb és alig olcsóbb
ha neked erre van szükséged, meg a garimiatt az asztalcspkodásra
akkor Gratulálok
ár/teljesítmény/minőség/megbízhatóság arányba jelenleg a Sandisk memóriakártyák vezetnek
ajánlott az Ultra 2 és a Gamer Edition -
#31629 -
rnd #31628 Én meg nem nagyon értek egyet. Sztem csak egy dolgot hajtogat: hurrá sandisk 10 év gari, fújj minden más. Talán ezért uncsi sokaknak. -
#31627 Tökéletesen egyetértek! A memóriakártya meg szerintem nem warez téma mivelhogy nem én tettem a foglalatot a gépbe.
Na szóval akkor ez a micro sd ami a képen van ez jó psp-be? Mert amiről én kérdeztem az memory stick micro adapterrel nem sd micro. Szóval a memory stick micro jó psp-be? -
#31626 Már nem azért, de nekem semmi bajom azzal, hogy Maszka mindig ír a memkarikkal kapcsolatban, ugyanis sokat segít! Ha észrevennétek ő nem vitatkozik, meg veri a nyálát fölöslegesen, mint ahogyan azt sokan közületek sajnos el szokták követni, hanem értelmes dolgokról ír és ahogy látom ért is hozzá, szal nekem ezzel gondom nincs. Egyébként sincs memkari FAQ, az elég gyengus GYIK-ban pedig nincs ezekről szó. Komolyan, most inkább jöjjenek a warez vs. no warez, meg a "hogyantudomflesselniapspm" típusú hsz-ek? -
#31625 dx-en ha a memkarihoz van márka írva, akkor eredeti, ha nincs, akkor másolt -
Verseghy #31624 -
rnd #31623 Ki kell cserélni a bannert
MEMKARI = azonnali BAN! -
Verseghy #31622 52 új hozzászólás.. Mind memóraki by Maszka:D -
#31621 teleszemeteled a topicot a kétszavas hsz-ekkel+"
mint mindenki más -
#31620 Minden nap ugyan azt el kell játszanod, teleszemeteled a topicot a kétszavas hsz-ekkel, amik mind ugyan arról szólnak. Már szóltak ezért neked, de csak nem hagyod abba.
Intézd privátban, ez nem a chat.hu -
#31619 nem én vettem fel
ha nem érdekel ne olvasd el -
#31618 Maszka! Mi lenne ha nem a te k**va memóriakártyáidról szólna állandóan ez a topic???
Fejezd már be. -
Mobile Ultra Micro SDHC 8GB
Ár: 6.941 Ft. (ÁFÁ-val terhelt bruttó ár)
8 GB Micro SDHC Premier
Ár: 7.359 Ft. (ÁFÁ-val terhelt bruttó ár)
-
#31616 eredeti:
SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II
15.426 Ft.
SanDisk 4GB Memory Stick PRO Duo Gaming | Me
6.916 Ft.
SanDisk Memory Stick Pro Duo Gaming 8GB
14.738 Ft.
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II |
7.500 Ft
SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO
6.928 Ft.http://www.digitalmix.hu/index.php?datasheet=120636 -
#31615 eddig a class 4-esről volt, dealextremen is ez van, most valami mást linkeltél. utána nézhetsz, hogy írni 10mb/sec olvasni 15mb/sec-el lehet róluk. a 4mb/s az csak egy megadott minimum. egyébként a garancia miatt, valószínű hogy én is inkább itthonról fogok rendelni egyet. -
#31614 végülis nem drága
de inkább itt venném meg, mert van rá itt gari
azt meg cseszheted hogy SDHC
Memóriakártya - tárolókapacitás: 8 GB - sebesség: Class 2 (min. 2 MB/s)
:SSSSS
http://www.argep.hu/main.asp?suche=8gb+microsd&x=0&y=0 -
#31613 oké, elfogadom, ilyen érvekkel nem lehet vitatkozni