PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez jó?
SanDisk 2GB Memory Stick PRO DUO SDMSPD-2048-E10/E11
4570FT
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Xbox360,PSP
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
A vám értéke az ár 3%-a+ a 3%-al megnövekedett ár 20%-a áfa-ként.
De a vámköteles külföldröl küldött dolgok 80%-a átmegy az ellenörzésen😛
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Most néztem az usps-en a trackingot, és kb fél 9 felé a psp-m elhagyta az usát (gondolom repülõn) és úton van kis hazánk felé😊😊
Már csak azon izgulok, hogy nehogy összetörjön/összetört útközben, és ami a legfontosabb: NE VÁMOLJÁK A MAGYAR HATÁRON!! (valakinek van ezzel valami tapasztalata?)
Alex
csak annyira sokat fejlõdött a drifting skill level, meg szereztem egy csomó speed mana-t.
van rá GoW, Crisis Core és Patapon, hordozható lejátszónak sem utolsó. havidíjat sem kell fizetned, amit 360-nál kell, nem kell elreteszelni a hangereje miatt sem, nem fog RRoD-t kapni soha, nem karcolja a lemezeket. és zsbre is vághatod, ha elég bõ a zsebed 😊 szóval számtalan elõnye van.
mert ugye ha film! akkor a dvd! de ehez egy tv is kell,
mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! szintugy egy tv is kell! nemtudom ezek a zsebedben vagy a táskádban elférnek-e.
de ha csak otthoni célra vennéd a 360 mellé akkor is megéri 😄
The Only One!
Minõség alatt nem tudom pontosan mit értesz, én azt mondom rá, hogy jó 😄 (nincs rrod xD)
Hordozhatóság: táskában elfér, zsebre nem raknám (fõleg tokkal 😄)
Írásjeleket!!!??!! megtanulhatnád használni ??!!!?!?!!!
PSN: berghold
ez lehet 1 hüülye hozzászólás! lesz! most gondolkodom 1 psp-n!csak nem találom a megfelelõ érveket h. miért is jó!? mert ha jáccani akarok akkor ott a 360! ha film! akkor a dvd! zene!? minöség?be milyeN!hordozása?! nem kényelmetel!N
Xbox360,PSP
eladó egy 7 hónapos fehér fat PSP.Karcmentes,megkímélt állapotban
-fw:3.71 M33-2 + 1.50 kernel addon
amit adok:
-1 fehér színû fat PSP ami a memóriakártyáról futtatja a játékokat
-1 doboz, magyar leírás
-1 töltõ
-USB kábel
-2gb SONY Pro Duo High Speed kártya
-15 db játék DVD lemezen
(érdeklõdni PÜ-ben)
PSN: berghold
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Hamarosan szeretnék venni egy PSP slim-et. Már elolvastam jó pár Faq-ot, de lenne még 1-2 kérdésem Pandorázással kapcsolatban. Ha jól értem, akkor egy tört PSP-n van olyan opció, hogy az aksit át lehet állítani Pandora üzemmódba, és ha ezt az aksit rakom a Slim-be, plus a memóriakártyámra felrakott új frimware-t akkor feltelepíti. Nos a kérdésem, hogy miután végeztem az update-tel, hogyan lehet visszarakni alap üzemmódba a Pandorás akkut. Egyáltalán lehet-e?
Másik kérdésem, ha az elõzõ nem megoldható, ki vállal pandorázást Fehérváron, és mennyiért? <#crazya>#crazya>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Pl a bal alsó sarokba 2es van és zöld háttérrel, jobb oldalon a PSP felett és alatt is vannak ikonszerûségek meg ilyenek.
én arra gondoltam mire megkapja a rendeléstõl az 2-3 hét
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ja és elpofáztam már, hogy nem a szállítás a hosszú, hanem hogy raktáron legyen a cucc. De neked hiába beszélünk...
ez a legjobb szinte gyors viszonylag olcsó és hivatalos helyrõl
1500Ft-ért ki is szállítanak bárhova 2-3 hét kb
www.digitalmix.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Lista
PSN ID: jay-jupiter
http://search.ebay.com/psp-4g_W0QQfcidZ93QQfrppZ50QQfrtsZ150QQfsooZ1QQfsopZ34QQgbrZ1QQmaxrecordsreturnedZ300QQsbrsrtZd
De ha ügyes vagy olcsóbbat is találsz ott.
PSN ID: jay-jupiter

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx