PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont az eredeti sonyval van bajom.
ipod fülesért pedig nem fizettem (külön...)
Nem bírják a terhelhetõséget, pár ezer ft-os fülhallgatóval állnak egy szinten.
igaz ez nem egy mai darab (2003-as) 😊
Lehet hogy inkább egy iPod fülest veszek!
Haveromnak van a PSP-jéhez majd elkérem tõle aztán kipróbálom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nem ajánlom az eredetit. nagyon halk.
Szerintetek ez eredetifüles lehet ?

A második rész érhetõ el PsP-n is ha átalakítod egy picikét a 2 cd fájlait.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
És azt hogyan?
már én is várom pedig nem komázom ezeket az autós gammákat..kivéve a burnout szériát meg ezt...
http://pspfilez.extra.hu/
tudja valaki, hogy mikor jön Gran Turismo a PSP-re? Nem a régi emulálásával akarok játszani, hanem a legujabb PSP-éssel!!!
Eladó egy psp slim pandora akku 7000Ft-ért. Akit érdekel, vegyen fel msn-re vagy írjon emailt: [email protected]
Akár bontott gépbõl vagy újonnan is érdekelne egy komplett darab belõle.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Lenne egy problémám játszottam a gow-val kiléptem a játékból és nem a menübe rakott ki hanem fekete a képernyõ és zölden világít a led nem reagál semmire mi lehet a baj?Próbáltam az aksit kiszedni de nem bírom mi a trükkje mert erõvel nem megy😛 pls segítsetek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
probalt mar valaki gameplay-t felvenni dagi psp-n, akar ugy h memkartyara menti, akar usb-n keresztul? 3.90 M33-3 van, ez pl nem tudom mukodik-e alatta...
valaszokat elore is kosz!
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
PSN: berghold
és van
az hogy milyen formába az már más
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Kijött a levél a vámosoktol, hogy megvan a csomag, csak szarjam be a vámot. Na én be is szarom! Holnap megy a levél, utánna jöna postásbácsi, csönget, csomagot ideadja, én a vámot, és elköszönünk egymástol😛
Kérlek, számolj be a tapasztalatokról, mert én is tervezek egy ilyet venni. Mennyiért vetted egyébként?
Már csak a psp-m kéne..
17.én adta fel a csávó usa-bol, lassan itt kéne lennie.. Lehet a vámon csücsül..:S A vámolással valami tapasztalat?😊
Akkor a memóriakarirol, meg autós töltõröl mit mondtok?
(a kari **baszott olcsó volt, 90% hamisítvány, de azok közt is van jó, úgy hallottam) az autós töltõtöl, meg a karitol "felrobbanhat" a psp-m?