40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#31892 Hali!
Valami újabb játékmegjelenésről van hír? -
#31891 Gondolom az a WLAN antenna. -
#31890 hát, én nemhiszem, hogy ez ennyit számítana. meg amúgyis a rajz a PSP-3000-ről van, és szvsz fake. meg amúgyis a WLAN modul helye számít, mi az h antenna? van telefon is benne? -
#31889 Igen azt én is észrevettem, hogy jobb oldalt van az antenna, mert mikor netezek, és két kézzel fogom a PSP-t akkor gyengébb a jelerősség... Ha csak bal oldalt fogom akkor erősebb :D -
#31888 -
#31887 Hori
-
#31886 van FAT Japan psp-m
azon szerecsére nincs semilyen pixelhiba
van rajta Hiri Japan védőfólia is -
#31885 Megyek rókázni -
#31884 nem cserélik, mivel a játékélményt nem befolyásolja, max a szemed bántja.
ez a sony... -
#31883 Nincs erre gar?
Lehet 10 subpixel hiba akkor sem cserélik??? -
#31882 erről beszéltem zsír új és 5 subpixelhiba
Sony PSP Final Slim Fantasy 7
eredeti Sony MemoryStick Duo Pro March 2 5500-6500MB/s írás
-
#31881 előlap
hello annyi lenne a kérdés hogy ilyet hol tudok kapni Magyarországon,
Vagy ehhez hasonló előlapokat? -
#31880 mitől segitene? -
#31879 Akkor ez van, fáradt voltam :) -
dexterZ #31878 Próbáld meg azt, hogy egy teljes napig kikapcsolva akksi, töltő nélkül hagyod a gépet. Állítólag segíthet a pixelhibán jó pár esetben. -
rnd #31877 Akkor NE vegyél. Ennyi. Ez ugyanolyan téma ami lovagoltok mint az x360 szar... -
#31876 Ban plz tábla nem véletlenül került oda... nem kellett volna komolyan venni a hszt ;-) -
#31875 hehe :) -
#31874 nah megnéztem baxarás ezen van 5subpixel hiba is :(
most este max fényerőn feketeháttéren fehér pöttyök világítanak :(
slim 1 fos megint bebizonyosodott ha minőségről van szó -
#31873 Sony MemoryStick Duo Pro March2 5500-6500MB/s írás
sztem nem olyen rossz kb mint a sima kék sandisk 2gb-os -
#31872 Igazad van. A procival én itt most a grafikára gondoltam. Valóban nehéz jót alkotni. Az X360at meg nem a sietség miatt cseszték el, hanem csak úgy :) Többször javítottak már rajta, de mindig lett vele valami új baj. -
#31871 valamit nyilván számít a processzor, csak onnantól kezdve, hogy többmagos és 3 GHz felett ketyeg, sokkal lényegesebb dolgok a döntő tényezők egy konzolnál. gondolok itt játékfelhozatalra, egyszerű használatra, online szolgáltatásokra, megbízhatóságra. szerintem egyébként egy asztali konzollal pedig hasonlóan nehéz jót alkotni, mint egy handhald-nél, csak mások az elvárások. meg lehet nézni például a ps3-at: a 100 millió eladás felett lévő elődök után nyilván hatalmas figyelmet fordítottak rá, mégsem úgy sikerült minden szempontból, amilyen lehetett volna: késett, emiatt amikor megjelent, főleg a régebbi gpu miatt annyira már nem is volt nagy szám. persze rengeteg erő rejlik még benne főleg a spéci procija miatt, még bármi megtörténhet. a microsoft üzletpolitikája pedig -mivel más esélyyt nem láttak- az lett, hogy bármi legyen, kihozzák az x360-at jelentősen a ps3 előtt, ez sikerült is, más kérdés, hogy emiatt a nagy sietség miatt cseszerintették el több szempontból is az egészet, alapvető tervezési hibákkal van megáldva. -
rnd #31870 2010 tél közepe... -
#31869 A meleg műve lenne ez? Mi lesz itt, ha még melegebb lesz? Előre félek... -
S8DJ #31868 a PSP-3000 kb. mikorra várható? -
#31867 Nem akarok kötekedni, de azt azért megkérdezném, hgyo miért ne számítana a processzor? Valminek kell vinnie a játékokat és bizony ahhoz processzor is kell. A C2Qt meg azért írtam, hogy nem olyan jó az X360 procija, mint az, de nem rossz. Mindegy, nem akarok vitázni, mert értelmetlen ilyenen, csak nekem úgy jött le, mintha erre céloztál volna. A PSP egy minőségi konzol, ezt el kell ismerni. persze, az X360 nem volt akkora durranás, de a PS3 sem. Sima TVs konzolból nem olyan nehéz nagyot alkotni, mivel ott nem kell számolni olyannal, hogy mobil legyen, kicsi legyen, stb. A PSP viszont egész jól bírja akksival, nem nagy, jól össze van rakva és a játékok is szépek rá és mivel hordozható játékból eddig csak a Nintendo GameBoy-ai voltak, amikben nem láttunk 3Dt (1-2 gyenge kivétellel) és az NDS, ami szerintem jó, de grafikailag nem nyújt sokat, szóval a PSP olyat mutatott, amit eddig nem láthattunk. -
S8DJ #31866 PC-s dühöngő, ma haragszom a konzolra :
...meleg van, dühöngjük..azt jóvan
Ma a "BOX -ra haragszom" nap van! -
S8DJ #31865 nézzétek meg az uj topikokat :] -
#31864 mondtam hogy szardarab? nem mondtam, csak hogy a maga idejében messze nem volt akkora szám, mint a psp. egyébként mondhattam is volna, mert tényleg egy fostalicska. azt meg hol mondtam, hogy egy árkategória a 2? és miért kéne C2Q egy konzolba? egy konzol nem attól lesz jó, mert hárommagos 3,2GHz-es procija vanm egy konzolnál az az egyik legutolsó dolog. -
rnd #31863 Erről jut eszembe: ha télleg olyan szar a 360, akkor biztos milliónyi ember fog jelentkezni a cserére mégha nem is egy árkategória, nemde? -
#31862 -
rnd #31861 Azért szar mert van itt pár Sony fanboy és ők szidnak mindent ami nem Sony, legyen az 360,ds vagy bármi más... ennyi. -
#31860 Ebben mondjuk van valami.
Jól van, nyertetek, egy árkategória. -
#31859 PSP Slim 40k Xbox árkád 45 k. -
#31858 Jól van, akkor szardarab az X360. De akkor sem egy árkategória. Vagy igen? Amúgy nem értem, hogy miért lenne szar. Persze, nem egy Core 2 Quad, de nem is 200e Ft. A PS3 jobb, persze, az Sony. És akkor a Wii mi? De jó, az X360 szar, mehet a cserélgetés. -
#31857 ahhoz képest, hogy mennyire érzékelteted, hogy külön kategória a kettő, elég rendesen összesikerült hasonlítanod a hardverét egy zugó toronynak ami 1 évvel később jejent meg és zsebben hordozható handheld cuccal. technikai tudásban, a maga idejében az x360 egy szarcsimbók, míg a PSP szinte földönkívüli szerkezet volt, amikor bemutatták. -
#31856 Az X360ban 3 magos 3.2 Ghz-s processzor van és HDben játszhatsz gyönyörű játékokat. A PSPben 333 Mhz-s processzor van és a kis képén játszhatsz játékokat gyenge textúrákkal stereo hanggal két kis hangszóróból hallva vagy egy jobb fülessel (nem szidom a PSPt, csak érzékeltetem a különbséget). Sok gondja van, de más kategória. Ilyen alapon csúcskategóriás gépet is cserélhetnék fekete-fehér régi telefonra, mert az nem fagy és lassul le, valamint nem is fogyaszt sok áramot. Lehet, hogy az X360 szarul van összerakva, de a teljesítmény benne van.
Jó cucc a PSP, de az egy hordozható kis konzol, az X360 pedig egy nextgen konzol. -
#31855 Ja-ja a box RROD-s lesz meg karcolja a lemezeket, a PSP meg csendben teszi a dolgát. Tuti nem cseréli el senki! -
#31854 Jól mondja AleXXXXX, egy X360 min 10e Ftal többet ér, mint egy PSP, így hacsak nincs nagyon, de tényleg nagyon felszerelve, akkor valóban az életben nem fogod ezt így elcserélni. -
#31853 lol
Arra soha a büdös életbe nem fogod. :
Nem egy árkategória