PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a PSP-nek mekkora a belsõ memoriája? Csak mert PS 1-esjátékot akart felrakni rá (Gran Turismo 2) és gondolom ahhoz kéne vennem egy pár gigás memóriakarit is. Vagy rámegy a beépített memóriára is?
üdv
Csak észrevétel, nem fikázás 😛
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
a downgrade meg csomó más miatt is jó itt az alkalmazásokra gondolok illetve a snes játékkokra amik ingyenesnek számittanak már
haverom aki angliában él oylan boltba ját ahol 3 ezer 1 psp játék és minden héten 1 napig egyet fizet kettõt kap akció van
szóval 1500ft 1 játék
nah annyiért én is megvennék pár játékot ami nagyon tetszett
És valóban semmi közöm ahhoz hogy más mit csinál. Nem szúrja a szemem, csináljátok nyugodtan. Ettõl még igénytelnségnek tartom. <#vigyor2>#vigyor2>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Csak egy ötlet volt, én személy szerint ezt preferálom.
Mindenki úgy szerez be játékot, ahogy akar.
Bár akkor ennyi erõvel a psp downgrade+cfw felrakás is "rossz" mivel, ezzel is azt játszod ki, hogy eredeti game-t vegyél. Szerintem abban mindenki eggyetért, hogy kiadni egy játékért 10e ft-ot - a magyar kereseti viszonyok közt, - azéer egy kicsit sok..
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
de ne menjünk bele a soha végetnem érõ warez nemjó vagy jó vitába mert se nekem se neked semmi közöd ahoz hogy mit csinál a másik
a warez rossz ez tény
én csinálom és megértem azokat is akik veszik a drága játékokat és szúrja a szemüket de azért nem kell a másikat lehurrogni meg igénytelennek nevezni
alex te meg ne beszélj itt az sg-n a warezrõl mert tilos
Vannak privát oldalak, ahol gigabites szeróról tolják 😊
Képzeld nekem minden warez játékom torrentrõl van, és maxxal jöttek (büszke vagyok rá😄)
Aki sajnál 10 dollárt + postát pl a pataponért AZ a skót.
Jó fenn van torrenten is, és vánszorogjon egy game napokig/órákig max 100 kbps-el?
Én a szerver sebességéért fizetek (elvben) Aki meg sajnálja a 30 ftot a gyors letöltésre az tényleg egy skót😄
Tõccsed le ingyér ha már annyira igénytelen vagy hogy varezolsz....
Kis különbség van.
"Gratula"
nagyon nagy 😊
Játékot me ne rendelj, hanem van az a naten.😉
pspvilag.hu (angolula világ)😉
Elmentem a boltba, vettem is😄
Most nagyon el vagyok folglalva a pspvel..😄
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Szokták nevezni még magnókábelne, piskóta kábelnek is.
Persze csak egy tipp, de jobban jársz anyagilag meg minõségileg 1000x...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Minden van hozzá:
4db!! memókari(2x2gb+2x4gb)😄
Autós töltõ
Tok
védõfólia
Most úton van egy TOOL aku, meg egy wifi access point a pchez, így birok majd wifizni. (mert itthon nincs wifi álózat:1gép van itthon)
Mennyi az ára a töltõnek?
szar lehet futás töltõt venni 😊
1 gond van: A töltõ amerikai szabvány, így gyakorlatilag be se tudom kapcsolni.
Ma irány a bolt, töltõ vesz, és nekiesek😄
Egy töltõ kb mennyibe kerül?
amúgy U.P.M.S. megold mindent, azzal sikerült megcsinálnom a PSPket. Ja és miután a FATet felélesztettem és nem indult az enyém, felraktam töltõre, akksit kivettem, USB-n keresztül kitöröltem a Flash0-t, majd felélesztettem és mûködött.
Szerintem az volt a baj h a fat akksi adatait beleírta a slim flash0-jába, majd azt takarta betölteni a Slim akksiba...
nemtom létezik-e ilyen, de én úgy gondolom h ez lehetett a baj.
Igaz nekem nincs 2 psp-m (még 1 se de hamarosan változik..😄) de engem érdekelne, hogy hogyan csináltad.
Itt van 2 videó arrol, hogy hogyan készítsünk egy magic memory sticket egy nagyon egyszerû programal. (elvileg a címe az, hogy a TOOL aksit hogyan használjuk, de a lényege az ez😊 )
Ha valakit érdekelnek a részletek, vagy segítség kell szóljon!
az én akksimhoz hozzá se núltam
mûvelet elején kivettem a slimembõl, és beraktam a fat akksit a slimbe.
mmiután kész volt a pandora, visszaállítottam mindent a helyére(FATbe fat akksit, slimbe slim akksit) akkor már nem volt jó
szal a slim akksi nem szerepelt a pandorába
ti mien tokot ajánlotok a Psp slimhez
lehetoleg keménytokos lenne és neolyan amibol véletlenul is kitud csuszni
eloris kosszi<#worship>#worship>
Lehet rosszul értelmezem, de úgy vettem ki, hogy még nem alakítottad vissza normál akkuvá.
Ha így van, akkor rakd be a slim psp-be úgy, hogy:
1: pspben nincs akku
2 töltõ rádug
3 psp bekapcs
4 akku betesz
Ha minden igaz, akkor nem vált át szervízmódra.
Na most azzal a progival, amivel a pandóra akut csináltad, csináld vissza😄
Ha máshol tartasz, szolj😉
most pandoráztam, de úgy, hogy slim psp-vel csináltam meg egy fat pandora akksit, és miután végigment, és a fatet sikerült vele felélesztenem, vissza akartam rakni a slim akksiját, és nem kapcsol be a psp. Nem ismeri be az akksit :S
Lehet csinálni vele valamit, vagy egyátalán mitõl romlott el??
mondjuk lehet hogy csak igénytelen paraszt vagyok <#nemtudom>#nemtudom>