PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne FAT32-ben formázd a számítógépeden! Hanem FAT16-ban, mert a PSP nem tudja kezelni/vagy nagyon nehezen a FAT32-t, Haveromnál is ez volt a baj, bár én nem csinálok ilyeneket, de neki jó lett! Próba szerencse! De az is lehet hogy az a baj, hogy fake a kártya!
Eladó teljesen új Logitech Playgear Collection pakk.
Tartalma:Fat kemény védõtok,két füllhallgató,audiojel elosztó,csuklószíj,képernyõtisztító.
Ár: 6500ft
Ui: A tokot magában nem adom el csak a pakkal egyben, viszont a többit akár darabonként is, ha valakinek kell belõle vmi.
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
ott állok most, hogy: leformázza FAT32-re a karit (ez vagy 3 perc)
Utánna kérdezi, hogy formázza megint, ha beleeggyezek írjak y-t. (mspformat.exe csinálja) írok neki y-t, a kártyán dolgozik is valamit, de nem tudom mennyi ideig.. ezért mindíg kilépek😛, vagy nem írok y-t, csak entert nyomok.
Fontos ez a hosszas formázás?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Megjött hongkongbol a tool aksi😄
A gondom az, hogy:
elkészítettem a magic memorysticket (programmal) berakom psp-be, berakom a tool aksit, psp bekapcsol, de csak fekete képernyõ. A kártya nem eredeti) mi lehet a gond?:S:😮😮
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
- Piano Black Slim Psp, tökéletes állapotban, 3.90 M33-3 FW-vel,2007. december hóban vásárolt. Dobozában, töltõvel, összes papírokkal (számla+gari is)
- 2 Gb-os Sony MS Pro Duo, eredeti (MagicGate Supported)
- 512 MB-os Sandisk memkari (MagicGate Supported)
- USB kábel
- ISO játékok DVD lemezeken
- Eredeti Logitech Playgear Pocket tok, tökéletes, karcmentes állapotban (igaz,SLIM-hez nem az igazi,mert lötyög benne)
- 2 DB eredeti játék: GTA-LCS (ehhez nincs meg az eredeti tok) és Burnout Legends,
Kizárólag egyben eladó.
Borsod megyében, Miskolc és környékén személyes átvétel is megoldható.
Egyéb esetben az elõreutalást+postai megoldást preferálom. Akinek ez nem felel meg,kérem ne is keressen. Köszi!
Ár: 40.000 Ft
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
vagy az a baj hogy egy olyan oldalt írtam be linkbe ahol EREDETI Go!Explore GPS progit lehet kapni?!
Ha esetleg más néven regelsz , akkor írj mert akartam kérdezni Psp gps ügyében.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
igaz akkoriba 65eFt volt 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
meglepõdnél mit kapnál érte^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szar egy "teknologia" ez,az meg elég gyik duma hogy 1-2 belefér.
Egyse kénne hogy beleférjen,DS-ben nemtom mi van,de ott még egyel se találkoztam.
És még ezt a lcd okoságot fényesitik,ilyen franko,meg olyan szuper hájtek,azt egy nagy rakás szar
USB 2.0 has a raw data rate at 480Mbps, and it is rated 40 times faster than its predecessor interface, USB 1.1, which tops at 12Mbps. Originally, USB 2.0 was intended to go only as fast as 240Mbps, but in October 1999, USB 2.0 Promoter Group pumped up the speed to 480Mbps.
az elméleti maximum 60MB/s
inkább a PSP.. de ennek a sebességnek még örülni lehet, a telefonom 1MB/s-el nyomja egy olyan kártyával, ami olvasóban 15/18MB/s-el írodik/olvasódik.
😄
Egyébként mi a helyzet? <#love12>#love12>
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
Minősítés: Monster Hunter FAN :)
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Sandisk microSD 2GB is kellett volna azt se tudtak
sztem a csomagoló srác nyúlhatta le
18300ft-ot fizetten 2 memkari van a számlán de csak 1-et kaptam
a másik memkari helyett csak 1 karton lemez volt 😞
fel is hívtam õket hogy felmegyek pestr és a csomagológyereket agyonverem
a futárcéges gyerek az meg nem akart jegyzõkönyvet venni 😞
ha pár napon belül nem oldják meg mérges leszek