40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • fikoo
    Most csak én érzem így, vagy tényleg kihalt itt a felhozatal a Lego Indiana Jones óta?
    Hol vannak az új játékok?
    Loco Roco2?
    Vagy valami, könyörgöm
    Minden konzolra van valami előrendelhető game, csak erre nem?
  • KILLER2
    Asszem ebből elakadásjelző lesz, mert ez biza eléggé reklámnak tűnik :S
  • rnd
    Szerintem el kéne kezdened...
  • CaviaR
    Akkor sem volt "hüjeség" amit írt. De mivel minden ok nélkül elkezdted sértegetni, ezzel beismerted, hogy tévedtél.. :D
  • Verseghy
    Ne keljen már nekiállnom törölgetni... :D
    peace
  • rnd
    Örülök hogy sikerült ilyen magas lovat szerezned ahonnan mindenkit lenézhetsz...
  • kisgabo
    az eredeti sdhc magyarázatod akkor is nagy hüjeség volt.
    én nem értek hozzá, nem is állitottam, google. de te látom zseni vagy, szólithatlak mesternek?

• rnd
    Csak az a két különbség van amit írtam, emiatt nem tudják a "régi" készülékek kezelni az SDHC-t.
  • rnd
    Én ezt tudom, de trip a #32197-ben azt ajánlotta valakinek hogy ha a memkari lassú akkor a megoldás az SDHC... ami nem igaz...
  • 5c0rp330n
    az SDHC-nak köze nincs a sebességnek, a HC ugyanis a High Capacity rövidítése, ebben igazad van. viszont nem ennyi a különbség, hogy az egyik FAT16, a másik FAT32. csak visszafele kompatibilis, egy sima SD olvasó nem fog SDHC kártyát beolvasni. és nem azért, mert FAT32-vel van baja.
  • rnd
    Nagyon ügyes vagy hogy ezt be tudtad ide kopizni.
    Na és akkor ha SDHC akkor az egyenlő azzal hogy gyors? és SD egyenlő azzal hogy lassú? Válasz: semmi köze hozzá.
    Az SD és SDHC közti különbség, bármennyire is meglepő számodra, kettő dologból áll: FAT16 helyett FAT32 fájlrendszer ÉS bájtok helyett szektorokat címez. A class 2/4/6 besorolás a MINIMUM sebesség alapján történik és amennyire tudom nem KÖTELEZŐ feltüntetni, ahogy a hagyományos SD kártyákon sem tüntetik fel a cd-romhoz viszonyított sebességet (pl 33x, 50x, 66x, 100x). Ráadásul pl. egy 10 megabájt/mp sebességű SDHC kártya is class6-os. Mindezen felül nekem van egy "gagyi" SD kártyám ami 150x sebességű, hurrá, hurrá, 22 megabájt/mp. Most akkor mivan? Én is másoljak ide 10 oldalni szart hogy jobban érezzem magam?
  • kisgabo
    te, szakmai zseni...

SDHC néven új kártyaszabványt vezetett be a nemzetközi SD kártyaszövetség. Az ilyen jelû kártyák akár 32 gigabájt memóriával is rendelkezhetnek, ám az eddigi SD szabvánnyal csak méretükben és csatlakozásukban egyeznek meg, a korábbi készülékekkel nem kompatibilisek!

Nagyon fontos, hogy bár az új SDHC kártyák mérete, csatlakozói megegyeznek a korábbi SD szabvánnyal, az SDHC lefelé nem kompatibilis, és ez a probléma nem orvosolható semmilyen firmware frissítés telepítésével. A forgalmazók idõnként elmulasztják feltûntetni ezt az igen lényeges különbséget, ezért csak akkor vásároljunk 2 GB-nál nagyobb kapacitású, vagy SDHC jelû kártyát meglévõ készülékeinkhez, ha az eszköz dokumentációja kifejezetten állítja, hogy kezelni tudja azt - hívta fel a figyelmet az új szabvány kapcsán a SanDisk hazai importõre, a Hama Kft. Természetesen azon készülékek, melyek az új szabvány használatára gyártottak, minden további nélkül képesek mûködtetni a korábbi SD kártyákat is.

Az SD szövetség az SDHC néven azért léptetett életbe az új kártyaszabványt, mert az eddigi ?SD" jelzéssel ellátott memóriakártyák technológiája nem tette lehetõvé a 2 gigabájt fölötti memóriakapacitás kifejlesztését. Az SDHC megjelölés az új, SD 2.0-ás szabványú kártyákat jelöli. Az SD szövetség által felállított szabvány szerint ez minden 2 GB-nál nagyobb kapacitású SD kártyára vonatkozik, maximum 32 GB-ig.

A szabványban háromféle adatátviteli sebesség létezik, melyeket az új kiadású (kiskereskedelmi forgalomban már kapható) kártyákon minden esetben feltûntetnek. Az adatátviteli sebességrõl a kártyán a CLASS 2, CLASS 4, illetve CLASS 8 jelzés tájékoztat, ahol a szám a kártya adatátviteli képességét MB/sec-ben adja meg. Tehát egy CLASS 2 jelû kártya 2 MB/sec adatátviteli sebességre képes.

Már most is több mint harminc Canon, Casio, Nikon, Panasonic (LUMIX), Pentax és Sanyo digitális fényképezõgép vagy kamkorder használja az SDHC szabványt, és várhatóan az új típusú kártyák a zenelejátszóknál, mobiltelefonoknál és egyéb hasonló elektronikus készülékeknél is gyorsan teret nyernek.
  • kisgabo
    hát nem egészen. sdhc flash fizikai felépítése is más.
  • klikker
    valaki budapesti jáccik itt folytatásos adhoc játékokkal?
    Gondolok itt: Monster Hunter Freedom 2, Yugioh GX TAG FORCE, Lineage Bladedancer

(és esetleg összeugrana velem néha pesten, egy gamere)
  • rnd
    Az SDHC csak annyit jelent hogy a nagyobb méret miatt FAT32-re van formázva nem FAT16-ra. Egy normál SD (értsd: nem SDHC) is lehet gyors és egy SHDCs is lehet csiga lassú.
  • TrIp
    hát nekem nem transcend van, hanem egy goodram, de erre sincs ráírva hogy sdhc és megy vele simán.
  • kisgabo
    jaja, tuti a micro sd a hunyó. akkor félig megválaszoltad, megy az átalakítóban az sdhc?
  • Tinman #32198
    Holnap d.e.-től offical PSP FF CC tulaj leszek... már nagyon várom!
  • TrIp
    szerintem a kártyád a lassú. próbáld ki sdhc-s 4 vagy 8 gigással.
  • kisgabo
    petőfi csarnok, 2 gigás 2700.

burnout dominator megy róla... irási sebességet nem irta ki total commander, de az olvasási / a hozzáadott transcend micro sd vel / 3,8 mb/sec...
  • Aschil
    hol?
  • kisgabo
    vettem transcend micro sd -> ms duo 1 gb karit. nem mondanám hogy gyors, de kap majd egy 4 gigásat. 1300 pénz volt.

most letesztelem filmnézéssel...
  • Pitypang18
    Ezüst: GTA-VCS, Killzone, Patapon
    Bronz: GTA-LCS
  • NEOreg3
    GTA VCS
    Killzone L
  • lowdog
    ezüst? bronz?
  • Pitypang18
    Eredmény:

11 szavazattal megnyerte a Best Of PSP Game szavazását a GOW!!!

Arra is jó volt a szavazás, hogy az általatok legjobbnak vélt játékokat mások is kipróbálhatják!

Kösz a részvételt!
  • Pitypang18
    ok
  • Bogyi007
    Burnout Legends, The Warriors, Patapon
  • S8DJ
    Nem lesz 2008 olvass már vissza! F1 2009 lesz jövőre minden platformra.
  • dunga
    Akkor beszállok én is:
    1. GoW
    2. Fifa Street 2
    3. Manhunt 2

(Burnout Dominator, Chili Con Carnage, Luxor - Pharao's Challenge,COD - Roads to Victory, Syphon Filter: Logan's Shadow, N+)
  • baaka
    F1 2008 lesz psp-re? és ha igen akkor kb mikorra várható?
  • rnd
    Patapon, GoW, CC:FF7
  • PoisonChihuahua
    Így már OK!
  • Pitypang18
    Szerinted egy szavazáson mik lehetnek a vonalak?
  • PoisonChihuahua
    Nem azért, de mik ezek a "vonalak"? |||||||||
  • Pitypang18
    GTA-VCS: IIIII
    GTA:LCS: IIII
    MOH H2: I
    SBK-08: I
    Killzone L: IIIII
    Manhunt2: II
    The Warriors: I
    WRC: I
    MotoGP: I
    Kao T K: I
    Silennt Hill O: I
    DBZ S B 2: II
    Syphon F LS: I
    GOW: IIIII IIII
    UEFA 2008: II
    Tekken: II
    Exit: I
    Patapon: III
    FF 7 CC: I
    Flatout: II
    NFS MW: I
    DJMax Portable 2: I
  • Pitypang18
    Meg hát! :D
  • toza #32178
    hasznalt psp 12 k jer megeri?! fat .. kosz
  • PoisonChihuahua
    Ha már mindenki leírja a Top3 játékait, akkor én is beszállok: :)
    1 - DJMax Portable 2
    2 - Killzone : Liberation
    3 - God of War

illetve nagy kedvenceim: Coded Arms, Prince of Persia : Revelations, Burnout-ok, Loco Roco, Medal of Honor : Heroes.
  • Totis
    Killzone: Liberation
    Patapon
    Gods of War

4.-nek:
    Burnout: Legend