40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Pitypang18 #32257 Megbocsájtok! -
Pitypang18 #32256 OK -
Pitypang18 #32255 Slimmel játszott már valaki TV-n? Teljes képernyőn adja a tv? -
#32254 "Szerintem arra, hogy a tapasztalatokat és véleményeket leírjuk, megosszuk másokkal."
vs
"Ez most a ff VII crisis core? mert attól én nem ájultam el!"
köszönjük, hogy megosztottad velünk méyreható tapasztalataidat és szakértői véleményedet a játékról.
[most vagy hülyének tetteted magad és direkt nem fogod, hogy mi a probléma, vagy még súlyosabb gond van]
"Sajnos Te a 'modortalan' kategóriába tartozol."
ez viszont személyeskedés, amit én nem csináltam. ez ugyanolyan, mintha azt mondanám, hogy egy senkiházi szar vagy. de én ilyet nem mondok. -
Pitypang18 #32253 Szerinted mire való egy fórum? Szerintem arra, hogy a tapasztalatokat és véleményeket leírjuk, megosszuk másokkal. De ha Te nem így gondolod, akkor megkérünk mindenkit, hogy ezek után egy játékról se írjon véleményt, mert ezért szerinted ,, kár beírni". Sajnos Te a 'modortalan' kategóriába tartozol. sorry -
#32252 Ezen nem érdemes összeveszni... én is jól tudom, hogy a FF egyik legmocsokabb jelensége, hogy lehet, hogy xy pontra eljutsz a sztoriban elég könnyen, de aztán kapsz egy olyan bosst az arcodba, amit képtelenség az adott szinteden leverni.
X-2-vel jártam így. Szépen haladok a sztoriban felveszek egy nekem tetsző fejlődési irány Yunával és egyszer csak vége. A leírások szerint vagy 6 szinttel gyengébb voltam azon a ponton...ráadásul Yunát nem is szabadott volna abba az irányba fejleszeni, amerre terelgettem.
FASSSSSÁG! Nem is volt azóta a lemez a PS2-ben -.-
No meg sokszor mehetsz szépen grindelni, ami baromi unalmas tud lenni... a random encountertől pedig néha össze tudnám törni a fejlesztők fejét.
Ettől függetlenül a sztori és a karakterek, helyszínek elég jól elviszik a hátukon az egészet, így az ember nem tudja nem megszeretni.
Az FF VII. pedig továbbra is a legeslegjobb FF rész. -
#32251 az oké, hogy nem tetszett. de önmagában ezzel az információval kitörölhetjük egy bizonyos testrészünket, ilyenért kár beírni. ráadásul mindezt olyan módon adtad elő (értetlenkedés, felkiáltójel, nulla magyarázat), hogy nagyon is elképzelhető, hogy beleillesz az előbb említett kategóriába. miért beszólás? mert az. -
Pitypang18 #32250 Ez Neked mért beszólás? Én eljátszogatok ezzel is, de nem köt le. Ez vélemény volt, nem beszólás. Én vehetném a te írásodat beszólásnak, hogy kategorizálsz engem! -
S8DJ #32249 csak tudod én próbáltam és nem működött -
#32248 sokan egyszerűen nem értik ezt a játékot. aki ismeri az előző részeket, szereti az RPG-ket, stb, szinte kívétel nélkül dícséri a játékot, és az egész eddigi psp felhozatal legjobb címei között tartja számon. csak ez a réteg nem túl széles. tehát ott vannak ezek az egyszerű emberek, akik egy GTA-t tudnak értékelni, vagy egy GoW-ot, fasza a grafika, mászkálsz, ölsz, ennyi kell. (persze ezek a játékok is nagyok, és sok plusz dolog van bennük, csak ezeket a történetet fel sem fogva, kizárólag nyomkodással is lehet játszani, megvan ez a plusz bennük) aztán meghallják, hogy mennyire dicsérik sokan az CC:FFVII-et, ezért kipróbálják. 3 csata után azt mondják rá, hogy unalmas, szar, mittomén. hát, nekik tipikusan nem való ez a játék :)
[az előbb beszóló kolléga is ennek a kategóriának lehet a neves képviselője..] -
#32247 Igen, de ezt esetemben senki nem érti.
Anno az első FF amivel találkoztam az 486 DX2-66 MHz idején PC-n volt.
SOKKOLT! A rabja lettem évekre... 1000 órát simán eltöltöttem vele és minden percét imádtam.
Aztán megvettem a 8. részt is PC-re, azt is nagyon imádtam, aztán a IX és a X ill. az X-2 miatt vettem PS2-öt /mondjuk az X-2 jó nagy szar volt/. Aztán NDS-re az 1., 2., 3., 4., 5. 6. részt... ebből persze jó pár GBA only, de NDS viszi szépen. No meg a XI. és a kiegek PC-re is becsusszantak.
Erre kiderül, hogy a nagybetűs LEGENDA VII. rész előzménye meg only PSP cím. Muszáj volt PSP-t vennem és a XIII. rész miatt XBOX360-am is lesz... na jó Box nem csak emiatt, hanem még van rá 16 cím ami nagyon érdekel.
Amúgy, tudod mennyit ér most pl Amcsiban egy kiváló állapotú FF VII. PC?
Megmondom: 25.000 Ft körül cserél gazdát és k. ritka!
Szóval képzeld el a teljes gyűjteményemet olyan állapotban, hogy egy porszem sincs rajta, sőt sokat fel sem bontottam!!!! A biztonsági másolattal játszottam...
Vajon mennyit érhet a teljes legenda? ;-) -
Pitypang18 #32246 Ez most a ff VII crisis core? mert attól én nem ájultam el! -
#32245 Sima elég nekem ebből.
Olyan hú de sokkolóan többet nem tartalmaz a CE verzió, ha jól látom materiálisan ilyen kis FF kard kulcstartót, meg szebb dobozt, meg más tokot, meg plusz infót. -
bazsi123 #32244 digitalmix egy kalap kaki, három hete rendeltem, se cucc, se válaszok emailekre (nem bombáztam őket, de ezen a héten már rákérdeztem, hogy mi van) -
#32243 ce lesz vagy sima? egyébként igen, ha valami, akkor ez a játék megér annyit. -
#32242 Már beszéltem az eladóval és egy kis összeg fejében elvarázsolja tőlem a németet és kapok egy angolt.
Nekem ennyit megér...tele vagyok eredeti FF játékokkal. -
#32241 *sajnos
nemtom hogy lett belőle jános :o -
#32240 janos a németeknek szokásuk mindent honosítani. de tényleg mindent. olyan szinten képzeld el a dolgot, hogy anno az összes pokémon nevét is lefordították. angolul sem jelentettek semmit, németül sem jelentenek semmit ezek a nevek, de azért lefordították. :)
attól a CC-től én is csak ámultam, még biztosan elő fogom venni, rengeteg mellékküldetés van benne szerencsére, ezenkívül van hard fokozat is. a CG videók nagyon ütősek benne, meg az egész hangulata varázslatos, magával ragadó. gyönyörű példája annak, hogy bár nem a grafika a lényeg a legtöbb esetben, ha igényes/jó a játék, nagyon sokat hozzá tud tenni az egészhez. -
#32239 grat a géphez....Egyébként pont ezt nemértem világszerte,hogy miért nem a psp a népszerűbb...Ennyivel több Casual lenne,vagy mi??? -
#32238 Hát gyerekek ez a FF CC PSP egyszerűen gyönyörű!
Annyira igényes az egész menürendszer, a küllem, a szolgáltatások, hogy komolyan meglepett.
Volt nálam még a hőskorban egy kis ideig egy vastag PSP, meg egy ócska lövöldözős game, de nagyon nem jött be.
2 db NDS tulaja vagyok, de bizony az egy más világ. Nagyon sok jó játék van DS-re, de így indításnak ez a Crisis Core kb. akkora különbség a DS legcsúcsabb játékához képest /ez most ugye az FF IV/, hogy csak kamillázok. Aztaqrva! -
#32237 Akkor ez mi? -
S8DJ #32236 telóval nem megy -
lowdog #32235 az irshell tud infrázni, de telefonnal nem hiszem -
lowdog #32234 én sem bírom a németeket :)
velem hasonló volt egy találkozón párizsban, mivelhogy nem beszélni francia, de aztán a franciák mellém álltak az egyéb külföldiekkel szemben és angolul ment a dolog :) -
#32233 Nem tudtok valami olyan homebrew programot amivel infrázni tudnék? Pl: psp-telefon közötti adatátvitelre. -
#32232 Egy történet tőlem:
Tárgyaláson voltunk... pár magyar /mindannyian jól beszéljük az angolt/, 1 német, 1 holland, 1 szlovén.
Magától értetődött, hogy angolul kezdtünk el beszélni, a holland és szlovén is azonnal válaszolgatott, etc.
1 perc után a német felugrik, hogy rá senki nincs tekintettel! A német is világnyelv! Szinte sokkolta, hogy nem németül karattyoltunk... megköszöntünk neki a részvételt angolul és kifáradt ^^ -
lowdog #32231 meg is tanulhatsz németül esetleg :) -
#32230 Ughhh... köszi, még jó hogy eredeti, most adhatom el :-( -
lowdog #32229 szerk:
rákeresgéltem kicsit, és úgy tűnik hogy van belőle German-only változat, tehát a legjobb megoldásnak egy sima EUR iso letöltése tűnik... -
lowdog #32228 németektől rendelted? :)
általában szokott lenni több nyelv az UMD-ken, pl a loco roco induláskor kérdezi a nyelvet.
ha nem találod az options-ben (pardon, OPTIONEN?:)) a nyelvváltást, esetleg a PSP regionális beállításain próbálhatsz változtatni, ha így sem megy, akkor custom firmware fel (ez biztos nem tartalmaz régió-információt), ha ígyse megy akkor torrent + ENG verzió letölt... -
#32227 HELP!
Megvan a Slim PSP a Crisis Core pack, de olcsó húsnak híg a leve alapon, a Final Fantasy full német nyelvű!
Mit tudok tenni, hogy angol legyen?
Vagy az UMD-s játékok nem tartalmaznak más nyelvet csak egy adott régióét? -
Verseghy #32226 Ja ez nemrossz! -
#32225 Kösz, de azt már mind a 4 fokozaton kivittem! :D -
#32224 szinte semmi sem jön erre a retek gépre....
bezzed DS, viva pinata. :) -
#32223 Pursuit Force: Extreme Justice
(a legelső, magyar szinkronos PSP játék)
Játék ismertető
PSP hivatalos oldal -
#32222 God of war chain of olymps? -
#32221 Hello everbody! =D
Skacok...császtok :D valaki ajájon valami fasza akció gamet please :D THX -
rnd #32220 Ezek a régi cd-rom szabványhoz viszonyított sebességet jelölik. 1x = 150kbyte/sec. -
#32219 (pl 33x, 50x, 66x, 100x).
ezek a számok én úgy tudom a tartósságok jelölik
ha ugyanarra a sectorra mennyit lehet írni hogy ne menjen tönkre az adat
pl crc hibák -
#32218 Legalább már bedobhatták volna már a beígért DivX kompatibilitást, hogy örüljön valaminek a nép, amíg nincsenek játékok. De csak azt az igen hasznos keresőt kaptuk xD
Van aki használja?