40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32297 10 orát?
az szerintem kivan zárva:)
bár no umd modban,memorol jáccva,és legkisebb fényerön kénne kiprobálni,hátha eléri ugy a 10est -
Jimanszky #32296 Igen, ennek is utána jártam, köszi;).Láttam, hogy jó a fat akksi is a Slimbe más fedővel.Valóban bír akár 10 órát is így? -
#32295 aa tuning nincs,meg semmilyen hasonlo megoldás,max vannak játékok,mint pl: gta-k,amik akadoznak,de állitolag kis cpu állitgatásal lehet ezen javitani (recovery menüben)
de naobb kakao,több aksit zabul. -
Jimanszky #32294 Köszi, szerintem is szép:) -
#32293 ez a kék szin (is),marhajol fest a gépen -
#32292 alap játék. bár a végére még nem értem el. azt az első bosst viszont legyőztem. ha jól emlékszem, kanyarodni kell jobbra-balra aztán úgy kell valahogy, de régen volt az már.. -
Jimanszky #32291 3.95-ös van rajta csak így simán.ja ezt tudom:) -
PSPeti #32290 Szia!
Én haveromtól kölcsönkértem összvissz 10p elég volt nekem belőle
Ígyhát sajnos nem nagyon tudok válaszolni...
OFF: Nekem a Jak Sorozat sokkal jobban tettszett PS2-re!
ON: -
#32289 Settings ->System Settings ->System information. -
#32288 Játszik (játszott) valaki a Daxter-ral?
Az első főellenséget hogyan kell legyőzni? A bogár királynőt, vagy mi a fenét. :) -
Jimanszky #32287 Úgy értem, hogy se a dobozon, se a PSP-n -
Jimanszky #32286 Elolvastam ,de semmi jelölés sehol:S -
Pitypang18 #32285 http://pspfilez.extra.hu/ Ezen belül psp faq mindenkinek. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. -
Jimanszky #32284 Amúgy nincs pspr-e valami aa tuning, hogy ne legyenek recések a játékok?Gondolom nincs, de azért rákérdeztem:) -
Jimanszky #32283 Minimálisan de nem zavaró.Gondolom minden PSP Slimen lötyög kicsit:) -
#32282 Köszi, nagyon kielégítőek a képek Tartsunk össze N70esek :D
Egyébként nem lötyög az akkufedeled? -
Pitypang18 #32281 A beálíítások menüben a rendszerinformációnál tudod megnézni, hogy milyen fw van rajta. Majd belinkelek egy érthető oldalt. -
Jimanszky #32280 Segítenél ezt hogyan deríthetem ki?
Amúgy a dobozon semmi jelölés nincs, hogy milyen fw lehet rajta meg ilyenek, viszont annyit tudok mondani, ha bekapcsolom, van olyan menüpont, hogy update to 3.95.Ebből tudsz következtetni, hogy tudok e memokariról futtatni gémeket?Nekem ez a PSP téma még nagyon új, de olvasgatok.Remélem idővel mindent megértek:) -
Pitypang18 #32279 végülis ha van rajta cfw-d, akkor mindent rá tudsz rakni! -
#32278 oks köszi! -
Jimanszky #32277 Szerintetek mit érdemes feltenni a gépre?Milyen lehetőségek vannak?Minden érdekel!!!Tanítsatok!!! -
Jimanszky #32276 1 db Playstation Portable alapgép
1 db akkumulátor
1 db akkumulátor töltő (Unierzális 100-240V)
Ezeket tartalmazza, de ezt mindenhol írják ám;)Puha tokot nem tartalmaz, a Value pack viszont igen. -
Jimanszky #32275 Nem lettek túl jók a képek/jó öreg N70-es/de gondolom a lényeg látszik. -
Jimanszky #32274 Köszi!Nem USA-ból, Überkonzoltól.Ez volt az uccsó pakkjuk;) -
#32273 Gondolkodom a jövőben egy PSP Slim beszerzésén. Leírná nekem valaki, hogy a Piano Black csomag pontosan miket tartalmaz? Már több helyen néztem, és nem tudom hogy a puha védőtok pl alap, vagy külön kell megvennem? -
PSPeti #32272 Szia!
Nagyon állat a géped!
Az USA-ból rendelted? -
Jimanszky #32271 A beígért képek:
Gondolom a doboz nem érdekel, de kérésre küldök még képeket! -
Jimanszky #32270 Oké majd csinálok, de szarul vagyok mg melózni is megyek nemsoká.Sajna a gépemet "Pandorázni" kell:((( -
#32269 Nem nehéz, FAQ-ban le van írva, bár én nem tudom pontosan hogyan kell :) Fehérváron nem vagyok járatos, ha van arrafelé valami konzolbolt akkor ott biztos megcsinálják párezer ft ellenében. A képek meg jöhetnek pl szemből is :D -
#32268 Golemmel már több tapasztalatom is van.
Mind pozitív! -
#32267 ha lecsekkolhatod a pixel állagot, akkor elvileg igen, bár ilyen sufni konzol boltok helyett inkább mediamarkt... -
#32266 Üdv!
Én is tervezgetem mostanában 1 PSP beszerzését innen
ebből a boltbol(flashalve,2 GB memóriával) Szerintetek megéri innen venni? Előre is köszi a válaszokat. -
Jimanszky #32265 Köszi kolléga:).Én is meg tudom csinálni??Nem veszélyes ez egy kicsit???Oké, majd dobok fel képeket.Írd meg milyen szögből érdekel, hogy úgy lásd ahogy szeretnéd;) -
#32264 Szia!
Grat a géphez Nem raksz fel róla képeket? Engem nagyon érdekelne, hogy néz ki. Flashelést te is meg tudod csinálni, nem nagy cucc. -
Jimanszky #32263 Sziasztok!!!
Végre teljesült egy régi álmom, PSP tulaj lettem:).Vettem egy királykék gépet Madden 09 Bundle-on belül.Gyönyörű, nekem jobban tetszik, mint feketében.Tud valaki esetleg Fehérváron vagy a közelben psp flashelést? -
rnd #32262 [off] Jaj... tolod az ff11-et? melyik szerveren vagy? [on] -
Pitypang18 #32261 Ok, holnap mindenképp benézek a topicba. sry, hogy ha túlreagáltam volna a témát! -
#32260 nem kell megbocsátanod, mert szerintem nincs mit :) csak kicsit túlságosan komolyan fogtad a dolgot.. részemről a téma lezárva. szerintem elmondtam már a véleményemet ebben a topicban róla, egyébként van a játéknak egy külön topicja, ahol biztosan bővebben is kifejtettem dolgokat, ott olvasgathatsz, ha ennyire érdekel a dolog. -
#32259 Nekem élből nem jönnek be az RPG-k, a lassú játékmenet miatt. -
Pitypang18 #32258 Te mondtál valami véleményt a játékról? Mert nagyon odáig vagy érte, de egyenlőre nem árultad el, hogy miért. Kíváncsi vagyok rá!