PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a válaszokat, nem az én gépem, hanem a haveromé, hétvégén kipróbáljuk, amit írttok. Majd beszámolok. (de gyanítom, hogy nem mentett le semmit)
Gomber
Ezt a csomagos kérdést nem értem...de ha uj PSP-t akarsz venni vagy PSP2-SLIMET akkor 30-40 ezer körül ha látsz aszt veddmeg...ha drágában látsz valahol akkor azt nehogy, mert már nagyon lement a PSP ára! Az én PSP-met 55ezerért vettem még 2 éve kb, és az enm SLIm hanem sima régi szar... :S de azóta már nagy lement az ára!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Ps1 es játékokat lehet PSP-n futtani??? Mondjuk halottam róla valahol de nem gondoltam igaz

Gomber
Nemtom! Van valami játék tipped? mert most elkeztem a(z) Lego Indiana Jones-t a Shrek The Thirdet, meg közben wormsozok is xd de ez mind uncsi, kivéve a wors..azzal jól elvok 😛 Szval van valami tipped, a Gow hoz hasonló gémre?

Gideon Wieth
sziasztok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tud nekem segíteni Ps1-es játékok Psp-n való futattásán légyszi írjon Priviben

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bauer15
hello az lenne a kérdésem hogy ha használtan akarnék venni egy gépet akkor mi az ami jó ha "csomagba" van?
és mien árakért jó kb?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Öööö... bizgeráltad az opening_plugin.rco-t? o_O
Banyapapa
ezt nem értem.
Bekapcsolom a psp-met,megjelenik a menü,custom meg ha kivancsi vagyok rá,rákeresek a menüben

baaka
PLEAS HELP!!!Miért van az hogyha bekapcsolom a psp-t nem jelenik meg az a felirat én esetembe amíg megjelent azt írta ki hogy custom FirmWare de most ha bekapcsolom egybõl a menü jelenik meg.PLSPLSHELP

Banyapapa
ez hiba akkor,ami képet linkeltem,a magyaritás leirásábol származik (de ezt még ugy emlékszem,sima custom FW felrakásánál is irják,én is lementettem egyszer,bár valamiért véletlen leis töröltem pc-röl😛)

<#eljen>
biztos valami encryption van ami miatt nem jo akarmilyen flash0...

Mivel gõze nincs hogy mit kell csinálni "ha bármi baj van" ezért 110% hogy nem mentette le.
Banyapapa
na megkerestem a leirás pontját:

ugye ez megvolt?😛

Pandora
Banyapapa
én ugy tom,mielött megbabrálják a flash mappákat (gondolom magyaritás is eközé tartozik),akkor kell recovery menüben usb-n át lemeteni ezeket.

És ha beüt a krak,simán visszakell másolni öket.
de ez mindegyik mellé szerintem odairják.

mirõl szeretnél olvasni? 😊

(velem ilyen még nem volt így csak elméletben tudom elmondani hogy mit kell csinálni)

szükség van egy custom firmware-re, amit a gépen kibontasz, ebben lesz flash0 es flash1
a recovery menüben USB módra kapcsolsz, így a PC-rõl tudod közvetlenül írni a PSP-n a flash0-t es a flash1-et amiben a firmware-t tárolja
felül kell írni a "jó" fájlokkal a géprõl a PSP-n lévõket.

ennyi 😊

Gomber
íííííííírjatok mááá xd baszuus 😄

Gomber
Na mostmeg Shrekezni fogok xddd

Gomber
Recovery menübõl talán ugy tudod, ha a kernert 1.5 re állítod...sztem de nem bizti h müxeni fog!

újra kérdem: tudna valaki segíteni, hogy magyarított és ezután lehalt PSP-t a recovery menübõl hogy lehet feléleszteni??? Köszi
Gomber
Amugy elkeztem, játszani rajta a GOD modon, és az elején az EASY-nál 1 kelett azokba a kkatonákba mostmeg 300 xddd szval sokkal több ideig tart

Gomber
igen a kertbe vittem ki xddd amugy lowdog elkeztem csinálni a campingeket xd de az elsõ sem megy, mert ageci troll mindig leölia az emberket é meghalok... xd L+ háromszög xd

pedig nem durva, a tamadasok blokkolhatok, illetve elkerulhetok...
God modon is vegigjatszottam, csak kis gyakorlas kell hozza.

baaka
Szóval hogy egybõl a menü jelenik meg ha bekapcsolom!

NeoMaN
Hova vitted ki? A kertbe?

baaka
Sziasztok mitõl lehet hogy mostanában amikor bekapcsolom a pspt-t nem írtja ki hogy m33 custom FirmWare?

ha ezt hard on produkáltad akkor gratu, mert én nem bírom elpusztítani a boss-t a végén 😞 , persze HARD on
Prince of Máté
xd kuss xd loool

nem baj, attól fejlõdik a jellem 😊

Gomber
xdddd inkább nem xd mert még ezis alig ment xddd

azert mert kiutotte az enyemet 😊

csak azt akartam irni hogy probald meg a GOW-ban a god nehezsegi fokozatot meg a challenge-eket...

Gomber
looooool 2 szer kütte ez az elõzõ üzimet xd

Gomber
Baszuus, most veszem észre hogy az elõzõ hozzászólásom WAREZOS volt ....:S nyugottan töröljétek de pls no BANN 😄

Gomber
Most teszem fel a(z) Lego Indiana Jones-t a PSP-re 😛 Ki ismeri?

Gomber
Császtok!!! Kivittem a GOW-ot 😊))) Pontossan 4 óra 52 perc alatt összesen xdd nagyon nagyon nagyon jó kis játék...mikor lesz 2dik része xD???
Mindekinek naon tom ajánlani! nagyon hasonlít a Prince of Persiahoz...a végén is szinte ugyan ott kell legyõzni, egy ien szar aránában, na mindegy aza lényeg naon fasza 😊 Én a könyû jáûtszottam xd és azért nem volt olyan könyû xd A végén a fõrribancot könyû legyõzni. 😄

ratchet and clank: size matters
secret agent clank
exit 1-2
echochrome

Tudnátok vmi nagyon jó játékot ajánlani? GOW, MOHH 1-2, PF 1-2, Killzone, FIFA07 megvan, Burnout: Dominatorral, NFS: MW-dal, GTA: LCS-zal már játszottam, ezeken kívül várom az ajánlataitokat. Elõre is köszönöm.

Gideon Wieth
nah basszameg ezt a kurva pénzsóvár világot.A német nyelvizsgához 135 pont kell nekem 134,5öt adtak, és kijelentették h lehetetlen hogy elszámoltak valamit, nem adhatnak fél ponttal többet, ÉS ujbol mehetek ezért full nyelvizsgának megint csak 25 000 ft-ért. Hát kapják be

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Crush-t ne hagyd ki 😛

PSN: berghold

Gomber
juuuj xd az a rész amikor a madarakt kel ölni liftben , az naon lool xdddd

fejtörõs:
Exit, Exit 2, Echochrome

Bogyi007
Ha úgy nézzük, akkor a GTA Liberty City Stories és GTA Vice City Stories játékokban is van fejtörõ.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Gideon Wieth
jah és még egy kérdés. Néhány youtubeos videón nekem ugy tûnt mintha néha lassan vagy kicsit szaggattottan mennének a játékok //Ezt GOWnál meg A tomb raider legendnél láttam. A yyoutube a szar vagy ilyenek a gamek ?

Gideon Wieth
http://youtube.com/watch?v=aH-weIcH0LI&feature=related

itt a splinter cell is jónak tünik de egy kérdés...az elején a manus akinek az orra elõtt állunk kajak nem lát, vagy amig nem megyünk tiltott helyre addig mászkálhatunk ???

Gideon Wieth
Van psp-re valami olyan jó kis fejtörõs játék //nah ezt jólmegasszontam 😄// Olyanokra gondolok amikben jó kis Puzzle-k vannak. Alone in the dark-ban vannak pl ilyenek, vagy Tomb Raiderekben is elõfordult 😊//

Meg miket ajánlanátok PSP-hez 😊 A GoW-ot azt sztem én is beszerzem 😊 //Csak kár hogy olyan csunyácska a GoW-packos Psp most vehetem külön 😊// Szóval milyen játékokat ajánlotok ? Ha van valami jó star wars ami nincs Pc-re az is jöhet 😊 Fõleg a mászkálós/lövöldözõs fele kaland fele akció, meg sport játékokat szeretem 😊

Gomber
Amugy még onnantól milyen hosszú a játék????<#pias><#pias>

Gomber
oké naon köszike xddd <#buck><#buck><#mf1><#mf1><#mf1>

nincsmit <#eljen>

lesz ez a szoba még egyszer kicsit másképp, ha ott is elakadsz, írj nyugodtan <#mf1>

egyébként itt a játék topikja

Gomber
oooooooooo nagyo nagyon köszi! 😄 Képzeld el már Jobboldalra próbáltam befutni xd de elõször balra akartam xdd naon köszi