PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
és mien árakért jó kb?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Bekapcsolom a psp-met,megjelenik a menü,custom meg ha kivancsi vagyok rá,rákeresek a menüben
biztos valami encryption van ami miatt nem jo akarmilyen flash0...
És ha beüt a krak,simán visszakell másolni öket.
de ez mindegyik mellé szerintem odairják.
szükség van egy custom firmware-re, amit a gépen kibontasz, ebben lesz flash0 es flash1
a recovery menüben USB módra kapcsolsz, így a PC-rõl tudod közvetlenül írni a PSP-n a flash0-t es a flash1-et amiben a firmware-t tárolja
felül kell írni a "jó" fájlokkal a géprõl a PSP-n lévõket.
ennyi 😊
God modon is vegigjatszottam, csak kis gyakorlas kell hozza.
csak azt akartam irni hogy probald meg a GOW-ban a god nehezsegi fokozatot meg a challenge-eket...
Mindekinek naon tom ajánlani! nagyon hasonlít a Prince of Persiahoz...a végén is szinte ugyan ott kell legyõzni, egy ien szar aránában, na mindegy aza lényeg naon fasza 😊 Én a könyû jáûtszottam xd és azért nem volt olyan könyû xd A végén a fõrribancot könyû legyõzni. 😄
secret agent clank
exit 1-2
echochrome
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN: berghold
Exit, Exit 2, Echochrome
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
itt a splinter cell is jónak tünik de egy kérdés...az elején a manus akinek az orra elõtt állunk kajak nem lát, vagy amig nem megyünk tiltott helyre addig mászkálhatunk ???
Meg miket ajánlanátok PSP-hez 😊 A GoW-ot azt sztem én is beszerzem 😊 //Csak kár hogy olyan csunyácska a GoW-packos Psp most vehetem külön 😊// Szóval milyen játékokat ajánlotok ? Ha van valami jó star wars ami nincs Pc-re az is jöhet 😊 Fõleg a mászkálós/lövöldözõs fele kaland fele akció, meg sport játékokat szeretem 😊
lesz ez a szoba még egyszer kicsit másképp, ha ott is elakadsz, írj nyugodtan <#mf1>#mf1>
egyébként itt a játék topikja