40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32380 ha egyszer most vette egy hete, és garanciális, nem túl gazdaságos dolog saját pénzen új aksit venni.. -
#32379 Nem kell a gépet szervízbe vinni, egyértelmű h csak az akksi rossz. eBayen párezerért adnak olyat h még pandorázni is lehet.. -
#32378 ilyen problémáról még nem hallottam.. én miután végigpróbálkoztam vele mindent, szervízbe vinném.. (feltéve h garis) -
rnd #32377 Nem mindenből jött/jön ki demo... ami nincs azt ne keresd... -
#32376 Sikerült a PSPfanboyról párat leszedni, de egyik se Tekken vagy Burnout
Most kipróbálom ezt a linket :-) -
#32375 Igen... halott. -
rx7tomy #32374 Sziasztok.
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogy tudnám rávenni a PSP-m arra, hogy xbox360-at irányítsak vele.
Köszi minden segítséget.
Üdv. -
#32373 Próbáld meg esetleg USB-ről tölteni? -
#32372 Ez a link nekem működik, innen el tudod érni a PC-s PS Storet. -
#32371 Valahogy meg lehet kerülni ezt, de már nem emlékszem, hogy hogy... Scorpeeon tud majd segíteni, nekem is ő mondta a trükköt. =) -
amdrula #32370 Rossz helyen laksz xD -
#32369 Hehe, ezt is megtaláltam, innen próbáltama GoW: Olympus demót letölteni, de nem ment, mert rákattintok a linkre és azt írja, hogy a PSP-store nem elérhető Magyarországon... Most mit csinálok rosszul? -
#32368 Csak egy ötlet, hogy az akksi érintkezőkkel van valami gond. PSP oldalon. Ha a másik PSP-be elindult a töltés és megy is vele. -
#32367 A grafikánál nekem nem csak a technikai színvonal, hanem a stílus is fontos. Én összhatásában néztem, és úgy tettem előrébb :-)
Tudnátok linkelni egy helyet, ahol PSP demokat tudok tölteni? Sokadszorra is csak olyat találtam, ahol se Tekken, se Burnout, semmi... A PSP Store-t meg nem lehet elérni innen, Mo.-ról. Legalábbis nekem azt írta ki. Help! -
rnd #32366 Igen, az vagy
http://www.pspfanboy.com/category/demos/ -
#32365 Basszus, fél órát gugliztam, és nem találtam sehol letölthető demókat...
Én vagyok a béna? -
lowdog #32364 "viszont a GTA-t mégis előrébb tenném grafikailag, mert annak a stílusa eszméletlen, technikailag hiába alacsonyabb színvonalú (szemre nekem kisebbnek tűnik a poligonszám)."
ha a stílus jobban tetszik, akkor stílusilag tedd előrébb, grafika nem lesz jobb ettől :))
én javaslom még az EXIT-et és Echochrome-ot, ezek nem látványosak, inkább gondolkodtató/akció keveréke.
Ratchet and Clanks: Size matters kötelező.
Secret Agent Clank -> én nagyon szeretem a Ratchet sorozatot, de ez annyira nem jött be úgyhogy most pihen, de egyszer mindenképp sorra kerül -
#32363 Gyerekek... csak szívok ezzel a rohadt PSP-vel.
1 hetes sincs... lemerült az akksi. Ok töltsük fel.
Fél napig töltöttem semmi!
Kivettem az akksit, semmi gond nem látszik rajta, töltőről megy rendesen a PSP, tehát a töltő jó.
Kértem kölcsön egy régi PSP-t, akksi bele a slimbe, töltő feldug... tölti.
Akksim bele a régi PSP-be, nem kapcsol be vele és nem is tölti.
A nulla km-es akksi, hogy lehet már rossz???
Itt járt már így valaki?
-
#32362 Ok, a grafikával nincs bajom, bár nem tartom kiemelkedőnek sem technikailag, sem stílusilag. Azért pl. a Burnoutnál tényleg szebb, mert az meg egy merő pixelhalom - viszont a GTA-t mégis előrébb tenném grafikailag, mert annak a stílusa eszméletlen, technikailag hiába alacsonyabb színvonalú (szemre nekem kisebbnek tűnik a poligonszám).
A framerate-tel kapcsolatban igazad van, tényleg nem láttam még akadást a Daxterben, míg a GTA néha borzasztóan csiga tud lenni... A GoW viszont csak ritkán. Ennyit tesz egy rendesen megírt engine
A Tekkent már én is kinéztem, szeretném azért a régi klasszik Tekken 3-at is játszani.
A körökre osztott stratégiák valahogy nem az én asztalom, nekem inkább az RTS-ek jönnek be, csak azt meg konzolon, egér nélkül nem nagyon tudom elképzelni. Esetleg az analóg stickkel mehetne a kijelölés...
A Pataponról már hallottam sokat, ki kéne tényleg próbálni. A demót most már tényleg megnézem, nem tudom elképzelni se a játékmenetet, hiába néztem YouTube videókat. Na, majd a gyakorlatban
A Splinter Cell se jött be annyira, ez a lopakodós-sunnyogós stílus nekem nem fekszik, elég, ha csak annyit mondok, hogy szerintem az Unreal Tournament a világ legjobb játéka (az eredeti, 99-es verzió!)...
Az FFVII-t egyépként PS emulátoron játszottam sokat, de a negyedénél kb kicsit meguntam. Viszont ha PSP-n el tudnám indítani, akkor végignyonmán, mert amúgy tetszett. Meg a 8-at is. Ezek mind megvannak egy oldalon összegyűjtve, csak hát kéne az a fránya CFW...
Egyéb alapművek? Én focijátékot is szívesen nyomnék rajta, majd kipróbálom a PES meg a FIFA demókat is. Szerintetek melyik sorozat a jobb? Én PC-n próbáltam őket, ott a FIFA 2000 és a FIFA 2003 volt a legjobb, viszont a PES-t nem próbáltam, és a FIFA 2005 után már nem próbáltam az új FIFA-kat sem. -
#32361 Ja igen még mielőtt valaki beszólna a torrent nem egyenlő a warezzel... -
#32360 Tud valaki egy jó torrent klíenst pspre mint a ctorrent 0.1, mert az egy xar, elkezdem tölteni a torrentet, és egy ideig gyorsul, aztán lassul, majd leáll, alig néhány 10 megát tölt le, ha ujraindítom, akkor megint ugyanez. Azért kellene, mert a pcm fogyasztása elég nagy, és ha nem kéne sokszor két-három napig mennie, hanem csak pspvel töltenék le, akkor szerintem hosszú távon igencsak csökkenne a villanyszámlám (mondjuk most még csak egy 2 gigás memóriakártyám van, de ha lenne egy jó torrent klíens, akkor vennék nagyobbat) -
#32359 A Daxter nagyon szép. Amikor kijött, a csúcs volt PSP-n, és még most is simán megállja a helyét szvsz. Grafikához tartozik még a framerate, a szinte tökéletes kamera, a zseniális animáció (mennyire állat már, ahogy Daxter gyíkként kúszik a falon? =)). Mindemellett nagyon élvezetes is (fasza, igazi platformrészekkel, nem az utóbbi időben divatos TPS dominanciával). Hosszú, tartalmas. Jó a hangulata. Sztorija, mint olyan nincs, de vannak benne jó poénok, pl. rögtön az elején, amikor Osmo (?) előadja Obi-wan elegáns fegyveres szövegét, utána odaad egy légycsapót... ezen befostam. :D De jók a dekoltázs-bámulások meg a filmes poénok is (Conker light :P).
10/10 játék.
De, hogy konstruktív legyek, ajánlok még alapműveket: =)
- Tekken: Dark Resurrection (Tekken, szinte tökéletes kivitelezéssel)
- Jeanne d'Arc (Ez egy körökre osztott taktikai RPG, olyan, mint a Final Fantasy Tactics, vagy mint mondjuk PC-n az UFO. Gyönyörű anime átvezető-filmekkel, zseniális hangulattal, kb. 40-50 óra játékidővel.)
- Crisis Core: FFVII (Ha ismered a FFVII-et, akkor kötelező! Akció-RPG, szuper hangulattal, sztorival, ezzel is el lehet lenni nagyon sokat, ha a mellékküldetéseket is megcsinálod.)
- Patapon: demót próbáld ki mindenképpen! :D
- Syphon Filterek (Ezek is meglepően jók, olyan, mint a Splinter Cell) -
Verseghy #32358 Kokesz02 ez nem a reklám helye! -
#32357 PS2-höz nem tudok hozzájutni jelenleg, úgyhogy marad a Chains, ha majd megint nálam lesz az UMD :-) -
#32356 Úgy látszik, nekem a GoW után már nem ütött akkorát... -
#32355 a 2 játék között azért eltelt egy kis idő, míg a Daxter egy igazi úttörőnek számított, és erőforrásokból sem állt akkor még rendelkezésére a fejlesztőknek minden (333MHz nem volt elérhető)
a Daxtert mi emeli ki? elsősorban a hangulata, grafikája szerintem. egy igazi gyöngyszem a tucattermékek között. -
#32354 jaja, Dominator nagyon ott van. mondjuk nagyságrendekkel nehezebb dolgokat kell benne végrahajtani, mint Legends-ben, ahol a nehézség kb annyiban merült ki, hogy irreálisan nagy pontokat várnak el egy útkereszteződési karambolban :)
egyébként a Dominatorból nekem csak pár signature shortcut hiányzik, minden megvan aranyra, minden más megvan csinálva. de ezeket direkt megcsinálni szinte képtelenség szerintem. majd egyszer talán megcsinálom azt a pár hiányzó shortcutot, hogy abszolút 100% legyen.. -
#32353 az előző 2 rész csak PS2-re jelent meg. Bár az igaz, hogy a Chains of Olympus a 0. rész, de azért nem árt tisztában lenni az "előzményekkel" :) -
#32352 Ja, a Burnout:Legendsnél abszolút nem volt gond a grafika, mert a játékélmény simán elfeledtette. Nekem amúgyse fontos a grafika, a GTA grafikája se egy nagy szám, aztán mégis mekkora játék már :-)
A mai napig képes vagyok a régi kedvenc SNES-játékaimmal elszüttyögni órákat emulátorral. Ezt is megtehetném PSP-vel, ha sikerülne a CFW-re módosítás... -
#32351 "Persze csak, ha végigvitted a GoW 1-es és 2-t."
Ez lehet a baj talán, mert én most találkoztam először a GoW-sorozattal. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy a GTA:LCS történetét akkor is élveztem volna, ha nem játszottam volna előtte végig a GTA 3-at. Valahogy az újonnan érkezőknek is úgy van tálalva a történet, hogy érthető és élvezhető legyen. A Chains of Olymposban az volt az érzésem, hogy lemaradtam valamiről, mintha nem lenne kerek a dolog. A God of War első része megjelent PSP-re? -
#32350 Én csak két dologra válaszolnék:
God of War története tökéletes. Az az egyik legjobb pont a játékban:) Persze csak, ha végigvitted a GoW 1-es és 2-t.
Burnout Legends:
Mára már egy kicsit fapados grafikának tűnik, de nem csúnya. Én a mai napig el tudok vele játszani :) Azért mindenképpen próbáld ki a Burnout Dominatort, igaz az már kicsit túl "durva" de azzal is jókat lehet játszani. -
#32349 "a not supported hálózat olyan titkosítást használ, amit a PSP nem ismer"
Gondolom, erre is van homebrew megoldás :-)
"amúgy játékoknál érdekes amit írsz, pont hogy számomra a GTA és a Burnout volt az ami egszer végigjátszás kategória (minden 100%)"
Jó, egyelőre azt mondom, hogy úgy érzem, nekik futnék még egyszer kis idő (1-2 hónap) múlva. De amíg még először nem játszottam végig őket 100%-ra, addig nem mondom biztosra. Most csak annyi igaz, hogy valahogy jobban megfogott a GTA és a Burnout mint a GoW. -
#32348 "egyébként ennek a készítői csinálták a gow-ot is"
Igen, azt észrevettem, de a két játék harcrendszere Makó és Jeruzsálem, kung-fu ide vagy oda :-) Mert a Daxterben főként az irányítással vannak gondjaim, korántsem olyan használható Daxter karaktere, mint Kratos. Persze nem is lehet elvárni egy rágcsálótól a háborúisten szintet, de egy kicsivel több mozgékonyság jól jött volna...
"hogy gow 2 nincs psp-re, az ps2-re van, te a chains of olymposról beszélsz"
Igen, azaz.
Egyébként mondanál pár dolgot, ami a Daxtert kiemeli az átlagból? Sokadszorra sem látok semmi meglepőt. A GoWCoO-ban remeknek találtam a minijátékot, a harcrendszert, a kamerakezelést és a grafikát is, egyedül talán a történet hagy némi kívánnivalót maga után. A Daxterben meg egyik sem kiemelkedő. Vagy én nem veszek észre valami nagy dolgot?
A Burnout Legendsről van véleményed? -
#32347 a Daxter simán a legjobbak között van az egész eddigi PSP felhozatalban. egyébként ennek a készítői csinálták a gow-ot is. (itt jegyezném meg, hogy gow 2 nincs psp-re, az ps2-re van, te a chains of olymposról beszélsz:) ) grafikailag pedig abszolút a helyén van, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány szebb játék van eddig nála..
2004-ben, amikor kiadták a cuccot.. mondjuk úgy, hogy nem volt olcsó egy 2 gigás memóriakártya. azt sem tudom hogy volt-e egyáltalán, de ha volt is, 30-40ezerbe biztosan került. szóval ilyenen megjelentetni a játékot nem lett volna túl gazdaságos húzás :) ma már persze megoldható a dolog és hackelt fw-n sokan használják is a memkariról való játékot-még akkor is, ha eredetiben megvan a játék, umd-n.
a not supported hibaüzenet wifi-nél gondolom maiatt lehet, hogy olyan védelemmel van lekódolva a hálózat, amit a psp nem ismer, vagy egészen egyszerűen 802.11b-vel nem kompatibilis a hotspot, csak g-vel..
és a gow is abszolút zseniális, a hátránya a gta-val szemben, hogy nem olyan tartós, túl hamar végigjátszható. viszont amilyen rövid, annyira igényes a játék, elsőosztályú. -
lowdog #32346 a not supported hálózat olyan titkosítást használ, amit a PSP nem ismer.
amúgy játékoknál érdekes amit írsz, pont hogy számomra a GTA és a Burnout volt az ami egszer végigjátszás kategória (minden 100%), és péládul a God of war amit hiába játszottam végig már minden fokozaton és csináltam meg az összes extrát, most megint elővettem egy kicsit "zúzni" :) -
#32345 Melyik nem igaz szerinted? -
#32344 "szokványos, de nagyon idegesítő platformer" -
#32343 Sziasztok!
Nemrég jöttem vissza az USA-ból, ahonnan egy ilyet hoztam haza. Ez, ha jól sejtem, akkor Slim, mert a WLAN switch az fent van a gép tetején. Egyelőre a downgrade-eléssel vannak problémáim, mert nem ismerek senkit, akinek CFW-s PSP-je van, és ugye mivel ennek 3.80-as FW-je van, csak a pandora módszer jöhetne szóba. Aki tudna ebben segíteni, és Dunaújvárosban vagy annak környékén lakik, az dobjon meg egy privivel! Köszönöm.
Nekem egyébként nagyon tetszik maga a gép, teljesen simán animál mindent, nagyon egyben van. A játékokról vegyesek az érzéseim: kaptam kölcsön pár UMD-t, meg megvan ugye a Daxter hozzá. Kipróbáltam a Liberty City Storiest, időnként az már azért lassabb, de akkor is lenyűgöző volt látni, hogy abszolút a 2002-es GTA 3 szintjét hozza hordozható változatban. Én még annak is örültem volna, ha csak Tekken 3 szintű játékokat lehet vele játszani, de így aztán főleg nagyon jó cucc. Mondjuk azt is kikutattam, hogy Tekken 3-at hogy lehet rajta játszani, csak a downgrade hiánya miatt nem indul el. Majd megoldom.
Visszatérve: a God of War 2-vel is játszottam kicsit, az grafikailag még jobb (nyilvánvalóan), a látvány néhol lélegzetelállító, a sebességnek meg sehol nem megy ez a rovására. Szóval pazar. Igaz, a játék maga nem annyira zseniális, mint a GTA, szóval egyszer végignyomom, aztán esetleg előveszem pár év múlva még egyszer kategória, de az átlagjátékoknál messze jobb. Tetszenek benne a minijátékok :-)
Aztán kipróbáltam kölcsön-UMD-n a Burnout Legendst is, nagyon tetszett a takedownok ötlete, ami megfűszerezi az amúgy NFS Underground szintű dodzsemes versengést. Meg persze törnek a kocsik, és az irányítás is valahogy jobban érezhető. A temérdek extra meg a pontgyűjtögetés szinte megunhatatlanná teszi, úgyhogy ez a játék majdnem a GTA-val van egy szinten. Addiktív és mindig előveszi az ember pár percre. Tökéletes PSP-játék!
Végül pedig a Daxterről: hááát... szokványos, de nagyon idegesítő platformer (a vonatos résznél majdnem földhöz vágtam a gépet...), a története se nagy szám, a grafikája se, meg a játékmenete sem. Volt benne egy mátrixos-kungfus minijáték, az nagy ötlet, csak kár, hogy 5 perces és csak a főszereplő álmodja. Végignyomom most már, ha már megvan, de nem várok tőle olyan hűdesokat.
A géppel kapcsolatban annyi észrevételem van csak, hogy az UMD mint formátum ma már több mint elavult, a minidisc nem véletlenül bukott meg, ha már ott a memkártyaolvasó, akkor miért nem használják? Nagyon egészségtelen hangja van, amikor pörgeti a lemezt a meghajtó, és így egy-két év alatt elhasználódik a PSP-m... Ez nem tetszik. A többi funkció viszont király, filmnézés, képnézegetés és wifi. Azt tudja valaki, hogy mi van olyankor, ha olyan wifi hotspotot találok, amire azt írja a PSP, hogy "not supported". Az azt jelenti, hogy soha nem fog vele működni?
Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúltam, de új vagyok a témában. Mindkét feltett kérdésemre a segítséget előre is köszönöm! -
S8DJ #32342 reklám? -
rnd #32340 esetleg itt?