40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • CHEAPBOY
    Irónikus a fórum feletti kiírás halmaz: Custom Firmware tudósítás, illetve azonnal alá egy WAREZ ban szöveg:)

Vagy itt mindenki háziprogrambarkács, s amitt a Custom cucc ugye?:P

• Sati84
    Már az is k*** jó, hogy egyáltalán össze lehet hasonlítani :-)
  • lowdog
    úgy értettem, hogy először én is azt mondtam, hogy a PSP-s GOW ugyanolyan jól néz ki mint a PS2-es GOW1-2, aztán leültem a PS2 elé, és azért sokkal jobban néz ki, nagyobb felbontás, élesebb, bár picit recés...
  • Tinman #32417
    Tény, hogy a GoW2 szebb, mint a GoW 1. Nagyon kitolták a PS2 határiait a játékkal az biztos.
  • lowdog
    elolvastam

"Alapvető emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepődni. Illetve sejthető volt... "
    már ezt is értem.
    nyilván a humorra gondoltál, amit egy szmájlival igyekszem jelezni, de mivel nem sikerült, le is írtam (#32401), látom mégsem sikerült értelmezni... kár, mindegy.
  • rnd
    Olvasd el a saját hozzászólásod a #32414-ben és érteni fogod...
  • lowdog
    csak hogy nyoma legyen, leszögezném hogy sosenem láttam élőben illetve fogtam slim psp-t, így a fikázásom teljes mértékben ideólógiai alapú! :) de jó tudni hogy nem hazudott a média az anyagminőséget illetően :)

Echohrome zene nekem is nagyon bejött, viszont a God of war 2-t nézd meg még egyszer... én is azt gondoltam hogy veszett jól néz ki PSP-n, de aztán benyomtam a PS2-n a GOW2-t (ofkóz L1+L2+L3+kör+négyzet), és azér csúnyán odabasz!!
  • Tinman #32413
    PS3 nélkül legálisan nem igazán értem, hogyan akarsz Dio-t futtatni.
    Ha nincs PS3 marad a CFW.
  • Totis
    Warez? :) Megvan a Diablo csak nincs PSX-em hozzá...:)
  • lowdog
    nemértem...
  • lowdog
    egyértelmű, mert nem ismerem, csak annyit tudok a bulvármédiaagymosásból hogy gagyikínaiműanyagból képzetlen izzadtságszagú sárga munkások szerelték össze, míg a fat fegyelmezett nyakkendős képzett japó összeszerelőmérnökök gumikesztűs kezeinek munkáját dícséri!!
  • Tinman #32409
    Ez már wrz kérdéskör, gyik részleg fórumán keresgélj, meglesz a válasz. ;-)
  • Totis
    Ezt a sz*vást. Nincs esetleg olyan alkalmazás amivel lehet váltani a POP verziót?
  • Tinman #32407
    Hát igen... mivel tény :-D
    Volt nálam minap 4 napig egy Fat PSP és hasonlítgattam tesztelgettem a Slim ellenében és az anyagminőség EGYÉRTELMŰEN sokkal jobb a pufi esetében.
    Kis slim néha picit ropog, a használt fat sok évi nyúzás után is tökösen viselkedett. Mondjuk fat azért nem kellene mert szép súlya van... zsebbpróbát is csináltam és hát izé, a halásznacit majd lerántja... tényleg brick a cucc. A slim viszont olyan kis könnyed és a FF-sem meg még nagyon kis elegáns is. Csípem rendesen :-)

Tegnap kipróbáltam az Echocrome-ot. OMG mekkora egy hatalmas alkotás ez már! Persze kiskölyköknek nagyon felejtős, de így vén fejjel iszonyat élvezem a színvonalas zenét és a szürkeállomány tesztelő próbákat.

Éjjel fél kettő volt mikor a GoW-ot megnéztem. Tudni kell, hogy PS2-ön már rég végigvittem az 1. és 2. részt is, alapmű.

Na de, hogy handhelden pontosan olyan grafikai színvonalú mint PS2-ön attól szó szerint lesokkoltam. Most sem hiszem el! Hihetetlen!!!
    Az irányítást 30 mp alatt szoktam meg, hiszen gyak u.a. mint a PS2 paddal... iszonyat mekkora műremek cucc!
  • Tinman #32406
    Diohoz nem jó a 4.01, próbáld a 3.95 v3-al ;-)
  • rnd
    Alapvető emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepődni. Illetve sejthető volt...
  • Pitypang18
    Már értem miért gagyizod le a slim-et.
  • Petyus_
    De a régi phatem még eddig sem bírta. =) Ez kibír olyan 3,5 óra játékot (full fényerő, UMD).
  • rnd
    Sokkal jobb akksiidő? Szerintem hordozható géphez képest szar az akksiidő. Kábe fele mint amennyinek lennie kellene...
  • lowdog
    csak egy kis fat vs slim vitát akartam kirobbantani de kevés sikerrel, már nem harapnak erre úgy a népek mint régen :))))
  • lowdog
    én annó fat-et vettem és fölöslegesnek tartom lecserélni, egyedül a szar d-pad zavar, de max nem tekkenezek :)

persze tőlem azt vesz mindenki amit akar/tud :)

• Petyus_
    Ha neked a hátlap anyaga meg az UMD kapuja többet számít, mint a sokkal jobb akksiidő, kijelző, gombok és a sokkal kellemesebb súly - nos, akkor valóban, a Slim gagyi. =) Az akksifedelének illeszkedése egyébként tényleg gagyi. :P
  • öregharcsa
    azt hogy csinálod hogy nem müxik?? nekem megy..
  • Totis
    Mondjuk én kijelzőtöröttet vettem. Kicseréltem benne a panelt és azóta megy. Nagyon tetszik nekem is csak végr tudnám rajta beizzítani a Diablo-t. Nem akar elindulni.
  • Tinman #32396
    De a játékok azok bizony odavágnak rendesen... szvsz az Box is hulladék cucc, de a felhozatal nagyon finom.
    Úgy fest PSP u.e. :-D
  • 5c0rp330n
    mint már oly sokszor, most is kilyukadtunk ide, a végső igazsághoz :)
  • lowdog
    újabb bizonyíték hogy a slim gagyi :)
  • Tinman #32393
    Tudod mi lett a megoldás?
    Már kínomban mindent kipróbáltam... végül hajtogattam egy egyszerű újságpapírból egy kb 3 réteg vastag pontosan illeszkedő leszorítót és azóta tökéletesen tölt, ki és be is lehet kapcsolni semmi gondja.
    Hát azért ez valahol nagyon szánalmas gyerekek. A Sony Brávián meg kínai vázát kell majd a tetejére tennem, hogy rendesen illeszkedjenek a forrasztások vagy mi? ^^

A vicc az, hogy totál új a PSP.
    Én bontottam fel, nagyon figyeltem nincs-e valami okoskodás, de semmi. Totál új az akksi egyszer lett kivéve miután ugye nem töltött, nem kapcsolt be.
  • Petyus_
    Én csak segíteni próbáltam vazz, a PS3-ról használom a Storet. :P
  • Jimanszky
    Srácok szeretnék venni majd egy spéci akksit Slimhez.Hallottam olyanról ami 8 órát bír max fényerőn.Ti milyet használtok a gyárin kívül és meddig bírja?
  • rnd
    Sorry, you appear to be logging in from outside the UK and ROI. This service is only available to users within the UK or ROI

A proxy keresést az negyediknél ami nem működött feladtam...
  • lowdog
    ez nem megy?
  • Totis
    Nekem meg kellett bikázni a HTC telefonom akksiját. Mondjuk az sokat állt és annyira lemerült, hogy már nem is töltött.
    3db AA-s ceruzaelemet kötöttem sorba (4.5V) és azzal sikerült felélesztenem.
  • rnd
    Erről jut eszembe: a go!view (asszem ez a neve) regisztráció régió megkerülésére tud valaki megoldást?
  • PoisonChihuahua
    Én sem IE-t használok (hanem Operát), csak azért ajánlottam neki, mert IE alatt biztosan megy a Store (nincs régiófüggés).
  • 5c0rp330n
    explorert azért inkább ne használjunk, ha nem muszáj :)
    már nem is emlékszem, mit javasoltam annak idején, talán cloakme vagy ilyesmi oldalt. nálam most chrome-ban simán bejött a store mindenféle trükk nélkül, az elején usa-t választottam ki..
  • PoisonChihuahua
    Használj Internet Explorer-t vagy webalapú proxy-t, bazz találjátok már fel magatokat.....
  • lowdog
    pech, sajna van ilyen :(
  • Tinman #32382
    "Akksim bele a régi PSP-be, nem kapcsol be vele és nem is tölti."

Tehát sem az újban sem a régiben nem tölti... semmit nem csinál. :-(
    Azt mondták garban cserélik, de akkor is... 1 hetet kell min. várnom.
  • Totis
    Az a gond, hogy a másik PSP-be lehet tölteni az akksit.