40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#32420 Irónikus a fórum feletti kiírás halmaz: Custom Firmware tudósítás, illetve azonnal alá egy WAREZ ban szöveg:)
Vagy itt mindenki háziprogrambarkács, s amitt a Custom cucc ugye?:P
-
#32419 Már az is k*** jó, hogy egyáltalán össze lehet hasonlítani :-) -
lowdog #32418 úgy értettem, hogy először én is azt mondtam, hogy a PSP-s GOW ugyanolyan jól néz ki mint a PS2-es GOW1-2, aztán leültem a PS2 elé, és azért sokkal jobban néz ki, nagyobb felbontás, élesebb, bár picit recés... -
#32417 Tény, hogy a GoW2 szebb, mint a GoW 1. Nagyon kitolták a PS2 határiait a játékkal az biztos. -
lowdog #32416 elolvastam
"Alapvető emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepődni. Illetve sejthető volt... "
már ezt is értem.
nyilván a humorra gondoltál, amit egy szmájlival igyekszem jelezni, de mivel nem sikerült, le is írtam (#32401), látom mégsem sikerült értelmezni... kár, mindegy.
-
rnd #32415 Olvasd el a saját hozzászólásod a #32414-ben és érteni fogod... -
lowdog #32414 csak hogy nyoma legyen, leszögezném hogy sosenem láttam élőben illetve fogtam slim psp-t, így a fikázásom teljes mértékben ideólógiai alapú! :) de jó tudni hogy nem hazudott a média az anyagminőséget illetően :)
Echohrome zene nekem is nagyon bejött, viszont a God of war 2-t nézd meg még egyszer... én is azt gondoltam hogy veszett jól néz ki PSP-n, de aztán benyomtam a PS2-n a GOW2-t (ofkóz L1+L2+L3+kör+négyzet), és azér csúnyán odabasz!! -
#32413 PS3 nélkül legálisan nem igazán értem, hogyan akarsz Dio-t futtatni.
Ha nincs PS3 marad a CFW. -
#32412 Warez? :) Megvan a Diablo csak nincs PSX-em hozzá...:) -
lowdog #32411 nemértem... -
lowdog #32410 egyértelmű, mert nem ismerem, csak annyit tudok a bulvármédiaagymosásból hogy gagyikínaiműanyagból képzetlen izzadtságszagú sárga munkások szerelték össze, míg a fat fegyelmezett nyakkendős képzett japó összeszerelőmérnökök gumikesztűs kezeinek munkáját dícséri!! -
#32409 Ez már wrz kérdéskör, gyik részleg fórumán keresgélj, meglesz a válasz. ;-) -
#32408 Ezt a sz*vást. Nincs esetleg olyan alkalmazás amivel lehet váltani a POP verziót? -
#32407 Hát igen... mivel tény :-D
Volt nálam minap 4 napig egy Fat PSP és hasonlítgattam tesztelgettem a Slim ellenében és az anyagminőség EGYÉRTELMŰEN sokkal jobb a pufi esetében.
Kis slim néha picit ropog, a használt fat sok évi nyúzás után is tökösen viselkedett. Mondjuk fat azért nem kellene mert szép súlya van... zsebbpróbát is csináltam és hát izé, a halásznacit majd lerántja... tényleg brick a cucc. A slim viszont olyan kis könnyed és a FF-sem meg még nagyon kis elegáns is. Csípem rendesen :-)
Tegnap kipróbáltam az Echocrome-ot. OMG mekkora egy hatalmas alkotás ez már! Persze kiskölyköknek nagyon felejtős, de így vén fejjel iszonyat élvezem a színvonalas zenét és a szürkeállomány tesztelő próbákat.
Éjjel fél kettő volt mikor a GoW-ot megnéztem. Tudni kell, hogy PS2-ön már rég végigvittem az 1. és 2. részt is, alapmű.
Na de, hogy handhelden pontosan olyan grafikai színvonalú mint PS2-ön attól szó szerint lesokkoltam. Most sem hiszem el! Hihetetlen!!!
Az irányítást 30 mp alatt szoktam meg, hiszen gyak u.a. mint a PS2 paddal... iszonyat mekkora műremek cucc! -
#32406 Diohoz nem jó a 4.01, próbáld a 3.95 v3-al ;-) -
rnd #32405 Alapvető emberi tulajdonság, nem kell ezen meglepődni. Illetve sejthető volt... -
Pitypang18 #32404 Már értem miért gagyizod le a slim-et. -
#32403 De a régi phatem még eddig sem bírta. =) Ez kibír olyan 3,5 óra játékot (full fényerő, UMD). -
rnd #32402 Sokkal jobb akksiidő? Szerintem hordozható géphez képest szar az akksiidő. Kábe fele mint amennyinek lennie kellene... -
lowdog #32401 csak egy kis fat vs slim vitát akartam kirobbantani de kevés sikerrel, már nem harapnak erre úgy a népek mint régen :)))) -
lowdog #32400 én annó fat-et vettem és fölöslegesnek tartom lecserélni, egyedül a szar d-pad zavar, de max nem tekkenezek :)
persze tőlem azt vesz mindenki amit akar/tud :)
-
#32399 Ha neked a hátlap anyaga meg az UMD kapuja többet számít, mint a sokkal jobb akksiidő, kijelző, gombok és a sokkal kellemesebb súly - nos, akkor valóban, a Slim gagyi. =) Az akksifedelének illeszkedése egyébként tényleg gagyi. :P -
#32398 azt hogy csinálod hogy nem müxik?? nekem megy.. -
#32397 Mondjuk én kijelzőtöröttet vettem. Kicseréltem benne a panelt és azóta megy. Nagyon tetszik nekem is csak végr tudnám rajta beizzítani a Diablo-t. Nem akar elindulni. -
#32396 De a játékok azok bizony odavágnak rendesen... szvsz az Box is hulladék cucc, de a felhozatal nagyon finom.
Úgy fest PSP u.e. :-D -
#32395 mint már oly sokszor, most is kilyukadtunk ide, a végső igazsághoz :) -
lowdog #32394 újabb bizonyíték hogy a slim gagyi :) -
#32393 Tudod mi lett a megoldás?
Már kínomban mindent kipróbáltam... végül hajtogattam egy egyszerű újságpapírból egy kb 3 réteg vastag pontosan illeszkedő leszorítót és azóta tökéletesen tölt, ki és be is lehet kapcsolni semmi gondja.
Hát azért ez valahol nagyon szánalmas gyerekek. A Sony Brávián meg kínai vázát kell majd a tetejére tennem, hogy rendesen illeszkedjenek a forrasztások vagy mi? ^^
A vicc az, hogy totál új a PSP.
Én bontottam fel, nagyon figyeltem nincs-e valami okoskodás, de semmi. Totál új az akksi egyszer lett kivéve miután ugye nem töltött, nem kapcsolt be. -
#32392 Én csak segíteni próbáltam vazz, a PS3-ról használom a Storet. :P -
Jimanszky #32391 Srácok szeretnék venni majd egy spéci akksit Slimhez.Hallottam olyanról ami 8 órát bír max fényerőn.Ti milyet használtok a gyárin kívül és meddig bírja? -
rnd #32390 Sorry, you appear to be logging in from outside the UK and ROI. This service is only available to users within the UK or ROI
A proxy keresést az negyediknél ami nem működött feladtam... -
lowdog #32389 ez nem megy? -
#32388 Nekem meg kellett bikázni a HTC telefonom akksiját. Mondjuk az sokat állt és annyira lemerült, hogy már nem is töltött.
3db AA-s ceruzaelemet kötöttem sorba (4.5V) és azzal sikerült felélesztenem. -
rnd #32387 Erről jut eszembe: a go!view (asszem ez a neve) regisztráció régió megkerülésére tud valaki megoldást? -
#32386 Én sem IE-t használok (hanem Operát), csak azért ajánlottam neki, mert IE alatt biztosan megy a Store (nincs régiófüggés). -
#32385 explorert azért inkább ne használjunk, ha nem muszáj :)
már nem is emlékszem, mit javasoltam annak idején, talán cloakme vagy ilyesmi oldalt. nálam most chrome-ban simán bejött a store mindenféle trükk nélkül, az elején usa-t választottam ki.. -
#32384 Használj Internet Explorer-t vagy webalapú proxy-t, bazz találjátok már fel magatokat..... -
lowdog #32383 pech, sajna van ilyen :( -
#32382 "Akksim bele a régi PSP-be, nem kapcsol be vele és nem is tölti."
Tehát sem az újban sem a régiben nem tölti... semmit nem csinál. :-(
Azt mondták garban cserélik, de akkor is... 1 hetet kell min. várnom. -
#32381 Az a gond, hogy a másik PSP-be lehet tölteni az akksit.